yok yok canderya rahat ol,belki geç döllenmiştir bebiş : ))
evet ben kocaeli'de yim,ailem Göcük'te,depremi yaşadık,eş dost dışında kaybımız olmadı ama Allah bir daha yaşatmasın benzer acıları
Değirmendere çok güzeldir,sahili yeniden doldurdular,eskiden sık sık giderdik Değirmendere sahile ama,99 dan beri eski tadı alamıyorum : (
kızlar benim boyum 173 ve 65 kg yim innohep 0,45 kullanıyorum sizce yeterli mi?
canderyacım iyiyim bende dun aksam dr gittim yolksac ı gordu ama bebegi goremedi biraz huzursuzum
haklısın canderya
depremden sonra Gölcük'teki bina sayısı 3-4 katına çıktı,şehir planlaması diye birşey yok,iğrenç bir yapılanma var
Canım bu özel sigorta nasıl yapılıyor ben pek bılmem bu tur seylerı.Bızde yaptırsak daha doguma 4 ay var.Bide bu özel sigorta sadece hastane masrafını öder degılmı?Lütfü beyın,anestezı uzmanının parasını bız yıne kendı cebımızden ödüyormuyuz?Yoksa onuda sıgortamı ödüyor?Basını agrıttım kusura bakma ama caresız kaldım su an.
KAHVE LOKUM
Canim ben dogum yaptim 11. ayin 1 de
bebegim 1 aylk oldu. cok sukur simdi ikimizde iyiyiz
fazla giremedim topige
cunku hamilligim son 10 gununu hastahanede gecirdim dogumdan sonrada
5 gun kaldim. biliyosunuz hamileligimi cok stresli gecirlim
dusu dusecek bisey oldumu diye cok sukur gecti.
ama inaninki hala izleri var pisikolojim pek iyi degil.
hala cok sorun yasiyorum. rabbim kaldiramayacagimiz ve korktugumuzz sinavlari vermesin.
bebegi ,olan herkesin bebegine saglikli uzun omur
olmayanlarada bebek versin
canlarım merhaba, celenin mesajını gördüm yazmaya karar verdim.
celenin burda herkese emeği var ve onu elbette biraz daha hoş tutmalıydık, çünkü gerçekten de bu sitede ve bizlerde emeği var...yani çok mu zordu incitmemek kırmamak anlayamıyorum...bu sitede bazı arkadaşların "sahibi "demesek de hakkı emeği daha fazla ve bu yüzden bir nevi önceliği de omalı ki bu öncelik bence sevgiye dayalı, diretme ve zorla değil ki...ayrıca çoğumuz bunu hep böyle bildik, aramızda eski bir anlaşma gibiydi...yani neden birkaç arkadaş da bu sevgi çemberine riayet etmedi anlamış değilim....ve kahvelokuma katılıyorum; her dediğine....
gerçekten tadım da çok kaçtı, ben de pek girmeyi düşünmüyorum açıkçası bu da benim fikrim ve hissiyatım o ki uzun zamandır aynı sevgi çemberini hissedemiyorum, kişisel değil kimse kırılsın da istemem ayrıca sadece benim halet-i ruhiyem.
Çelen, kararına saygı duyuyorum, aynı şeyi yapardım büyük ihtimalle, seni kaybettiğimizi düşünmüyorum, özelden de olsa bizimle olman rahatlatıcı ve sevindirici, tüm desteğin için teşekkürler.
herkeze selam nasılsınız
tebrik eden tüm arkadaşlara teşekürler....ayrıca hamile kalan tüm arkadaşları bende tebrik ediyorum epey yeni hamile arkadaş var.umarım herkez yavrusunu sağlıkla kucağına alır aynı acıları bir daha yaşamayız...
kahvelokum benide listeye eklediğin için teşekürler
a.sa.scnm düsüncende seni halki buldugumu söylemek istiyorum cünkü önce herkes karsisindakinin düsüncesine saygi duyacak sonra yazacak yazmak icin yazmayacak degillllmiii??a.s. öpüyorum seni cnm faceden görüsüz kendine iyi bakbaharcım msn den yazıcaktım bugun sana ama cemre su ara cok huysuz maalesef imkan olmadı :çok üzgünüm: bende cok üzldüm.eşime cuma günü demiştim aksama mutlaka görüşelim die o gün mesajını aldım.aradım ama sanırım yoğundun :çok üzgünüm: hala aklımdasın koskoca 10 günü seni göremeden gecirdim :çok üzgünüm: kısmet izmire galiba :a015: ananen nasıl oldu tatlım :çok üzgünüm: inşallah hersey yolundadır.:Saruboceq:
haticecim mesajını okudum cok üzüldüm rabbim sabır versin sabrınında karsılığını versin.hasta olan herkese gecmişler olsun..
