günaydın kızlar bende yeni katıldım aranıza
günaydın kızlar bende yeni katıldım aranıza
Of kızlar ya neden bilmiyorum içimde bir sıkıntı bir sıkıntı...Halbuki canımı sıkacak bişe de olmadı..Öyle küçük küçük şeylere takılıp duruyorum...
Neden bazen bu kadar daralır ki insan...
İş de yapasım yok, ama işim de çok
Öyle uzanıp kitap okumak film izlemek istiyorum, sakin sakin...Bazen işden de çalışmaktan da nasıl sıkılıyorum...
Size de oluyor mu böyle?
offff aynı durumdayım bende 34.haftamdayım ve hala çalışıyorum ve çok yoruluyorum herkese herşeye çatasım var sırf doğumdan sonra bebeğimle fazla vakit geçiriyim diye 37.haftama kadar çalışcam offf ya şu bayram gelseydi bi tatil yapsaydık evdede zaten hazırlıklarımız bitmedi daha bebeğin odası falan hiçbişeyi hazır değil daha çantamı bile hazırlamadım içimden hiçbişey yapmak gelmiyo :çok üzgünüm:
krizantem sendemi lütfü beyin hastasısın rahatsızlığın ne
günaydın kısslar...
canderya senin kaç düşüğün var canım faktörlerin neler
Hoşgeldin Muco59 :)
Gulus27 sağol canım ya, vallahi aslında şimdi bir sigara nasıl da içilirdi dicem ama içemezdim ki çünkü bu reflü beni öldürdüüüü, midem çok yanıyor(
Canderya canım sen de haklısın salla gitsin dicem amaa olmuyorki işte...of bi de çok ki bu ara işim, ama işte napim olduğu kadar valla...
İnşallah bu ay tutmuştur canım benim ya, ama hemen ümitsizliğe kapılma, kasık sancısı için hamilelik belirtisi de derler ama bilemiyorum..
İnşallah adet olmazsın, inşallah hamişlik belirtisidir bu sancıların:)
teşekkürler krizantemim, ay nasıl iyi geldi bu iltifat sabah sabah,ohhh:))
krizantem ne zaman adet olcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?