Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlarrrrrrrrrr merhabaaaaaaaaaa;
Tüp bebek tedavisi sonucu hamile kalmış durumdayımmmmmmmmmm.Ama acayip tırsıyorummmmmmmmm.Allah kucağımıza almayı nasip etsin.
Kahvem lokumum benide uğurlu listeye hemen yazarmısınnnnnn.Lütfennnnnnnnnnnnn uğurlu gelicek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Kızlar kasıklarımda ağrılarım var adet olacakmışım gibi,çok korkuyorum yaaaaaaaaaaa,ama korkunun ecele faydası yok,Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Son adetim 10 kasımdı ,daha 4+0 lık hamileyim.erken öğrendik hamileliğimi,artık uğurlu listede benimde adım olacak :teytey::teytey::teytey:

Arkadaşım hayırlı ugurlu olsun .Allah utandırmasın. bende 8 haftalık gebeyim. Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Böyle mükemmel bir duygu olamaz. Önceden kayıplarım olduğu için kaygılarım hiç bitmiyor. Ama nasıl düşünsek öyle olur. Şu ağrılar falan 13 haftaya kadar normalmiş. Bendede çok varda ama şuan çok şükür geçti . Tekrar hayırlı ugurlu olsun

ada41 merhaba,ben doktorumdan memnunum ama herkesin doktorundan beklentileri farklı olabildiği için pek de birşey diyemiyorum.benim bu gebeliğimden önce 2 düşüğüm oldu,Konak Hastanesi'nde Erkan Bey'e gidiyordum,2.düşükten sonra Faruk Bey'e gittim ve erken gebelik döneminde bebeğin gelişmiyor dedi bana,hamile kalmaya karar verirsen 3 ay önce coraspin,folbiol ve neuvitan kullanacaksın,günün geçer geçmezde iğneye başlayacağız dedi.ben iğneden önce test yapmayacak mısınız diye sorduğumda hayır ben gerek görmüyorum o testlere dedi,test yapsakda yapmasakta o iğneleri kullanacaksın dedi,şimdi 12.haftamdayım.5.haftamda az da olsa kanamam olmuştu ve doktorum istirahat edeceksin dedi,her hafta kontrole çağırdı,iğne ile birlikte progestan(vaginadan alıyorum)coraspin,neuvitan,folbiol,megadyne kullanıyorum
konuyla ilgili hacettepeden lütfü hocaya da mail attım,yazdığı cevapta şu:
Sayın Deniz hanım,
Tabii ki ideali test sonuçlarına göre karar vermektir, ancak kullanmanızın da olumsuz bir etkisi olmayacaktır. Bu dönemde tüm testlerinizi yapmak gebelik nedenli mümkün olmasa da, mutasyon denilenlere bakılabilir. Eğer Ankara' daysanız Hacettepe Kadın doğuma uğrayın, hemşirem Gülderen hanıma gelin ve trombofili mutasyonlarınızın bakılmasını söyleyin, sonuçlara göre değerlendirelim, ama şimdilik ilaçlarınızı kesmeyiniz.
Saygılarımla
Prof.Dr.Lütfü Önderoğlu

bu mailden sonra biraz daha rahatladım,Faruk Bey kısırlık ve riskli gebelik konusunda epey meşhurdur ızmi'te.60'ına yakın yaşlarda emekli olmuş bir doktor,gördüğü vaka sayısı ve tecrübesi çok fazla,eşim de ben de ona güveniyoruz,ben stres yaptıkça Faruk Bey de çok üzülüyordu,6+6 da kalp atışlarını duyduğumuzda bizden çok sevindi.
yaklaşık 45 gündür istirahat ediyorum,ilaçlarımı düzenli alıyorum,kontrollerimi aksatmıyorum : ))Allah izin verirse kucağımıza alırız : )

Sağol canım,sende de mi vardı bu ağrılar?normal yani di mi?Seninki kocaman olmuş,nedene aklımdan kız olduğu geçti,hayırlısı inşallah.

aslıhan tebrikler
elif hoşgeldin,inş. sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsiniz,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize ve tüm arkadaşlarımıza
bende de ilk zamanlar rahim ağrıları çok olmuştu,gaz sancısı ile karıştırmıştım hatta,ağrıların olduğu hafta hiç kalkmadan yattım,zaten serbest çalıştığım için işlerede ara verdim
bol bol dinlenin,mümkün olduğunca az ayakta kalın ve az yürüyün,bir de ayaklarımın altına sıcak su almak beni rahatlatıyordu,deneyebilirsiniz
ayrıca günde 1,5-2 lt.su için

Dendencim sen zaten yazmışsın canım,çok teşekkürler bilgiler için.Aynı şeyleri başkasınında yaşadığın ı ve bunun normal olduğunu bilmek rahatlatıyor insanı.Bende dinleniyorum,işe ara verdim.ınşallah Allahım hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder.

