Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim dr um hamilelik öncesi aspirine gerek olmadığını hamilelikte iğnelere başlayacağımızı söyledi ama benim kafam karıştı hamilelik öncesinde çoğu kişi aspirin kullanıyor.fisfisfis

Celen canim ben sana hak veriyom.
Burasi icin büyük bir kayip tabiki ama senin düsüncene saygi duyuyorum.
Keske bir kisi icin bukadar arkadasi birakmasaydin ama senin ne kadar gururlu , örnek bir insan oldugunu bu davranisinla birdaha gösterdin canim.
Ben seni kaybetmiyorum msn de görüsüyoz ve Allah izin verirsede Ankarada görüsecegiz.
Ama dedimya burasi icin cok büyük bir kayipsin.
Buraya ne oldu bende anlamiyom.
Bir sogukluk esiyo bu belli ben dahil cogu arkadasimiz artik fazla girmiyo.
Yazik tabiki önceki günlerdeki gibi o sicaklik kalmadi.
Artik bende yazdigimi kac defa düsünerek okuyom, kimseyi incitmemek icin yada yanlis anlasilmaktan cekiniyom.
Sen benim icin cok degerli bir arkadassin canim ve öglede kalacaksin.opuyorumnanaktan

Aslihan canim benim tüp bebek calismalari Insallah seneye baslayacak.
Ozamana kadarda bazi kürlerle yumurta yollarini acmaya ugrasacagim Insallah Iyilesirimde tüpe falan gerek kalmaz.

Canim benim cok haklisin. Gercektende bizlere okadar yardimlari ve destekleri olduki bendede cok haklari var.
Lidyos benimde tadim kacti inan:çok üzgünüm: bende artik girmek istemiyom.
Celen giderse buranin tadi gercekten kacar.

bendeeeeee ama sana ulaşamıyorum msn de kapalı iyisin değilmi toparladın kendini kendine iyi bak kuşummm sen bizim için çooookkkkk önemlisin

Ravzacicigm,
gecen hafta hastaliktan bir hafta evdeydim ama inan Pc yi acacak gücüm yoktu yattim hep.
Bu haftada ise basladim tekrar ama tam düzelmedim.
Eve gidince atiyom kendimi yataga. Kocis bile aaa sen kizlarla konusmuyon cok zamandir valla sen gercektan hastasin demekki bana naz yapmiyon diye dalga geciyo benimle.
Sen nasilcin canim iyimisin

iyi değilim kuşum canım arkadaşımla konuşamadım gül yüzünü göremedim seni özledimmmama seni gördümya şimdi çoooookkkk iyiyim tatlım sende kendine iyi bak tamammı hasta olma bi daha ben sana kıyamam öpüyorum

bende iyiyim.canım.hayatım aynı.pek fazla değişiklik yok.doktorumu aradım.daha çıkmamış kromozom sonuçları.zaten çıksada daha bebek felen düşünmüyoruz.eşimle böyle karar aldık...

kızlar herkese hayırlı akşamlar..

Canim sanada iyi aksamlar.

Canim ravzam benim :kedi:, bende seni cok ösledim inan.Şeniz
Sende kendine dikkat et hastaliklar ortalikta geziyo:1hug:. Valla cok kötü yapiyo insani.
Görüsürüz canikom opuyorumnanaktan

kuşummm ben domuz gribi aşısı oldum içim rahat keşke sende olsan burda ölüm sayısı iyice arttı manisada 2 kişi öldü burda kocişin arkadaşlarından biride oldu tedavi gördi şimdi iyi ben eşimde olduk içimiz rahat

OZPORCUM canım işallah sonuçların iyi çıkar ama neden böle bi karar aldınız dinlenmek içinmi yoksa araya uzun bi süremi koyacaksınız

canım,iyi cesaret etmişsin olmaya.benim eşimde diyo olalım diye ama,korkuyoruz işte yan etkileri dolayısıyla.bide ankarada çok.

Ravzacigim grip asisi oluyom hersene ama domuz giribi asisina henüz pek güvenemiyom cok yeni daha.
Burdaki doktorlarin bazilari tafsiye etmiyo.
Bende en azindan normal grip asisi olayim dedim ve oldum.

Ben eve gidiyom. Hepinizi kocamaannnnnnnn öptümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…