29 kasımda olcam canım bazen bende sıkılıyorum ama napalım mecbur beklıycez ıste bende bır an once ogrenmek ıstıyorum artık hayırlısıyla saglıklı bır bebege hamıle kalmak ve 9 ayın cabucak gecıvermesını bebegımı kucagıma almayı ıstıyorum.
bendede fazla belırtı yok sadece goguslerım tas gıbı coldular cok sertlestıler adetten 10 gun oncesınden boyle olması acaba normalmı bılmıyorum bırde gaz sıkayetım var ama bılmıyorumkı ınsallah hamıleyımdır.
senın adet sancısını dıkkate alma erken daha hem ben 3. hamılelıgımde adet olacakmıs gıbı sancı yasamıstım bellı olmuyor yanı.
10 gün öncesi normal mi bilmiyorum canım ama benim 1 hafta önce kasık ağrılarım
ve göğsümde sızlamalar falan olur.
ama dediğin gibi hamileliktede aynı belirtiler oluşuyor.
benimde adet tarihim 24 kasım canım.bakalım nolcak.zaten pazar bi tane test yapıcam onda çıkarsa çıkar çıkmazsa zaten yok demektir.
ama artık olmasını o kadar çok istiyorum ki mafoldumben neden bize böle ceza veriyor allah anlamıyorum ya mafoldumben mafoldumben
ben kimseye bi kötülükte etmedim.
nelerin kimlerin bebekleri oluyo mafoldumben mafoldumben
tabi allah beterinden saklasın ama herzaman bunu düşünemiyosun.
krizantem inşallah hamileyizdir ikimizde :Saruboceq: :Saruboceq:
smmm06 canım, bir an evvel hazırlıklarını tamamlamaya çalış ,en azından çantan bir köşede hazır olsun, hatırlıyor musun bilmem,benim kızçe 34. hafta hoppp gelivermişti hiç bir belirti vermeden...
canım bitti benimki bu sabah ama seni göremeyince yazmadım kaçırmayasın diye inşallah dualarımız kabul olur :Saruboceq:
canım senin 250 adetinide ekledim. merak etme canım.
canım benım ya oyle dusunme neden allah bıze ceza versın tam tersı ben allahın sevdıgı kullarına boyle dertler verıp onları sınadıgını duusnurum allah bızım sabrımızı denıyor keske butun dertlerımız sıkıntılarımız boyle olsun daha buyuk sıkıntılar acılar yasatmasın boyle dusun sende.tabı bazen cok daraldıgımız zamanlar oluyor olmuyo dıyemem ama sabredıp mukafatını almamız lazım. ınsallah en kısa zamanda belkı bu ay olmayabılır ama ben ınanıyorumkı bızımde bebegımız olcak neden olmasın bak şenin celenın meryemın daha bır cok arkadasımızın oldu demekkeı bıızmde olabılır ben boyle duusnuyorum.
senın az kalmız adetıne pazar gunu yapsan bence sonuc cıkar benım daha var yaaaaaa
ay bende de geçen hafta öle oldu bacaklarıma kramp girdi. ama geçen ayda öle olmuştu adet oldum...canderyacım benim reglimde 28 kasımda fakat simdiden surekli kendimi dinliyorum kasıklarımda agrılar var ve bugun sol baldırıma kramp girip durdu bilmiyorum cnm ya hayırlısı hakkımızda
muca hoşgeldin tatlım dün cevap yazamadım kusura bakma opuyorumnanaktan
canderyacım kuzum regl ile hamişlik belirtileri çok benzer bende hep...tek fark gazım olur midem şişer erkenden ne yesemmm, hadi inşallah hakkında hayırlısı
dinamiss tatlım valla ben de evde yatmak istiyorum hiç iş güç ne ofiste ne evde istemiyorum...bizim bu ankaranın dengesiz havalarından da olabilir bitanem...haftasonu geldi akşam uzat ayakları ooohhh al eline yemeciklerini hum hum hum keyfine bak.
şenciğim tatlı kuşumuzu öpüyorum o beyaz pembe yanacıklarından
Krİzantem sen 3. DÜŞÜĞÜnde kaÇlık doz kulanmıŞtın Şİmdİ lÜtfÜ bey kaÇlık Önerdİ bİde ayrıca hematoloĞa gİttİnmİ
alıhancım benım 250 de bıttı ekleyebılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?