Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar size bişi sorcam,biraz özel olacak ama:kedi:tecrübeli arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim gerçi doktorada sorcam..
bizim gibi riskli gebelik yaşayanların cinsel hayatı nasıl olmalı.ilk 3 ay olmamalı mı bilgilendirirseniz sevincem özelede yazabilirsiniz:asigim:

angel34
eylületik
aslıhan1806 arkadslar gözunuzaydın rabbım kucagınıza almayıda nasıp etsın ınsalllah....

HATıCE canım basınsogolsun dılerım rabbım en kısa zamanda hayırlı ve saglıkı bır evlat nasuıp eder sana ......

CALIKUSUU gecmıs olsun kız kendıne dıkkat et pekmez falan ıc olurmu canım.....

herkese merhabalar kızlar..

çok sevindim canım..inşallah bebeğini kucağına aldığın günleri de göreceğiz..

canım çok üzgünüm benim ismimi silermisin listeden maalef 10 gün önce bebeğimi kaybettim plesantada sorun çıktı ve suyu geldi mafoldumben mafoldumben mafoldumben :sinifsinif: :sinifsinif:
canım benim..allah sabırlar versin..bu son olsun inşallah rabbim bir daha yaşatmasın..

canım benim önceki iki gebeliğimde de cinsel hayat yasaktı..doğuma kadar dedi dr.um ama ..zaten 4. ayda kaybettim..

5 haftalık gebeler bişey sorucam.
ya ben normalde54.5 kiloyum ama bir haftadır 55.5 çıkıyorum tartıda ve karnım tef gibi.
daha bu ayda kilo alırsam sonra nolurum yaaaa:bbo: gerçi doğsunda farketmez orası ayrı konu
ama yemek yememde hiç artış yok aksine çok dikkat ediyorum.
acaba napsam bişeyler söleyin
sizdede bu artış var mı?
bulantı var mı?
bende başladı bulantılar.

sağol canım 4. haftadayız sanırım henüz dr uma gidemedim canım bende seni tebrik ediyorum hemen hemen aynıyız galiba inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

arkadaşlar ben bayram tatili için şehir dışındaydım hemen dr umu aradım iğnelere başladık 4 gün önce tansiyonum düşüyo sürekli bide iğnelerden dolayı göbeğim mosmor oldu

ben kolumdan vuruyorum sürekli göbekten çok morarıyor

kahvelokum canım bizimde cinsiyetimiz belli oldu listeye eklermisin
allah kısmet ederse bi oğlum olacak

ayy ne güzel tebrikler

evet canım.son adetin ne zamn??

Son adetim 10 kasımdı ,daha 4+0 lık hamileyim.erken öğrendik hamileliğimi,artık uğurlu listede benimde adım olacak :teytey::teytey::teytey:

tebrikler Şeniz

ne güzel canım.tebrikler.sonumuz iyi olsun

inşallah bebişini sağlıklıca kucağına alırsın.çok zorluklar çekmişsin

canım çok üzgünüm benim ismimi silermisin listeden maalef 10 gün önce bebeğimi kaybettim plesantada sorun çıktı ve suyu geldi mafoldumben mafoldumben mafoldumben :sinifsinif: :sinifsinif:

canım allah sabır versin geçmiş olsun :1hug:

Evet canım ya çok ilginç nasıl doktor bu teşhisi koydu sana başka bir doktora daha gitseydin
cnm aslinda gittiklerimin arasindaki en güvenilir yer bu hastane tam cocuk isteyenler ve düsük yasayanlari arastiyorlar bakalim bikerede böyle denemekten baska carem yokk
cnm inş en kısa zamanda allah hayrlı saglıklı evlat kucagna almayı nsip etsn inş

cnm hiç takma kafan bebegini allahın izniyle sag salim alıcaksın kucagnaa:1hug: buarada ben hala aynıyım minikminikkk leke
insallah cnm hepimizde enkisa zaman da insallah arzumuza kavusuruz
Gercekten cok sevindim allah korktuguna ugratmasin
negüzel cnm insallah hep huzurlu saglikli gecer bu dönem hayirlisini versin rabbim
önceki yasadiklarin geride kalir ins cektiklerinin göz yaslarinin mükafatini bebeginle giderirsin ins cnm
icini rahatlatmak icin kafandaki soru isaretini kaldirmak icin en iyisi test yaptirman cnm rabbim kucagini bos koymasin

hatice cnm cok üzüldüm rabbim yine verir üzülme hepimiz yasiyoruz bunlari cok zor tabi birdaha yasatmasin rabbim ins

Selamm kızlar nasılsınnn ben bugun sabah kalktıgımda adetim sökülmüştü....ya kızlar doktora gidicemde muayne olmaya gidicemde ayın 16sında herşey net gözükürmü kızlar yumurtalık durumum flan belli olurmu 10.günüm olucak gittiğimde yarın diorum hormonlarıma baktırsam ama nelere baktiriim erken geç adet oluorum ya kürtajında etkisi var bozulmasında ama içim rahat etsin die baktırcam e2 fsh tsh prolaktin bunlara baktiriim diorum kızlar e2 fsh tsh bunlar neler oluor yani nedemek?

alla alla CADIARZU tiroit olabilir mi?

nedir bu ya bizim bu yaramazlardan çektiğimiz daha gelmeden annelerini çok üzüyorlar :mymeka:dünyaya geldiklerinde yumuk yumuk ellerini ısıralım onların ( tabi kıyabilirsek ) :) kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

selam kızlarr....
yeni hamileler: angel,eylületik,aslıhan.....tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız....
hatice çook geçmiş olsun..bidaha aynı acıyı yaşamazsın inşallah....

feryadcım ben arkadaşın oğlunu ısırıyom valla çok tatlı ısırdıkça kıkır kıkır gülüyo tospaaaa

iyi akşamlar kızlar yeni hamişlerimizi gönülden tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah rabbim biz olmayanlarada nasip etsin.

ay kızlar ya çok özlüyorum hepinizi ama işlerimin yoğunluğundan girmeye fırsatım olmuyor daha yeni işten geldim ihalelerimiz var onlarla uğraşıyoruz tatilimi bile yarım bıraktım işler nedeniyle ama aklım yüreğim sizlerle hep merak ediyorum geçmişide okumaya pek fırsatım olmuyor açıkçası ama iyi haberleri bazen celencim bana söylüyor saolsun

celenim kuşum taaa istanbullara geldim seni göremeden döndüm çok üzgünüm ama dediğim gibi anneannem hastalanınca hastanelerde geçi,rdik iznimizi ne yapalım kısmet yine izmirde buluşmaya sanırım en kısa zamanda gevrek yemeye bekliyorum seni bu arada bana özelden adresini yazarsan ufak bi hediyem var cemoşla sana göndermek istiyorum kuşum cemremide senide kocaman öpüyorum af diliyorum tatlım

çalıkuşum kahvelokumum ebrarcım nazlım melekcim şencim papatyam ismini sayamadığım diğer tüm dostlarım hepinizi çok çok öpüyorum arasıra girsemde beni unutmayın emi sizleri düşündüğümü ve özlediğimi bilinŞeniz:a015:

delikafadulden
feryadcım ben arkadaşın oğlunu ısırıyom valla çok tatlı ısırdıkça kıkır kıkır gülüyo tospaaaa

delikafadulden ben de komşumun oğlunun ısırımlık olmasını bekliyorum henüz kırkı çıkmadı çok ağlıyor yav :mymeka: ah accık büyüsün nasıl ısırcam ben naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…