kızlar bugün dr gittim geldim.ve sonunda bebişimin kalp atışını duyduk.
ay öyle korkuyla gitmiştimki.şimdi öyle rahatım anlatamam.allahım tüm bebek isteyenlere yaşatsın bu heycanı.isteyen herkese dua ediyorum.hepimiz inş.hayırlı sona ulaşalım.hepinizi öpüyorum
ay öyle korkuyla gitmiştimki.şimdi öyle rahatım anlatamam.allahım tüm bebek isteyenlere yaşatsın bu heycanı.isteyen herkese dua ediyorum.hepimiz inş.hayırlı sona ulaşalım.hepinizi öpüyorum
angel süper bir haber buu..çok sevindim inan..rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin cümlesiyle...
çok sevindim senin adına canım Allah tamamına erdirsin :) darısı bizlere inşallah....kaydirigubbakcemile2
Angelcim tebrik ederim cnm Allah kucagına almayıda nasip etsin. Bugun kac haftalıksın canım sen
canım allaha şükür iyiyim.sen nasılsın neler yapıyosun sanırım işten çıkmışsın.
Emine canim sanada cok gecmis olsun bendede öksürük hala kaldi gitmeyede niyeti yok Şeniz Dikkat et kendine canim
SAOL KUŞUM EVET ŞıMDı DAHA ıYı ANANEM HAKLISIN ASLINDA DAHA SIK UĞRAMAM GEREKıYOR SÖZ VERıYORUM DAHA SIK GELMEYE ÇALIŞICAM ÇOK ÖPÜYORUM
CANIM BENıM YAA BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA NASıP DEĞıLMıŞ NE YAPALIM AMA BıLıYORSUN Kı ASLA BOZULMAYACAK BıR ARKADAŞLIĞIMIZ DOSTLUĞUMUZ VAR SENıNLE BUGÜN OLMADIYSA YARIN MUTLAKA GÖRÜŞÜRÜZ ELBET BU ARADA SıTEDEN AYRILMA KARARIN BENı DE ÇOK ÜZDÜ AMA ıTıRAZ EDEMıYCEM KEŞKE OLMASAYDI AMA HAK VERıYORUM SENıN YERıNDE BENDE OLSAM SANIRIM AYNI ŞEYı YAPARDIM AMA YıNEDE BURADA ÇOK ÖZLENECEĞıNı UNUTMA BıR ÇOK KıŞıYE HATRI SAYILIR YARDIMLARIN OLDU ŞENıN SENıN VE PAPATYANIN BıLGıLERı BıZLER ıÇıN HEP DEĞERLıYDı AAAAA SANKı AYRILIYOMUŞUZ GıBı KONUŞTUM BEN ıZMıRDE BEKLıOM SENı BACIM GEVREK YEMEĞE cokacimcoook
DıNAMıSCıM CANIM SEN NASILSIN MıNıK KELEBEĞıN NASIL NASILDA UNUTMUŞUM AKŞAM ıSMıNı YAZMAYI ŞıMDı FARK ETTıM AMA HEP YÜREĞıMDESıN BıLıYOSUN DEĞıLMı Şeniz
SıMGECıM CANIM MSN DE SÜREKLı KONUŞUYORUZ AMA BURDAN DA YAZAYIM ıSTEDıM EN KISA ZAMANDA YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEK DıLEĞıYLE
BÜŞRACIM,çok teşekkürler canım.inş.allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza aldırsın bebişlerimizi.sen ne ameliyatı olucan canım?
Aslıhan1806 senide tebrik ederim canım
Allahım sonuna kadar götürmeyi nasip etsin
Kendinede bebişede çok dikkat et yorma sakın kendini
Sütünü vitaminini sakın eksik etme canım
Büşracım çok teşekkür ederim.Elmden geldiğince iyi dinleniyor ve iyi besleniyoum.Ama sen de biliyorsunki bizim işimiz ne yaparsak yapalım Allaha kalmış.Ama tabiki elimden geleni eksikn etmiyorum.Buradaki arkadaşlardan ananasın doğal progestan olduğunu öğrendim ve hergün 2 dilim ananas yiyorum.polen+süt bir bardak,peynir,sebze işte elimden geldiğine bişeyle.Sizlerin ek besin olarak belirtmek istedikleriniz varsa memnun olurum.
Angelcim ben 5 hafta 5 gunluk hamileyim keseyi gorduk ama henuz bebegi goremedik cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?