Merhaba Kızlar, uzun bir süredir sitede yazamıyordum. Eski arkadaşlar beni tanır, sitede üzücü olaylar yaşandı, allah bir daha yaşatmasın. Hamile arkadaşlarda kucağına almak nasip etsin. 4 bebeğim karnımda öldü. Allaha şükürler olsun 5. gebeliğim devam ediyor 32. hafta 2 günlük olduk, her hafta ayrı bir sıkıntı yaşadım. Allah bugüne getirdi. ığne dozum 0,4 claxane ve coraspirin fakat D-Dimer ve fibrinojen tahlilim yüksek çıktığı için 0,6'lık doza bugün başlıyorum. Kahvelokumcuğum benim adımı da listeye eklersen sevinirim. ınşallah kızımın doğumunuda müjdelerim. Allah herkeze hayırlı gebelikler nasip etsin.

Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. D-Dimer ve fibrinojen testleri ne zaman yapılıyor,yaşadığın sıkıntıların önelenebilmesi yada çözülebilmesi adına bizlere önerilerin var mı?tecrübelerinden faydalanmak isteriz.

en iyisini yapmışsın dinlen bol bol
bu arada ben de üniversiteyi Samsun'da okudum,gerçi 10 yıl oldu Samsun'a gelmeyeli ama çok yakın dostlarım var orada,şimdi çok daha güzel olmuş diyor hepsi,umarım en yakın zamanda gelebilirim Samsun'a, özledim dürümlerini,pidesiniiiiiiiii

Canımmmmmmmmmm,gelirsen ve vaktin olursa tanışmayı çok isterim . Ayrıca dürüm yada samsun pidesi aşerirsen 2 gün içinde kargoyla elinde olmasını sağlarım.
Bende Düzceliyim Kocaeliye çok yakındır biliyorsundur belki.

çok teşekkür ederim aslıhan : ))
Düzce'yi bilmez miyim,Düzce'de çok güzel bir şehir,orada da çok sevdiğim arkadaşlarım var,bize 1,5 saat,bende beklerim her zaman
evlilik nedeniyle Samsun'dasın sanırım

Kasık ağrıları normal zaten bir adet dönemi geçiriyorsun ve olmuyorsun o ağrıları olmadan yaşıyorsun bunlar çok normal. Aslıhan ve diğer arkadaşlarda muhakkak doktorunuzda demiştir bol bol su içelim. sıvı içeçekler alalım. Ben clenax 04 oluyorum aspirin 100 kullanıyorum folik asit alıyorum. düşük riskim vardı şükür atlattım. ama gündü 6 tanede progestan alıyorum otröjen ilaçı alıyorum rahimin sağlamlaşması için. mücadele çok ediyoruz bakalım bebişlerimizde mücadele etsinler bizi bırakmasınlar. Ama ben çok umutluyum. Kızlar iyi düşünelim iyi olsun

çok teşekkür ederim aslıhan : ))
Düzce'yi bilmez miyim,Düzce'de çok güzel bir şehir,orada da çok sevdiğim arkadaşlarım var,bize 1,5 saat,bende beklerim her zaman
evlilik nedeniyle Samsun'dasın sanırım

Evet canım,evlilik nedeniyle samsundayım,2005 te evlendim.Sasunu seviyorum,güzel bi şehir,bide şu iç karartan yağmurları olmasa daha iyi olacak.Ama deniz kenarında bir yerde yaşamak gerçekten ayrıcalıkmış.

calıkusu arkadasım ööncelkle sana teşşkr edrm allah kmseye yasatmasın evalt acısı...inş her isteyene allah hayrlı saglıklı evlat nasip etsin...aslıhancım cok sevndm senn adına allah kucagna almayı nasip etsn cnm saglıklı hayrlı bişeklde ne kadar güzel duygular yasadıgını tahmn ediorum..allah tamamına erdirsin inş....:1hug:

Canım çok teşekkür ediyorum,Allah cümlemizin kucağını bebişlerle doldursun inşallahhhhhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…