Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aslıhancığım ben istiyorum canım....arkadaşlarda müsade ederlerse ocak ayında korunmayı bırakacağım çünkü...

aslıhancığım ben istiyorum canım....arkadaşlarda müsade ederlerse ocak ayında korunmayı bırakacağım çünkü...

Tabi ki canım benim için sorun yok dediğin gibi arkadaşlar içinde sorun değilse sen niyetlen sonrada aramızda dual sayılarını paylaşalım bir kaç günde bitiriyoruz zaten.sende dualı olarak çalışmalara bailamış olursun.

yarın adetimin son günü ben abdestlenip haber veririm sana canım ona göre başlarız aslıhancığım...temiz okumak istiyorum çünkü....

çok geçmiş olsun cnm üzülme ama çaresi var öyle düşün.bir an evel kurtulup bebişinin haberini verirsin inşallah bitanem

kızlar lütfü beyde tanı amaçlı histeroskopi yaptıran varmı...ocağın ilk haftası yapacak bana..lütfen yardımcı olun....

Angelcim ben 5 hafta 5 gunluk hamileyim keseyi gorduk ama henuz bebegi goremedik cok korkuyorum

cnm korkma geç yumurtlama olduysa ondan küçüktür bana dr um öle dedi geçen gittiğimde 10 gün sonra yani bugün gördük kalp atışınıda duyduk.seninde öledir muhtemelen.iyi düşünelim iyi olsun inşallah.dualarım seninle canım.stres yapma sakın

angelcim ama benim ne goguslerim agrıdı veya hassaslastı nede midem bulanıyor hicbir hamilelik sikayetim yok

merhabalar hanimlar
hamile olan arkadaslarimi ve dr dan guzel haberlerle donen arkadaslarimi tebrik ediyorum gounuz aydin insallah sonuna kadar ulasirsiniz

HATICECIM cok uzuldum canim seni tesellli edemem bunu cok iyi biliyorum bende 23+2de kaybettim oglumu suyumun gelmesi sebebiyle nasil cekilmez bir aci oldugunu biliyorum tek duam RABBIM cok cok sabir versin isyan noktasina getirmesin buradaki tum arkadaslarimizinda bizimde yuzlerimiz bir gun guler insallah cocuklarimizin guzel anlarini paylasiriz kayiplarimiz yerine

CELENCIM niye boyle yaptin canim olan oldu bitti lutfen don aramiza senden yardim alacak cok seyimiz var daha bizi birakma lutfen

kizlar az once drumla konustum raporlarim gelmis cuma aksami randevu aldim gorusmek icin dua edin kotu birsey cikmasin
simdi gelelim onemli mevzuya sizler tam olarak hangi testleri yaptirdiniz hepsini tetk tek yazarmisin bana bunlar yapilmismi yapilmamismi gittigimde ogrenmek istiyorum yardimci olun lutfen

Limburg canım benim, pıhtılaşma ile ilgili testleri soruyorsan eğer bana yapılanlar hatırladığım kadarı ile protein s, protein c, Faktör V leiden, protrombin gen mutasyonu, MTFHR geni

Ama akşam eve gidince sonuçlara bakar tamamını yazarım hatırlamadığım bişi varsa..

Bunların dışında herhangi bir değere bakılmamıştı, düşükten sonra yapılmıştı bunlar da.
Ama senin ki düşük sayılmayacağı, erken doğum olacağı için ekstradan başka nelere bakılması gerek inan hiç bilmiyorum canım.
ınşallah kötü bir şey çıkmaz, bir dahaki gebeliğinde hep sağlıkla kolaylıkla devam eder ve mutlulukla bebişinle sonlanır canım benim :1hug:

Son düzenleme:

canim benimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancok tesekkur ederim bitanem boyloe duaya kocaman ve yuzlerce kez AMIN diyorum .yazdiklarin icinde tesekkur ederim baska seyler yapilmior yani bakalim hepsini sorucam cuma gunu opuyorum DENIZ'imi ve seni

kızlar kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullananların yemeinde icmesinde dikkat etmeleri gerekn bişi varmı?

kızlar kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullananların yemeinde icmesinde dikkat etmeleri gerekn bişi varmı?

Canım benim böyle uyguladığım bir diyetim yok, doktorum gerek görmedi. Ama bazı arkadaşlar vardı sanırım diyet uygulayan sanırım buna da değerlerin durumuna göre doktor tarafından karar veriliyor.
Benim tek bildiğim kirazın kanı sulandırdığı, onu çok fazla yemiştim ama benim iğne dozum düşük (0.2) ve aspirini de 7. haftada (kanama geçirdiğim için) kesmiştik.
Eğer iğne dozu falan yüksekse, aspirin de alınıyorsa kan sulandırıcı besinleri de çok abartmamak gerek, çok sulanması da iyi değil çünkü.

ben bu sabah ignem yaptım ama aspirin icmeyi unuttum kendimi kotu hissediyorum hemen eve gidip içsem diyorum bebegime bişi olmasın

Canımsım meraklanma bişicik olmaz...Eve gidince içersin, içini ferah tut ama çantanda da her zaman bir iğne ile aspirin bulundur her ihtimale karşı.
Bir de telefonuma alarm kurdum ben, böylelikle iğne saatimi de unutup geçirmiş olmuyorum.
Bir kere ben de iğneyi unutup, 2 saat kadar sonra hatırlamıştım o gün hemen alarmımı kurmuştum.

ignemi sabah yataktan kalkmadan hemen yapiyorum canım bas ucumda druyor , o igneleri o kadar onemsiorum ki sanki bebisimin hayatı onlara baglı - gercektende oyle zaten-- yataktan kalkıp elimizi yuzumu yıkayıp hemen kosup aspirinimi progestanımı ve folibolumu iciyorum.. sonrada ise gidiyorum , ama haklısın cantamada koycam birer set..
kızlar insallah bu sefer yuzum guler , hayırlısı ile, Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Amin canım amin:Saruboceq:

ınşallah hepimizin dilekleri, hayalleri gerçek olur:Saruboceq:

Ben çıkıyorum kızlar, hepinizi öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

Kızlar naçizane bi fikrim var, ben beta hcg tahlilim ile beraber kanama pıhtılaşması zamanı testi yaptırdım ve iğne dozunun yeterli olup olmadığını kontrol emiş oldum,dr istemedi benden be kendim yaptırdım 4 düşükten sonra mümkün olduğunca kontrolü elimde tutuyorum,tabi ki gerisi Allah a kalmış.

Ayrıca 15 günde bir belki haftada bir yapırmaı düşünüyorum.Bunun yanı sıra 2 günde bir beta hcg yaptırıyorum artışı kontrol edip eğer bi sorun varsa kendimi fazla umutlandırmak istemiyorum.

Biliyorum belki kendime eziyet ediyorum yada belki beni fazla kontroldelisi bulacaksınız ama yaşadığım olumsuzluklar beni buna itti.

bu testler herhangi bir sağlık kuruluşunda yapılabiliyor ve takriben 1,5 saat içinde çıkıyor sonuç.Sizlere bunları söylemzsem rahat edemeyecektim,karar sizindir paylaşmak istedim sadece.

Yineliyoru ne yaparsak yapalım Allahın dediği olur.

Çalıkuşum sen ne zaman tekrar tüp bebek tedavisibe başlayacaksın,karar verince söyle önceen duanı yapalım.
Arkadaşlar kimşn içinden geöiyorsa lütfen söylesin memnuniyetle okurum,dualara çok inanıyorum,sırayla hepimizinkini bitiririz Allaın izniyle.

hop.. hop... hiç bir yere gidemezsin.. klava: klava:
kolay mı öyle bizi bırakmak...
canım benim.. senin burda o kadar emeğin var.. olmaz.....
gel daha bak ben hamile kalcam ama ya.... motivasyonumu böyle bozmaya hakkın yok kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…