Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

MUCO benim değerlerim mtfhr 677 heterizigot başka yok tek değer lütfü beyide burda duydum izmirden prof. buldum eğer onlardam çözüm alamazsam ankarayı deniycem

canım kilo konusunda sana sonuna kadar destek veriyorum bende 60 kiloyum.eşime beğenirsen böyle diyorum.iyihoş oda kocaman göbeği var zaten...

iyi akşamlar kızlar uzunca bir süredir siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bende sizinle aynı durumdayım
hosgeldin canim keske boyle bir sorun olmasaydida gelmeseydik hicbirimiz cok gecmis olsun kayiplarin icin cok sanslisin bir tane yavrun varmis

dizi bitti dökülün kızlarrrrrr haaaa şöyle
canim nasilsin
kızlar ben sizin cevaplarnızı hemen göremiyorum sizdedemi öyle oluyo
canim bendede oluyor bir sayfa geruye git gel gorunuyor
slm kızlar geçmiş sayfalar okuyordum nasılsınız yeni arkadaşımız MUCO hoşgeldin
OZPOR iyiyim canım yaptığım pek bişey yok burayı okuyup çıkıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun
canim sen nasilsin
canim ya niye kesilmediki kanaman benim 5 6 gundur yok desem yeridir heralde kesiliyor
yaaaaaaaaa benim moralim cok bozuldu amaa sen simdi hepsini erken dogummu yaptin canim ya hic dusugun yok yani oylemi
yaa ben çıkıyorum kızlar geldiler... limburgcum kocaman öpüyorum canım... herkese iyigeceler
canim gitmeeeeeee optum seni cok
ravza evet kocana sor o ne derse kabul et fıstıksındır kesin.. benim kociş kilolu kendisi ama banada zayıfla diyip duruyor o yüzden yaniiiiiiiiii......
bak sen o kocisine kizarim ben ona fistik gibi bi hanimi var konusmasin fazla
kızlar hepinize iyi geceler
gule gule canim

OZPOR boşver hayatım işlerine gelirse biz böleyiz bizi sevmeyen ölsün tatlım boşverrrrrrrkaydirigubbakcemile3:lepi:

LıMBURG canım moralini bozma benim öle oldu diye senin olacak değilya evet malesefki benim bebeklerimin hepsini erkenden doğumda kaybettim kanamamda neden bitmedi sorusuna gelince içimde minicik bi parça bırakmışlar onun için onu rahim dışarı attı şimdi kanama dursun diye hap kullanıyorum canım demek senin kesildi çok sevindim sen nasılsın güzelim nasıl oldun toparladın değilmi kendini bir an önce toparlan çünkü daha çok işimiz var yeniden çalışmalara başlıycaz daha işallah hamişlik heberini beraber vericez

canim cok sukur iyiyim topladim diyorum ama biri sorunca yanliz kaldigimda bide hamile gorunce cok kotu oluyorum aglama krizine giriyorum bu uc sey olmadigi surece cok iyiyim sukurler olsun RABBIME.ama benim gercekten moralim bozuldu ya nolur kizma bana senide uzuyorum ama erken dogum yasayan biri yeniden ayni durumu yasayacakmi ben boyle anladim canim cok uzgunum nolur affet kacinci haftalarindaydin YAVRUCUKLARIN MELEK olduklarinda

iyi akşamlar arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 4lü tarama testi yapıldı iyiymiş bebiş çok şükür ama yalnız sol böbreğinde biraz genişleme varmış umarım ilerde sorun olmaz doktor da önemli birşey değil dedi umarım öyledir,,,,,bu arada bebişin cinsiyetini öğrendik erkekmiş

masallah size canim gozu aydin bir oglumuz daha geliyor dr bisey yok dediyse yoktur sende sakin yok yere sikinti verme kendine de yavruna da optum sizi

masallah size canim gozu aydin bir oglumuz daha geliyor dr bisey yok dediyse yoktur sende sakin yok yere sikinti verme kendine de yavruna da optum sizi

sağol canım benim umarım Allahım sana da biran önce sağlıklı bir bebiş verir ve tüm sıkıntılarını geçmişini unutursun bunu yürekten diliyorum canım arkadaşım

iyi akşamlar kızlar uzunca bir süredir siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bende sizinle aynı duumdayım
canım hoşgeldin hayırlısıyla sende sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın
çok iyiyim canım evet çektirdim.sorunsuz ve çok rahat bir çekim oldu.en güzelide sonucu temiz olmasıydı....
nergis canım sanada geçmiş olsun iyi olmana sevindim

Benim ameliyatımda aralık 12 yada 13 gibi olacak canım adetimin 5.günü yapacak doktorum inşallah sorunsuz geçer ameliyat
canım inşallah sorunsuz geçer ve bebeşine gidecek tüm yollar sana açılır
bende iyiyim canım.benide memlekete gitme sevinci sardı.uzun süreden beri gitmiyorum.zonguldağa.ailemi çok özledim.gitmişken ablamada gidicem safranboluya.sanırım hakettim.gezmeyi.
gez hayatım gez rahatla biraz ailenle hasret gider zaten kaç zamandır sayıklıyordun onları

limburg canım bitanem maalesef bu tür duyguları belirli bir süre yaşayacaksın hatta çok iyiyim dediğin bir zamanda bile ansızın aklına gelecek ve ağlayacaksın ama elden ne gelir bitanem meleklerimiz bizi bekliyor zamanı gelince yine onlarla olacağız :teselli:

günaydııınnn yine kimsecikler yok ben böle kendi kendime konuşurum artık lülülülülülü
kimse yok muuuuuuuu sırnaşık şey

Of kızlar ya neden bilmiyorum içimde bir sıkıntı bir sıkıntı...Halbuki canımı sıkacak bişe de olmadı..Öyle küçük küçük şeylere takılıp duruyorum...
Neden bazen bu kadar daralır ki insan...
ış de yapasım yok, ama işim de çok
Öyle uzanıp kitap okumak film izlemek istiyorum, sakin sakin...Bazen işden de çalışmaktan da nasıl sıkılıyorum...
Size de oluyor mu böyle?

olmaz mı canım benim hem şu an sen bizden farklısın hormonlarının oranları sürekli değişiyo e tabi buda sana yansıyor hamileyken kimseyi takma kafana bebeğin ve sen daha önemlisiniz bu yüzden canın ne istiyorsa yap :içelim: ay yok sen bu ikisinide yapma en iyisi bunu yap hihoyyyt

kızlar bugün adetimin 23 günü test yapıcaktım ama vazgeçtim 25. günde falan yaparım.
acaba bu ay olucak mı.ya o kadar çok istiyorum ki...
kasıklarımda hafif sancılar var adet sancısı gibi galiba bu ayda olmıcak:gitme:

benim bu ara hep öyle canım
sende zorlama kendini işleri yapmak için.salla gitsin.
canın isteyince yap

kaydirigubbakcemile3 valla bence de sen onları doğuma kadar ertele hatta sigara içiyossan hiç içme bencede bunu cokacimcoook ve bunu yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…