sevgili BBD, sanirim kalori hesapladigimiz sitedeki sistemden bahsediorun.. yaptigin spor zaten fazladan hareket oluyor bedenin icin yani kilo vermeye destek olarak düsünüyorum ben ve ayri tutuyorum, mesela bisiklete biniyorum haftaici hergün. ama onu yazmiyorum cünkü kalori düsüyor ve daha fazla yemege yer aciliyor verdigin örnekteki gibi.. o zamanda zaten 1300 kalorilik diyet yapmis olmuyorsun.. direk olarak artiyor.. bu benim görüsüm. kesin kural degil.. insallah bi fikir olur sana da
regencim ben kalori sayımıyla vermedim bu kiloyu...aslında 5 aydır 1100 kaloriyle 90 dan 75 e düşmüştüm...2 hafta tatile gittim...78.5 kiloyla geri döndüm..bu 3.5 kiloyu farklı bi yöntemle veriyorum...bi arkadaş gelişmeleri yaz lütfen demişti de o sebeple sonucu burada da paylaşıyorum.pazartesiden itibaren yine kalori saymaya devam edeceğim....
aaa cok güzeell... ben de baslamistim ama ilk gün patates günü oldugu icin hemen geri birakmistim dayanamayip.. en iyisi ben yarin tekrar baslayim.. insallah bende de ise yarar
sey bir de canim son bi soru.. tuz da kullaniyor musun bu diyette??? ben ilk gün patatese hic tuz koymadigim icin bezmis devam edememistim.. belki de sirri tuzun olmamasidir diye düsünmüstüm ama..
teşekkürler canımm=)) dediğin gibi sitedeki sistemden karışmıştı kafam. hani kaloriyi 1300de tutup üstüne spor yapınca acaba zararlı mı olur diye bile düşünmedim değil hani =)
yok canım ya..ben de tuzsuz yiyemedim...tuz kullandım..bazen kaçamak da yaptım..bu sabah itibariyle 75.6 kiloyum.bugün yumurta günü..son gün..yarın sabah 74 lü bir rakam görürüm..süper bi diyet...
bu diyeti yaptım 1 ayda 5 kilo verdim ve hiç aç kalmadım yanında 2 fincanda yeşil çayla birlikte.. birkaç gün sonra tekrar başlamayı düşünüyorum 1 5 kilo daha versem süper olacak
Biri bana bi fikir versinGünlük kalori ihtiyacım 1740mış. Ayda 3-4 kg vermek için ne kadar kalorilik bir diyet yapmam gerekiyor benim? 1200 iyi midir?:44:
Evet Regen çok teşekkür ederim!!!Yürüyüş imkanım yok ama kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum sanırım etkisi olur :)
Ne güzel inşallah ben de verebilirim onun gibi. Tabi önce başlamam gerekSıkılaşmaya da ihtiyacım var karın bölgesinde. Ticker yaptım kendime bu arada ama profilime ekleyemiyorum :44:
canım nasıl gidiyor diyet ne zaman başlıyoruz kalori saymaya :)
bu diyeti yaptım 1 ayda 5 kilo verdim ve hiç aç kalmadım yanında 2 fincanda yeşil çayla birlikte.. birkaç gün sonra tekrar başlamayı düşünüyorum 1 5 kilo daha versem süper olacak
benim 5 günlük diyet bugün bitiyor...yarın başlayalım kız kalori saymaya...4 ay sonra 60 kilodayım...kim tutar bizi...
sağol bacım...iyiyim..yumurta yemekten içim dışım yumurta kokuyor gibi geliyor bana...neyse bitti sayılır...sabah olunca 2 dilim kepek ekmekten light peynirle bi tost yapıcam kendime..yanında domates,salatalık...çay...özledim valla...sen nasılsın..
benim 5 günlük diyet bugün bitiyor...yarın başlayalım kız kalori saymaya...4 ay sonra 60 kilodayım...kim tutar bizi...
metabolizması yavaş olanlar için nescafeyi önerebilirim. ben diyet yaparken çok içiyordum. tabi fazlası sağlıklı değil ama günde bir fincan iyi geliyor.
Tamam tatlım yarın başlayalım hergün yediklerimizi yazalım ve toplam kalorimizi de yazalım 1 hafta sonra holywood yapacam o zamana kadar sayalım kalorileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?