Kan emici abim

Arabanin vergisini de sen odemedin insallah. Sana odetmeye kalkarsa tamam odedim de, ama odeme. Trafik baglasin arabayi. Ya da nadiren arabayi aldigin zamanlar yanlis bir yere parket. Ceksinler arabayi. Gitsin ugrassin trafikle. Aklima bir sey gelmiyor valla, sinir oldum abine.

Annen beter olmayı hak ediyor gibime geldi paşa gibi yetiştir her dediğini yap böyle evlat yetiştirenler hak ediyorlar ama sana yapılan zulme çok sinirlendim

Maalesef arabanın her şeyini ben ödedim üzerine alırken bile noterde benden aldı zorla parasını senin araban değil mi ödesene diye. 7 8 bin maaş alıyor ve iki arabanın da benzini suan annemden karşılıyor annem de bıktı ama dediginiz gibi hak ediyor bunca zaman ne istediyse aldı. Parası az olduğu zamanlar biz annemle evde oturduk oğlunu tatile gönderdi saçmalığa bakar mısınız

Var ya su an adres versen abinin ağzını burnunu kırarım o derece sinirliyim elimde kalıcak su konudan çıkamıyorum hayır bu insanlara Allah’da bela vermiyor ne yazık ki Gül gibi yaşayıp gidiyorlar biz Allah’ın gariban kulları birleşip bunları gebertsek ne güzel olur

E niye oduyorsun hala vergisini? Sen de biraz pasifsin galiba. Birak odeme, o odedi bilsin. Alkol aldiginda araba kullanir mi? Eger kullaniyorsa alkol aldigindan eminsen ara 155'i. Plakayi ver sikayet et. Ehliyetine el koysunlar. Valla yar etmem ona, oturup kurban gibi istedigini yapmasina izin verme.

Küçükken de böyleydi bi severdi bi ağlatırdı annem bana oyuncak alsa zorla el koyardı taa o zamandan. Tabii o zamanlar bir babam vardı hakkımı savunan beni düşünen öyle zorbalaşamazdı. Ne zaman babam öldü o zaman borusunu öttürmeye başladı

Büyük bi kavga çıkartsanız. Anladığım kadarıyla kendi arabasına km yaptırmıyo sizinkini kullanıyo akıllı. Valla ben olsam büyük bi kavga çıkartmıştım. Ne olursa oldun arabamı da üstüme almıştım. Yada satın arabayı kendi üstünüze alın bi tane.

o zaman ilk dediğime dönüyorum.
uçan kuşa rezil et.
al ses kaydı. yaz yaptıklarını,
hazır işe de gitmiyorsun vaktin var.
yaşadığınız yerdeki restoranların, sipariş hatlarının telefonlarına varana kadar herkese gönder. esnafa, akrabaya,
el ilanı dağıt.
herkese ne mal olduğunu anlat.
araba senin değil, hukuken abinin üzerine.
ama en azından nasıl rezil, nasıl milletin emeğine göz diken biri olduğunu öğrenir herkes.
önce ses kaydı.
konuştur.
kaydet. kaydettiğini de güvendiğin birine yolla.

valla aslına bakarsan ben aman boşver, giden mal olsun, çalışır alırsın falan derim ama senin abine gıcık oldum.
arabadan, paradan değil inattan yaparım.
hem de öyle bir yaparım ki, anahaber bültenine konu olur.

Pasif olmayı ben de istemezdim sevgili üye keşke baskın davranabileceğim biri olsa karşımda. Ee ödemeseydim beni ne yapardı öldürmekten beter ederdi polise gitmeye kalksam evden çıkarmazdı burada laftan anlayacak birinden bahsetmiyoruz ki. Neyse ki çıktım işten artık masrafları anneme kitledi

Her kavgada bir yerlerim morardığı için saçım tutam tutam yolunluğu için hem ondan hemde üstüne annem denen kadından abine nasıl bağırırsın diye dayak üstüne dayak yediğim için artık kavga çıkaramıyorum. Polise gidecektim en son anladılar evden çıkartmadılar morluklar geçene kadar biri telefonumu aldı biri bilgisayarımı aldı elimden.

nasıl bi aile bu ya. Korku filmi gibi. Destek alabileceğiniz başka bi yakınınız yok mu?

sen de tuttun elindeki 3 kuruş parayı bu sıfatsız abine araba diye mi verdin?
bilmiyor musun huyunu?
ne diyelim, bir bardak soğuk su iç.
bu da sana ders olsun, bir daha kimseye bir şey verme.
çalışmaya başlarsan eve 5 kuruş getirme, bankaya yatır. banka kartı kullanma, sensiz çekemesin. başka diyeceğim yok.
o evde de çok diklenme, canından olacaksın.

Kavga ederken arabayı parçalayacağım dediğimde parçala sonra da intihar et beni yorma diyor öfke kontrolü sorunu var ağır düzeyde
Hiç birşey yapamaz merak etme . Polise gider şikayet edersin . Parcala arabayı o gün de eve gitme. Ben senın yerınde olsam o evı terkeder arabamı üstüme verene kadar dönmezdim. Hala mı vermedi onu da annemı de silerdim. Böyle bir aile olmaz, böyle insanlara aile deme artık. İşe girip kurtul onlardan. Ama emin ol cok ciddi söylüyorum ben o arabayı şimdiye parçalamış hurdaya çıkarmıştım.

Daha önce hiç bu kadar zorba olmamıştı ne bileyim annem de gazladı olsun kızım abine ver yine araba senin ondan başka kimin var olsun olsun o senin abin malina dokunmaz dedi şimdi senin suçun diyorum ben karışmıyorum diyor annem. Insan öz kardeşine de güvenemeyecekse ne yapsın üstelik bir arabam olsun çok istiyordum ki 7 sene yemedim içmedim biriktirdim. Cahillik yapmışım bu uğurda onun üstüne yaparak arabayı

Satın arabayı. Ya bir arkadaşınızı müşteri gibi gösterip onun üzerine sonra kendi üzerinize alın ya da satıp parasıyla kendi üzerinize başka bir araç alın. Kendi arabasını kullanıp km yapmak yerine sizinkini yapıyor aşırı bencilce.

nasıl bi aile bu ya. Korku filmi gibi. Destek alabileceğiniz başka bi yakınınız yok mu?
Bir kaç kez dayima söyledim ki dayim baskındır söz geçirir herkese ilk başta bana inanamadı sonradan tamam konuşacağım dedi abim geldi eve bağırış çağırış beni bi daha birine şikayet edersen ağzına ederim hayatini bitiririm vs. Dayımla konuştum bir şey yapmamış ki kızım senin iyiliğin için sürmeyi pek beceremediğin için yardımcı oluyormuş dedi orada anladım bunu kimse yenemez manipülasyonun kitabını yazar. Tek desteğim allah ve burada yardımcı olmaya çalışan icimi doktugum sizlersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…