Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

angelcim ama benim ne goguslerim agrıdı veya hassaslastı nede midem bulanıyor hicbir hamilelik sikayetim yok

mide bulantısı bendede yok canım göğüslerim şişti ama ya yarın bir kanda bhcg testine baktır kaç çıkıcak.daha önce baktırdınmı?eğer baktırdıysan kıyasla artmışsa bebişin büyüyodur cnm.ben öle takip ediyodum korkudan öldümü diye

kızlar kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullananların yemeinde icmesinde dikkat etmeleri gerekn bişi varmı?
canım benimde öyle yemek içmekte şuna dikkat ederim gibi bir durumum ve bilgim yok.
ama hamilelerin adaçayı içmemesi gerekirmiş ve tarçın çayı

ben bu sabah ignem yaptım ama aspirin icmeyi unuttum kendimi kotu hissediyorum hemen eve gidip içsem diyorum bebegime bişi olmasın

eczaneden alıverseydin canım bi paket kafana takmazdın en azından.
ama çok ta önemli değil takma bukadar.

canım iğnenin soğuk yerde muhafaza olması gerek bunu unutma.
yattığın oda soğuk mu?başucumda duruyor dedin ama!

merhabalar herkese...

canım..tebrik ederim..rabbim devamını da mutrlu getirsin..

bencede tedbir olarak yanında taşı canım..bu kadar çok ta gerilme lütfen..

arkadaşlar duaya başladığınızda kimin için okunacaksa bende katılır ve elimden geldiğince yardımcı olurum..zaten ezberimde ..hasta da olsam okuyabilirim..

canım bende 3. gebeliğimde senin gibiydim.
ama insan kendini yıpratıyor böylr yapıp.
tabiiki yaptırabilirsin testleri ama kanaman olmadığı sürece hcg'nin gidişatı zaten normaldr.
ve şu senin kan sulumu değilmi testini bugün sordum doktora oda gerek yok dedi.
biz sanırım birazda kendimize yükleniyoruz,hiçbir terde hata yapmak istemiyoruz ama sen o testleri yaptırsanda yaptırmasanda yada benim içinde geçerli
olucağı varsa olu.
bugün doktorum seni bacaklarından assak böyle çam fanusa koysakta düşeceği varsa düşer sen rahat ol dedi.
tüp bebek yapıp 7.de bebeği olan hastam ver bak en azından senin doğal yoldan oluyor diye destek olmaya çalıştı.
bu arada tüp bebek tedavisi olan kardeşlerime de çok dua ediyorum.sizler bizden daha zor ve desteğe ihtiyacı olan kişilersiniz.
allah hepimize yardım etsin.,
aslıhancım içini biraz rahatlatabilmiş isem ne mutlu bana
:teselli:

Kızlar herkese selam.Uzun zamandır gıremedım.Umarım herkes ıyıdır.Yenı hamıslerın gözuaydın olsun.Bıraz gerıyı okudum ama cok yazmıssınız bıtıremedım.
Angel 34, gözun aydın canım Rabbım tamamına erdırsın ınsallah.
Celen, neler oldu bılmıyorum gerıye bıraz baktım anlayamadım.Canınnı her ne sıktıysa üzülme lütfen.Siz bıze moral oluyorsunuz.

Melek 76,Nerelerdesın uzun zamandır gırmemıssın topıge.Bı ara moralın bozuk oldugunu yazmıssın ıyımısın bebıs nasıl?3lu taraman nasıl cıktı?Merakta bırakma.

smmm06,Canım Dogum yaklasmıs anladıgım kadarıyla.Rabbım yardımcın olsun hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.Bende Lütfü beye gıdıyorum.Benım daha bes aylık.Ben burda Lütfü beyın hastası olan dıger arkadaslardan hocanın sadece sezeryana gırdıgını ve hacettepede ücretsiz yaptıgını duymustum.Normal doguma gırmıyor kendı ekıbı gırıyor dıye duymustum.Artık doguma para alıyormuymus?hacettepede yaptırmıyormu?Bılgı verırsen sevınırım.

sağol canım amin inş.rabbim kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder hepimizede.

benim 2 düşüğüm var test sonucum faktör v h1299r heterozigot,beta-fibronijen-455 g-a heterozigot,mthfr a1298c homozigot sizce bu üçünün bir arada olması tehlikelimi 3.gebeliğimde de hüsrana uğrarmıyım bilgilerinizi paylaşırmısınız benimle((((((((

