Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben de lütfü beye gitmeyi düşünüyorum.amtam zamanını ayarlamadım.acaba hamile kalmadan mı gitsem.yoksa hamile kalınca mı gitsem?

canım eğer düşükleriyin pıhtılaşmayla alakalı olduğunu düşünüyorsan önce gitmene gerek yok eğer pıhtılaşmadan başka düşüğe neden olabilecek birşey varsa önce gitmeni tavsiye ederim sen hangi şehirde oturuyosun

bana bazı testler yaptırdı lupustan şüphelendi sonrada hamileliğe engel birşey yok dedi hamile kalınca görüşelim dedi fakat benim romatolok hematolok ve kadın doğumcu eşliğinde hamile kalmam gerekiyomuş

tokkat yaşıyorum canım.diğer tahlillerimi rahim filmimi yaptırdım diğerleri temiz.pıhtılaşmadan kaynaklanıyor dedi burada dr.lütfü beye mail attım .yapılması gerekenler yapılmış.tekrar gebe kalmayı dene. ve gebelik öncesinde 3 ay folbiol+coraspin kulln dedi.

ben sivaslı değilim eşimin görevi nedeniyle burdayım ve köşeye sıkışmış durumdayım sivastan ankaraya sürekli gidemiyorum

selam kızlar nergis ve muco nasılsınız....
muco allah kolaylık versin diyorum
nergiscim rahim filminden sonra bir sıkıntı yaşamadın dimi. herşey yolunda olmasına sevindim..

yahu mucoda faktör5 laiden varmış bakın kızlar yaa ona rağmen ilkinde hiçbirşey yaşamadan doğumun yapmış gerçekten bu da demek oluyorki pıhtılaşma tek başına sebep değilmiş

offff kızlar yaa herkes aşkı memnuyu mu izliyor... aile yapısını dejenere ediyor bende önce izliyordum ama artık protesto amaçlı izlemiyorum bi de unutulmaz dizisi var onuda tabiii olarak.... lmaz: :umursamaz:

zaten burda hematolojiye kan vermeye gittim adama bi anlatmaya başladım hayat hikayemi adam elini kafasının altına koydu öylemi oluyomuş böylrmi oluyomuş dedi durdu

selam kızlar nergis ve muco nasılsınız....
muco allah kolaylık versin diyorum
nergiscim rahim filminden sonra bir sıkıntı yaşamadın dimi. herşey yolunda olmasına sevindim..

selam geleveracım.. herşey yolunda canım filmden sonra kanaman olabilir dedi dr.çok az bir lekelenme oldu oda geçti.sadece rahim filmi esnasında bir ağrı hissetim. 1 dk bile sürmedi.ondan sonra hiç bir yerim ağrımadı... sende mi yaptırcaksın...

meraba gelevera senin durumun nedir

öncelikle hoşgeldin diyorum
protrombin
faktör13
fibrinojen
mthfr 677 hepsi heterezigot... birbuçuk yılda 4 kaybım oldu sadece 4. de kalp atımı duyabildik ama durdu iğnelere rağmen...

senin romatizmal hastalığının sende ne gibi etkileri var dışa vurumu nasıl oluyor... bilgim yok...
ayrıca burada herkes pıhtılaşma hakkında bilgi sahibi olmaya ve paylaşmaya özen gösteriyor... seninde sormak istediklerine cevap alacağından eminim... bildiklerini de paylaşırsan mutlu oluruz... vereliniortak

yok canım yaptırmayı düşünmüyorum...
birsürü doktora gittim gerekli görselerdi söylerlerdi herhalde... tabii en çokta lütfü ye güveniyorum yazın gittiğimde rahim muayenesi yaptı ve herşey yolunda dedi ihtiyaç olsaydı söylerdi sencede öyle değilmi... :sm_confused:

gelevera hoşbulduk canım ben ilk hamileligimde romatizma falan yoktu doğumdan ongün sonra rahatsızlandım elim parmaklarım küçük ve büyük eklemlerim iltihaplandı yerimden zor kalkar hale gelmiştim allaha şükür şimdi iyiyi buda pa 1 geniyle alakalı imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…