Ne alaka?
Sacma ama kime ne yasatiyosan allah da aynisini yasatir demislerdi bana.Ciddi biseyim yok cok sukur ama yaptigim hatalar geldi yine beni buldu.Daha dikkatli davraniyorum artik kime ne dedigimden kime ne yaptigima.Boyle herkese olmaz belki cunkuuu herkesin sinavi farkli.Moral bozmak icin de yapiyorlardir.
Kalp kırdığınızı mı söylüyorlar?
bu sadece aşk konusunda mı?
Ohooooo öyle bişi olsaydı benim hicbir isteğim olmazdı :)
Sizde mi çok kalp kırarsınız ?
Bile bile kırdığım bir kalp var. Normalde kırmam ama dediğim gibi bazen kuyruğuma basanın kuyruğunu koparırım
Evet ve son zamanlarda istediklerim olmuyo bununda kalp kırdığım için olmadığını söylüyorlar
bugün çok dertli ve efkarlısın..
sorunun ne ise bence açık açık paylaşki yardımcı olabilelim...yoksa her söylenilen söz için burada konu açarsan,sana yardımcı olunması zorlaşılır ve konularını okuyan pek kalmaz..
kalp kırdığını biliyorsan bilerek yapmışsın demektir..ve kalp kırdığın için pişmansan özür dilemeyi deneyebilirsin,üzerinden çok zaman geçti kırdıklarımla görüşmüyorum diyorsan tövbe edebilirsin.. için rahatlar
bu kadar yüklenme sıkıntıları üstüne,yaşın genç belki ergenlik ağında olduğun iindir bu depresif halin.üzülme zamanla geçer..
doğruluk payı olduğunu düşünüyorum
çünkü kırmak,gücendirmek,ah almak bunlar size farklı şekilde geri dönebiliyor.
ben de çok yakınım olan birine bunu söyledim
etrafındakileri kırdığını düşünüyordum onun,kırdıklarına ben de dahilim
E bu sizin hayatınızı etkiliyo mu ?
Etkilemiyor cünkü haketmeyen kimsenin canını yakmam. Eğer birine ağır konuşmuşsam hakettiği icindir. Vicdanım rahattır.
Benimde rahat vicdanım çünkü hakkediyolar yapıyorum bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?