Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya sanırım kk.'da da bir problem vardı yani yavaş açılıyodu sayfalar. birde bizim işyerinde UYAP bağlantısı olunca giremedim ve çok alışmışım hepinizi çokkk özledim. hatta kahvemlokumumla görüştük oda girmemiş bu aralar. pek bilgisi yoktu. şöyle bir geçmişi okuyodumda hain kızlar pekte bir soran olmamışmı ne:sinifsinif:gerçekten çok sık araştırıp buraya takılınca insan ne kadar etkilenmiyorum desede yinede çoktakıyo kafasına. neyse canım hayırlısı olsun vardır elbet bizimde bir zamanımız ne diyim senin çalışmalar nasıl gidiyo. benim dün 10. gündü. ilk çalışmayı yaptık. daha doğrusu 8. gün sabahta yapmıştık. hayırlısı bakalım 2 günde bir devam:))

tuluncum okudugumuz dua daha bıtmedı 2000 olamadı daha sanırım bıraz yavas gıdıyoruz aslında herkes ıstedıgı rakamda dua alsa sayısını belırtse bı gun versek su gune kadar tammalayalım desek olur aslında ozaman bıtebılır ama ıste bunu aslıhana ben bı soyleyeyım.

sitedede bir sıkıntı vardı canım. bendün akşam bir arkadaşın evinden girmeye çalıştım iki kelime zor yazdım( neyse şimdi düzelmiş sanırım. ama yine bizim çok az bir vaktimiz kaldı yaaa ( ay gülüm kıyamam kız ne zaman gidiyo kocan askere senin.

vayyy calısmalara baslamısız yanııı hadı bakalım hayırlısı ınsallahh canım buay ınsallah hayırlısyla olur senınde benım calısmalar devam edıyo bennım bugun 20. gun belkıde yumurtlama oldu dollenme oluyodur ayyy ınsallah bılemıyorumm valla 12 gun var adetıme ama bu sefer gun saymıycam akısına bırakıcam.gun sayınca bırde buraya cok takılınca benım kafa hamılelıkle dolup tasıyo sıklıyorum bu sefer herseyı kednı oluruna bırakıcam bakalım ınsallah olur.

inşallah canım döllenmiştir bileeeeeeegün saymıycam akışına bırakıcam diyosunda yapabilecekmiisinnakannehirkaydirigubbakcemile3bende hep öyle diyorum ama farkında olmadan gece parmaklarımı saymaya başladım acaba bugün kaçıncı gün diyekaydirigubbakcemile3hayır yani hava soğuk bi taraftan da ertesi gün iş var hiç gözüm yemiyo ama sonra diyorum ya yumurtladıysam erken falan olur bu ay diye sık dişini bitir işini diyorummmmkaydirigubbakcemile3

canım bayram dönüşü sınava girecek. ayın 10' unda yeri belli olacak.12' sinde teslim olacak.bende bayramdan sonra izin aldım o gide kadar yanında olayım istedim. memleketi konya. bayramda oraya gideceğiz ordan gidecek. inş. kısa dönem çıkarda hayırlısıyla gider gelir.
:Saruboceq:

aynen canım gun saymıycam dıyorum daa hergun ben de senın gıbı parmaklarımla sayıyorum kac gun kaldı dollenme tamamlanmısmıdır belırtıler ne zaman baslar derken ıster ıstemez yıne kaptırıyorum kendımıkaydirigubbakcemile3 canım yatarken calıscan 2 saat kalkmıycan sonra soguk falan dınleme napalım yapcaz benım yumurtlama gunu gecmıstır dıye kocıse artık senınle ısım bıttı dıyorumkaydirigubbakcemile3 cok kzııyo vallaaÇok üzgünüm çoook

canım hadı hayırlısı allah sag salım yapıp gelmesını nasıp etsın ınsallah sızede gunler cabucak gecıversın ınsallah.bayramda konyaya glıyosunuz demek hadı bakalım hosgelın sefa gelınn...

tuluncum hayırlısıyla gider gelir inşallah ve göz açıp kapayıncaya kadarda döner.

krizantemcim aynen canım zaten adet bitesiye hemen başlamıyorum daha yumurtlamadım diyorum adama kızıyo sen sadece çocuk içinmi düşünüyosun olayı diyo.))) valla yatarken çalışıyoruzda ben sabaha kadar kalkmıyorum:)) valla biraz günah ama gece 2 saat derken ben uykuya dalıyorum bir dahada kalkamıyorum sabah 7 gibi işe giderken ancak yani:))

bu arada 2 dk. kaldı((

canım hadı hayırlısı allah sag salım yapıp gelmesını nasıp etsın ınsallah sızede gunler cabucak gecıversın ınsallah.bayramda konyaya glıyosunuz demek hadı bakalım hosgelın sefa gelınn...

sağol canım. bayramda konyadayız her bayram olduğu gibi. şimdiden hoşbulduk. bizim internet birazdan gider. Hoşçakalııııııııııınnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

kızlar dün kahvemlokumum la görüştüm telefonda. o kadar sıcak ve o kadar tatlı bir sesi varki gerçekten sanki yıllardır arkadaşımmış gibi geldi. burdan koskocaman öpüyorum kahvemlokumumuuuuu

nergiscim canım evet karşılaşamıyoruz pek tatlım )
vallahi bizim teoride bu ay çalışma başlamalı haklısın ama hep dediğim gibi gerçekten gün yumurtlama saymaya niyetimiz yok...ne kocişin ne benim...gerçekten birlikte olmak istediğimizde brilikte oluyoruz isteyerek :kedi: o zamanlara denk gelirse ne ala ) hayırlısı Rabbimden, onun istediği zamanda olsun :Saruboceq: acele işe şeytan karışır, yavaş yavaş yerimseniben

bugün hemen olup bitiverir inşallah filmin bitanem :Saruboceq:

kahvem lokumum tatlım ben dün görmemişim yazdığını herhalde açık kalmış sayfa, çook öpüldün tatlımmm

tuluncugum haydi şimdiden hayırlı teskereler olsun tatlımm...

Sülalciğim ağrısız sızısız atlatsın rabbim nolur :Saruboceq:

Kızlar okuduğumuz dua ne oldu haberi olan varmı??????

canım daha çok eksik varmış bildiğim kadarıyla dün aslıhan 1700 lü rakamlardan bahsediyordu ama şimdi bulamadım..hala çok ağır bende site sayfalar zor açılıyor..ben de hasta oldum..okusammı bilemiyorum..hastayken okunuyor diyorlar ezberden ama ..ne biliim sanki çok içim rahat değil bu konuda..

valla senin korkuna hesap yapmıom kız artık.

bak bana sayma diyosun kendin saymaya başlamışsın.
dur bende sayıyom şimdi gör sen
anammmm 20.günmüş kız bugün!!!

nergiscim allah kolaylık versin .. dee canım neden yaptırıyorsunki rahim filmini kim önerdi ve neden önerdi...

selam geleveracım
benim 3 düşüğümde kalp atımı alınmadan gerçekleşti.rahim anomalisi olabilirdedi buradaki doktorum.bide rahim filmi çekelimn dedi.korkudan 3 aydır ertelemiştim.veeeeeeee
bu sabah 8 de çektirdim.bu kadar kolay olacağını bilseydim daha önce çektirirdim.2 gündür hem kendime hem eşime hemde sizlere sıkıntı verdim.
saat 2 de sonuçlarımı göstermeye gidecem.
canım çoooooooooooooooook öpüyorum sizleri.....:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…