Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok iyiyim canım evet çektirdim.sorunsuz ve çok rahat bir çekim oldu.en güzelide sonucu temiz olmasıydı....

Çok sevindim canıım ya hem acı çekmemene hemde sonucunun güzel çıkmasına ben histeroskopi yaptırdığım da canım çok yanmıştı onun için aklım hep sendeydi

Benim ameliyatımda aralık 12 yada 13 gibi olacak canım adetimin 5.günü yapacak doktorum inşallah sorunsuz geçer ameliyat

muco509 canım herşeyden önce çok geçmiş olsun.allaha şükrettiki bitane çocuğun var.ve bu duyguyu tatmışsın.yani buna binlerce şükretmen lazım.biz ise bu duyguyu hiç tatmadık.hepimiz birdahada olsa bu duyguyu tatmak istiyoruz.bende iğne olmama rağmen bebeğimi kaybettim.bende lütfü hocaya gidiyorum.benden ve eşimden kromozom analizi istedi.eğer sonuçlarımız güzel çıkarsa hemen korunmayı bırakın dedi.ama ben sadece mthfr heterozigotum.lütfü hoca bunu hastalık olarak bile görmüyor.ve her yüz kadından kırkının bu durumda old.söylüyor.eğer hastalığın romatizmayla ilgili bir problemse bence bi romotoloji bölümüne git.çünkü ablamda da bu problem var.ve tedavi oldu.şidi çok sağlıklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…