Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aslıhan caınım,sanırım hamileydin.herşey yolundadır inşlh...

Canım şuan için çok şükür bir sorun yok,henüz çok yeni zaten.Allah cümlemize hayırlısıyla kucağım ıza almayı nasip etsin.Sen nasılsın canım,bir süre çalışmalara ara vermişsiniz sanırım.Önemli olan ruhen ve fiziken kendini hazır hissetmen.Sen kendin için en doğru olaı bilirsin.Öpüyorum canım.

çoğu doktorda gebelikten önce aspirin ve folik asit çokönemlidiyor canım.
başlamak yada başlamamak sana kalmış.amaben 4 aydıraspirin kullanıyorum

benim bulantılarım 11.haftada şiddetlenmişti,bir de ben mide hastasıyım,asitli gıdalardan uzak dur,bulanacak yapacak bişeyimiz yok : )

senin baya geç başlamış.benim neden bu sefer erken başladı anlamıyorum bu sefer.

evet bu sefer yeni hamiş çok allah herkesin bebişini kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

kızlar merhabalar...nasılsınız..

bişey sorucam..içinizde fraxparin kullanan var mı??
dün yaptığım iğne yeri sabahtan beri ateş gibi yanıyo ve şiş........ne olmuş olabilir acaba...başına gelen var mı acaba??ne yapayım...

güzelim içeri hava enjekte etmiş olabilirmisin?

mhtp telaşlanma canım bazen öyle oluyor öncelikle stres yapma yarına kadar rahatlamazsa doktoruna danış sonuçta ilacı içeri gitti bebeekin için yapman gerekeni yaptın gerisi iğne yeride bi sorun ki ciddi değildir sakin ol annesiiiiiii :)

kızlar herkesi öpüyorummmm bu arada,,,, kuşummmmmm kaçırdım mı kız özlediydimde yirim seni yirim caımmmm bnm :):):)

mhtp
Canım sen biraz sakin ol kuzum.
eyer üst üste geldiyse iğne terleri ondan da olur.
ayrıca kas içine girdiyse de acır.

MHTP 15 haftalık olmuşsun...
kuzumm
allah kucağına almak nasip etsin.
yer onu teyzesi Şeniz

- ığne giriş yerinde ağrı, yanma veya kızarıklık olması : Bu tür yakınmalar, uygulanan ilacın damar dışına kaçması ile ilişkili olabilir. Bu nedenle hemen hemşireye veya hekime haber verilmelidir. Uygulanan ilacın cinsine göre soğuk veya sıcak uygulama yapılmalıdır. diyor sitenin birinde sakinn:)

bu bizim iğneden bahsetmiyor evet.
bizim deri altı ya.
walla benim kollarım da haşat oldu ya:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…