arkadaşın bebeği 7 aylık oldu.bal kaymak çook tatlı....allahım hepimize versin..doğduğundan beri sürekli görüşüyoruz. hayatı anlamaya çalışması...her bulduğunu ağzına götürüp...tükrükler saçması...ses denemeleri.....yemek istemeyince ağzını kilitlemesi....herşeyi süperrrrrrr.....onlar birer melek....
canım benim.sağolasın ama iyi diğilim 1 haftadır hastayım.çok üşütmüşüm öksürmekten ölüyorum.domuz gribi mi oldum nedir?anlamadım ki ne olduğunu.emine kız,nasılsın.yoktur uzun zamandır...
merhaba kızlarr....
yeni hamileler: angel,eylületik,aslıhan.... rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..darısıda bizlere olsun inşallah....
hatice çook geçmiş olsun.. rabbim bidaha aynı acıyı yaşatmasın.....
merhaba kızlarr....
yeni hamileler: angel,eylületik,aslıhan.... rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..darısıda bizlere olsun inşallah....
canım geçmiş olsun.bende zonguldakta çok kötü oldum.çok öksürdüm orda vallah.ciğerlerim patlıycak sandım.ama iyileştim.insan hasta olmayada korkuyo.
Hatice canim gecmis olsun a.s.canım çok üzgünüm benim ismimi silermisin listeden maalef 10 gün önce bebeğimi kaybettim plesantada sorun çıktı ve suyu geldi mafoldumben mafoldumben mafoldumben :sinifsinif: :sinifsinif:
Saol canim benim Şeniz valla ne bulursam iciyom burdan duyduklarimi arkadaslarin tafsiyesini hepsini deniyom ,angel34
eylületik
aslıhan1806 arkadslar gözunuzaydın rabbım kucagınıza almayıda nasıp etsın ınsalllah....
HATİCE canım basınsogolsun dılerım rabbım en kısa zamanda hayırlı ve saglıkı bır evlat nasuıp eder sana ......
CALIKUSUU gecmıs olsun kız kendıne dıkkat et pekmez falan ıc olurmu canım.....
Baharim canim Anneannene cok gecmis olsun umarim simdi daha iyidir.iyi akşamlar kızlar yeni hamişlerimizi gönülden tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah rabbim biz olmayanlarada nasip etsin.
ay kızlar ya çok özlüyorum hepinizi ama işlerimin yoğunluğundan girmeye fırsatım olmuyor daha yeni işten geldim ihalelerimiz var onlarla uğraşıyoruz tatilimi bile yarım bıraktım işler nedeniyle ama aklım yüreğim sizlerle hep merak ediyorum geçmişide okumaya pek fırsatım olmuyor açıkçası ama iyi haberleri bazen celencim bana söylüyor saolsun
celenim kuşum taaa istanbullara geldim seni göremeden döndüm çok üzgünüm ama dediğim gibi anneannem hastalanınca hastanelerde geçi,rdik iznimizi ne yapalım kısmet yine izmirde buluşmaya sanırım en kısa zamanda gevrek yemeye bekliyorum seni bu arada bana özelden adresini yazarsan ufak bi hediyem var cemoşla sana göndermek istiyorum kuşum cemremide senide kocaman öpüyorum af diliyorum tatlım
çalıkuşum kahvelokumum ebrarcım nazlım melekcim şencim papatyam ismini sayamadığım diğer tüm dostlarım hepinizi çok çok öpüyorum arasıra girsemde beni unutmayın emi sizleri düşündüğümü ve özlediğimi bilinŞeniz:a015:
merhaba kızlarr....
çalıkuşum ya!özledim seni nerelerdesin.iyileştinmi?
aman canım ne olsun.hayatım da renkli hiçbişey yok..kafamçokkarıştıÖzlemmmmmm bende seni ösledim canikom.Şeniz
Simdi daha iyiyim ama öksürük gecmiyo
Sen neler yapiyon ne var ne yok kaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar kızlar yeni hamişlerimizi gönülden tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah rabbim biz olmayanlarada nasip etsin.
ay kızlar ya çok özlüyorum hepinizi ama işlerimin yoğunluğundan girmeye fırsatım olmuyor daha yeni işten geldim ihalelerimiz var onlarla uğraşıyoruz tatilimi bile yarım bıraktım işler nedeniyle ama aklım yüreğim sizlerle hep merak ediyorum geçmişide okumaya pek fırsatım olmuyor açıkçası ama iyi haberleri bazen celencim bana söylüyor saolsun
celenim kuşum taaa istanbullara geldim seni göremeden döndüm çok üzgünüm ama dediğim gibi anneannem hastalanınca hastanelerde geçi,rdik iznimizi ne yapalım kısmet yine izmirde buluşmaya sanırım en kısa zamanda gevrek yemeye bekliyorum seni bu arada bana özelden adresini yazarsan ufak bi hediyem var cemoşla sana göndermek istiyorum kuşum cemremide senide kocaman öpüyorum af diliyorum tatlım
çalıkuşum kahvelokumum ebrarcım nazlım melekcim şencim papatyam ismini sayamadığım diğer tüm dostlarım hepinizi çok çok öpüyorum arasıra girsemde beni unutmayın emi sizleri düşündüğümü ve özlediğimi bilinŞeniz:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?