angel34
eylületik
aslıhan1806
gözünüz aydın rabbim tamamına erdirsin inş...
angelcim Allah hepimize o muthis kalp atıslarını duymayı nasip etsin, bizi haberdar et oldumu
çok sevindim canım..inşallah bebeğini kucağına aldığın günleri de göreceğiz..Kızlarrrrrrrrrr merhabaaaaaaaaaa;
Tüp bebek tedavisi sonucu hamile kalmış durumdayımmmmmmmmmm.Ama acayip tırsıyorummmmmmmmm.Allah kucağımıza almayı nasip etsin.
Kahvem lokumum benide uğurlu listeye hemen yazarmısınnnnnn.Lütfennnnnnnnnnnnn uğurlu gelicek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Kızlar kasıklarımda ağrılarım var adet olacakmışım gibi,çok korkuyorum yaaaaaaaaaaa,ama korkunun ecele faydası yok,Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
canım benim..allah sabırlar versin..bu son olsun inşallah rabbim bir daha yaşatmasın..canım çok üzgünüm benim ismimi silermisin listeden maalef 10 gün önce bebeğimi kaybettim plesantada sorun çıktı ve suyu geldi mafoldumben mafoldumben mafoldumben :sinifsinif: :sinifsinif:
canım benim önceki iki gebeliğimde de cinsel hayat yasaktı..doğuma kadar dedi dr.um ama ..zaten 4. ayda kaybettim..arkadaşlar size bişi sorcam,biraz özel olacak ama:kedi:tecrübeli arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim gerçi doktorada sorcam..
bizim gibi riskli gebelik yaşayanların cinsel hayatı nasıl olmalı.ilk 3 ay olmamalı mı bilgilendirirseniz sevincem özelede yazabilirsiniz:asigim:
angel34
eylületik
aslıhan1806
gözünüz aydın rabbim tamamına erdirsin inş...
sağol canım 4. haftadayız sanırım henüz dr uma gidemedim canım bende seni tebrik ediyorum hemen hemen aynıyız galiba inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
arkadaşlar ben bayram tatili için şehir dışındaydım hemen dr umu aradım iğnelere başladık 4 gün önce tansiyonum düşüyo sürekli bide iğnelerden dolayı göbeğim mosmor oldu
kahvelokum canım bizimde cinsiyetimiz belli oldu listeye eklermisin
allah kısmet ederse bi oğlum olacak
mrb arkadaşlar, geçenyıl bu zamanlar hamileydim ama karnımda ölmüştü.şimdi gene hamileyim.iğne ye ve aspirine başladım.yarın dr.gitcem.şimdi5+6 yarın kalp atışına bakıcaz.inşallah geçen yılki gibi olmasın.canderya sanırım seninle çok yakın günlerimiz.inş.sağlıkla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Son adetim 10 kasımdı ,daha 4+0 lık hamileyim.erken öğrendik hamileliğimi,artık uğurlu listede benimde adım olacak :teytey::teytey::teytey:
Arkadaşım hayırlı ugurlu olsun .Allah utandırmasın. bende 8 haftalık gebeyim. Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Böyle mükemmel bir duygu olamaz. Önceden kayıplarım olduğu için kaygılarım hiç bitmiyor. Ama nasıl düşünsek öyle olur. Şu ağrılar falan 13 haftaya kadar normalmiş. Bendede çok varda ama şuan çok şükür geçti . Tekrar hayırlı ugurlu olsun
Merhaba Kızlar, uzun bir süredir sitede yazamıyordum. Eski arkadaşlar beni tanır, sitede üzücü olaylar yaşandı, allah bir daha yaşatmasın. Hamile arkadaşlarda kucağına almak nasip etsin. 4 bebeğim karnımda öldü. Allaha şükürler olsun 5. gebeliğim devam ediyor 32. hafta 2 günlük olduk, her hafta ayrı bir sıkıntı yaşadım. Allah bugüne getirdi. İğne dozum 0,4 claxane ve coraspirin fakat D-Dimer ve fibrinojen tahlilim yüksek çıktığı için 0,6'lık doza bugün başlıyorum. Kahvelokumcuğum benim adımı da listeye eklersen sevinirim. İnşallah kızımın doğumunuda müjdelerim. Allah herkeze hayırlı gebelikler nasip etsin.
