Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

3 düşüğüm var ilk ikisinde hiç kalp atışı duylmadı 3.de 0.4lük iğne kullandım kalp atışları 9 haftalıkken durdu

Peki doktorun ne dedi bu durumu canım bebeğin genetik incelemesi yapıldımı doku örneği alınıp

büşracım iyiyim canım dünya hali ne olsun işte yeni bi umut için kendimi hazırlamaya çalışıyorum

İnşallah kısa zamanda bebeğin yine seninle olur canım benim

ravza sivastada düşük yaptınmı hangi doktora gidiyodun

hayır canım ben ilk 2 doğumumu erken doğum yani birini çapada diğerini cerrah paşada yaptım istanbuldan tahinimiz sivasa çıktığında hamileydim ben gitmedim annemlerde kaldım eşim tek kaldı belli bi süre 4. cü bebeğimi ankarada doğum yaptım 15 günlük loğusaydım sivasa geldiğimde orda 2 sene kaldık zaten doktor bulamadığım için çabuk kaçtık ordan

büşra lütfü beye gittim 3. düşükten sonra bende romatoit artrit var lütfü bey ona bağladı dünya çapında uygulanacak tedavi bu dedi bidaha hamile kal bidaha düşür işte böyle

GELEVERA tatlım benim boyum 1.6o sende kötü duruyorsa bende berbat demektir bak şimdi acaba ben çokmu şişmanım ki dur bi kocişime soram bakalım ne diyecek

onlar için söylemek ne kadar kolay sen bi daha hamile kal

canım birde şöyle düşün,ya!artık hiç deneme senin asla bebeğin olmaz derse ne yapardık.iyi hoş o öyle dese bile biz kadınlar yinedenerdik de.beterin beteri var canım.bizim şansızlığımız.işte iğneye yanıt veremedik.bu hiç yanıt veremeyeceğimiz anlamınada gelmez.sadece sabır... bebek konusunda yıllarca uğraşan,kadınlar var.bazen tedavi bıraktıklarında sağlıklı bebekler dünyaya getiriyorlar.allah sadece sabrımızı ölçüyor.SABIR=BEBEK

ravza evet kocana sor o ne derse kabul et fıstıksındır kesin.. benim kociş kilolu kendisi ama banada zayıfla diyip duruyor o yüzden yaniiiiiiiiii......

canım doğru söylüyosunda insan genede güzel şeyler duymak istiyo bir önceki gebeliğinde şu yapılmamış şimdi biz onu yapacaz demiyo gene aynı tedavi

MUCO canım bana 2.ci bebiğimde rahim ağzına dikş atıldı ama ona rağmen doğum oldu bende o sorun yok ama genede erken doğumun sebebi blinmiyor

GELEVERA haklısın tatlım benim kociş allahtan balık eti seviyor sevmye mecbur zaten napayım istesemde çok kilo veremiyorum oda beni böle sevmiyo mahkum garibim

MUCO benim değerlerim mtfhr 677 heterizigot başka yok tek değer lütfü beyide burda duydum izmirden prof. buldum eğer onlardam çözüm alamazsam ankarayı deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…