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:09 Aralık)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 4 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................4 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........3 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............1 aylık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 1 aylık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bıhter................3 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................36 haftalık (erkek) (25 Aralık Cuma)
cimen.3........................33 haftalık
Dinamiss.....................29 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........27 haftalık (kız)
nilüfersahh....................26 haftalık (erkek)
kardelen86....................23 haftalık
simge...........................23 haftalık (kız)
aslgkh..........................22 haftalık (erkek)
gülsummmm.................22 haftalık
gulsummm....................21 haftalık
_beray_........................20 haftalık
göbete..........................19 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................19 haftalık (erkek)
gülay30.........................18 haftalık (erkek)
melek76........................18 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
kelebek01......................16 haftalık (erkek)
Cherry76........................14 haftalık
hummu85.......................14 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................12 haftalık
elifim...............................8 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
esraben...........................8 haftalık
canderya200....................6 haftalık
esterya............................6 haftalık
irazmetin.........................6 haftalık
angel34...........................6 haftalık
eylületik..........................5 haftalık
aslıhan1806.....................5 haftalık

arkadaşlar,
bugün celenin mesajını görünce çok üzüldüm.. ayrıca çok da canım sıkıldı..
bu topik kknın en yararlı topiklerinden biri bence..bu topiki bu kadar değerli yapan bir kaç arkadaşımız var burda, celen, şen, papatya gibi.. elbetteki herkesin katkısı çok önemli ama topiki başından okumuş, takip etmiş olan arkadaşlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır... onların yaşadıkları kimi zaman üzdü bizi, kimi zamanda mutlu etti, umut oldu.. bir çok doktordan öğrenemeyecğimiz şeyleri burdaki paylaşımlarından öğrendik.. benim için bu arakadaşların burda olmaması topikin eksilmesi demek.. celenin kalbini kırdık bu beni çok üzüyor... ben onun burda ayrılmasını, bize kırgın olmasını istemiyorum..

Canım sana katılıyorum..Sizin kadar eski değilim ama geldiğim ilk günden beri beni de aranıza almanız, sizlerin aşıladığı umut, celenin papatyanın şenin meryemmeryemin bilgileri öğütleri olmasa o zor günleri çok daha zor atlatırdım...

Bugün Celen e de yazdım, yapma lütfen dedim ama o da kararlı görünüyor

Hele ki Celen cim özellikle de kanama geçirdiğim, yatmak zorunda olduğum günlerde öyle bi destek vermişti ki bana asla unutamam...

Ama ne yapmalı da geri dönmesini sağlamalı bilmiyorum kahvelokumcum...

Kızlar bir de biliyorsunuz domuz gribi aşısının hamileler için olanı geldi..
Ben de yarın kontrolde doktoruma bir kez daha soracağım ama acaba bu yeni gelen aşıdan yaptırmalı sizlerin fikirleri ne yönde merak ediyorum..
Ben bir yandan yaptırmak istemiyorum ama bir yandan da korkuyorum, hele bir de şubatta olacakki benim doğumum, tam da soğukta, salgının ortasında dünyaya gelecek meleğim...
Eğer aşı olursak bebeğe de bağışıklık kazandımış oluyormuşuz bu iyi bişe ama ya yan etkileri varsa diye de karar veremiyorum..
Üstelik kalabalık bir ortamda (üniversitede) çalışıyorum eşim de öğretmen yani sürekli mikrobu kapma ihtimalimiz de var..anlayacağınız iyice karıştı kafam...

Yarın doktorla konuşacağım ama sizler de ne yapacağınızı, doktorlarınızın ne önerdiğini paylaşırsanız çok sevinirim..

Şimdilik gidiyorum ben iyi geceler herkese:)

KAHVE LOKUM
Canim ben dogum yaptim 11. ayin 1 de
bebegim 1 aylk oldu. cok sukur simdi ikimizde iyiyiz
fazla giremedim topige
cunku hamilligim son 10 gununu hastahanede gecirdim dogumdan sonrada
5 gun kaldim. biliyosunuz hamileligimi cok stresli gecirlim
dusu dusecek bisey oldumu diye cok sukur gecti.
ama inaninki hala izleri var pisikolojim pek iyi degil.
hala cok sorun yasiyorum. rabbim kaldiramayacagimiz ve korktugumuzz sinavlari vermesin.
bebegi ,olan herkesin bebegine saglikli uzun omur
olmayanlarada bebek versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…