- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
kızlar biliyosunuz tokatta 7 tane şehit var. az önce terastaydım.şehir ambulans sesleriyle çalkalandı.tüm millet sokakta.ama ne yazar gitti dağ gibi yiğitler.....
Cok Saol canimcim opuyorumnanaktan simdi daha iyiyim cok sükür sen nasilsin Şenizçalıkuşu, geçmiş olsun canım.. şimdi iyisindir umarım..
Seydamim saol canikom benim opuyorumnanaktan düzeldim cok sükür, öksürük kaldi sadece :çok üzgünüm: oda gecer Insallah yakinda a.sgecmis olsun cnm benim allah saglik sihat versin özledim senii yaa
Canim cok gecmis olsun :teselli:selam kızlar ben 10eylülde kürtaj oldum bebeğim karnımda ölmüştü:gitme: :gitme: 10ekimde ilk adetimi oldum normal oldum....miktarı gelişi tarihi...2.adetimi12kasımda oldum leke leke geldi sonra kanamam basladı.....3.adet yani bugun geldi cok erken geldi 25.gün....offf leke leke gelip kesilior kafayı yicem nolur yardımm edin kızlar
Evet bende dün duyunca cok üzüldüm. :gitme::gitme: Allahim Ailelerine sabir versin.:çok üzgünüm:kızlar biliyosunuz tokatta 7 tane şehit var. az önce terastaydım.şehir ambulans sesleriyle çalkalandı.tüm millet sokakta.ama ne yazar gitti dağ gibi yiğitler.....
güaydın arkadaşlar..
yoğun bir salı beni bekliyor...
umarım herkes için güzel bir gün olur..
amin canım gebersin hepsi pkk itleriŞehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum..... akşam duyunca çok kötü oldum bu son olsun artık anneler ağlamasın bu pkk dan milletimizin çektiği yeter artık turkbayragi
arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum bi ara çok moral bozucu şeyler üst üste geldi sitede hiç yazmak istemedim şimdi ii bi haberle buradayım bende hamileyim
amin canım gebersin hepsi pkk itleri
turkbayragi
inşallah canım
tebrikler kaç haftalık canım
arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum bi ara çok moral bozucu şeyler üst üste geldi sitede hiç yazmak istemedim şimdi ii bi haberle buradayım bende hamileyim
tebrik ediyorum.. yaşasın.. bugün güzel bir haber alıcağımızı hisetmiştim zaten.. yehuuuuuuu
arkadaşlar ben bayram tatili için şehir dışındaydım hemen dr umu aradım iğnelere başladık 4 gün önce tansiyonum düşüyo sürekli bide iğnelerden dolayı göbeğim mosmor oldu
ada41 merhaba
ben Gölcük Aile Tıp'ta Faruk Karakaya'ya gidiyorum ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?