Kızlarrrrrrrrrr merhabaaaaaaaaaa;
Tüp bebek tedavisi sonucu hamile kalmış durumdayımmmmmmmmmm.Ama acayip tırsıyorummmmmmmmm.Allah kucağımıza almayı nasip etsin.
Kahvem lokumum benide uğurlu listeye hemen yazarmısınnnnnn.Lütfennnnnnnnnnnnn uğurlu gelicek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Kızlar kasıklarımda ağrılarım var adet olacakmışım gibi,çok korkuyorum yaaaaaaaaaaa,ama korkunun ecele faydası yok,Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Arkadaşım hayırlı ugurlu olsun .Allah utandırmasın. bende 8 haftalık gebeyim. Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Böyle mükemmel bir duygu olamaz. Önceden kayıplarım olduğu için kaygılarım hiç bitmiyor. Ama nasıl düşünsek öyle olur. Şu ağrılar falan 13 haftaya kadar normalmiş. Bendede çok varda ama şuan çok şükür geçti . Tekrar hayırlı ugurlu olsun
Sağol canım,sende de mi vardı bu ağrılar?normal yani di mi?Seninki kocaman olmuş,nedene aklımdan kız olduğu geçti,hayırlısı inşallah.
canım merhaba,
allah hayırlı uğurlu etsin.iğneye başladınmı kaçlık kullanacaksın?
Merhaba Kızlar, uzun bir süredir sitede yazamıyordum. Eski arkadaşlar beni tanır, sitede üzücü olaylar yaşandı, allah bir daha yaşatmasın. Hamile arkadaşlarda kucağına almak nasip etsin. 4 bebeğim karnımda öldü. Allaha şükürler olsun 5. gebeliğim devam ediyor 32. hafta 2 günlük olduk, her hafta ayrı bir sıkıntı yaşadım. Allah bugüne getirdi. İğne dozum 0,4 claxane ve coraspirin fakat D-Dimer ve fibrinojen tahlilim yüksek çıktığı için 0,6'lık doza bugün başlıyorum. Kahvelokumcuğum benim adımı da listeye eklersen sevinirim. İnşallah kızımın doğumunuda müjdelerim. Allah herkeze hayırlı gebelikler nasip etsin.
Dendencim sen zaten yazmışsın canım,çok teşekkürler bilgiler için.Aynı şeyleri başkasınında yaşadığın ı ve bunun normal olduğunu bilmek rahatlatıyor insanı.Bende dinleniyorum,işe ara verdim.İnşallah Allahım hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder.
en iyisini yapmışsın dinlen bol bol
bu arada ben de üniversiteyi Samsun'da okudum,gerçi 10 yıl oldu Samsun'a gelmeyeli ama çok yakın dostlarım var orada,şimdi çok daha güzel olmuş diyor hepsi,umarım en yakın zamanda gelebilirim Samsun'a, özledim dürümlerini,pidesiniiiiiiiii
çok teşekkür ederim aslıhan : ))
Düzce'yi bilmez miyim,Düzce'de çok güzel bir şehir,orada da çok sevdiğim arkadaşlarım var,bize 1,5 saat,bende beklerim her zaman
evlilik nedeniyle Samsun'dasın sanırım
Canım çok teşekkür ediyorum,Allah cümlemizin kucağını bebişlerle doldursun inşallahhhhhhhh.calıkusu arkadasım ööncelkle sana teşşkr edrm allah kmseye yasatmasın evalt acısı...inş her isteyene allah hayrlı saglıklı evlat nasip etsin...aslıhancım cok sevndm senn adına allah kucagna almayı nasip etsn cnm saglıklı hayrlı bişeklde ne kadar güzel duygular yasadıgını tahmn ediorum..allah tamamına erdirsin inş....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?