Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşın bebeği 7 aylık oldu.bal kaymak çook tatlı....allahım hepimize versin..doğduğundan beri sürekli görüşüyoruz. hayatı anlamaya çalışması...her bulduğunu ağzına götürüp...tükrükler saçması...ses denemeleri.....yemek istemeyince ağzını kilitlemesi....herşeyi süperrrrrrr.....onlar birer melek....

kaydirigubbakcemile5vereliniortakkaydirigubbakcemile2:hulya:

Canderya canım benim telaşlanma bu dönemden kilo almış olman mümkün değil, hiç canını sıkma.
Ama ilk haftalarda (sanırım gazdan dolayı) göbek bile çıktı sanıyor insan, şişkinlik oluyor çünkü, sonradan geri normale dönersin mutlaka.
Ben de ilk zamanlar göbekli göbekli dolaştım resmen, sonra o şişkinlik gitti normale döndüm, taaa 23-24 haftalarda geri çıktı göbişim:)

Son düzenleme:
Esraben benim doktorum iğneni kullandığın ve ekstra bir sorun olmadığı müddetçe normal bir hamilesin sen, fazladan riskli değilsin dedi hep bana..Yalnız ben 7. haftada kanama geçirdim, kanamadan sonra yasak geldi tabii, sonrasında ise biz cesaret edemedik.
Yalnız bildiğim kadarı ile durumunda bir risk görse doktorun mutlaka uyarırdı canım.

Bir de arkadaşlar bu konu ile ilgisi yok ama iğne dozumuzu hep merak ediyoruz ya yetiyor mu diye, mesela doktorumun dediğine göre bebeğin gelişimi zamanında normal olarak gittiği müddetçe iğne yeterlidir diyordu, bunu da paylaşmak istedim. Ben kan akımına falan baktırmak gerekir mi diye sorduğumda, bebeğin güzelce gelişiyor iğne az olsa zaten gelişemez böyle diyor.

Son düzenleme:
merhaba kızlarr....
yeni hamileler: angel,eylületik,aslıhan.... rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..darısıda bizlere olsun inşallah....
hatice çook geçmiş olsun.. rabbim bidaha aynı acıyı yaşatmasın.....[/QUOTE]

emine kız,nasılsın.yoktur uzun zamandır...
canım benim.sağolasın ama iyi diğilim 1 haftadır hastayım.çok üşütmüşüm öksürmekten ölüyorum.domuz gribi mi oldum nedir?anlamadım ki ne olduğunu.
senden ne haber.bebiş işleri ne durumda.

canım benim.sağolasın ama iyi diğilim 1 haftadır hastayım.çok üşütmüşüm öksürmekten ölüyorum.domuz gribi mi oldum nedir?anlamadım ki ne olduğunu.
senden ne haber.bebiş işleri ne durumda.[/QUOTE]

allah korusun domuz gribi felen yazmışsın,bende çok kötü oldum ama iyileştim.dikkat et kendine.ben,bebek işini biraz askıya aldım.okul bitti.şu memurluk sınavı var eylül ayında ona hazırlanıcam.belki bebek yaparız kariyerde dermişim.bilmiyorum canım ya!ben artık program yapmak istemiyorum .olayın akışına bıraktım kendimi.bakalım ozaman ne olacak.zemuszemus

eminecim,profiline koyduğun kız çok seksi...sengözlerimebaksanab

canım geçmiş olsun.bende zonguldakta çok kötü oldum.çok öksürdüm orda vallah.ciğerlerim patlıycak sandım.ama iyileştim.insan hasta olmayada korkuyo.

Cok gecmis olsun canim benim.
Gercekten bende hasta olmaktan korkarken geldi basima ama bunada sükürler olsun Rabbim baska hastalik vermesin :1hug:
canım çok üzgünüm benim ismimi silermisin listeden maalef 10 gün önce bebeğimi kaybettim plesantada sorun çıktı ve suyu geldi mafoldumben mafoldumben mafoldumben :sinifsinif: :sinifsinif:
Hatice canim gecmis olsun a.s.

Saol canim benim Şeniz valla ne bulursam iciyom burdan duyduklarimi arkadaslarin tafsiyesini hepsini deniyom , birinden biri kesecek Insallah bu öksürügü:1hug:
Baharim canim Anneannene cok gecmis olsun umarim simdi daha iyidir.
Özletiyon kendini arada bir ugra canikom Şeniz

Emine canim sanada cok gecmis olsun bendede öksürük hala kaldi gitmeyede niyeti yok Şeniz Dikkat et kendine canim

iyi geceler güzel hatunlar..1emine1 geçmiş olsun..dikkat et kendine.
esterya yı göremedim..umarım iyidir.çok tedirgindi dün iğne konusunda..

baharcım msn den yazıcaktım bugun sana ama cemre su ara cok huysuz maalesef imkan olmadı :çok üzgünüm: bende cok üzldüm.eşime cuma günü demiştim aksama mutlaka görüşelim die o gün mesajını aldım.aradım ama sanırım yoğundun :çok üzgünüm: hala aklımdasın koskoca 10 günü seni göremeden gecirdim :çok üzgünüm: kısmet izmire galiba :a015: ananen nasıl oldu tatlım :çok üzgünüm: inşallah hersey yolundadır.:Saruboceq:
haticecim mesajını okudum cok üzüldüm rabbim sabır versin sabrınında karsılığını versin.hasta olan herkese gecmişler olsun..
buarada bundan sonra buraya girmeme kararı aldım canlarım...bu kararı aslında cok önceden almıstım ama papatyadan haber alabileceğim en ii er burasıydı..seviyesizce bir tartısmaya girdim ve hala kendime yakıstıramıyorum bu kadar basitleşmeyi..ve hiç birsey olmamıs gibi davranamam ben..dahada basitleşemem..hepiniz allaha emanet olun..sormak sitedğiniz bir sey olursa özelden aklımın yettiğince yanıtlarım sorularınızı.facebooktan iletişime gecitğim arkadaslarım var.isteyen olursa ordanda görüşebilirm.kadınlar kulubune tabiki devam..ama 1 seneyi askındır paylastığım bu sayfa bundan sonra benm için kapanmıstır..
iyi geceler ...

Celen canım lütfen böyle yapma, buraya tekrar girer misin okur musun bu yazdıklarımı bilmiyorum ama inan çok üzüldüm yazdıklarına...
Başkaları adına konuşamam ama sen hiç görmesem de benim için çok önemlisin..Hayatımın belki de en zor günleriydi, kanama geçirdiğim günler..Bebeğimi kesinlikle kaybettiğimi düşündüğüm o günlerde tüm arkadaşlarımın ama özellikle de senin, papatyanın, meryemmeryem in destekleri önerileri umut dolu yazıları güç vermişti bana...
Lütfen böyle kırgınlıklarla gitme canım...

Son düzenleme:
günaydınlar hamişleri tebrik ederim. hatice başın sağolsun canım veren de Allah alanda Allah yine verir elbet. ozpor haftaya gidicem ayın 16 sına aldım randuvuyu heycanlıyım. hangi tahllileri ister ki hormon tahlili ile eşimden sperm tahlilide istermi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…