Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

büşra meraba sendemi iğneyle düşük yaptın canım

evet canım sana kısaca anlatayım yaşadıklarımı
ilk bebeğimi 5haftalık düşükle kaybettim 2bebeğimde 10+6da kalp atımları durdu kürtaj oldum daha sonra mthfr'de 1298 ac homozigot olduğumu öğrendim ve gebelik öncesi 4ay coraspirin 300mg ve folbiol kullandım sonra hamile kaldım tekrar hamile kaldıktan sonra aspirini bıraktım ve 0.4lük clexane kullanmaya başladım ama yine bebeğimi 10 + 3de kalp atımları durdu kürtaj oldum. Doktorum kürtaj yaparken rahmimde perde olduğundan şüphelendi ve kürtajdan 1ay sonra c.tesi günü histeroskopi oldum sonucunda doktorum rahmimin kocaman bi seprumla 2ye ayrıldığını ve aşağı doğru çok dar olduğunu gördü önümüzdeki ayda ameliyat olcam septumu kesecek doktorum ve rahmimi genişletecek sonrada eşim ve benim kromozon tahlillerimiz yapılacak canım.

Senin pıhtılaşma değerin ne düşükmü yaptın?

slm kızlar geçmiş sayfalar okuyordum nasılsınız yeni arkadaşımız MUCO hoşgeldin
OZPOR iyiyim canım yaptığım pek bişey yok burayı okuyup çıkıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun

ve çocuğu varmı

canım ablamdaki intihaplı romatizma.onun hiç hali yoktu sürekli hastaydı.onu o halde görünce çok üzülüyoduk.yani kemikleri çok ağrıyodu.evet ablamın birtane çocuğu.var.ama ablam ikinci çocuğu hiç düşünmüyo.sağlık açısından değil.o hep bir çocuk istemişti.ama şimdi sağlığı çok güzel.ankara gazi üniversitesinde tedavi gördü.doktorda tedaviyi bıraktı.çünkü artık çok sağlıklı..

slm kızlar geçmiş sayfalar okuyordum nasılsınız yeni arkadaşımız MUCO hoşgeldin
OZPOR iyiyim canım yaptığım pek bişey yok burayı okuyup çıkıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun

bende iyiyim canım.benide memlekete gitme sevinci sardı.uzun süreden beri gitmiyorum.zonguldağa.ailemi çok özledim.gitmişken ablamada gidicem safranboluya.sanırım hakettim.gezmeyi.

büşra ben faktör v leiden heterozigot faktör xııı heterozigot paı 1 4g 4g mthfr heterozigot ace heterozigot

büşra aspirini neden bıraktın canım

Aspirini bırakmamı doktorum istedi canım :gitme: bebekte bazı anamolilere neden olabileceğini söyledi mthfrnin pıhtılaşmaya çok meyil vermediğini sadece clexane 0.4 ün yeterli olacağını söledi canım bende onun için bıraktım

selam ravzacım iyilik... sen nasılsın... forum gereği hep aynı şeyler konuşuyoruz... sen kendini toparlayıp dr gitmeye başladınmı...yeniden umuda yolculuğa çıkıcakmısın....

bende iyiyim canım.benide memlekete gitme sevinci sardı.uzun süreden beri gitmiyorum.zonguldağa.ailemi çok özledim.gitmişken ablamada gidicem safranboluya.sanırım hakettim.gezmeyi.

gez canım kafanı dağıt biraz eşinde izin alabiliyorsa uzun bi tatil yap malesef bize bayram izni yok ben gidemiyorum memlekete bizim yerimizede gez eğlen tadını çıkar

ozpor %95 o sonuçlarda birşey çıkmıyo için rahat olsun

tşkederim.canım inlh dediğin gibi olur.önemli olan hamile kalmamız.bak!benim teyzemin kızı hiç hamile kalamıyo.doğuştan yumurtalıkları çalışmıyo.o bile buna rağmen 5 defa tüp bebek denedi .umut dünyası .allaha şükür hamile kalıyoruz.allah büyük çektiğimiz bunca sıkıntının bir gün elbet mükafatını verir...

selam ravzacım iyilik... sen nasılsın... forum gereği hep aynı şeyler konuşuyoruz... sen kendini toparlayıp dr gitmeye başladınmı...yeniden umuda yolculuğa çıkıcakmısın....

canım ben iyi olmaya çalışıyorum kırkım çıktı 2 gün oldu ama hala kanamam bitmedi onu bekliyorum izmirden 2 tane prof. buldum ilk önce onları deniycem eğer olmazsa ankara yolları gözüküyor galiba zaten en geç ağustos ayına kadar korunurum ondan sonra çalışmalara devam sen nasılsın canım sen ne durumdasın çalışmalara başladınmı

büşracım .fotoraflarına baktım çok tatlısın manşallah .buarada pembeler çok yakışmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…