Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yok yok canderya rahat ol,belki geç döllenmiştir bebiş : ))
evet ben kocaeli'de yim,ailem Göcük'te,depremi yaşadık,eş dost dışında kaybımız olmadı ama Allah bir daha yaşatmasın benzer acıları
Değirmendere çok güzeldir,sahili yeniden doldurdular,eskiden sık sık giderdik Değirmendere sahile ama,99 dan beri eski tadı alamıyorum : (

canderyacım iyiyim bende dun aksam dr gittim yolksac ı gordu ama bebegi goremedi biraz huzursuzum

allah kimseye böyle üzüntüler vermesin canım.
ama denizleri doldura doldura doğayı mahfediyorlar ve sonra bir doğal afette doğa hakkını geri alıyor.
şimdi çanakkalede de 10 metre dolduruyorlar denizi ama bir büyük depremde gene suyun altına gidecek heryer.allah göstermesin.

kızlar benim boyum 173 ve 65 kg yim innohep 0,45 kullanıyorum sizce yeterli mi?

bence uygun canım

canderyacım iyiyim bende dun aksam dr gittim yolksac ı gordu ama bebegi goremedi biraz huzursuzum

güzelim daha erken gözükür merak etme.
alttan mı baktı karnından mı?
ultrason aleti iyimiydi?
bunlar hep etkendir.
ayrıca karnından bakarken tuvaletine çok sıkışık olman gerek.yani mesane çok dolu olmalı ki gözüksün.

haklısın canderya
depremden sonra Gölcük'teki bina sayısı 3-4 katına çıktı,şehir planlaması diye birşey yok,iğrenç bir yapılanma var

haklısın canderya
depremden sonra Gölcük'teki bina sayısı 3-4 katına çıktı,şehir planlaması diye birşey yok,iğrenç bir yapılanma var

ahh canım türkiye böle bi yer işte.
allah kimseye böle acılar yaşatmasın.
canlarım ben şimdi çıkmak zorundayım.en kısa
zamanda tekrar giricem.
hepinizi karnınızdaki minik yaramazlarıda koccaman öpüyorum Şeniz

canım belkide sen doğum yapana kadar sistem değişir yapar belki senin doğumunu hacettepede benim eşimden dolayı özel sigortam var bankada çalışıyo ama normalde özel sigorta yaptırırsan 5-6 sonra hamile kalman gerekiyo diye biliyorum yani şu an senin için geç ayrıca özel sigortamız limitlerimiz dahilinde dr un parasınıda ödüyo lütfü bey fatura kesiyo bize bizde faturayı sigortamıza gönderiyoruz ödediğimiz ücreti geri alıyoruz

benim bulantılarım 11.haftada şiddetlenmişti,bir de ben mide hastasıyım,asitli gıdalardan uzak dur,bulanacak yapacak bişeyimiz yok : )

herkeze selam nasılsınız
tebrik eden tüm arkadaşlara teşekürler....ayrıca hamile kalan tüm arkadaşları bende tebrik ediyorum epey yeni hamile arkadaş var.umarım herkez yavrusunu sağlıkla kucağına alır aynı acıları bir daha yaşamayız...
kahvelokum benide listeye eklediğin için teşekürler

ah sılaya ne çok merak ettik seni.. neyse ki güzel haberlerle geldin.. gözünüz aydın.. Rabbim güzel bir ömür versin inş.. umarım senin şikayetlerin de bir an önce biter..
bu arada da bebişimizin ismini de yazar mısın?

ya hayır... gitmemeli celen... onun ismini gördükçe burda mutlu olıyorum ben... ayroca kendimi daha güvende hissetmeme neden oluyor celen... benimle aynı duyguları taşıyanlar var biliyorum, değil mi baharçelik, melek, dinamis?

zevkle :)

a.sa.scnm düsüncende seni halki buldugumu söylemek istiyorum cünkü önce herkes karsisindakinin düsüncesine saygi duyacak sonra yazacak yazmak icin yazmayacak degillllmiii??a.s. öpüyorum seni cnm faceden görüsüz kendine iyi bak

gozun aydin canim hayirli olsun yavrun saglikla mutlulukla buyut insallah
sana kesinlikle katiliyorum lidyacim celen den cok ogrendigimiz sey var dr un bile bize anlatmadigi seyleri o yasayip tecrube ettigi herseyi bizimle paylasti senden daha cok ogeniceklerimiz var celencim daha biz hamile kalicaz bak nereye boyle luutfen bizi birakma ve geri don lutfen biri ona haber versin ve bu yazilanlari okusun lutfen

bu arada yazdiklarin icinde uzuldum canim ben sahsen kendi adima herkese pozitf yaklasiyorum ve seni de gormedigim halde inan cok seviyorum lutfen boyle yapmayin herkes giderse biz ne yapicaz sende bana o stresli me gunlerimde cok destek oldun boyle girmey i dusunmuyorum demissin lutfen gitme sende
insallah onumuzdeki hafta gorursun

evet gitme celen lutfennnnnnnnn

yaaaaa ne oluyor boyle bizim topige herkeste bir gerginlik ne guzel di onceleri bende burada ahkam kesmek istemiyorum kesinlikle bende cok eski degilim elbette bu senenin temmuz ayindan beri buradayim sanki ozaman daha bir sicaklik vardi lutfen eski gunlerimize donelim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…