Kızlar bir de biliyorsunuz domuz gribi aşısının hamileler için olanı geldi..
Ben de yarın kontrolde doktoruma bir kez daha soracağım ama acaba bu yeni gelen aşıdan yaptırmalı sizlerin fikirleri ne yönde merak ediyorum..
Ben bir yandan yaptırmak istemiyorum ama bir yandan da korkuyorum, hele bir de şubatta olacakki benim doğumum, tam da soğukta, salgının ortasında dünyaya gelecek meleğim...
Eğer aşı olursak bebeğe de bağışıklık kazandımış oluyormuşuz bu iyi bişe ama ya yan etkileri varsa diye de karar veremiyorum..
Üstelik kalabalık bir ortamda (üniversitede) çalışıyorum eşim de öğretmen yani sürekli mikrobu kapma ihtimalimiz de var..anlayacağınız iyice karıştı kafam...
Yarın doktorla konuşacağım ama sizler de ne yapacağınızı, doktorlarınızın ne önerdiğini paylaşırsanız çok sevinirim..
Şimdilik gidiyorum ben iyi geceler herkese:)
smmm06,Canım Dogum yaklasmıs anladıgım kadarıyla.Rabbım yardımcın olsun hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.Bende Lütfü beye gıdıyorum.Benım daha bes aylık.Ben burda Lütfü beyın hastası olan dıger arkadaslardan hocanın sadece sezeryana gırdıgını ve hacettepede ücretsiz yaptıgını duymustum.Normal doguma gırmıyor kendı ekıbı gırıyor dıye duymustum.Artık doguma para alıyormuymus?hacettepede yaptırmıyormu?Bılgı verırsen sevınırım.
KAHVE LOKUM
Canim ben dogum yaptim 11. ayin 1 de
bebegim 1 aylk oldu. cok sukur simdi ikimizde iyiyiz
fazla giremedim topige
cunku hamilligim son 10 gununu hastahanede gecirdim dogumdan sonrada
5 gun kaldim. biliyosunuz hamileligimi cok stresli gecirlim
dusu dusecek bisey oldumu diye cok sukur gecti.
ama inaninki hala izleri var pisikolojim pek iyi degil.
hala cok sorun yasiyorum. rabbim kaldiramayacagimiz ve korktugumuzz sinavlari vermesin.
bebegi ,olan herkesin bebegine saglikli uzun omur
olmayanlarada bebek versin
amin canım darısı senin başına allah kucağımıza almayı nasip etsin lütfü beyle doğumu konuştuğumuzda hacettepede doğum yapmak istediğimi söyledim kendisinin girmesini istediğimi söyledim bana hacettepede artık doğuma girmediğini sebebininde döner sermayaden aldıkları parayı alamadığını söyledi sadace özel hastanede doğuma girdiğini söyledi bende bende başından beri kendisinin takip hastası olduğum için özel hastanede onun katılımıyla doğum yapmaya karar verdim kendisinin önerisiyle güven hastanesinden randevumuz alındı doğumada girerse 2500 alıyomuş anestezi uzmanıda 630 alıyomuş oda kendi ekibindenmiş ayrıca hastaneyede 2250 vercez biraz maliyetli çok şükür bizim özel sigortamız varda karşılıycak ayrıca hacettepede lütfü bey doğuma girse kendisi direk para almıyo ama hastanede hoca farkı adı altında 1500-2000 den aşağı almaz umarım yardımcı olmuşumdur
KAHVE LOKUM
Canim ben dogum yaptim 11. ayin 1 de
bebegim 1 aylk oldu. cok sukur simdi ikimizde iyiyiz
fazla giremedim topige
cunku hamilligim son 10 gununu hastahanede gecirdim dogumdan sonrada
5 gun kaldim. biliyosunuz hamileligimi cok stresli gecirlim
dusu dusecek bisey oldumu diye cok sukur gecti.
ama inaninki hala izleri var pisikolojim pek iyi degil.
