Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Günaydın canım;
dün sana doktorum aşıyı önerdi demiştimya, bugün sabah kafam karıştı, benim eltim alman vatandaşı, sürekli gidip geliyor onun dediği bu aşı ilerde çocuklar 14-15 yaşlarına geldiğinde gelişme geriliği yapabiliyormuş, orda kimse yaptırmıyormuş ve almanya şu an elindeki aşıları başka ülkelere satıyormuş. Eltimin dediği ben kesinlikle inanmıyorum ve yaptırmıycam oldu hatta bugün de almanyaya gidiyo bebeğiyle korkmuyor, allah esirgesin.
O yüzden kafam karıştı biraz daha araştırcam ben yada büyük olasılık yaptırmıycam.
Bol bol meyve yiyip bağışıklığımızı güçlendirerek korunmaya çalışmamız en doğrusu sanırım. Bu gripte bizim hamileleğimizi buldu sinir oluyom yaaa

amin canım darısı senin başına allah kucağımıza almayı nasip etsin lütfü beyle doğumu konuştuğumuzda hacettepede doğum yapmak istediğimi söyledim kendisinin girmesini istediğimi söyledim bana hacettepede artık doğuma girmediğini sebebininde döner sermayaden aldıkları parayı alamadığını söyledi sadace özel hastanede doğuma girdiğini söyledi bende bende başından beri kendisinin takip hastası olduğum için özel hastanede onun katılımıyla doğum yapmaya karar verdim kendisinin önerisiyle güven hastanesinden randevumuz alındı doğumada girerse 2500 alıyomuş anestezi uzmanıda 630 alıyomuş oda kendi ekibindenmiş ayrıca hastaneyede 2250 vercez biraz maliyetli çok şükür bizim özel sigortamız varda karşılıycak ayrıca hacettepede lütfü bey doğuma girse kendisi direk para almıyo ama hastanede hoca farkı adı altında 1500-2000 den aşağı almaz umarım yardımcı olmuşumdur

Canım hayırlı olsun, allah sağlıkla sevdiklerinle beraber büyütmeyi nasip etsin.

canlarım merhaba, celenin mesajını gördüm yazmaya karar verdim.
celenin burda herkese emeği var ve onu elbette biraz daha hoş tutmalıydık, çünkü gerçekten de bu sitede ve bizlerde emeği var...yani çok mu zordu incitmemek kırmamak anlayamıyorum...bu sitede bazı arkadaşların "sahibi "demesek de hakkı emeği daha fazla ve bu yüzden bir nevi önceliği de omalı ki bu öncelik bence sevgiye dayalı, diretme ve zorla değil ki...ayrıca çoğumuz bunu hep böyle bildik, aramızda eski bir anlaşma gibiydi...yani neden birkaç arkadaş da bu sevgi çemberine riayet etmedi anlamış değilim....ve kahvelokuma katılıyorum; her dediğine....
gerçekten tadım da çok kaçtı, ben de pek girmeyi düşünmüyorum açıkçası bu da benim fikrim ve hissiyatım o ki uzun zamandır aynı sevgi çemberini hissedemiyorum, kişisel değil kimse kırılsın da istemem ayrıca sadece benim halet-i ruhiyem.

Çelen, kararına saygı duyuyorum, aynı şeyi yapardım büyük ihtimalle, seni kaybettiğimizi düşünmüyorum, özelden de olsa bizimle olman rahatlatıcı ve sevindirici, tüm desteğin için teşekkürler.

sagol canım benım.Ne sanssısız daha önce ücretsiz yaptırıyordu hacettepede demek yenı karar aldı.Valla ben heralde özelde yaptıramam yıne hacettepede yaptırırım ama kım kırer doguma bılmem.Ya hacettepede gırmemesı cok kotu oldu.Üzüldüm simdi.

Sılaya tebrik eiyorum canım,Allah sizlere bağışlasın.
Arkadaşlar aranıza yeni katılanlardan biri olduğum için celen arkadaşımızla alakalı bazı şeyleri kaçırmış olabilirim. Ama anlaığım kadarıyla kendisi bu topiğin mihenk taşlarından biri.
Celencim; henüz 4 haftalık hamileyim ve 4 düşüğüm var.Tüp bebek yoluyla hamile kaldım çünkü artık sabrım ve takatim kalmamıştı. Dr lerden çok sizlerin tecrübesine inanıyorum.Bunda çok samimiyim. O nedenle sizlerden öğreneceğimiz o kadar çok şey var ki.İnan sizlere ihtiyacımız var. Sizler bizler için umutsunuz.Olumlu sonuç alabileceğimizin somut kanıtlarısınız. Tabi ki son karar sana aittir. Ama bizleri tecrübelerinden ve pozitif kişiliğinden mahrum bırakmamanı dilerim.

