Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benım ne demek kafa sısermek tabıkı endıselerını paylasacaksın ve senı cok ıyı anlıyorum korkuyor ınsan bırsey olmasın dıye ınsallah bırsey olmayacak tatlım .belkı ınsanlara ayıp olacak amasen ızın vermemeye calıs her onune gelene verme bebegını herkes sevmek ıstıyor tamam ama yazık mınıcık yavrucugun heryerınden opmeye kalkıyorlar agzından falan;sende bılırsın kı en cok agız yoluyla bulasıyor mıkroplar sen bunlara dıkkat et yeter canım kusura bakma cok bılmıslık gıbı algılama sakın herkesın yavrusu degerlı ama bız cok zor kavusuyoruz cok fazla ugrasıyor yavrularımıza kavusmak ıcın bılıyorsun ben cok dertlıyım zaten bu konuda neyse canım cok uzattım suyunuz aynıymıs ama olsun dert etme sakın denız'ımızı de kendını de sıkıntıya sokma bak az az dıye dıye cok sukur rabbım'e bu gunlere geldınız ınsallah allah sonuna da erdırecek canım opuyorum sızı cok

Limburg canım teşekkür ederim..Neden bilmiyorum sanırım biraz da hamileliğin ve hormonların etkisi dün geceden beri öyle kötüyüm ki..Gece de sürekli kabuslar gördüm, suyumun bittiğini falan..Kötü etkilendim işte...Her zaman uyanamayan ben bugün sabahın 5 inden beri ayaktayım..Uykum da kaçtı...

Ayrıca ne kusura bakması canım benim, çok haklısın nasıl yapıcam bilmyorum ama sağ salim kucağıma alırsam öptürmem valla bebeğimi herkeslere..Neler çektim ben bugüne dek bi eşim bilir bi sizler...

Allahım inşallah hepimiiz için hayırlısını verir..ınşallah sana bir daha ki hamileleğini kısa zamanda ve sağlıkla, hiç sorunsuzca verir :Saruboceq:

Bir de Limburgcum yapılan testleri sormuştun ya bana dün yazdıklarımdan başka yapılmamış, test sonuçlarına baktım tekrar sadece genel olarak bir de başlığı varmış dün onu yazmayı unutmuşum sana testlerin başına "Trombofili Paneli Grup Test" yazıyor.

ıyi ki varsın Limburgcum, öyle içim kararmış halde uyanıp kalkınca, üstüne de yazdığını görünce öyle iyi geldiki bana..Sağol arkadaşımopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar
dinamiss içini ferah tut,herşey yolunda gidecek
doktorun neden serum vermiyor ben onu anlamadım,suyu fazlasıyla içiyorsun zaten,damar yolundan da takviye yapılabilir sanırım,tabii en iyisini doktorlar bilir ama,her gün 1 şişe serum verilse su ihtiyacın önemli ölçüde karşılanır gibime geliyor
hepinizin iyi haberlerini bekliyoruz,sağlıcakla kalın

pembeperi selam canım.
seni göremiyordum uzun zamandır burada.
nasılsın?

merhaba canım:))))
olur mu hiç bitanem ,ben hergün düzenli giriyorum topiğe mutlaka
ama sadece okuyorum sizleri..
hepinizi oldukça yakından tanıyorum artıkopuyorumnanaktan
hepiniz çok tatlısınız,Allah hepinizin bebişlerine sağlıkı versin inşallah:Saruboceq:

olmaz ama okuyup gitmek
muhabbetede katılman gerek Şeniz
biz burda bir aileyiz artık aramıza sende katıl arasıra.

hayatım bende katılmak istiyorum ama sizler normal olarak hep hamilelikten bahsediyorsunuz ya,ben o yüzden pek bişeyler yazamıyorum

buranın ne kadar sıcak olduğunu bildiğim için her zaman takip ediyorum zaten canıma.s.a.s.

eh o zamn senden de bekliyoruz bir bebiş kaydirigubbakcemile5

canım benim allah gönlüne göre versin.
şu kpss illeti başa dert.
umarım kaanırsın.sen hedefini 85 koyda 80 almanda yeter bence.
sana iyi çalışmalar canım.ben çıkıyorum.gelipte laf atmamazlık etme.
kocaman öptüm Şeniz

çok tesekkür ederim deryacım,sıcaklığın çok güzel ne de olsa bende izmirliyim,hemşeri sayılabiliriz birazyerimseniben ben çok severim senin yasadığın yeria.s

çok öpüyorum canım seni,yine görüşürüz ,kendine iyi bak:1hug:

Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama.Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi.Bu düşüncenin eski ABD Başkanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.

Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve aşının zorunluluğunu kaldırmak için, hastalığın derecesini normal olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?”

Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.

