MUCO benim değerlerim mtfhr 677 heterizigot başka yok tek değer lütfü beyide burda duydum izmirden prof. buldum eğer onlardam çözüm alamazsam ankarayı deniycem
hosgeldin canim keske boyle bir sorun olmasaydida gelmeseydik hicbirimiz cok gecmis olsun kayiplarin icin cok sanslisin bir tane yavrun varmisiyi akşamlar kızlar uzunca bir süredir siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bende sizinle aynı durumdayım
canim nasilsindizi bitti dökülün kızlarrrrrr haaaa şöyle
canim bendede oluyor bir sayfa geruye git gel gorunuyorkızlar ben sizin cevaplarnızı hemen göremiyorum sizdedemi öyle oluyo
canim sen nasilsinslm kızlar geçmiş sayfalar okuyordum nasılsınız yeni arkadaşımız MUCO hoşgeldin
OZPOR iyiyim canım yaptığım pek bişey yok burayı okuyup çıkıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun
canim ya niye kesilmediki kanaman benim 5 6 gundur yok desem yeridir heralde kesiliyorcanım ben iyi olmaya çalışıyorum kırkım çıktı 2 gün oldu ama hala kanamam bitmedi onu bekliyorum izmirden 2 tane prof. buldum ilk önce onları deniycem eğer olmazsa ankara yolları gözüküyor galiba zaten en geç ağustos ayına kadar korunurum ondan sonra çalışmalara devam sen nasılsın canım sen ne durumdasın çalışmalara başladınmı
yaaaaaaaaa benim moralim cok bozuldu amaa sen simdi hepsini erken dogummu yaptin canim ya hic dusugun yok yani oylemihayır canım ben ilk 2 doğumumu erken doğum yani birini çapada diğerini cerrah paşada yaptım istanbuldan tahinimiz sivasa çıktığında hamileydim ben gitmedim annemlerde kaldım eşim tek kaldı belli bi süre 4. cü bebeğimi ankarada doğum yaptım 15 günlük loğusaydım sivasa geldiğimde orda 2 sene kaldık zaten doktor bulamadığım için çabuk kaçtık ordan
canim gitmeeeeeee optum seni cokyaa ben çıkıyorum kızlar geldiler... limburgcum kocaman öpüyorum canım... herkese iyigeceler
bak sen o kocisine kizarim ben ona fistik gibi bi hanimi var konusmasin fazlaravza evet kocana sor o ne derse kabul et fıstıksındır kesin.. benim kociş kilolu kendisi ama banada zayıfla diyip duruyor o yüzden yaniiiiiiiiii......
gule gule canimkızlar hepinize iyi geceler
LİMBURG canım moralini bozma benim öle oldu diye senin olacak değilya evet malesefki benim bebeklerimin hepsini erkenden doğumda kaybettim kanamamda neden bitmedi sorusuna gelince içimde minicik bi parça bırakmışlar onun için onu rahim dışarı attı şimdi kanama dursun diye hap kullanıyorum canım demek senin kesildi çok sevindim sen nasılsın güzelim nasıl oldun toparladın değilmi kendini bir an önce toparlan çünkü daha çok işimiz var yeniden çalışmalara başlıycaz daha işallah hamişlik heberini beraber vericez
iyi akşamlar arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 4lü tarama testi yapıldı iyiymiş bebiş çok şükür ama yalnız sol böbreğinde biraz genişleme varmış umarım ilerde sorun olmaz doktor da önemli birşey değil dedi umarım öyledir,,,,,bu arada bebişin cinsiyetini öğrendik erkekmiş
masallah size canim gozu aydin bir oglumuz daha geliyor dr bisey yok dediyse yoktur sende sakin yok yere sikinti verme kendine de yavruna da optum sizi
canım hoşgeldin hayırlısıyla sende sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsıniyi akşamlar kızlar uzunca bir süredir siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bende sizinle aynı duumdayım
nergis canım sanada geçmiş olsun iyi olmana sevindimçok iyiyim canım evet çektirdim.sorunsuz ve çok rahat bir çekim oldu.en güzelide sonucu temiz olmasıydı....
canım inşallah sorunsuz geçer ve bebeşine gidecek tüm yollar sana açılır
Benim ameliyatımda aralık 12 yada 13 gibi olacak canım adetimin 5.günü yapacak doktorum inşallah sorunsuz geçer ameliyat
gez hayatım gez rahatla biraz ailenle hasret gider zaten kaç zamandır sayıklıyordun onlarıbende iyiyim canım.benide memlekete gitme sevinci sardı.uzun süreden beri gitmiyorum.zonguldağa.ailemi çok özledim.gitmişken ablamada gidicem safranboluya.sanırım hakettim.gezmeyi.
canim cok sukur iyiyim topladim diyorum ama biri sorunca yanliz kaldigimda bide hamile gorunce cok kotu oluyorum aglama krizine giriyorum bu uc sey olmadigi surece cok iyiyim sukurler olsun RABBIME.ama benim gercekten moralim bozuldu ya nolur kizma bana senide uzuyorum ama erken dogum yasayan biri yeniden ayni durumu yasayacakmi ben boyle anladim canim cok uzgunum nolur affet kacinci haftalarindaydin YAVRUCUKLARIN MELEK olduklarinda
Of kızlar ya neden bilmiyorum içimde bir sıkıntı bir sıkıntı...Halbuki canımı sıkacak bişe de olmadı..Öyle küçük küçük şeylere takılıp duruyorum...
Neden bazen bu kadar daralır ki insan...
İş de yapasım yok, ama işim de çok
Öyle uzanıp kitap okumak film izlemek istiyorum, sakin sakin...Bazen işden de çalışmaktan da nasıl sıkılıyorum...
Size de oluyor mu böyle?
Of kızlar ya neden bilmiyorum içimde bir sıkıntı bir sıkıntı...Halbuki canımı sıkacak bişe de olmadı..Öyle küçük küçük şeylere takılıp duruyorum...
Neden bazen bu kadar daralır ki insan...
İş de yapasım yok, ama işim de çok
Öyle uzanıp kitap okumak film izlemek istiyorum, sakin sakin...Bazen işden de çalışmaktan da nasıl sıkılıyorum...
Size de oluyor mu böyle?
olmaz mı canım benim hem şu an sen bizden farklısın hormonlarının oranları sürekli değişiyo e tabi buda sana yansıyor hamileyken kimseyi takma kafana bebeğin ve sen daha önemlisiniz bu yüzden canın ne istiyorsa yap :içelim:ay yok sen bu ikisinide yapma en iyisi bunu yap hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?