Canım bu özel sigorta nasıl yapılıyor ben pek bılmem bu tur seylerı.Bızde yaptırsak daha doguma 4 ay var.Bide bu özel sigorta sadece hastane masrafını öder degılmı?Lütfü beyın,anestezı uzmanının parasını bız yıne kendı cebımızden ödüyormuyuz?Yoksa onuda sıgortamı ödüyor?Basını agrıttım kusura bakma ama caresız kaldım su an.

iyiyim canım, umarım sende iyisindir. melek de iyi, sağlığında bir problem yok, Allaha şükür.

Cok sukur ıyıyım canım.Celen ıcın yazdıklarına katılıyorum.Bıze doktorlardan daha cok moral oldular.Gıtmesını bende ıstemıyorum.Ben sık sık yazamasamda yazılanları okuyorum.Melek'le bızım gebelıklerımız doktor aynıydı arada bı fıkır alısverısı yapardık.Uzun zamandır gırmıyor nedenını bılıyormusun?Eger telefonla falan görüsüyorsan lütfen ıletırmısın topıge baksın?

yazdıklarınıza katılıyorum arkadaslar.
tabıkı kımse hıcbır yerın sahıbı degıl ama bazı arkadsalrımızın burda elbettekı emegı var bızım onlardan veya bırbırımızden ogrenecek cok seyımız oldugunu dusunuyorum sahsen ben celenden cok guzel bılgıler alıyordum lidyacım sana katılıyorum o eskı sevgı bagı artık topicte yok bende alamıyorum benımde nedense artık pek giresim gelmıyor.
celencim ihtiyacımız oldugunda umarım seni bulabiliriz ben çok isterim senden ve diğer arkadsalrımndan ögrenecek seylerım oldugunu dusunuyorum.

aslıhancım gözünyadın hamıleymıısn topice fazla katılmıyorum bu ara yenı gordum hayırlı olsun ınsallah allah tamamına erdırsın.

canım bu konuda pek bilgim yok ama benimde birkaçtanesi bir arada ama tedavi tek.aspirin ve kiloya göre iğne.

bende iğne olmayı düşünmüyorum canım. çünkü yurt dışındaki iğneler ve türkiyedeki iğnelerin farklı olduğu söyleniyor.

merhaba arkadaşlar
inanın ne yazacağımı bilmiyorum,Celen'in verdiği karara saygı duyuyorum ama,olmadı böyle,çok değerli bir insan olduğu her cümlesinden anlaşılıyordu : ((
Dinamiss benimde yarın doktor kontrolüm var,aşıyı bende soracağım,eşim olmamdan yana,ama ben kararsızım,çocuk doktoru çok yakın bir arkadaşım olmayacak banada olma dedi,benim doktorum aşı gelince konuşuruz demişti,başka bir arkadaşımın doktoru olsan bile 5.ayından sonra demişti,aslında evden de dışarı çıkmıyorum ama eve gelen giden risk oluşturuyor,gelecek sene de bu grip olacak ve bebişlerimizi kucağımıza alırsak onlar için tehlikede devam edecek,hamileyken olursak onlarda bağışıklık kazanıyor,off bilmiyorum ki,bu kadar derdimiz yetmiyor gibi bir de bu çıktı yaa : ((

kızlar dün doktora gittim kese zaten geçen haftada gözükmüştü ama kalp atışları gözükmedi.
dün tam 6 hafta doldu.
normaldir herhalde gözükmemesi.
10 gün sonra gene gel dedi.
ayyy 10 gün nasıl dayanırım :bbo:

canım ne kadarlık oldu şimdi daha yeni demi.
4 haftalık falan mı?
iğne ne kullanıyosun.

Evwt canım henüz 4 haftalık,10 kasımdı son adet tarihim.16 aralıkta kontrole gidicem.İnşallah hayırlısı olur. Fragmin 5000 kullanıyorum.Bunun yanı sıra günde 3 kez progestan ağız yoluyla,corasprin,eleviz,folik asit alıyorum.Hergün progynex iğne vuruluyorum ayrıca.

Gün saymak ve ne olacağını bilmeden beklemek çok zor biliyorum.Şimdiye kadar sende herşey normal seyirinde gidiyordu,inşallah sonrasıda böyle olacak.Allah sağlıkla kucağımız almayı nasip etsin.

canderya 8.haftada duyuluyor pek çok gebelikte kalp atışı endişelenme
10 gün çabucak geçer sen merak etme : )

benim 3. gebeliğimde 6. hafta dolmuştı sanırım 6+4 te falandım kalp atışları gözükmüştü
ondan endişe ettim ama zaten daha dün 6. hafta doldu.

sen kocaelide mi oturuyorsun.
benim kocaelili bir arkadaşım var okulda matematik öğretmeni :))

ayrıca bende kocaeliye geldim kaldım orda 3-4 gün.
değirmendere dede denize batan kısımlara dalış yapmıştım çok üzülmüştüm o gün :gitme:

ayy canım :1hug: hepimiz o zorluğu çekiyoruz.napalım.
16 aralıkta senin kese kesin gözükür.çünkü 5 haftayı geçiyosun sanırım o zaman :lepi:
senin boyun ve kilon kaç canım.
benim 168 ve kilom 55 ve 0.4lük iğne kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…