Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

haftaya ctesi bende kontrole gitcem belki karşılaşırız hehehehe lülülülülülüneyse ben çıkayım görüşmek üzerealkisalkisalkis

Canım benim sağolasın, iyiyiz biz bildiğin gibi işte..
Sen nasılsın iyisin umarım:1hug:

Ben biraz okudum ama fazla duramayacağım canım, eşimle dışarı çıkacağız biraz gezelim dedik ama hava da pek kötü neyse biz gene de bi hava alalım, görüşürüz sonra öptüm çok:1hug:

canım gulayındı cinsıyetı erkektı hatırladıgım kadarıyla o olabılır.........

tamam canım saol... nasılsın?

kromozon bozukluklarında da kalp atımı olmadan düşük gerçekleşebiliyor.. nergis bence eşin ve senin için kromozon testi yaptırabilirsin..

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:05 Aralık)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 4 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................4 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........3 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............1 aylık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 1 aylık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bıhter................3 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................35 haftalık (erkek) (25 Aralık Cuma)
Dinamiss.....................28 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........26 haftalık (kız)
nilüfersahh....................25 haftalık (erkek)
kardelen86....................22 haftalık
simge...........................22 haftalık (kız)
aslgkh..........................21 haftalık (erkek)
gülsummmm.................21 haftalık
gulsummm....................20 haftalık
_beray_........................19 haftalık
göbete..........................18 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................18 haftalık (erkek)
gülay30.........................17 haftalık (erkek)
melek76........................17 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................16 haftalık
kelebek01......................15 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................13 haftalık
hummu85.......................13 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................11 haftalık
elifim...............................7 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
esraben...........................7 haftalık
canderya200....................5 haftalık
esterya............................5 haftalık
irazmetin.........................5 haftalık

Son düzenleme:
nergis belki pıhtılaşma derecen çok yüksektir..değerlerini hatırlayamıyorum ama iğne dozu falandır rahimde problem yoksa..
mafoldumben
canım onu bende duydum.ama kromozom anomolisinde de.kalp atışı alındıktan sonra da durubiliyomuş,sen kromozom testi yaptırdınmı.biz eşimle kan vermiştik 10 aralıkta belli olacak bakalım.
Allahım ne olur öyle olmasın....
tamam canım saol... nasılsın?

kromozon bozukluklarında da kalp atımı olmadan düşük gerçekleşebiliyor.. nergis bence eşin ve senin için kromozon testi yaptırabilirsin..

en iyisi kromozm testi yaptırmak...

opuyorumnanaktan selamlar
melekkkkkk meleğimmm heryerden mesaj bırakıyorum sana güzelim beee çok meraklanıyorum öyle bi haberle gitmişin birdaha haber yok mutlu ve güzel haberlerini duymayı çok istiyorum canım lütfen bana face olsun msn olsun bi şekilde haber bırak lütfeeeeeennnnnn senağlama
herkes iyidir inşallah azıcık okudum hamile arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum

elifim...............................7 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
esraben...........................7 haftalık
canderya200....................5 haftalık
esterya............................5 haftalık
irazmetin.........................5 haftalık

maşallah devamı gelir inşallah diyeyim hepinize....

eeeeeee bizim tayfa hadi boş durmayın sizden de haberler bekliyorum kahvelokum,lidya....... hadi bakıymmmm yahu ben sıramı savdım kaydirigubbakcemile3 sizdende devamı gelcek haberler beklerimmm inşallah

gülayı da tebrik ederim oğluşunun haberlerini almışın maşallah devamlı kılsın rabbim

bende kürtajdan 32 gün sonra ilk reglimi oldum ikinci regli bekliycem bebiş için..

çoktandır yoktun özledim yavvvvvvvvvv....
birde sana bir sorum var eğer bende kromozom bozukluğu varsa ne olur bi daha bebeğim olmayabilir mi?
sanırım bunun tedavisi yok ya da ben öyle biliyorum....mafoldumben

kızlarrr dün lütfü beyde kontrolüm vardı doğum tarihimiz belli oldu 25 aralık cuma sezeryanla olacak doğum şu an için bi sorun yokmuş doğumdan bir hafta önce coraspini kesicem doğumdan bir gün öncede iğneyi kesicem ve maalesef doğumdan sonra 4-6 hafta kadar iğneye devam etcekmişim riskim fazla olduğu için lütfü bey iğneye devam dedi benden haberler bukadar tarih belli olunca heycan stres daha çok olmaya başladı inşallah doğumdan sonrada sizlere ii haberlerimi vericem hepinizi çook öpüyorumopuyorumnanaktan

merhaba şekerlerrrr,
umarım hepiniz çokkk iyisinizdir.
benim yaramaz kızçe bu ara çok vaktimi alıyor, diş çıkarıyor arka arkaya, ateşleniyor huysuzlanıyor sürekli ilgi istiyor,bunun dışında iyiyiz çok şükür...
öpüyorum hepinizi...
sevgiyle kalın...

esraben, dikkat et kendine ve bebişine canımmm...öptüm

smmm06, ne güzellll az kaldı:))
doğumdan sonra bende devam etmiştim iğneye canım, merak edilecek bişi yok korkma...doğumu nerede yapcan merak ettim,hacettepede mi?

canım benım hadı bakalım ınsallah sorunsuz dogumun gerceklesırrr az kalmıs yaaaa............
rabbım burdakı arkadslara ve ısteyen herkese o guzel duyguyu tattırsın.......

şencim aslında doğumu hacettepede düşünüyodum ama lütfü bey hacettepede girmiyceğini söyledi kendisi güven hastanesini önerdi ve ordan kendisi randevu aldı bizde lütfü beyin doğuma girmesini istediğmiz için güven hastanesinde olmasına karar verdik inşallah sorun yaşamayız özel hastanelere pek güvenmiyorum ama lütfü bey devlet hastanelerinden farklı olmadığını hatta daha konforlu olduğu için tercih etmem gerektiğini söyledi bakalım hayırlısı sezeryandan baya bi korkuyorum açıkcası sonrası sıkıntılı oluyomu senin nasıl geçmişti lütfü bey doğumdan sonra ilgilendimi

çoktandır yoktun özledim yavvvvvvvvvv....
birde sana bir sorum var eğer bende kromozom bozukluğu varsa ne olur bi daha bebeğim olmayabilir mi?
sanırım bunun tedavisi yok ya da ben öyle biliyorum....mafoldumben
canım bendeee ösledimm.... öncelikle inşallah yoktur diyelim... olmaması dileğimizle birlikte olma ihtimaline gelince kromozom bozukluklarında değişik türler var mesela bende var krmozom bozukluğu ama önemsenecek birşey değil dedi genetikçiler daha öncede söylemiştim aynısı eşimdede olsaydı sorun oluşturabilirdi... o yüzden sakin ol bence yok sende bir sorun genetik olarak eşindede yoktur inşallah herşey güzel olacak....
canım öncelikle tarihin belli olması çok güzel tebrik edirim sağsalim gelir inşallah.... neden risk grubundasın??? geçtiğimiz günlerdede sormuştum sana görmedin galiba bendede protrombin heterezigot var iğne dozunun iki doz olması ve miktarı hakkında bizdeki değerle ilgisini yazarsan sevinirim... tam tedavini anlatırsan çok mutlu olurum.... allah kolaylık versin inşallah...

ahhh kıyamam o pirinç tanesi gibi dişlerini seveyim ben onun... şencim özletme kendini... kendinden ve bildiklerniden mahrum bırakma bizleri... öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…