Arkadaşlar merhaba,
Ben aranızda yeniyim. Yarın sabah boş gebelik nedeniyle 9 haftalık bebeğimi aldıracağım. Bu arada kürtajdan önce son kez başka bir doktorunda görüşünü almak için farklı doktora gittim. O da gebeliğimin boş olduğunu söyledi. Yalnız söylediği kesen gelişememiş bu anlamda ben sen de kan pıhtılaşması olduğundan şüpheleniyorum dedi. Ama ilk gebeliğim olduğu için testlere gerek olmadığını tekrar denememi yine sorun olursa o zaman bir takım testler yaptırmamı söyledi. Şimdi ne olur bana yardım edin. Ben nasipse 3 sonra tekrar denemek istiyorum ama bu gebeliğimde yaşadığım aynı sorunları yaşamaktan çok korkuyorum. Bu arada kendimde kan pıhtılaşması olduğunu düşünüyorum çünkü ellerim ve ayaklarım yaz kış soğuk olur. Bacaklarımda aşırı derecede varis var ve her kan aldırışım problemli oluyor. Damarımı bulamıyorlar ve buldukları damardan kolay kan çıkmıyor. Kollarım delik deşik oluyor. Bir de benim kanımın rengi bordo. Eşimle aramda kan uyuşmazlığı da var. Tüm ailem Arh pozitif fakat ben A rh negatifim. Kan pıhtılşamasında kan uyuşmazlığı sorun olur mu? Ne dersiniz pıhtılaşma ile ilgili testi yaptırsam mı? Offf aklım çok karışık kürtajdan korkuyorum. Ne olur yardııııımmm...

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım..rabbim bir daha yaşatmasın..bence ne gerekiyorsa yaptır lütfen aynı acıyı tekrar yaşamaman için...çok basit işlmeler zaten aslı arası bir kan vereceksin...

saol canım evet hemşeri sayılırız.
ayrıca bende izmire bayılırım.,
sana da iyi çalışmalar.belki çanakkaleye atanırsın kız.beraber çalışırız burda:lepi:

wallahi doğrudur.inannırım

merhaba arkadaşlar..opuyorumnanaktan

selam canım Şeniz

canım çok geçmiş olsun aynı şeyleri çoğumuz yaşadık.
benim 3 tane kaybım oldu şimdi 7. hafta içindeyim.ama daha kalp atışlarını göremedik.inşallah bu hafta görürüz.
görememe riskide var.
sende kürtajdan sonra bir tahlil yaptır.
ama bazı tahliller kürtajdan 40 yada 60 gün sonra yapılması gerek.bunuda unutma.
sen bu topike girmeye devam et canım biz hepimiz aynı şeyleri yaşıyor.
birbirimize destek oluyoruz.bir aile gibi olduk.
sen içini ferah tut.herşey geçecek canım.
güzel günler elbet yakında:teselli:

dinamisscim canim biliyorum insan etkisinde kaldigi seyleri gece kabus olarak geri donuyor ben bile 41gun oldugu halde bazen kan ter icinde uyaniyorum.canim benim tum samimiyetimle soyluyorum lutfen sikma kendini bak bu gunleri gordun insallah gerisi gelicek eger sorun olsaydi bu zamana kadar bu su yetmezdi cok tan problem olurdu bak bu konudan muzderip olan biri olarak konusuyorum sen gene gerkenleri yap ki zaten fazlasiyla sivi tuketiyorsun subat ayinda DENIZ'imin fotograflarini bekliyoruz hayirlisiya e saglikla gelecek annesi uzme kizimizi.canim test icin tesekeyr edrim yine bugun gittigimde sorucam bakalim.canim arkadasim sende iyiki varsin guzel dualarin icin tesekkur ederim dualarini eksik etme insallah bende yeniden bebegime kavusurum insallah yine DENIZ'imle ayni sene cocuklari olurlar opuyorum seni cokkk
canim malesef bu su olayi tamamen bebek ve vucut ile alakali malesef drlar bisey yapamiyorlar bu konuda.ben 7gun yattim hastanede sadece yattim tek berilen antiboyotik oldu serum falan verilmedi antibiotikte enfeksiyon icindi.malesef hicbirsey yapilamadi suyumun durdurulmasi yada artmasi icin yani diyecegim serum bir tedavi sekli olamiyor yasanip onaylandi
cnm bizde seni taimak istioruz burda sadece hamile arkadaslarimiz yok beklyenler de var lutfen sende bize yaz tatlim
cok gecmis olsun RABBIM birdaha yasatmasin sen vakit varken yaptir kesinlikle testleri illa olacak diye birsey yok ama aklinda kalacagina herseyi bilmis olursun ve 3 ay bekleyecegim demissin drun demediyse bir adet donemi yeterli olur 3 ay beklemenne gerek yok bence

Çok geçmiş olsun canım allah birdaha yaşatmasın. Bende ilk bebeğimi 10.haftada kaybettim, benim doktorumda aynı senin doktorunun söylediklerini söyledi, ilk gebelikte olur araştırmaya gerek yok, tekrar olursa ozaman bakarız, Ne Saçma !! bi kayıp daha vermen gerekiyor yani. Ben kesinlikle doktorumu dinlemeyip gidip testlerimi yaptırdım ve sonuç Kan Pıhtılaşması. Sadece 2 regli dönemi bekledikten sonra tekrar denedik ve allahıma çok şükür hamile kaldım, şu an 16.haftamdayım ve hergün iğne oluyorum.
Sanada tavsiyem kesinlikle doktorunu dinleme git bi üniversite veya devlet hastanesine tüm genetik testlerini yaptır. İnşallah bişe çıkmaz ama çıkarsada en azından derdinin ne olduğunu öğrenir ona göre planlarını yaparsın. Eğer kan pıhtılaşmasını erken teşhis edersen daha iyi çünkü doktorlar bu tür hastalara hamile kalmadan en az 2-3 ay aspirin ve folik asit almalarını tavsiye ediyorlar, kanı hazırlamak için. Bende kan pıhtılaşmasını öğrenir öğrenmez aspirine başlamıştım halada devam ediyorum.
Allah hakkında hayırlısını versin.Tekrar iyi habelerini burdan duyalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…