Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
selamlar.ben de yaklaşık 1,5 aydır kalorisepetine üyeyim ve devam ediyorum.arada buraya da takılsam olur mu?beni de aranıza alır mısınız?benimle aynı yöntemi yaparak zayıflama hedefi olan insanlarla olmak daha ii gelir belki...

hoşgeldin :71: :8:

An itibarı ile haziran ayında 3 kilo vermiş bulunmaktayım...
Sadece ilk hafta spor yapabildim onun harici yoğun tempodan yapamadım malesef...
Benim beklentimin üzerindeydi spor yapamadığım için bu yüzden sonuçtan memnunum...
İçime sinecek şeklide temmuzda da kalanını verir tamamen kurtulurum inşallah...

hoşbulduk arkadaşım...ya sen :nazar:ne güzel vermişsin .....ben geçmişi tam okuyamadım ama ne kadar sürede verdin bunu?ve cidden canının her istediğini kaloriyi aşmadıkça yedin mi?bu konuda tereddüt yaşıyorum çünkü.kaloriyi aşmadan diet tarzı ürünler mi bolca yenmeli yoksa yine kaloriyi aşmadan canının her çektiğinden azar azar mı yenmeli krar veremedim ben:((

alminanaz, tabiki yapabilirsin yapmalısın da :) İnsan daha bi düzene giriyor birilerine söyleyince.

Ben çok güzel gidiyordum, dün 1900-2000 civari kalori aldım doğru düzgün saymadan yediğim için, moralim çok bozuldu. Bugün 1200 alıp dengelemeye çalışıcam. 1 saatlik bir egzersiz programıyla da bu suçumu affettiririm diye umuyorum :(

alminanaz, tabiki yapabilirsin yapmalısın da :) İnsan daha bi düzene giriyor birilerine söyleyince.

Ben çok güzel gidiyordum, dün 1900-2000 civari kalori aldım doğru düzgün saymadan yediğim için, moralim çok bozuldu. Bugün 1200 alıp dengelemeye çalışıcam. 1 saatlik bir egzersiz programıyla da bu suçumu affettiririm diye umuyorum :(

elini çabuk tut crnky.senin kilonu yakalamama az kaldı.1200 ü geçme,yoksa ben seni geçecem:34:

merhaba kızlar bende kalori hesabı yapıyorum bildirimlerimi buraya yapabilirmiyim?aranızda olmak beni mutlu eder

hoşgeldin arkadaşım.uruzdan Allah razı olsun.bizleri burada buluşturdu.kendi adıma, ben çok motive oluyorum burada..

hoşbulduk arkadaşım...ya sen :nazar:ne güzel vermişsin .....ben geçmişi tam okuyamadım ama ne kadar sürede verdin bunu?ve cidden canının her istediğini kaloriyi aşmadıkça yedin mi?bu konuda tereddüt yaşıyorum çünkü.kaloriyi aşmadan diet tarzı ürünler mi bolca yenmeli yoksa yine kaloriyi aşmadan canının her çektiğinden azar azar mı yenmeli krar veremedim ben:((

sayımız artıyor.sende hoşgeldin faTTa83...toplam kaloriyi geçmeden istediğini ye arkadaşım.kesinlikle kilo vermeye devam edersin.ben 90 kiloyla başladım kalori saymaya.şimdi 79lardayım.

Son düzenleme:
An itibarı ile haziran ayında 3 kilo vermiş bulunmaktayım...
Sadece ilk hafta spor yapabildim onun harici yoğun tempodan yapamadım malesef...
Benim beklentimin üzerindeydi spor yapamadığım için bu yüzden sonuçtan memnunum...
İçime sinecek şeklide temmuzda da kalanını verir tamamen kurtulurum inşallah...

slm arkadaşım başarı öykünüde okumuştum o kadar verdikten sonra tekrarmı aldın kilo malesef alıyoruz bende 71 olmuşken 1 haftalık tatilde 3 kiloyla döndüm şimdi onu vermye çalışıyorum
sen o üç kiloyu kal. sayarakmı verdin ve günlük ortalama kaç kal. aldın canım

hoşgeldin asl35...uruz daha iyi bilir ama hedef kaloriyi aşmayınca gerçekten bu yöntemle kilo veriliyor.hem de istediğimiz herşeyden yiyerek.bu sitede dolaşırken diyetisyen önerileri bölümündeydi galiba ,bir arkadaş, diyetisyeninin kendisine MARNYS FORLİNE CLA diye bir yağ yakıcı önerdiğini yazmış.hemen aldım.13. gün bugün.öğle yemeklerinden yarım saat önce içiyorum.kendi adıma bi yan etkisini görmedim.ama 1200 kaloriyi asla geçmedim bugüne kadar.çoğu zaman 1050 lerde kalıyor.artık hangisi yarıyor bilmem.:44::44::44:
cla,küçük şişelerde,sıvı bişey.kapağını açıp bir seferde içiyorsun.kutusunda 20 küçük şişe var.