canım çok üzgünüm benim ismimi silermisin listeden maalef 10 gün önce bebeğimi kaybettim plesantada sorun çıktı ve suyu geldi mafoldumben mafoldumben mafoldumben :sinifsinif: :sinifsinif:
cnm aslinda gittiklerimin arasindaki en güvenilir yer bu hastane tam cocuk isteyenler ve düsük yasayanlari arastiyorlar bakalim bikerede böyle denemekten baska carem yokkEvet canım ya çok ilginç nasıl doktor bu teşhisi koydu sana başka bir doktora daha gitseydin
insallah cnm hepimizde enkisa zaman da insallah arzumuza kavusuruzcnm inş en kısa zamanda allah hayrlı saglıklı evlat kucagna almayı nsip etsn inş
cnm hiç takma kafan bebegini allahın izniyle sag salim alıcaksın kucagnaa:1hug: buarada ben hala aynıyım minikminikkk leke
Gercekten cok sevindim allah korktuguna ugratmasinKızlarrrrrrrrrr merhabaaaaaaaaaa;
Tüp bebek tedavisi sonucu hamile kalmış durumdayımmmmmmmmmm.Ama acayip tırsıyorummmmmmmmm.Allah kucağımıza almayı nasip etsin.
Kahvem lokumum benide uğurlu listeye hemen yazarmısınnnnnn.Lütfennnnnnnnnnnnn uğurlu gelicek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Kızlar kasıklarımda ağrılarım var adet olacakmışım gibi,çok korkuyorum yaaaaaaaaaaa,ama korkunun ecele faydası yok,Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
negüzel cnm insallah hep huzurlu saglikli gecer bu dönem hayirlisini versin rabbimArkadaşım hayırlı ugurlu olsun .Allah utandırmasın. bende 8 haftalık gebeyim. Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Böyle mükemmel bir duygu olamaz. Önceden kayıplarım olduğu için kaygılarım hiç bitmiyor. Ama nasıl düşünsek öyle olur. Şu ağrılar falan 13 haftaya kadar normalmiş. Bendede çok varda ama şuan çok şükür geçti . Tekrar hayırlı ugurlu olsun
önceki yasadiklarin geride kalir ins cektiklerinin göz yaslarinin mükafatini bebeginle giderirsin ins cnmMerhaba Kızlar, uzun bir süredir sitede yazamıyordum. Eski arkadaşlar beni tanır, sitede üzücü olaylar yaşandı, allah bir daha yaşatmasın. Hamile arkadaşlarda kucağına almak nasip etsin. 4 bebeğim karnımda öldü. Allaha şükürler olsun 5. gebeliğim devam ediyor 32. hafta 2 günlük olduk, her hafta ayrı bir sıkıntı yaşadım. Allah bugüne getirdi. İğne dozum 0,4 claxane ve coraspirin fakat D-Dimer ve fibrinojen tahlilim yüksek çıktığı için 0,6'lık doza bugün başlıyorum. Kahvelokumcuğum benim adımı da listeye eklersen sevinirim. İnşallah kızımın doğumunuda müjdelerim. Allah herkeze hayırlı gebelikler nasip etsin.
icini rahatlatmak icin kafandaki soru isaretini kaldirmak icin en iyisi test yaptirman cnm rabbim kucagini bos koymasinArkadaşlar merhabalar
benim babam damarlarda yağlanma olduğu ve pıhtılaşma sorunu olduğu için 3 sene önce felç geçirmişti.
Ben de 43 yaşına geldim.Bu sürede 6 başarısız microm var.
karyotip testte bende robertsian translokasyon çıktı.
Şimdi bize donor yumurta öneriliyor.Size sorum bu pıhtılaşma testlerini yaptırayımmı?Çok uzun sürermi sonuç almak.
Selamm kızlar nasılsınnn ben bugun sabah kalktıgımda adetim sökülmüştü....ya kızlar doktora gidicemde muayne olmaya gidicemde ayın 16sında herşey net gözükürmü kızlar yumurtalık durumum flan belli olurmu 10.günüm olucak gittiğimde yarın diorum hormonlarıma baktırsam ama nelere baktiriim erken geç adet oluorum ya kürtajında etkisi var bozulmasında ama içim rahat etsin die baktırcam e2 fsh tsh prolaktin bunlara baktiriim diorum kızlar e2 fsh tsh bunlar neler oluor yani nedemek?
feryadcım ben arkadaşın oğlunu ısırıyom valla çok tatlı ısırdıkça kıkır kıkır gülüyo tospaaaa
alla alla CADIARZU tiroit olabilir mi?
feryadcım ben arkadaşın oğlunu ısırıyom valla çok tatlı ısırdıkça kıkır kıkır gülüyo tospaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?