Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aslıcım çok teşekkürler verdiğin cevap için.

Kendi doktorumu artık bırakmak zorunda kaldım.Çünki, donor önerildi diye.

Bu testler çok uzunmu acaba üniv.hastanesinde yaptırısam pıhtılaşma testleri olarakmı isteyeceğim.

Testlerin ismi nedir acaba?

Kahvelokumum cok saol canim benim.
Öksürük hala gecmedi yaaa cigerlerim öksürmekten agriyo inan.
Birazdanda is yemegine gidicem bu öksürükle ne yapacam bilmiyom valla.
canım geçmiş olsun.bende zonguldakta çok kötü oldum.çok öksürdüm orda vallah.ciğerlerim patlıycak sandım.ama iyileştim.insan hasta olmayada korkuyo.

zaten bunu sen istemesende doktorunun istemesi lazım canım,bence yaptır.ben,hacettepede yaptırdım.10 içinde çıktı.

canım çok üzgünüm benim ismimi silermisin listeden maalef 10 gün önce bebeğimi kaybettim plesantada sorun çıktı ve suyu geldi mafoldumben mafoldumben mafoldumben :sinifsinif: :sinifsinif:

Haticecim Allah sabırlar versin tekrar yasatmasın tez zamanda hayırlısı ile saglıklı bir evlat nasip etsin

canım çok üzgünüm benim ismimi silermisin listeden maalef 10 gün önce bebeğimi kaybettim plesantada sorun çıktı ve suyu geldi mafoldumben mafoldumben mafoldumben :sinifsinif: :sinifsinif:

ay!canım böyle deme ya bak ben,çok üzüldüm şimdi.demek hakkında böylesi hayırlısıymış,allah bir daha yaşatmasın..

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:08 Aralık)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 4 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................4 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........3 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............1 aylık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 1 aylık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bıhter................3 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................35 haftalık (erkek) (25 Aralık Cuma)
cimen.3........................32 haftalık
Dinamiss.....................28 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........26 haftalık (kız)
nilüfersahh....................25 haftalık (erkek)
kardelen86....................22 haftalık
simge...........................22 haftalık (kız)
aslgkh..........................21 haftalık (erkek)
gülsummmm.................21 haftalık
gulsummm....................20 haftalık
_beray_........................19 haftalık
göbete..........................18 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................18 haftalık (erkek)
gülay30.........................17 haftalık (erkek)
melek76........................17 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
kelebek01......................15 haftalık (erkek)
Cherry76........................13 haftalık
hummu85.......................13 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................11 haftalık
elifim...............................7 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
esraben...........................7 haftalık
canderya200....................5 haftalık
esterya............................5 haftalık
irazmetin.........................5 haftalık
angel34...........................5 haftalık
eylületik..........................4 haftalık
aslıhan1806.....................4 haftalık

çok geçmiş olsun canım senağlama Allah birdaha böyle bişey yaşatmasın inş.:Saruboceq:

haticecim ne denir bilmiyorum hayırlısı böyleymiş demekten başka

canım giriş içeriğin güzel,bari aralıkta gel,allah en kısa zaman da versin sana...ama bişeyleri çok isteyince olmuyo.annem hep şöyle der:birşeyi çok isteme.ne kadar çok istersen o kadar senden uzaklaşır der.ne yapsakta elimizde değil ki!:çok üzgünüm:

saolun kızlar inanın çok zor Allahım kimseye yaşatmasın

zor olmazmı canım,ben tam dört tane kaybettim.acımı hep içime attım.ne kadar iyi görünsemde.iyi olmaya çalışsamda.aklım hep bebeklerimde.allah hepimize sabır versin.çektiğimiz.acıların da mükafatını en kısa zaman da verir .inşlh...:Saruboceq::Saruboceq:

Amin canım ne sen ne de biz kimse birdaha böyle kötü olaylar yaşamayalım artık :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…