kızlar çoookkk uzun bir aradan sonra herkese merhaba. sizleri ve bu siteyi çok özledim. ama ancak iyileşebildim ve bebeğimden vakit olmuyor girmeye. geçmişi okuyamadım 600 700 sayfa falan birikmiş. ama ara ara dolaşırken bir kaç üzücü ve sevindirici haberleri okudum.
ravza canım inan yeni öğrendim bebeğini kaybettiğini tekrar yaranı açmak istemem ama çok üzüldüm allahım sana güç ve sabır versin. inan ne diyeceğimi bilmiyorum. bitanem lütfen inancını ve gücünü kaybetme. inan okurken göz yaşlarımı tutamadım. acını paylaşıyorum ve tüm dualarım seninle.
canderya galiba sende de beiş var çok sevindim hadi gözünaydın olsun inşallah bebişini kucağına aldığın günleri de görürüz.
tam anlayamadım ama galiba limburg da kaybetmiş bebeğini canım sana da güç ve sabır diliyorum.insan bu durumda söyleyecek söz bulamıyor.
beni ve bebeğimi sorarsanız allahıma şükürler olsun çok iyiyiz. kızım geceleri biraz huysuz uyumuyor gaz sancısı oluyor. ama bu duruma alıştım artık yani anneliğe alıştım. allahım isteyen herkese yaşatsın.
hgaa bu arada papatyasüreyya ve funda sizinde güzel haberlerinizi okudum. gözünüğz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişlerinize sağlıklı ve uzun ömürler versin rabbim.
kızlar aramıza eni arkadaşlar da katılmış hepsi hoşgelmiş.ne olup neler bitiyor bilemiyorum.o yüzden önemli olayları takip eden bir arkadaş özetleyebilirse çok sevineceğim. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere
canderyacım iyi düşün iyi olsun dualar et elden ne gelir başka, yiyecek ekmeği varsa kalır yoksa gider, bence herşey güzel olacak sen ve bebişin için
ayy ağzından bal damlıyor valla
haklısın canım.
Ama işte çok zor bu pskoloji ama beterin beteri war onuda düşünmek gerek
büşracım nasılsın neler çıktı sonuçta umarım güzel şeyler çıkmıştır
evet canım hamileyim şuan kese gözüktü geçen hafta şuan 5+4 teyiz çok küçük daha.
ama çok korkuyorum gene olmıycak diye
her gece kabuslar görüyorum.
allah senin bebişine de uzun ömürler versin
umutlu olmak lazım bazen kırılsa da umudumuz
iyi olacak iyi beslen iyi dinlen bebişçik kocaman olsun biz de ona patik örelim:hulya::hulya:başladım bak:dance::dance:
insallah saglikli sihatli dogumlar nasip etsin rabbim
bende kürtajdan sonraki bu ikinci ayin ve hala olmadim korkuyorummm
hosbulduk cnm iyiym allaha sükürde kafam karisik bu ay adet olmadim 7 gecti belkide pcodan diyorum ama test alip bakmama lazim carsamba tedavim beeli olcak ins ozaman istiyordum yada hamileysemmmm!!!!
evet canım malesef..iki düşük yaptım ikiside aynı zamanlarda düştü malesef..üstelik ikincide düşüğe kardı serklaj bile yapılmıştı..ama ..:sm_confused:
büşracım haberler iyi bu sefer herşey güzel olacak
Canım iyiyim saol sen nasılsın
Bebeğin genetik incelemesinde bişey çıkmadı
Ben histeroskopi oldum ondada rahmimde septum olduğu
ve rahmimim kalp şeklinde olduğu ortaya çıktı
10 güne kadar ameliyat olcam hem rahmimdeki septum alınacak
hemde rahmim genişletilecek
Canım gözün aydın keseyi görmüşsün
Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Aklına kötü şeyler getirme bol bol dua et ben inanıyorum bu sefer herşey çok güzel olacak
kızlar çoookkk uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Sizleri ve bu siteyi çok özledim. Ama ancak iyileşebildim ve bebeğimden vakit olmuyor girmeye. Geçmişi okuyamadım 600 700 sayfa falan birikmiş. Ama ara ara dolaşırken bir kaç üzücü ve sevindirici haberleri okudum.
Ravza canım inan yeni öğrendim bebeğini kaybettiğini tekrar yaranı açmak istemem ama çok üzüldüm allahım sana güç ve sabır versin. Inan ne diyeceğimi bilmiyorum. Bitanem lütfen inancını ve gücünü kaybetme. Inan okurken göz yaşlarımı tutamadım. Acını paylaşıyorum ve tüm dualarım seninle.
Canderya galiba sende de beiş var çok sevindim hadi gözünaydın olsun inşallah bebişini kucağına aldığın günleri de görürüz.
Tam anlayamadım ama galiba limburg da kaybetmiş bebeğini canım sana da güç ve sabır diliyorum.insan bu durumda söyleyecek söz bulamıyor.
Beni ve bebeğimi sorarsanız allahıma şükürler olsun çok iyiyiz. Kızım geceleri biraz huysuz uyumuyor gaz sancısı oluyor. Ama bu duruma alıştım artık yani anneliğe alıştım. Allahım isteyen herkese yaşatsın.
Hgaa bu arada papatyasüreyya ve funda sizinde güzel haberlerinizi okudum. Gözünüğz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişlerinize sağlıklı ve uzun ömürler versin rabbim.
Kızlar aramıza eni arkadaşlar da katılmış hepsi hoşgelmiş.ne olup neler bitiyor bilemiyorum.o yüzden önemli olayları takip eden bir arkadaş özetleyebilirse çok sevineceğim. Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere
evet canım hamileyim şuan kese gözüktü geçen hafta şuan 5+4 teyiz çok küçük daha.
Ama çok korkuyorum gene olmıycak diye
her gece kabuslar görüyorum.
Allah senin bebişine de uzun ömürler versin
canım iyiyim saol sen nasılsın
bebeğin genetik incelemesinde bişey çıkmadı
ben histeroskopi oldum ondada rahmimde septum olduğu
ve rahmimim kalp şeklinde olduğu ortaya çıktı
10 güne kadar ameliyat olcam hem rahmimdeki septum alınacak
hemde rahmim genişletilecek
canım bılıyorum ınsan dıken ustunde duruyor bırseymı olacak dıye ama ben sunu anladım korkunun ecele faydası yok derler ya aynen oyle kendıne stres yapma bosuna ferah tut ıcını lutfen herseyın hayırlısını ıste hamılelıgının tadını cıkar ınsallah burdan duyarız saglıkla zamanında yavrunu kucakladıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?