merhaba kızlar, herkes gayet iyi ama kalori miktarları az sanki. neyse hafta sonu acısını çıkarırız zaten. ben de bugün itibariyle aranıza geri döndüm. 1 mart itibariyle 96 kiloyum. bakalım nasıl devam edecek 1 aylık serüven. bugünkü menüm;
sabah;
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim tam buğday ekmeği 290 kkal.
öğle;
ton balıklı marullu sandwiç 400 kkal.
ara;
şekersiz bitki çayı ve 3 tane yulaflı bisküvi 120 kkal.
akşam;
ara;
2 tane eti elbette kuru pasta 60 kkal, 1 avuç çekirdek 50 kkal, yarım portakal 40 kkal.
toplam 1250 kkal. bugün sürekli üşüdüm ve spor yapıp duş almayı göze alamadım. yarın sporumu da yapacağım inşallah.
bu arada independentcım medusanın da dediği gibi ada çayı sanırım regl sökülmesine yardımcı oluyor.
sabah;
öğle;
ton balıklı marullu sandwiç 400 kkal.
ara;
şekersiz bitki çayı ve 3 tane yulaflı bisküvi 120 kkal.
akşam;
ara;
2 tane eti elbette kuru pasta 60 kkal, 1 avuç çekirdek 50 kkal, yarım portakal 40 kkal.
toplam 1250 kkal. bugün sürekli üşüdüm ve spor yapıp duş almayı göze alamadım. yarın sporumu da yapacağım inşallah.
bu arada independentcım medusanın da dediği gibi ada çayı sanırım regl sökülmesine yardımcı oluyor.
kızlarrr selamm bakalımm nasıl gidiyorrr ? =)) listeler güzle görünüyor 1200 ü aşan olmamış gördüğüm kadarıyla aferin size =) kızlar bişi sorcam ya ben günlerdir regl olamadım bi türlü şöyle her yerde bulunabilir iyi gelcek önericeğiniz bişi var mı? illa yiyecek çay değil yöntem fln da olabilirneyse sabahta kahvaltı da ne domates ne de salatalık vardı kakaolu üzümlü kek vardı ama böle çok ince 2 dilim yedim 100 gr var mıdır bilmiyorum yine de öyle hesaplattım bu da bugünkü listem sporum vardı normalde ama gidemedim bugün hiç spor yapamadım =(
KAHVALTI:
[2] Karper 1 ADET 65.00
[3] Çikolatalı Kek 100 GRAM 428.00
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
şekersiz çay
ARA:
[5] Sütaş Kakaolu Süt 0.18 LİTRE 144.00
ÖĞLEN:
[6] Uno Sandviç Ekmeği 1 ADET 173.00
[7] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 50 GRAM 170.00
[8] Domates 1 ADET 14.00
AKŞAM: