Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

angel süper bir haber buu..çok sevindim inan..rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin cümlesiyle...

çok sevindim senin adına canım Allah tamamına erdirsin :) darısı bizlere inşallah....kaydirigubbakcemile2

kızlar ben mthfr 1298 homozigotum, ve 15 yasında cok saglıklı bir oglum var, ona hamileyken bir kac defa doktor kontrolune gittim ve dogum yaptım hicbir sikayetim olmadı ama 36 yasına gelip tekrar bebek sahibi olmak isteyince iki defa dusuk yaptım ve homozigot oldugum ortaya cıktı :) bebeks ahibi olmak sitemeseydim belkide hic anlamayacaktım..

Angelcim tebrik ederim cnm Allah kucagına almayıda nasip etsin. Bugun kac haftalıksın canım sen

Merhaba arkadaşlar,
tebrik eden tüm arkadaşlara çokkkkkkkkk teşekkür ediyorum.Allah sağlıkla kucağımıza almayı naip eder inşallah.
Haticecim çok çok geçmiş olsun,Allah sabırlar varsin.
Dua için ben hazırım hangi arkadaşımız isterse öncelikle onun için başlayalım.

canım allaha şükür iyiyim.sen nasılsın neler yapıyosun sanırım işten çıkmışsın.

İyiyim bende canım evet işten çıktım
şimdi evdeyim bolbol misafir ağırlıyorum
kpssye hazırlanıyorum buarada
6 7 güne kadarda ameliyat olcam birazda onun stresi var işte
Böyle günler geçiyor canım

Canım gözün aydın çok sevindim
İşte o kalp atışlarını duyduğun zaman insan gerçekten hamile olduğuna inanıyor
İnşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder rabbim

Aslıhan1806 senide tebrik ederim canım
Allahım sonuna kadar götürmeyi nasip etsin
Kendinede bebişede çok dikkat et yorma sakın kendini
Sütünü vitaminini sakın eksik etme canım

BÜŞRACIM,çok teşekkürler canım.inş.allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza aldırsın bebişlerimizi.sen ne ameliyatı olucan canım?

kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim.benimde 4. kaybım şuan o kadar kafam karışık ki niye oluyo anllamıyorum. iğnemi de kullanmıştım bu gebeliğimde ama yine olmadı. lütfü beye mail gönderdim oda kan pıhtılaşmasıyla alakalı gözükmüyor bebeğin ve plesantanın incelenmesi gerekiyor dedi. bebek incelendi ama plesanta incelenmedi.bebekte gelişim geriliği çıktı.o kadar şanssız bir insanım ki düşüğüm tam bayrama denk geldi.onun için genetik doktoru geç kalındı.bebek düşünce parça alınıp biyopsi yapmamız gerekiyordu ama 4 gün geçmiş dedi.

Emine canim sanada cok gecmis olsun bendede öksürük hala kaldi gitmeyede niyeti yok Şeniz Dikkat et kendine canim

Sağolasın baharçelik canım..Sen de benim aklımdasın, yüreğimdesin, inşallah hep birlikte sevineceğimiz haberler de vereceksin en kısa zaman da bizlere...
Biz iyiyiz kızımla, büyüyoruz, yarın doktor kontrolümüz var, bakalım umarım suyumuz falan düzelmiştir.
Bence de celenin tecrübelerinden faydalanan çok insan oldu burada benim de gönlüm kalmasından yana ama umarım sular durulur, sakinleşir ve aramıza geri döner:)

BÜŞRACIM,çok teşekkürler canım.inş.allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza aldırsın bebişlerimizi.sen ne ameliyatı olucan canım?

Canım doktorum son kürtajımda rahmimde septum olabileceğinden şüphelendi histereskopi yaptı ve şüphesi doğru çıktı rahmim kocaman bi septumla ikiye bölünmüş ve çok darmış aynı zamanda kalp şeklindeymiş şimdi ameliyat yapıp septumu kesecek ve rahmimi genişletecek.

Aslıhan1806 senide tebrik ederim canım
Allahım sonuna kadar götürmeyi nasip etsin
Kendinede bebişede çok dikkat et yorma sakın kendini
Sütünü vitaminini sakın eksik etme canım

Büşracım çok teşekkür ederim.Elmden geldiğince iyi dinleniyor ve iyi besleniyoum.Ama sen de biliyorsunki bizim işimiz ne yaparsak yapalım Allaha kalmış.Ama tabiki elimden geleni eksikn etmiyorum.Buradaki arkadaşlardan ananasın doğal progestan olduğunu öğrendim ve hergün 2 dilim ananas yiyorum.polen+süt bir bardak,peynir,sebze işte elimden geldiğine bişeyle.Sizlerin ek besin olarak belirtmek istedikleriniz varsa memnun olurum.

Angelcim ben 5 hafta 5 gunluk hamileyim keseyi gorduk ama henuz bebegi goremedik cok korkuyorum

canım dualarım seninle allah yar ve yardımcın olsun...duyduğum protein alman yönünde bi topikte okumuştum her gün 2 tane köfte yemişler mesela ananasa ek olarak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…