angelcim ama benim ne goguslerim agrıdı veya hassaslastı nede midem bulanıyor hicbir hamilelik sikayetim yok
canım benimde öyle yemek içmekte şuna dikkat ederim gibi bir durumum ve bilgim yok.kızlar kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullananların yemeinde icmesinde dikkat etmeleri gerekn bişi varmı?
ben bu sabah ignem yaptım ama aspirin icmeyi unuttum kendimi kotu hissediyorum hemen eve gidip içsem diyorum bebegime bişi olmasın
ignemi sabah yataktan kalkmadan hemen yapiyorum canım bas ucumda druyor , o igneleri o kadar onemsiorum ki sanki bebisimin hayatı onlara baglı - gercektende oyle zaten-- yataktan kalkıp elimizi yuzumu yıkayıp hemen kosup aspirinimi progestanımı ve folibolumu iciyorum.. sonrada ise gidiyorum , ama haklısın cantamada koycam birer set..
kızlar insallah bu sefer yuzum guler , hayırlısı ile, Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
canım..tebrik ederim..rabbim devamını da mutrlu getirsin..kızlar bugün dr gittim geldim.ve sonunda bebişimin kalp atışını duyduk.
ay öyle korkuyla gitmiştimki.şimdi öyle rahatım anlatamam.allahım tüm bebek isteyenlere yaşatsın bu heycanı.isteyen herkese dua ediyorum.hepimiz inş.hayırlı sona ulaşalım.hepinizi öpüyorum
bencede tedbir olarak yanında taşı canım..bu kadar çok ta gerilme lütfen..ignemi sabah yataktan kalkmadan hemen yapiyorum canım bas ucumda druyor , o igneleri o kadar onemsiorum ki sanki bebisimin hayatı onlara baglı - gercektende oyle zaten-- yataktan kalkıp elimizi yuzumu yıkayıp hemen kosup aspirinimi progestanımı ve folibolumu iciyorum.. sonrada ise gidiyorum , ama haklısın cantamada koycam birer set..
kızlar insallah bu sefer yuzum guler , hayırlısı ile, Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Kızlar naçizane bi fikrim var, ben beta hcg tahlilim ile beraber kanama pıhtılaşması zamanı testi yaptırdım ve iğne dozunun yeterli olup olmadığını kontrol emiş oldum,dr istemedi benden be kendim yaptırdım 4 düşükten sonra mümkün olduğunca kontrolü elimde tutuyorum,tabi ki gerisi Allah a kalmış.
Ayrıca 15 günde bir belki haftada bir yapırmaı düşünüyorum.Bunun yanı sıra 2 günde bir beta hcg yaptırıyorum artışı kontrol edip eğer bi sorun varsa kendimi fazla umutlandırmak istemiyorum.
Biliyorum belki kendime eziyet ediyorum yada belki beni fazla kontroldelisi bulacaksınız ama yaşadığım olumsuzluklar beni buna itti.
bu testler herhangi bir sağlık kuruluşunda yapılabiliyor ve takriben 1,5 saat içinde çıkıyor sonuç.Sizlere bunları söylemzsem rahat edemeyecektim,karar sizindir paylaşmak istedim sadece.
Yineliyoru ne yaparsak yapalım Allahın dediği olur.
kızlar, bişi sorcam sizinde günlük yaptığınız iğneler acıtıyomu yanma oluyomu?
Kızlar herkese selam.Uzun zamandır gıremedım.Umarım herkes ıyıdır.Yenı hamıslerın gözuaydın olsun.Bıraz gerıyı okudum ama cok yazmıssınız bıtıremedım.
Angel 34, gözun aydın canım Rabbım tamamına erdırsın ınsallah.
Celen, neler oldu bılmıyorum gerıye bıraz baktım anlayamadım.Canınnı her ne sıktıysa üzülme lütfen.Siz bıze moral oluyorsunuz.
Kahve lokum naber?Melek uzun zamandır gırmıyor bılgın varmı?Durumu nasıl?
arkadaşlar,
bugün celenin mesajını görünce çok üzüldüm.. ayrıca çok da canım sıkıldı..
bu topik kknın en yararlı topiklerinden biri bence..bu topiki bu kadar değerli yapan bir kaç arkadaşımız var burda, celen, şen, papatya gibi.. elbetteki herkesin katkısı çok önemli ama topiki başından okumuş, takip etmiş olan arkadaşlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır... onların yaşadıkları kimi zaman üzdü bizi, kimi zamanda mutlu etti, umut oldu.. bir çok doktordan öğrenemeyecğimiz şeyleri burdaki paylaşımlarından öğrendik.. benim için bu arakadaşların burda olmaması topikin eksilmesi demek.. celenin kalbini kırdık bu beni çok üzüyor... ben onun burda ayrılmasını, bize kırgın olmasını istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?