buarada bundan sonra buraya girmeme kararı aldım canlarım...bu kararı aslında cok önceden almıstım ama papatyadan haber alabileceğim en ii er burasıydı..seviyesizce bir tartısmaya girdim ve hala kendime yakıstıramıyorum bu kadar basitleşmeyi..ve hiç birsey olmamıs gibi davranamam ben..dahada basitleşemem..hepiniz allaha emanet olun..sormak sitedğiniz bir sey olursa özelden aklımın yettiğince yanıtlarım sorularınızı.facebooktan iletişime gecitğim arkadaslarım var.isteyen olursa ordanda görüşebilirm.kadınlar kulubune tabiki devam..ama 1 seneyi askındır paylastığım bu sayfa bundan sonra benm için kapanmıstır..
iyi geceler ...
gozun aydin canim hayirli olsun yavrun saglikla mutlulukla buyut insallahKAHVE LOKUM
Canim ben dogum yaptim 11. ayin 1 de
bebegim 1 aylk oldu. cok sukur simdi ikimizde iyiyiz
fazla giremedim topige
cunku hamilligim son 10 gununu hastahanede gecirdim dogumdan sonrada
5 gun kaldim. biliyosunuz hamileligimi cok stresli gecirlim
dusu dusecek bisey oldumu diye cok sukur gecti.
ama inaninki hala izleri var pisikolojim pek iyi degil.
hala cok sorun yasiyorum. rabbim kaldiramayacagimiz ve korktugumuzz sinavlari vermesin.
bebegi ,olan herkesin bebegine saglikli uzun omur
olmayanlarada bebek versin
sana kesinlikle katiliyorum lidyacim celen den cok ogrendigimiz sey var dr un bile bize anlatmadigi seyleri o yasayip tecrube ettigi herseyi bizimle paylasti senden daha cok ogeniceklerimiz var celencim daha biz hamile kalicaz bak nereye boyle luutfen bizi birakma ve geri don lutfen biri ona haber versin ve bu yazilanlari okusun lutfencanlarım merhaba, celenin mesajını gördüm yazmaya karar verdim.
celenin burda herkese emeği var ve onu elbette biraz daha hoş tutmalıydık, çünkü gerçekten de bu sitede ve bizlerde emeği var...yani çok mu zordu incitmemek kırmamak anlayamıyorum...bu sitede bazı arkadaşların "sahibi "demesek de hakkı emeği daha fazla ve bu yüzden bir nevi önceliği de omalı ki bu öncelik bence sevgiye dayalı, diretme ve zorla değil ki...ayrıca çoğumuz bunu hep böyle bildik, aramızda eski bir anlaşma gibiydi...yani neden birkaç arkadaş da bu sevgi çemberine riayet etmedi anlamış değilim....ve kahvelokuma katılıyorum; her dediğine....
gerçekten tadım da çok kaçtı, ben de pek girmeyi düşünmüyorum açıkçası bu da benim fikrim ve hissiyatım o ki uzun zamandır aynı sevgi çemberini hissedemiyorum, kişisel değil kimse kırılsın da istemem ayrıca sadece benim halet-i ruhiyem.
Çelen, kararına saygı duyuyorum, aynı şeyi yapardım büyük ihtimalle, seni kaybettiğimizi düşünmüyorum, özelden de olsa bizimle olman rahatlatıcı ve sevindirici, tüm desteğin için teşekkürler.
insallah onumuzdeki hafta gorursunkızlar dün doktora gittim kese zaten geçen haftada gözükmüştü ama kalp atışları gözükmedi.
dün tam 6 hafta doldu.
normaldir herhalde gözükmemesi.
10 gün sonra gene gel dedi.
ayyy 10 gün nasıl dayanırım :bbo:
ah sılaya ne çok merak ettik seni.. neyse ki güzel haberlerle geldin.. gözünüz aydın.. Rabbim güzel bir ömür versin inş.. umarım senin şikayetlerin de bir an önce biter..
bu arada da bebişimizin ismini de yazar mısın?
ya hayır... gitmemeli celen... onun ismini gördükçe burda mutlu olıyorum ben... ayroca kendimi daha güvende hissetmeme neden oluyor celen... benimle aynı duyguları taşıyanlar var biliyorum, değil mi baharçelik, melek, dinamis?
zevkle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?