hala cok sorun yasiyorum. rabbim kaldiramayacagimiz ve korktugumuzz sinavlari vermesin.
bebegi ,olan herkesin bebegine saglikli uzun omur
olmayanlarada bebek versin
amin canım darısı senin başına allah kucağımıza almayı nasip etsin lütfü beyle doğumu konuştuğumuzda hacettepede doğum yapmak istediğimi söyledim kendisinin girmesini istediğimi söyledim bana hacettepede artık doğuma girmediğini sebebininde döner sermayaden aldıkları parayı alamadığını söyledi sadace özel hastanede doğuma girdiğini söyledi bende bende başından beri kendisinin takip hastası olduğum için özel hastanede onun katılımıyla doğum yapmaya karar verdim kendisinin önerisiyle güven hastanesinden randevumuz alındı doğumada girerse 2500 alıyomuş anestezi uzmanıda 630 alıyomuş oda kendi ekibindenmiş ayrıca hastaneyede 2250 vercez biraz maliyetli çok şükür bizim özel sigortamız varda karşılıycak ayrıca hacettepede lütfü bey doğuma girse kendisi direk para almıyo ama hastanede hoca farkı adı altında 1500-2000 den aşağı almaz umarım yardımcı olmuşumdur
iyiyim canım, umarım sende iyisindir. melek de iyi, sağlığında bir problem yok, Allaha şükür.
aslıhancım gözünyadın hamıleymıısn topice fazla katılmıyorum bu ara yenı gordum hayırlı olsun ınsallah allah tamamına erdırsın.
benim 2 düşüğüm var test sonucum faktör v h1299r heterozigot,beta-fibronijen-455 g-a heterozigot,mthfr a1298c homozigot sizce bu üçünün bir arada olması tehlikelimi 3.gebeliğimde de hüsrana uğrarmıyım bilgilerinizi paylaşırmısınız benimle((((((((
Kızlar bir de biliyorsunuz domuz gribi aşısının hamileler için olanı geldi..
Ben de yarın kontrolde doktoruma bir kez daha soracağım ama acaba bu yeni gelen aşıdan yaptırmalı sizlerin fikirleri ne yönde merak ediyorum..
Ben bir yandan yaptırmak istemiyorum ama bir yandan da korkuyorum, hele bir de şubatta olacakki benim doğumum, tam da soğukta, salgının ortasında dünyaya gelecek meleğim...
Eğer aşı olursak bebeğe de bağışıklık kazandımış oluyormuşuz bu iyi bişe ama ya yan etkileri varsa diye de karar veremiyorum..
Üstelik kalabalık bir ortamda (üniversitede) çalışıyorum eşim de öğretmen yani sürekli mikrobu kapma ihtimalimiz de var..anlayacağınız iyice karıştı kafam...
Yarın doktorla konuşacağım ama sizler de ne yapacağınızı, doktorlarınızın ne önerdiğini paylaşırsanız çok sevinirim..
Şimdilik gidiyorum ben iyi geceler herkese:)
Teşekkür ediyorum canım,amin,inşallah hayırlısıyla,sağlıkla kucağımıza alabiliriz.
canım ne kadarlık oldu şimdi daha yeni demi.
4 haftalık falan mı?
iğne ne kullanıyosun.
canderya 8.haftada duyuluyor pek çok gebelikte kalp atışı endişelenme
10 gün çabucak geçer sen merak etme : )
Evwt canım henüz 4 haftalık,10 kasımdı son adet tarihim.16 aralıkta kontrole gidicem.İnşallah hayırlısı olur. Fragmin 5000 kullanıyorum.Bunun yanı sıra günde 3 kez progestan ağız yoluyla,corasprin,eleviz,folik asit alıyorum.Hergün progynex iğne vuruluyorum ayrıca.
Gün saymak ve ne olacağını bilmeden beklemek çok zor biliyorum.Şimdiye kadar sende herşey normal seyirinde gidiyordu,inşallah sonrasıda böyle olacak.Allah sağlıkla kucağımız almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?