Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım daha hamile olduğumu bilmeden muayeneye gitmiştim, sadece korkudan rahim filmi çektirmediğim için kaçamayacağımı anladım randevu almaya gittim muayenemde polip gördüler hamile olduğumu bilmeden polibi aldılar tabi ben mikrop kaptım ve sistit oldum, bir taraftan polip yüzünden kanamam oldu antibiyotik kullanmam gerekti ama bu arada yine de bir test yaptırdım ve hamile olduğum anlaşıldı ve daha 4 haftalık antibiyotik kullandım, strestli bir 3 ay yaşadım kalp atımı varmı yokmu , tam rahatladım derken 12 haftada 2 li testim yüksek çıktı, çok yüksek olduğu için 3 kere tekrarladım testi amniyosentezi yaptırmak zorunda kaldım 2 ay ağlayarak geçti 20 haftanın sonuna kadar rapor ve izinle geçirdim. Bu arada bulantı kusma onlar ayrı. Allaha şükür amniyosentez sonucum iyi çıktı. Bu arada haşimato troitim, 28 haftada tekrar bebeğin kordon kanından alıp tiroite bakalım dediler, bazen anneden bebeğe geçebiliyormuş. Tabiki kabul etmedim, 1,5 yıldır kontrol altındayım ve tiroit tahlillerim gayet iyi. Dün kan verirken kanımı zor aldılar ve kan tahlil yapılana kadar kan pıhtılaşmış o yüzden D - Dimer ve fibrinojen, aptt tahlili yaptırdım ve yüksek çıktı, şimdi iğne dozum değişti. Bu tahliller bir hamileliğin başında yapıldı, bir de bu haftalarda yapılması gerekiyor, hamilelik ilerledikçe pıhtılaşma artarmış, normal hamilelerde de artarmış tabi bizim ki iğne ve aspirine rağmen arttığı için iğne dozu yükseldi. Yani Son aylarda bu testleri de yaptırmak gerekiyor. Ayrıca daha önce iğne yaparken, tahlil için kan verirken kan fışkırdı, ama bu sefer kanımı zor aldılar. Artık iğne yerlerimdende kan çıkmıyor. Yani bu şekildedi fark edebiliriz. Canım bu şekilde bu haftalara kadar geldim. Allah herkezin yardımcısı olsun.

Canım gerçekten zor günler geçirmişsiniz.Allah sonunu hayırlı etsin.Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum.

arkadaşlar gözünüz aydın.. sağlıkla inş... Rabbim hiç acılarını göstermesin..

sabah buraya günaydın yazarken içimden bugün güzel haberle alacağız demiştim ve öyle oldu.. çok sevindim.. şimdi büyük zevkle ekliyorum sizleri listeye :) sağlıkla inş..

İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.opuyorumnanaktan

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:08 Aralık)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 4 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................4 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........3 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............1 aylık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 1 aylık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bıhter................3 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................35 haftalık (erkek) (25 Aralık Cuma)
cimen.3........................32 haftalık
Dinamiss.....................28 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........26 haftalık (kız)
nilüfersahh....................25 haftalık (erkek)
kardelen86....................22 haftalık
simge...........................22 haftalık (kız)
aslgkh..........................21 haftalık (erkek)
gülsummmm.................21 haftalık
gulsummm....................20 haftalık
_beray_........................19 haftalık
göbete..........................18 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................18 haftalık (erkek)
gülay30.........................17 haftalık (erkek)
melek76........................17 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................16 haftalık
kelebek01......................15 haftalık (erkek)
Cherry76........................13 haftalık
hummu85.......................13 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................11 haftalık
elifim...............................7 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
esraben...........................7 haftalık
canderya200....................5 haftalık
esterya............................5 haftalık
irazmetin.........................5 haftalık
angel34...........................5 haftalık
eylületik..........................4 haftalık
aslıhan1806.....................4 haftalık

Kahvem lokumum çok teşekkür ederim liste içinnnnnnnnnnnn

ne demek canım... inş hep güzel haberleriyle ilerletiriz haftalarını..

siz yeter ki hamile kalın kaydirigubbakcemile3.. ben zevkle ekliyorum...kaydirigubbakcemile2 hamilelerin duası kabul olur, bizleri unutmayın olur mu dualarınzı da a.s.

arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum bi ara çok moral bozucu şeyler üst üste geldi sitede hiç yazmak istemedim şimdi ii bi haberle buradayım bende hamileyim
Canim gözün aydin :teytey::teytey: Allahim kucagina almayida nasip etsin

Aslihaaaaaaannnnnnnnnn dünden beri seni cok merak ediyom.
Hele sükür hayirli haberini aldik canim.
Tebrikler Rabbim kucagina almayida nasip etsin canim.:teytey::teytey::teytey::teytey:
Darisi Insallah birdahaki tüp bebekte bana olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Seninde Insallah ikizdir kizzz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kahvelokumum cok saol canim benim.
Öksürük hala gecmedi yaaa cigerlerim öksürmekten agriyo inan.
Birazdanda is yemegine gidicem bu öksürükle ne yapacam bilmiyom valla.

Kahvelokumum cok saol canim benim.
Öksürük hala gecmedi yaaa cigerlerim öksürmekten agriyo inan.
Birazdanda is yemegine gidicem bu öksürükle ne yapacam bilmiyom valla.

geçmiş olsun canımm.. öksürük için çaya bol karabiber koy iç.. iyi gelir...bal zencefilde yapabilirsin...yemekte önce domuz gribinden bahset hafiften, sonra da milletim suratına suratına öksür.. yemek kısa sürer böylece :)

[/URL][/IMG]
Ay bi alemsin valla cok iyi bir fikir

Çalıkuşum çok teşekkür ederim,inşallahhhhhhhhh darısı sizlerin başına,inşallahhhhhhhhh ikizdir ve sağlıkla kucağımıza alırız.
Kahvem lokumum çok teşekkür ederim,dualarım hepimiz için.

Arkadaşlar merhabalar
benim babam damarlarda yağlanma olduğu ve pıhtılaşma sorunu olduğu için 3 sene önce felç geçirmişti.
Ben de 43 yaşına geldim.Bu sürede 6 başarısız microm var.
karyotip testte bende robertsian translokasyon çıktı.
Şimdi bize donor yumurta öneriliyor.Size sorum bu pıhtılaşma testlerini yaptırayımmı?Çok uzun sürermi sonuç almak.

Canım çok çok geçmiş olsun,naçizane fikrim pıhtılaşma teti yaptırmandır çünkü test neticesi sonucu kullanmanı gereken iğne yada ilaç tedavisi belirlenecektir.Arkadaşların fikirleride karar vermene yardımcı olacaktır.Tekrar babana ve sana çok çok geçiş olsun diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…