Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hoşgeldin Muco59 :)

Gulus27 sağol canım ya, vallahi aslında şimdi bir sigara nasıl da içilirdi dicem ama içemezdim ki çünkü bu reflü beni öldürdüüüü, midem çok yanıyor(

Canderya canım sen de haklısın salla gitsin dicem amaa olmuyorki işte...of bi de çok ki bu ara işim, ama işte napim olduğu kadar valla...
ınşallah bu ay tutmuştur canım benim ya, ama hemen ümitsizliğe kapılma, kasık sancısı için hamilelik belirtisi de derler ama bilemiyorum..
ınşallah adet olmazsın, inşallah hamişlik belirtisidir bu sancıların:)

offff aynı durumdayım bende 34.haftamdayım ve hala çalışıyorum ve çok yoruluyorum herkese herşeye çatasım var sırf doğumdan sonra bebeğimle fazla vakit geçiriyim diye 37.haftama kadar çalışcam offf ya şu bayram gelseydi bi tatil yapsaydık evdede zaten hazırlıklarımız bitmedi daha bebeğin odası falan hiçbişeyi hazır değil daha çantamı bile hazırlamadım içimden hiçbişey yapmak gelmiyo :çok üzgünüm:

Aynen canım yaa...Sen zaten daha da ilerlemisşin ben daha 27. haftamdayım ama yol da iş de çok yoruyor...

Ben de 37. haftama dek çalışmak istiyorum, çünkü dediğin gibi izinlerimi doğum sonrasında kullanmak istiyorum

Allah yardımcımız olsun, hamilelere en azından 1 saat falan erken çıkmayı ve böylece trafiğe kalmadan eve gitmelerini sağlayan bir iş kanunumuz olsaydı keşke....

krizantem sendemi lütfü beyin hastasısın rahatsızlığın ne

canım ben 3 düşük yaptım 2.den sonra kan pıhtılasması oldugu anlasıldı 3.de iğne tedavımız basaarısız oldu duuskten sonra bende ankaraya lütfü beye gıttım ıgnemın dozunu arttıracagını soyledı sımdıde hamıle kalmayı beklıyorum hamıle kalınca her zaman gıdemesemde arada gıtmeyı dusunuyorum lutfu beye bu arada benım degerler

mthfr c677t heterozıgot ve faktör 2 heterozıgot.

smmm06 canım, bir an evvel hazırlıklarını tamamlamaya çalış ,en azından çantan bir köşede hazır olsun, hatırlıyor musun bilmem,benim kızçe 34. hafta hoppp gelivermişti hiç bir belirti vermeden...

canderya senin kaç düşüğün var canım faktörlerin neler

2 düşük 1 tane de 10-11 haftalık kalbi durdu.
3.de iğne kullandım ama gene olmadı. temmuz 21 de alınmıştı

canım artık o kadar çok istiyorum ki hayatımda herşeyi durdurdum bebek için.allah hayırlısını versin ne diyeyimmafoldumben

offff çok sıkıldım artık.
acaba bu ay hamilemiyim.
hiç hamile gib,i hissetmiom kendimi

krizantem ne zaman adet olcan

29 kasımda olcam canım bazen bende sıkılıyorum ama napalım mecbur beklıycez ıste bende bır an once ogrenmek ıstıyorum artık hayırlısıyla saglıklı bır bebege hamıle kalmak ve 9 ayın cabucak gecıvermesını bebegımı kucagıma almayı ıstıyorum.

bendede fazla belırtı yok sadece goguslerım tas gıbı coldular cok sertlestıler adetten 10 gun oncesınden boyle olması acaba normalmı bılmıyorum bırde gaz sıkayetım var ama bılmıyorumkı ınsallah hamıleyımdır.

senın adet sancısını dıkkate alma erken daha hem ben 3. hamılelıgımde adet olacakmıs gıbı sancı yasamıstım bellı olmuyor yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…