EceZ çok sevindim senin adına gerçi ben 55 kilo olsam daha ne isterim=)) paylaşacağım mutlaka zayıflayıp başarı hikayesi diye konu açacağım bende=))
merhabalar,
bende bu yöntemi denemek istiyorum, bana yardımcı olur musunuz ?
Kalori sayarak mi 13 gunde bir kilo verdin. Tavsiyem sebze agirlikli beslen sıvı agirlıklı protein ağrlikli.unsuz corba olur sossuz salata ne bilim haslama tavuk yada sote .kalori sayiyorum diye sağlıksiz seyler yeme makarna pilav hamur isi nasilsa azyiyorum cok kalori olmuyo deme canım . Birde suyu 2 lt ya yada 1.5 lt ye tamamla .ve en azindan haftada 3 gün egzersz yap spor yap.Bak o zman 13 gunde daha da fazla kilo vermis olacaksn .basarilar..13 gün oldu sadece 1 kilo verdim :S
Kalori hesabı kac kalori buyla bitmiyor zaten diğer besin değerlerine de bakılması gerekiyor hamur işleri de zaten karbonhidrat demek o yuzden zaten uzak durulması gerekiyor hamur işlerindenKalori sayarak mi 13 gunde bir kilo verdin. Tavsiyem sebze agirlikli beslen sıvı agirlıklı protein ağrlikli.unsuz corba olur sossuz salata ne bilim haslama tavuk yada sote .kalori sayiyorum diye sağlıksiz seyler yeme makarna pilav hamur isi nasilsa azyiyorum cok kalori olmuyo deme canım . Birde suyu 2 lt ya yada 1.5 lt ye tamamla .ve en azindan haftada 3 gün egzersz yap spor yap.Bak o zman 13 gunde daha da fazla kilo vermis olacaksn .basarilar..
Aynen.Benim soyledigimden farkli bisey soylememişsin .bende onu izah ettim. hamur işi serbetli tatlılar vee abur cubur kesinlikle bırakilmadkca kilo vermek cok zor :/Kalori hesabı kac kalori buyla bitmiyor zaten diğer besin değerlerine de bakılması gerekiyor hamur işleri de zaten karbonhidrat demek o yuzden zaten uzak durulması gerekiyor hamur işlerinden
Bende kalori saymaya karar verdim dukan yaptım 2 kere hep kilo aldım tekrar en azından bu şekilde daha sonra kilomuda koruyabilirim zaten spora gidersem ne kadar yesemde kilom aynı kalıyo haftanın 6 günü b fite gidiyorum 2 hafta oldu başlayalı günlük limitim 1200 olsa yeterli sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?