tekekkür ederim canım.Peki isim verebilirmisin. az önce 1 emine 1 kullanıcısının sayfasından bir sermet sağol ismi okudum. bizim gibilerin işi uzun ve meşaggatli. o sebeple hoca çok önemli. ben özel mesaj yazamıyorum yeni kullanıcı olduğumdan. yani bana bir isim lazım yazabilirmisin acaba. hematoloğum da egede bir prof. egede olması benim için çok daha iyi yani.hihoyyyt
Kanamanin durmasina sevindim canim. Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Insallah opuyorumnanaktanşiiiii afiyet olsun deme öle cookie muki lülülülülülüiyiyim bitanem lekelenmem geçti.implantasyon kanaması olabileceğinden şüpheleniyorum..muckss
iyidir canikom,seni sormalı sositososito
Canim tekrar gecmis olsun opuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlar salı günü oldum kürtajı gayet iyiyim herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
anladım canım cok tesekkur ederım ben yenıden denemeye basladıgımda ıcmek ıstıyorum belkı daha rahat tutunmasını saglar ınsallah faydasını gorurum opuyorum sızıcanım benim sağolasın, işte biz suyumuzun biraz az olması dışında iyiyiz şükür..umarım suyumuz da daha da azalmazsa başkaca bi derdimiz yok:)
canım ben ananas suyunu kanamam olduktan sonra içmeye başlamıştım. 4. Ay bitene de dek de içtim. Tadını hiç sevmemiştim, 4. Aydan sonra bıraktım.
Ananas suyu bebeğin düşük tehlikesi olduğu zamanlarda içiliyrmuş, daha iyi tutunmasını sağlıyormuş diye duydum. Doktoruma da danışmıştım, o da bir sakıncası yok iç demişti. Doğal progestan etkisi yapıyor yani, hem hapı içiyordum hem ananas suyunu ben.
Kendim sıkmadım canım, dimes in falan yüzde yüz meyve suları var ya onlardan alıp içiyordum.
hadı bakalım hayırlısı ınsallah[color="ındigo"]benim reglimede 9 gun kaldı kızlar, goguslerimde bir hareket yok, kasıklarımda hafif bir agrı var sadece[/color]
evet canım haklısın oylesıne yazdım ıstesagol cnm insallah herseyin hayirlisi versin allahim:teselli:
Sagol sikma canini cnm herkesin acelesi vardir da görmediler diyelimma.s.
canım nasılsın opuyorumselam kızlar aaaaa iki gündür giremiyorum hiç ilerlememiş nerdeyse.. Hayırdır ne oldu size az konuşun okumakta zorlanıyoruz dedik ama bu kadar da az demedik....
Umarım herkes iyidir.
Sülal geçmiş olsun.
Papatyadan haber yok sanırım...
Herkesi öpüyorum
canım benim doktorum da sermet hocaydı. Sermet sağol. Ege de prof. Ben sağ salim aldım bebeğimi kucağıma..inşallah sende en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağına:saruboceq:. Gideceğin doktorun doğum öncesi tanı uzmanı olması önemli her kadın doğumcu bizim durumu anlayamayabiliyor.
iyi akşamlar kızlar salı günü oldum kürtajı gayet iyiyim herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
pa-1 4g 5g normal faktör değilmi
müco benim oğlumun adı yani mücahit oğlum 7 yaşında ,oğlumun hamileliğinde hiçbir problem olmadı 3 sene sonra çoçuk düşündük düşündüğümüze pişman olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?