Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kahvelokum kullanıcısından alıntı
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:05 Aralık)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 4 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................4 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........3 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............1 aylık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 1 aylık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bıhter................3 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................35 haftalık (erkek) (25 Aralık Cuma)
Dinamiss.....................28 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........26 haftalık (kız)
nilüfersahh....................25 haftalık (erkek)
kardelen86....................22 haftalık
simge...........................22 haftalık (kız)
aslgkh..........................21 haftalık (erkek)
gülsummmm.................21 haftalık
gulsummm....................20 haftalık
_beray_........................19 haftalık
göbete..........................18 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................18 haftalık (erkek)
gülay30.........................17 haftalık (erkek)
melek76........................17 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................16 haftalık
kelebek01......................15 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................13 haftalık
hummu85.......................13 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................11 haftalık
elifim...............................7 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
esraben...........................7 haftalık
canderya200....................5 haftalık
esterya............................5 haftalık
irazmetin.........................5 haftalık

kızlar biliyosunuz tokatta 7 tane şehit var. az önce terastaydım.şehir ambulans sesleriyle çalkalandı.tüm millet sokakta.ama ne yazar gitti dağ gibi yiğitler.....

ÇOK ÜZÜLDÜM AĞLADIM O ASKERLERE.
TÜM O TERORİST PİSLİKLERİN ALLAH BELASINI VERSİN
turkbayragi turkbayragi turkbayragi

zaten duyguslım bugunlerde bide o sehitlere nasıl icim yandı anlatamam kızlar, Allah o teroristlere daha fazla fırsat vermesin, kokleri kurusun, bu terorsitleri destekleyenler azmettirenler bu teroristler uzerinden politika yapanları Allah bildigi gibi yapsın...

çalıkuşu, geçmiş olsun canım.. şimdi iyisindir umarım..
Cok Saol canimcim opuyorumnanaktan simdi daha iyiyim cok sükür sen nasilsin Şeniz
gecmis olsun cnm benim allah saglik sihat versin özledim senii yaa
Seydamim saol canikom benim opuyorumnanaktan düzeldim cok sükür, öksürük kaldi sadece :çok üzgünüm: oda gecer Insallah yakinda a.s
Canim cok gecmis olsun :teselli:
kızlar biliyosunuz tokatta 7 tane şehit var. az önce terastaydım.şehir ambulans sesleriyle çalkalandı.tüm millet sokakta.ama ne yazar gitti dağ gibi yiğitler.....
Evet bende dün duyunca cok üzüldüm. :gitme::gitme: Allahim Ailelerine sabir versin.:çok üzgünüm:
Onlar bizim vatanimizi korumak icin kendilerini feda ettiler.turkbayragi
Vatanimizi bölmeye calisan serefsizlere Rabbim firsat vermesin.

güaydın arkadaşlar..
yoğun bir salı beni bekliyor...
umarım herkes için güzel bir gün olur..

Canim kolay gelsin.
Kendini fazla yorma :1hug:

Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum..... akşam duyunca çok kötü oldum bu son olsun artık anneler ağlamasın bu pkk dan milletimizin çektiği yeter artık turkbayragi

arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum bi ara çok moral bozucu şeyler üst üste geldi sitede hiç yazmak istemedim şimdi ii bi haberle buradayım bende hamileyim

Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum..... akşam duyunca çok kötü oldum bu son olsun artık anneler ağlamasın bu pkk dan milletimizin çektiği yeter artık turkbayragi
amin canım gebersin hepsi pkk itleri
turkbayragi

arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum bi ara çok moral bozucu şeyler üst üste geldi sitede hiç yazmak istemedim şimdi ii bi haberle buradayım bende hamileyim

tebrikler kaç haftalık canım

arkadaşlar ben bayram tatili için şehir dışındaydım hemen dr umu aradım iğnelere başladık 4 gün önce tansiyonum düşüyo sürekli bide iğnelerden dolayı göbeğim mosmor oldu

arkadaşlar ben bayram tatili için şehir dışındaydım hemen dr umu aradım iğnelere başladık 4 gün önce tansiyonum düşüyo sürekli bide iğnelerden dolayı göbeğim mosmor oldu

canım gozunaydın baslarda tansıyon dusmesı ve morarma oluyo ama zamanla veya alısıncamı morarmıyo artık saglıcakla kucagına alamayı nasıp etsın rabbım...

GALEVERAAA kız bugun ruyamda seni ve esini gördüm bavul topluyodunuz hayırdır ınsalllahhh....

mrb arkadaşlar, geçenyıl bu zamanlar hamileydim ama karnımda ölmüştü.şimdi gene hamileyim.iğne ye ve aspirine başladım.yarın dr.gitcem.şimdi5+6 yarın kalp atışına bakıcaz.inşallah geçen yılki gibi olmasın.canderya sanırım seninle çok yakın günlerimiz.inş.sağlıkla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.

angelcim Allah hepimize o muthis kalp atıslarını duymayı nasip etsin, bizi haberdar et oldumu

ada41 merhaba
ben Gölcük Aile Tıp'ta Faruk Karakaya'ya gidiyorum ya sen?

Merhaba Denden, ben Semih Bey'e gidiyorum, sağlık problemlerinden dolayı bebek çalışmalarına başlayamadım henüz, hamile değilim, 3 düşüğüm var, iğne kullanmadım hamileliklerimde, Semih Bey hamile olunca düşük doz heparin kullanacağız dedi, Coraspin ve folik plusla devam ettiremedim hamileliklerimi, şuan coraspin ve elevit kullanıyorum. Sen doktorundan memnunmusun, değerlerin ve tadavin hakkında da bilgi verirsen sevinirim.
Bu arada topikteki tüm arkadaşlara da merhaba, Selamlar, Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…