Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar döndüm ankaradan...lütfü bey harika bir insan...tahliller istedi tekrar benden ve 22 aralıkta çıkacak sonuçlarımız ..ocağın ilk haftasıda histeroskopi olacağım tanı amaçlı...ona göre yol çizecek lütfü hocam...artık yola onunla devam edeceğiz allahın izniyle...

yasemin canım bende lütfü beye gidicem hangi tahllileri istedi

aa canım çok güzel bir karar inan...çok iyi bir hoca lütfü bey...senin sorunun ve öykün ne bilmiyorum ama benim tekrarlayan düşüklerim vardı...trombofili paneli ve bazı testler istedi ve histeroskopi planladık tanı amaçlı...rahim filmim var ama yinede yapalım hocam dedim saygı duydu...eşimden tahlil isteyecekmisiniz dedim hayır gerek yok dedi...senin öykün ne canım...kafana takılan herşeyi sor yardımcı olmaya çalışırım...

benim de düşük oldu 2 boş kese 2 kimyasal gebeliğim var son gebeliğim kimyasalmıydı düşükmüydü tam kestiremiyorum. kanda pıhtılaşmam var bende çok doktor araştırıdım vel lütfü beye karar verdim eşinde sorun var diyende oldu senin düşüklerin nasıl oldu.. rahim filmini bende istiyorum canım. iyice araştırılsın istiyorum. bakalım hayırlısı haftaya çarşamba ordayım çok tedirğindim kimisi çok konuşmuyo dedi pisikolojimi bozan doktorlardan korkuyorum

canım msn adresimi versem özelden verebilirsem özelden gönderemiyorum mesajları sen istersen yaz ben ekleyim seni gönderebilirsem gönderem deneyim bi :)

mutlu son bendede mthfr mutasyonu vardı ve iğne kullanılmalıydı sende dedi lütfü hocam...çpok konuşması önemli değil net konuşuyor önemli olan ooo...ve gözlemlediğim garantici bir doktor...çok mütevazi kibar bir insan....

Emine canim sanada cok gecmis olsun bendede öksürük hala kaldi gitmeyede niyeti yok Şeniz Dikkat et kendine canim[/QUOTE]

SAOL KUŞUM EVET ŞİMDİ DAHA İYİ ANANEM HAKLISIN ASLINDA DAHA SIK UĞRAMAM GEREKİYOR SÖZ VERİYORUM DAHA SIK GELMEYE ÇALIŞICAM ÇOK ÖPÜYORUM

CANIM BENİM YAA BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA NASİP DEĞİLMİŞ NE YAPALIM AMA BİLİYORSUN Kİ ASLA BOZULMAYACAK BİR ARKADAŞLIĞIMIZ DOSTLUĞUMUZ VAR SENİNLE BUGÜN OLMADIYSA YARIN MUTLAKA GÖRÜŞÜRÜZ ELBET BU ARADA SİTEDEN AYRILMA KARARIN BENİ DE ÇOK ÜZDÜ AMA İTİRAZ EDEMİYCEM KEŞKE OLMASAYDI AMA HAK VERİYORUM SENİN YERİNDE BENDE OLSAM SANIRIM AYNI ŞEYİ YAPARDIM AMA YİNEDE BURADA ÇOK ÖZLENECEĞİNİ UNUTMA BİR ÇOK KİŞİYE HATRI SAYILIR YARDIMLARIN OLDU ŞENİN SENİN VE PAPATYANIN BİLGİLERİ BİZLER İÇİN HEP DEĞERLİYDİ AAAAA SANKİ AYRILIYOMUŞUZ GİBİ KONUŞTUM BEN İZMİRDE BEKLİOM SENİ BACIM GEVREK YEMEĞE cokacimcoook

DİNAMİSCİM CANIM SEN NASILSIN MİNİK KELEBEĞİN NASIL NASILDA UNUTMUŞUM AKŞAM İSMİNİ YAZMAYI ŞİMDİ FARK ETTİM AMA HEP YÜREĞİMDESİN BİLİYOSUN DEĞİLMİ Şeniz

SİMGECİM CANIM MSN DE SÜREKLİ KONUŞUYORUZ AMA BURDAN DA YAZAYIM İSTEDİM EN KISA ZAMANDA YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE

dinamiss çok sağol cevap için canımsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninş herşey güzel olacak..

arkadaslar bisi merak ediyorum homozigot nedir heterozigot nedir.. bu iki tip kan pıhıtılasma mevzusu arasındaki fark nedir? tedavileri arasında fark var mıdır?

celennnnnnnnn ya çok moralim bozuldu bak şimdi,seni seven burda o kadar çok insan var ki bir kişi yüzünden bizi senden mahrum etmeŞenizolur böle şeylerklava:..öpüyorum seni

tasiyici olunca bebege de mi geciyor bu rahatsızlık, o zaman benim 15 yasında oglum var onda da bu kan pıhtılasması olabilir mi? veyadogacak bebegime de gecer mi?

canım aynı durum bendede var.şişlik var.dr.olur ilk zamanlar dedi vucutalışıcakmış hormonlar fazla çalışıyomuş.benim son hastalığım 29 ekim. senin?

tasiyici olunca bebege de mi geciyor bu rahatsızlık, o zaman benim 15 yasında oglum var onda da bu kan pıhtılasması olabilir mi? veyadogacak bebegime de gecer mi?

Heterozigot taşıyıcı, homozigot hasta demek.
Oğlundada olması bi ihtimal çünkü genetik bir rahatsızlık bu. Bizlerde ya annemizden ya babamızdan aldık bunu.

tedavi farklarıda heterozigotlar daha şanslı rastlanılmaksızın bebek sahibi olabiliyolar, bende heterozigotum ona göre iğne dozumda daha düşük. Ama homozigotlar gebelik haricinde ömür boyu dikkat etmesi gereken bi sağlık problemi bu.

kızlar bugün dr gittim geldim.ve sonunda bebişimin kalp atışını duyduk.
ay öyle korkuyla gitmiştimki.şimdi öyle rahatım anlatamam.allahım tüm bebek isteyenlere yaşatsın bu heycanı.isteyen herkese dua ediyorum.hepimiz inş.hayırlı sona ulaşalım.hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…