Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlar aaaaa iki gündür giremiyorum hiç ilerlememiş nerdeyse.. hayırdır ne oldu size az konuşun okumakta zorlanıyoruz dedik ama bu kadar da az demedik....
umarım herkes iyidir.
sülal geçmiş olsun.
papatyadan haber yok sanırım...
herkesi öpüyorum

canım benim doktorum da Sermet hocaydı. Sermet Sağol. Ege de Prof. ben sağ salim aldım bebeğimi kucağıma..inşallah sende en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağına:Saruboceq:. gideceğin doktorun doğum öncesi tanı uzmanı olması önemli her kadın doğumcu bizim durumu anlayamayabiliyor.

şiiiii afiyet olsun deme öle cookie muki lülülülülülüiyiyim bitanem lekelenmem geçti.implantasyon kanaması olabileceğinden şüpheleniyorum..muckss
iyidir canikom,seni sormalı sositososito
Kanamanin durmasina sevindim canim. Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Insallah opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar salı günü oldum kürtajı gayet iyiyim herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
Canim tekrar gecmis olsun opuyorumnanaktan

sülal cimm, geçmiş olsun bitanem, bu yaşadığın son acı olsun ve bundan sonra herşey gönlünce olsun inşallah...

kısslar çok takip edemiyorum artık, umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır...
öpüyorum hepücüğünüzü...

esracımm dikkat et kendine,lekelenmenin geçmesine sevindim,hadi hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin rabbim.öptüm.

anladım canım cok tesekkur ederım ben yenıden denemeye basladıgımda ıcmek ıstıyorum belkı daha rahat tutunmasını saglar ınsallah faydasını gorurum opuyorum sızı
[color="ındigo"]benim reglimede 9 gun kaldı kızlar, goguslerimde bir hareket yok, kasıklarımda hafif bir agrı var sadece[/color]
hadı bakalım hayırlısı ınsallah
sagol cnm insallah herseyin hayirlisi versin allahim:teselli:

Sagol sikma canini cnm herkesin acelesi vardir da görmediler diyelimma.s.
evet canım haklısın oylesıne yazdım ıste
canım nasılsın opuyorum

canım nasılsın efe bey nasıllar keyfınız ıyıdır ınsallah

iyi akşamlar kızlar salı günü oldum kürtajı gayet iyiyim herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan

canım...ınan cok uzuldum. butun kalbımle bunun son acın olmasını dılıyorum.ınsallah rabbım sana bır bebıs verıcek boyle ınanalım boyle olsun boyle olucak ınsallah........senın ıcın dua edıcem bu aksam...canım benım hemen toparlan lutfen.en onemlısı sensın su an ve saglıgın.sonrasını sonra dusun bıraz zaman ver kendıne....senı sevıyoruz...

iyi akşamlar kızlar uzunca bir süredir siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bende sizinle aynı duumdayım

benim hayatta 7 yaşında bir oğlum var oğlumdan sonra 3 düşük yaptım ilk 2 sinde kalpatışları hiç dnlenemedi 3.de 0.4 lük iğne kullandım 9 haftalıkken kalpatışları durdu sivasda beni takip edecek doktor bulamadığım için ankaraya lütfü beye gittim ama uygulanacak tedavi bu dedi ayrıca romatoit artrit hastasıyım ben iğneylede düşük yaptığım için bütün hevesim kırılmış durumda allah hepimizin yardımcısı olsun aranızda romatoit artrit hastası olupta düşük yapan varmı benim değerlerim faktör v leiden heterozigot faktör xııı v34l heterozigot paı-1 4g 4g mthfr c677t heterozigot ace ı-d heterozigot benide kaydederseniz sevinirim

meraba lidya ve büşra sizin durumlarınız nedir niye cevap yazmıyosunuz yoksa sadece kendi aranızdamı konuşuyorsunuz

hoşgeldin muco509
öncelikle geçmiş olsun....sanırım diğer arkadaşlar geçmişi okuyor...
değerleri yazan arkadaşımız melek7. o gelince seni ekleyecektir.

mucocum ben de paı 4g 5g , mtfhr677 hererezigot.umbende 3 kez düşük yaptım sonuncusunda
fraxıparın kullanıyodum ama düştü.3 gebeliğimdede kalp atımı alınamadı ve kendiliğinden düşüyo bebişlerim.hiç kürtaj olmadım....

müco benim oğlumun adı yani mücahit oğlum 7 yaşında ,oğlumun hamileliğinde hiçbir problem olmadı 3 sene sonra çoçuk düşündük düşündüğümüze pişman olduk

lütfü bey benim düşüklerimi romatizmaya bağladı çünkü ben oğlumun doğumundan sonra hastalandım buda paı 1 geniyle alakalıymış yani doğum sonrası rahatsızlıklar

müco benim oğlumun adı yani mücahit oğlum 7 yaşında ,oğlumun hamileliğinde hiçbir problem olmadı 3 sene sonra çoçuk düşündük düşündüğümüze pişman olduk

benim hiç bebeğim yok.1yılı geçti evliyiz. ama sen sakın öle düşünme. bu forumda seydam adında bir arkadaşımız var onunda bir oğlu var ve 5 düşük yapmış..hikayeleriniz benziyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…