Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KAHVALTI
3,5 dilim tam buğday ekmeği = 200
60 gr taze kaşar = 250
2 tane tek şekerli çay = 40
1 tane şekersiz çay = 0
TOPLAM = 490 kalori
kahvaltım:
20GR PEYNİR 60
1 DİLİM KEPEKLİ EKMEK 90
1 SALATALIK 11
1 DOMATES 14
MAYDANOZ, TAZE NANE 5
3 zeytin 20
toplam: 200 kalori
bu sabah canım pek bişe istemedi.keşke iştahım hep böyle olsa ama bilirim ben onu ö.sonra bi açılırki sabahın acısı çıkar![]()
uruz galiba sende ben gibisin.peynir olmazsa kahvaltı olmaz diyenlerden. kahvaltıların h.ep peynir,ekmek, çay üçlüsü ağırlıklı oluyor. güzel kahvaltı olmuş,afiyet olsun
beyaz şarabın bir kadehi 70 kırmızı şarabın bir kadehi 74 kalori canım,tabi kadehin büyüklüğüne göre de değişir bu durum:))slm kızlar acaba 1 kadeh şarap kaç ml dir?100 kalori olarak geçiyor ama ne kadarı 100 kalori onu anlayamadım:44:benim alkolle aram hiç iyi olmadığından bilmiyorum ama kırmızı şarabın son zamanlarda o kadar övgüsünü duydumki(kalp hastalıklarından kemik erimesine, kanı sıvılaştırmasından antioksidan deposu yani cilde faydasına kadar)bende tabiri caizse ilaç niyetine içmeye karar verdimsizce nasıl içersem daha faydalı olur kızlar?haftada 1 kadehmi yoksa günde 2 yudummu içsem:44:aranızda alkol alan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirlermi acaba
![]()
Şu an kilom 75-76 dolaylarında oynuyor :)
Sabitleyemedim yani.
slm cnmm pes etmek yokk bendede 5 kilo gitti ama neremden gitti bilmiyorum.göbeğim duruyor (((((
sanırım senin hedefin 58 çok az değilmi hasta olursun allah korusun .ben 65 e inmek istiyorum ama bakalım ne olacak.
merhaba kizlar pcim bozuktu giremedim pek fazla bu gunlerde bugun protein diyetine basladim aslinda daha once basliycaktim ama evde olmadigim icin baslayamadim 15 gun uyguluycam ins listem hergun ayni olcak:
1 HAFTALIK PROTEİN DİYETİ
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği 60-80 gr.yarım yağlı Mavi-Yeşil Lıght peynir çay,kahve,ıhlamur istenilen kadar şekersiz.
Öğlen : 100 gr.yağsız et(tavuk,hindi derisiz veya köfte 5-6 adet) soya fasülyesi (pişmiş 1 kase).
Akşam : 2 adet yumurta 1.sarılı diğeri sarısız,rafadan veya katı ,çılbır veya yağsız teflon tavada menemen omlet şeklinde.
Notlar : Hiç meyve yenmeyecek en az 2.5-3 lt.su + 1 bardak maden suyu içilecek.![]()
slm kızlar acaba 1 kadeh şarap kaç ml dir?100 kalori olarak geçiyor ama ne kadarı 100 kalori onu anlayamadım:44:benim alkolle aram hiç iyi olmadığından bilmiyorum ama kırmızı şarabın son zamanlarda o kadar övgüsünü duydumki(kalp hastalıklarından kemik erimesine, kanı sıvılaştırmasından antioksidan deposu yani cilde faydasına kadar)bende tabiri caizse ilaç niyetine içmeye karar verdimsizce nasıl içersem daha faydalı olur kızlar?haftada 1 kadehmi yoksa günde 2 yudummu içsem:44:aranızda alkol alan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirlermi acaba
![]()
Bu farklı bir protein diyeti, bu forumda da protein diyeti başlıkları var ama genelde et serbest oluyor ve yağsız süt ve süt ürünleri, diğer gıdalar yasaklanıyor ama bu şekilde bir ölçü belirtmek söz konusu değil.
Burada alınacak protein miktarına bile sınırlama getirilmiş, uygulanması-devam ettirilmesi çok zor bence.
Protein diyeti yapmak istiyorsan forumdaki başlıkları bir gez, orada daha iyi türleri var bu diyetin canım![]()
Canım diyet yöntemleri bölümünde 5 gün sadece et yiyerek zayıflama başlığı var.aa nerde cnm ben gormedim protein diyetini diyet yontemleri ve deneyimlerimizdemi yoksa diyet listelerindemi:26:
Canım diyet yöntemleri bölümünde 5 gün sadece et yiyerek zayıflama başlığı var.
Bir de güncel diyet haberleri bölümünde dukan diyeti var.
İkisi de aynı şey aslında :)
Canım diyet yöntemleri bölümünde 5 gün sadece et yiyerek zayıflama başlığı var.
Bir de güncel diyet haberleri bölümünde dukan diyeti var.
İkisi de aynı şey aslında :)
birde cnm soya fasulyesi hangi fasulye yaa bulamadim italyancaya cevirip bakiorum bulamadim markette nasil yapcam bilmiorum:44::44:
Kızlar bende aranıza katılabir miyim? ben yaklaşık 13 kilo verdim ve kalori hesabı yaparak zayıfladım.
7 kilom kadar bir sey kaldı.
Bu günkü menüm ve kaloriler
Sabah:
1 etimek:20
Domates+salatalık:30
1 yk beyaz peynir:50
1 yeşil biber:5
Ara: 1 elma:60
Öğle
3/4 kase şehriye çorbası:100
Ara: yarım greyfurt:30
Akşam: tuzsuz cacık: salatalık:24+yogurt 2 yk:100
Arada şekersiz siyah ve yeşil çay var. 2 litre su içtim. spor yok. sabah ve akşamda balsız sirkeli su içiyorum
toplam:390 oldu çok mu az olmuş ya ben 700 kalori diyordum kafamdan ama bir yanlışım var mı kalorilerde varsa beni uyarın :97: