Kalp kırdığım için isteklerim olmuyormuş ?

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Sanki millet bu işleri biliyor ya bugün var ya gücüm yetse böyle boş boş durmam herkese ağzının payını veririm..

Sacma ama kime ne yasatiyosan allah da aynisini yasatir demislerdi bana.Ciddi biseyim yok cok sukur ama yaptigim hatalar geldi yine beni buldu.Daha dikkatli davraniyorum artik kime ne dedigimden kime ne yaptigima.Boyle herkese olmaz belki cunkuuu herkesin sinavi farkli.Moral bozmak icin de yapiyorlardir.

Bendeki durum o değil zamanında ne yaşadıysam bazıları tarafından şimdi onları uyguluyorum istem dışı
Bana yapılanı onlara yapamıyorum ama onların görebiliceği şekilde yapıyorum bilinçli olarak değil bu
O zaman buda etme bulma dünyasının bi parçası ama onlara yaptıkları kişi tarafından gösteriliyor.. Olamaz mı yani ?

Ohooooo öyle bişi olsaydı benim hicbir isteğim olmazdı :)

bugün çok dertli ve efkarlısın..

sorunun ne ise bence açık açık paylaşki yardımcı olabilelim...yoksa her söylenilen söz için burada konu açarsan,sana yardımcı olunması zorlaşılır ve konularını okuyan pek kalmaz..

kalp kırdığını biliyorsan bilerek yapmışsın demektir..ve kalp kırdığın için pişmansan özür dilemeyi deneyebilirsin,üzerinden çok zaman geçti kırdıklarımla görüşmüyorum diyorsan tövbe edebilirsin.. için rahatlar

bu kadar yüklenme sıkıntıları üstüne,yaşın genç belki ergenlik ağında olduğun iindir bu depresif halin.üzülme zamanla geçer..

Evet ve son zamanlarda istediklerim olmuyo bununda kalp kırdığım için olmadığını söylüyorlar

doğruluk payı olduğunu düşünüyorum
çünkü kırmak,gücendirmek,ah almak bunlar size farklı şekilde geri dönebiliyor.
ben de çok yakınım olan birine bunu söyledim
etrafındakileri kırdığını düşünüyordum onun,kırdıklarına ben de dahilim

Yaptığım herşey milletin gözüne batıyor iyi bile yapsam doyumsuzluk var anlamadım gitti.
Son zamanlarda üni telaşım var ama olmuyor bi türlü gerginim bu yüzden.
Ben yüklemiyorum skıntı var çözemiyorumda..

Doğruluğu vardır bişey demiyorum
Kırdığım için pişman mıyım hayır kimi insan hakkeder ya hakkettikleri için kırıyorum.
Bunu bana söyleyen kişilerdi beni kırıyor ki kırıyorum yoksa kimseyle muhattap olmam ben..

Etkilemiyor cünkü haketmeyen kimsenin canını yakmam. Eğer birine ağır konuşmuşsam hakettiği icindir. Vicdanım rahattır.

Benimde rahat vicdanım çünkü hakkediyolar yapıyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…