Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

Sakın moralini bozma...Regl döneminde minimum 800 gr. daha fazla çıkıyorsun zaten...Bu yöntemden soğuma sakın,ne kadar zamandır yapıyorsun kalori sayımını ve ne sonuç aldın?Bugün 3. günüm ve 73 kiloydum sabah.3 günde 2 kilo ama çoğu ödemdi gidenin.2 gündür kiraz sapı kaynatıyordum,bugün ise maydanoz kaynattım...2 diyetisyenden geçmiş biri olarak bilgilerimi harmanlıyorum.Dönüşümlü olarak kiraz sapı,maydanoz suyu ve limon suyu içmemi önermişlerdi.Mutlaka yapın,faydasını göreceksiniz,ben herzaman fayda gördüm...Arkadaşım bakma hiç başka başlığa burada kal!Ben hepsini gezdim en mantıklı gelen bu oldu!Ve hala çok mutluyum ki 3. günümdeyim!Arada bayram biraz sıkıntı olacak ama en az hasarla aşmaya çalışacağım...

benimde bugün 8.günüm hedefim 2 kilo vermekti 1 eylule kadar. kiraz sapını bulamam ama hemen maydanoz suyunu kaynatıp içicem hatta şimdi:)ay saolun yaa tam moralim bozulmuşken tekrar motive oldum

benimde bugün 8.günüm hedefim 2 kilo vermekti 1 eylule kadar. kiraz sapını bulamam ama hemen maydanoz suyunu kaynatıp içicem hatta şimdi:)ay saolun yaa tam moralim bozulmuşken tekrar motive oldum

Sadece 2 kilo mu ben de verecek 20 kilo var...başımı taşlara vurasım geldi

merhaba . 14 yaşındayım ve 80-79 kiloyum boyum 1.70 yaklaşık 1 yıl önce bu sitede vermeye başladıgımda 75tim 2-3 kilo verdikten sonrabıraktım sonra 2011 mart ayında tekrar başladım 78 olmuştum ve kalori sayarak , 71 e kadar indim daha sonra kaloricetveli sitesinde 2-3 günlük arıza sebebiyle bütün motivem düştü sınavlar v.s dedim ve hiç tartılmadım tahminen 75 olmuşumdur diyordum 1 hafta önce tartıldım ve 81 ! bir an ölmeyi düşündüm daha liseye yeni başlıycam ve çok hızlı kilo alan bir bünyem var ama hızlıda verebiliyorum , ve tekrar başladım 1 hafta oldu 81 den 79.5 lara düştüm ama oruç oldugumdan tam tartılamıyorum yani , 80 kilo olarak başlıyorum ve 31 aralık 2011'de Allahın izniyle 52 olmayı hedefliyorum kaloricetvelindeki hedefime göre ;

Kilonuz 80 : kg.
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 2469 Kal.
Hedef kilonuz 52 : kg.
Hangi tarihe kadar? : 31 aralık 2011
Hedefinize ulaşmak için günlük almanız gereken kalori : 797 kal.
önce sahuru sonraiftarı yazdım ve bugünkü kalorilerim sahur yani ;

[1] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[2] organik tam buğday ekmek (istanbul halk ekmek) 0.1 100 gr 26.33
[3] Domates 0.4 ADET 5.6
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
Toplam : 223.93 kal.

lütfen bana yardım edin kilo vermem için sizler benden büyüksünüz banayolgösterebilirsiniz

canım sen büyüme çağındasın ve günlük alman gereken 797 kal bana az geldi 1000 in altına düşmeyi pek önermiyorlar süren 4 ay hedefin 28 kilo biraz daha süreyi artırırsan aç kalmadan diyet yaptığını düşünmeden kontrollü bi şekilde verirsin kilolarını..sporlada desteklemelisin mutlaka..bol şans umarım isteğın kıloya ulaşırsın bence ulaşırsın çünkü o yaşta metabolizma oldukça hızlı..

1100, en kötü ihtimalle de 1000 kalorinin altına düşmemeni tavsiye ederim.

Hedef kilonu daha sağlıklı bir aralığa çekmeni öneririm, fazla kilolu olmak ne kadar zararlıysa sağlıklı kilonun altında olmak da o kadar zararlı. Birçok pko hastası az kilolu olduğu için hormon sorunları yaşıyor. 170 boya 52 kg çok çok az.

evet hedefimi degiştirdim 55 kilo alacagım ama ne zamana kadar olursa olsun haftada 1,5 kilo vermeyi hedefliyorum

evet hedefimi degiştirdim haftada 1,5 kilo vermeyi hedefliyorum , peki sizce 1.70 boya kaç kilo normal ?

evet hedefimi degiştirdim haftada 1,5 kilo vermeyi hedefliyorum , peki sizce 1.70 boya kaç kilo normal ?

Ben de bu boydayım, doktorum 58 kilonun altına düşmemem gerektiğini söyledi. 58-63 aralığında olmak gayet sağlıklıymış.

Ben de bu boydayım, doktorum 58 kilonun altına düşmemem gerektiğini söyledi. 58-63 aralığında olmak gayet sağlıklıymış.

uruz merhaba bana kalori sayımı yapan siteyi zahmet olmazsa özelden yazar mısın bende bayramdan sonra başlayacağım kalori sayımına umarım başarırım

kızlar ben de bi bakıym diyorum uygulayabilirsem yöntem güzelmiş ama güzel bi site lazım .. ben de link alabilir miyimm?

kızlar ben de bi bakıym diyorum uygulayabilirsem yöntem güzelmiş ama güzel bi site lazım .. ben de link alabilir miyimm?

uruz merhaba bana kalori sayımı yapan siteyi zahmet olmazsa özelden yazar mısın bende bayramdan sonra başlayacağım kalori sayımına umarım başarırım

Kızlar Delfin'in verdiği linkten, kalorisepetinden hesaplama yapabilirsiniz.

merhaba kızlar bende3 gundur yedıklerme dıkkat edıyrm ama bugunden ıtıbaren kalorı hesaplıcm paylaşırım sızlerle allah yardımcmız olsn

Kortizon içeren ilaçlar kullanıyorum, ilk zamanlar pek bir şey anlamadım ama şimdi gün geçtikçe şiştiğimi hissediyorum. Her an patlayacakmışım gibi bir his var her yanımda, berbat bir his bu, ilacın yan etkisi. Ayrıca hiç olmadığım kadar iştahlıyım, özellikle tatlılara karşı. Tartıya yaklaşmaya bile korkuyorum, doktor uyarmıştı kilo alabileceğimi, üstüne bu kadar da yiyince... Nasıl dur desem de tekrar azimle diyt yapsam bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar merhaba ben de kalori saymayla zayıflayacağım şimdilik 1200 kalori alacağım sonra 1000 e düşeceğim var mı benimle başlayacak olan hadi kalorileri sayalım kiloları verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…