Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet canım hamileyim şuan kese gözüktü geçen hafta şuan 5+4 teyiz çok küçük daha.
ama çok korkuyorum gene olmıycak diye
her gece kabuslar görüyorum.
allah senin bebişine de uzun ömürler versin

canderyacım iyi düşün iyi olsun dualar et elden ne gelir başka, yiyecek ekmeği varsa kalır yoksa gider, bence herşey güzel olacak sen ve bebişin için

canderyacım iyi düşün iyi olsun dualar et elden ne gelir başka, yiyecek ekmeği varsa kalır yoksa gider, bence herşey güzel olacak sen ve bebişin için

ayy ağzından bal damlıyor valla
haklısın canım.
Ama işte çok zor bu pskoloji ama beterin beteri war onuda düşünmek gerek

ayy ağzından bal damlıyor valla
haklısın canım.
Ama işte çok zor bu pskoloji ama beterin beteri war onuda düşünmek gerek

umutlu olmak lazım bazen kırılsa da umudumuz
iyi olacak iyi beslen iyi dinlen bebişçik kocaman olsun biz de ona patik örelim:hulya::hulya:başladım bak:dance::dance:

büşracım nasılsın neler çıktı sonuçta umarım güzel şeyler çıkmıştır

Canım iyiyim saol sen nasılsın
Bebeğin genetik incelemesinde bişey çıkmadı
Ben histeroskopi oldum ondada rahmimde septum olduğu
ve rahmimim kalp şeklinde olduğu ortaya çıktı
10 güne kadar ameliyat olcam hem rahmimdeki septum alınacak
hemde rahmim genişletilecek

evet canım hamileyim şuan kese gözüktü geçen hafta şuan 5+4 teyiz çok küçük daha.
ama çok korkuyorum gene olmıycak diye
allah senin bebişine de uzun ömürler versin

Canım gözün aydın keseyi görmüşsün
Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Aklına kötü şeyler getirme bol bol dua et ben inanıyorum bu sefer herşey çok güzel olacak

canım kendınden emın degıl mısın korunmadınızmı neyse allah nasıp ettıyse hayırlı saglıklı olacaksa gelsın ınsallah hersey nasıp kısmet canım

evet canım malesef..iki düşük yaptım ikiside aynı zamanlarda düştü malesef..üstelik ikincide düşüğe kardı serklaj bile yapılmıştı..ama ..:sm_confused:

cok gecmıs olsun canım ınsallah yenıden hamıle kalır saglıkla kucaklarız yavrularımızı suan delı gıbı cocuk ıstıyorum bende ınsallah bır an once olur saglıkla hayırlısıyla ınsallah allahım bızlere nasıp et

büşracım haberler iyi bu sefer herşey güzel olacak

Umarım canım ama benim cesaretim kırıldı hevesim gitti artık bebeğim olsun diye paralamıyorum kendimi artık hayatımdaki önemini kaybetti 1senede bebek falan istemiyorum allahım sizlere versin bir an önce sağlıklı bebişler

canım bu zor günleri atlattıktan sonra eminim seninde güzel ve sağlıklı bir yavrun olacak.
bak ne güzel sorunun bulundu ve tedavisini oluyosun.

saol canım
inşallah canım inşallah bu sefer olucak:Saruboceq: :Saruboceq:

cok saol bkalecım allah razı olsun gercekten bu acının tarıfı mumkun hala ıcım yanıyor aklımda olmadıgı tek bır anım yok;allah sana bebegıne ve esıne hayırlı saglıklı mutlu bır omur versın ınsallah

Ama çok korkuyorum gene olmıycak diye
Allah senin bebişine de uzun ömürler versin

canım bılıyorum ınsan dıken ustunde duruyor bırseymı olacak dıye ama ben sunu anladım korkunun ecele faydası yok derler ya aynen oyle kendıne stres yapma bosuna ferah tut ıcını lutfen herseyın hayırlısını ıste hamılelıgının tadını cıkar ınsallah burdan duyarız saglıkla zamanında yavrunu kucakladıgını

ınsallah yenı yerıne hemencecık gelır bebısın ve sapasaglam tutunur annecıgıne ınsalllah ya rabbım ınsallah

evet canım haklısın.
herşeyin hayırlısı

kızlar merhaba ben bugun keseyi gordum ama embriyo icin daha erken dedi dr ve 2 hafta sonra gel dedi. Elbette ben 2 hafta bekleyemem cuma gunu tekrar baska bir dr a gidecegim..

Kizlar bisi sormak istiyorum su anda ben innohep 0,45 kullanıyorum bu dozun benim pıhtılasmam icin yeterli olup olmadıgını ansıl anlayacagız?? Bebegime tekrar bisi olur diye cok korkuyoerum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…