hoş bulduk teş. canım cevabın için ama sanki ilaç gibi bişey ben pek güvenemem böyle şeylere:26:
bende 1 haftadır kal. saymaya başladım bende 1200 kalmaya çalışıyorum inş.5 kilo var hedefime fazlasında gözüm yok yani
73üm şu anda kilo aldım çizelgemi değiştirmedim motivasyonum düşmesin diye :37:inş. temmuz sonuna vermeyi hedefliyorum

canım ben diyet yaptığım dönemde pilav ve beyaz ekmek yemedim... kahvaltıda zeytin, peynirin yanında bolca nane ve maydonoz yedim çavdar ekmeğini her öğünde 2 dilim yedim bazen akşam yemeklerinde hiç ekmek yemedim zamanla bu alışkanlık oldu kahvaltı haricinde ekmek aramıyorum.. kahvaltıyı altın öğle yemeği gümüş akşam yemeği bronz olarak düşün en az kaloriyi akşam yemeğinde almalısın çay seviyorsan ya hiç şekerli yada mümkün olduğunca az şekerli içmelisin o şekerler şişiriyor insanı ..bol bol su artı yeşil çay çok büyük etkisini görürsün .. sporda yaptım en az 1-1,5 saat kadar ritimli yürüdüm her akşam yemekten sonra... spordan sonrada çok acıkırsam sadece bir meyve yedim gece asla yeşilçay ve su haricinde bir şey girmedi mideme.. işte böyle umarım yardımcı olmuşumdur arada özellikle cumartesi pazar günleri bol bol kaçamaklarım oldu ama 200-2300 ü buldum :56:

sayımız artıyor.sende hoşgeldin faTTa83...toplam kaloriyi geçmeden istediğini ye arkadaşım.kesinlikle kilo vermeye devam edersin.ben 90 kiloyla başladım kalori saymaya.şimdi 79lardayım.
canım hoşbulduk..senin adına çok sevindim.sen başlayalı ne kadar oldu?bi de benim spor yapcak vaktim yok:((ve sürekli bi koşturmaca var gün içinde.senin sporla aran nasıl?

uruz benim 8.takımdan arkadasım.onun sayesinde basladım bende cok iyi gidiyor bu hafta 2 kio verdm 1 hafta oldu baslayalı
:nazar:insallah hep böle güzel ve kolayca gider kilolar...

canım ben diyet yaptığım dönemde pilav ve beyaz ekmek yemedim... kahvaltıda zeytin, peynirin yanında bolca nane ve maydonoz yedim çavdar ekmeğini her öğünde 2 dilim yedim bazen akşam yemeklerinde hiç ekmek yemedim zamanla bu alışkanlık oldu kahvaltı haricinde ekmek aramıyorum.. kahvaltıyı altın öğle yemeği gümüş akşam yemeği bronz olarak düşün en az kaloriyi akşam yemeğinde almalısın çay seviyorsan ya hiç şekerli yada mümkün olduğunca az şekerli içmelisin o şekerler şişiriyor insanı ..bol bol su artı yeşil çay çok büyük etkisini görürsün .. sporda yaptım en az 1-1,5 saat kadar ritimli yürüdüm her akşam yemekten sonra... spordan sonrada çok acıkırsam sadece bir meyve yedim gece asla yeşilçay ve su haricinde bir şey girmedi mideme.. işte böyle umarım yardımcı olmuşumdur arada özellikle cumartesi pazar günleri bol bol kaçamaklarım oldu ama 200-2300 ü buldum :56:

:nazar:ya benim tek sıkıntım spor.vaktim yok malesef yaa:((ev,iş bi de akrabalarla yakın olomak hemen hemen yatıncaya kadar eve geldiğimde hiç oturmuyorum malesef:((neyse devam etmek öenmli olan.bu cumadan sonra daha makul bi şekilde sağlıklı beslencem inş

canım hoşbulduk..senin adına çok sevindim.sen başlayalı ne kadar oldu?bi de benim spor yapcak vaktim yok:((ve sürekli bi koşturmaca var gün içinde.senin sporla aran nasıl?

ben başlayalı yaklaşık 4 ay oldu.maalesef ben spor yapamıyorum.hatta fazla hareket bile yasak bana.doğuştan kalça çıkığım var.bu kiloları neredeyse oturduğum yerden verdim. :46:

yaa kizlar bugun yediklerimi hesapladim 400 kalori gelldi aksamada sirf et ve karpuz yiyecem yarinda bildirimim var azmi oldu sizce bugun:37:

yaa kizlar bugun yediklerimi hesapladim 400 kalori gelldi aksamada sirf et ve karpuz yiyecem yarinda bildirimim var azmi oldu sizce bugun:37:

hımmmm az olmuş..gerçi benim ki de 750 kalori çıktı dün.1000 in altına inmeyin diyorlar.niye bilmem.vardır bi bildikleri..

kızlar 78.5 kiloyum...nay nay naaaaaay..nay nay naaaayyy..:64::64::64:

Back
X