Arkadaslar hala ilgilenen var mi bu konuyla benim bir sorum olcak bende boyle zayiflamak istiyorum vermem gerekn 6 kilo .Gunluk kalori ihtiyacim 1800 müs o zaman gunde kac alarak haftada yarim veya bir kilo verebilirim?
bende o ara arastırdım diyerkolik in uygulaması ve int sitesi bana en gercekci geldi bide kaşık bardak tabak adet vs her ölcu mevcut oldugu ve Türk yemeklerine gore ayarlandıgı ıcın hosuma gıttı ama gelgelelim uygulaması 3 gunden sonra ucretlı oldugu ıcın sildim şimdi YAZIO die bi uygulama var oda güzel genel olarak isteyenlere onuda tavsiye ederim.ama yıne diyetkolıkten kontrol edıyorum bazılarını
istediğin kiloya ulaştıktan sonra eski yeme alışkanlığına dönersen tabiki alırsın. sonuçta yanlış besleniyo olmasaydın hiç kilo almazdın. ah ah bizim gibiler ömür boyu diyetli gibi yaşamak zorunda ancaarkadaşlar verdiğiniz kiloları diyet bitince aldınız mı?
Ne kadar süredir yapıyorsunuz? 1500 kalorilik bir diyet haftada 1 kilo verilmesini sağlar; eğer her hangi bir sağlık sorunu yoksa.uzmanlar gunde 2000 kalori alinmasi gerektigini soyluyo.ben 2000nin altinda kalori almama ragmen neden zayiflayamiyorum...
su saate kadar yediklerim
2 haslanmis yumurta
yarim salatalik
yarim domates
15 dilim patetes kizartmasi
2 dilim ekmek
1 fincan kahve
aksamlari sebze yemegi 1 dilim ekmek
arada abur cubur yiyorum acaba ondanmi veremiyorum
Günlük kalori ihtiyacınız çoook çok az. Yaşınız, boyunuz kaç?Arkadaslar hala ilgilenen var mi bu konuyla benim bir sorum olcak bende boyle zayiflamak istiyorum vermem gerekn 6 kilo .Gunluk kalori ihtiyacim 1800 müs o zaman gunde kac alarak haftada yarim veya bir kilo verebilirim?
bende 27 hazırandan bugüne 6 buçuk kilo verdim. size yaptıklarımı anlatıyım. sabah 8de kalkıp yürüyüşe gidiyorum ve 10000 adımla 7 buçuk km yürüyorum. emin olun herşeyin başı hareket. sizde zamanınız yoksa ev egzersizleriyle veya hiç bişey olmasa sabahları müzik açıp kendinizce dans edebilirsiniz... neyse daha sonra duş alıp kahvaltı hazırlıyorum. kahvaltı listem:uzmanlar gunde 2000 kalori alinmasi gerektigini soyluyo.ben 2000nin altinda kalori almama ragmen neden zayiflayamiyorum...
su saate kadar yediklerim
2 haslanmis yumurta
yarim salatalik
yarim domates
15 dilim patetes kizartmasi
2 dilim ekmek
1 fincan kahve
aksamlari sebze yemegi 1 dilim ekmek
arada abur cubur yiyorum acaba ondanmi veremiyorum
Ne kadar süredir yapıyorsunuz? 1500 kalorilik bir diyet haftada 1 kilo verilmesini sağlar; eğer her hangi bir sağlık sorunu yoksa.
Kilo verebildiniz mi peki?bu diyet oncesi yediklerimdi.diyete baslayali daha 1.5 hafta oldu... hamur isi ekmek yemiyorum sadec
18 temmuzdan beri yapiyorum 3 kg verdim ama son 1 haftadir tartilmiyorum.Kilo verebildiniz mi peki?
Çok sık yapmamak şartıyla elbette cips de yiyebilirsiniz. Haftada 1 olmasın ama, 2-3 haftada bir olabilir. En güzeli daha uzun süre yememek ama çok seviyorsanız afiyet olsun. Benim de var sevdiğim cips, arada ben de kaçamak yapıyorum.18 temmuzdan beri yapiyorum 3 kg verdim ama son 1 haftadir tartilmiyorum.
bide bisey sorucam mesela bugun 500 k lik bi fazlam kaldi bunu bi paket cips yiyerek doldurabilirmiyim cips 450 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?