canım bu konuda pek bilgim yok ama benimde birkaçtanesi bir arada ama tedavi tek.aspirin ve kiloya göre iğne.
bende iğne olmayı düşünmüyorum canım. çünkü yurt dışındaki iğneler ve türkiyedeki iğnelerin farklı olduğu söyleniyor.
baharcım msn den yazıcaktım bugun sana ama cemre su ara cok huysuz maalesef imkan olmadı :çok üzgünüm: bende cok üzldüm.eşime cuma günü demiştim aksama mutlaka görüşelim die o gün mesajını aldım.aradım ama sanırım yoğundun :çok üzgünüm: hala aklımdasın koskoca 10 günü seni göremeden gecirdim :çok üzgünüm: kısmet izmire galiba :a015: ananen nasıl oldu tatlım :çok üzgünüm: inşallah hersey yolundadır.:Saruboceq:
haticecim mesajını okudum cok üzüldüm rabbim sabır versin sabrınında karsılığını versin.hasta olan herkese gecmişler olsun..
buarada bundan sonra buraya girmeme kararı aldım canlarım...bu kararı aslında cok önceden almıstım ama papatyadan haber alabileceğim en ii er burasıydı..seviyesizce bir tartısmaya girdim ve hala kendime yakıstıramıyorum bu kadar basitleşmeyi..ve hiç birsey olmamıs gibi davranamam ben..dahada basitleşemem..hepiniz allaha emanet olun..sormak sitedğiniz bir sey olursa özelden aklımın yettiğince yanıtlarım sorularınızı.facebooktan iletişime gecitğim arkadaslarım var.isteyen olursa ordanda görüşebilirm.kadınlar kulubune tabiki devam..ama 1 seneyi askındır paylastığım bu sayfa bundan sonra benm için kapanmıstır..
iyi geceler ...
Çalıkuşum sen ne zaman tekrar tüp bebek tedavisibe başlayacaksın,karar verince söyle önceen duanı yapalım.
Arkadaşlar kimşn içinden geöiyorsa lütfen söylesin memnuniyetle okurum,dualara çok inanıyorum,sırayla hepimizinkini bitiririz Allaın izniyle.
arkadaşlar,
bugün celenin mesajını görünce çok üzüldüm.. ayrıca çok da canım sıkıldı..
bu topik kknın en yararlı topiklerinden biri bence..bu topiki bu kadar değerli yapan bir kaç arkadaşımız var burda, celen, şen, papatya gibi.. elbetteki herkesin katkısı çok önemli ama topiki başından okumuş, takip etmiş olan arkadaşlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır... onların yaşadıkları kimi zaman üzdü bizi, kimi zamanda mutlu etti, umut oldu.. bir çok doktordan öğrenemeyecğimiz şeyleri burdaki paylaşımlarından öğrendik.. benim için bu arakadaşların burda olmaması topikin eksilmesi demek.. celenin kalbini kırdık bu beni çok üzüyor... ben onun burda ayrılmasını, bize kırgın olmasını istemiyorum..
Lidyos benimde tadim kacti inan:çok üzgünüm: bende artik girmek istemiyom.canlarım merhaba, celenin mesajını gördüm yazmaya karar verdim.
celenin burda herkese emeği var ve onu elbette biraz daha hoş tutmalıydık, çünkü gerçekten de bu sitede ve bizlerde emeği var...yani çok mu zordu incitmemek kırmamak anlayamıyorum...bu sitede bazı arkadaşların "sahibi "demesek de hakkı emeği daha fazla ve bu yüzden bir nevi önceliği de omalı ki bu öncelik bence sevgiye dayalı, diretme ve zorla değil ki...ayrıca çoğumuz bunu hep böyle bildik, aramızda eski bir anlaşma gibiydi...yani neden birkaç arkadaş da bu sevgi çemberine riayet etmedi anlamış değilim....ve kahvelokuma katılıyorum; her dediğine....
gerçekten tadım da çok kaçtı, ben de pek girmeyi düşünmüyorum açıkçası bu da benim fikrim ve hissiyatım o ki uzun zamandır aynı sevgi çemberini hissedemiyorum, kişisel değil kimse kırılsın da istemem ayrıca sadece benim halet-i ruhiyem.
Çelen, kararına saygı duyuyorum, aynı şeyi yapardım büyük ihtimalle, seni kaybettiğimizi düşünmüyorum, özelden de olsa bizimle olman rahatlatıcı ve sevindirici, tüm desteğin için teşekkürler.
bendeeeeee ama sana ulaşamıyorum msn de kapalı iyisin değilmi toparladın kendini kendine iyi bak kuşummm sen bizim için çooookkkkk önemlisin
ravza sen,neler yapıyosun...
kızlar herkese hayırlı akşamlar..
iyi değilim kuşum canım arkadaşımla konuşamadım gül yüzünü göremedim seni özledimmmama seni gördümya şimdi çoooookkkk iyiyim tatlım sende kendine iyi bak tamammı hasta olma bi daha ben sana kıyamam öpüyorum
iyi akşamlar çalıkuşu.kendine dikkat et canım.bol,bol meyve ye!
kuşummm ben domuz gribi aşısı oldum içim rahat keşke sende olsan burda ölüm sayısı iyice arttı manisada 2 kişi öldü burda kocişin arkadaşlarından biride oldu tedavi gördi şimdi iyi ben eşimde olduk içimiz rahat
OZPORCUM canım işallah sonuçların iyi çıkar ama neden böle bi karar aldınız dinlenmek içinmi yoksa araya uzun bi süremi koyacaksınız.canım.benim okul bitti sayılır.daha önceleri çalışıyodum.tekrar iş hayatına dönmek istiyorum.eşim çalışmama tepkili.bende çalışmak istiyorum.kpps sınavına girmek istiyorum.en azından bi sene düşünmüyorum.ama eşim.ocak ayında başlıycaz diyo.yani anlıycan kafam karışık.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?