Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Kabus dolu bir ay geçirdim. Her gece kabuslar gördüm. Görmeye de devam ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın. ısteyen herkesin sağlıklı çocukları olsun. Çok zor gerçekten. Canderya200 inşallah kalp atışlarını hayırlısıyla görürsün. Mutlu haberlerini bekliyoruz. Bundan sonra hep buradayım arkadaşlar.

2.yi beklemeden yaptır bence bütün testleri ;bana da aynı şeyi söylemişti dr ve 2.kayıpta oldu .riske atma derim

Haklısınız kızlar. Aynı şeyleri tekrar yaşamaya gücüm yok zaten. Biz keseyi görünce bebek müjdesini tüm sevdiklerimizle paylaşmıştık. Sadece kendimiz değil etrafımızda bizimle beraber üzüldü. Bugün işyerinde bir müşterimin gözleri doldu. Yarın doktorumla isteğimi paylaşacağım. O ne derse desin yaptırcam ben testleri. Özel sağlık sigortam var belki karşılar. Karşılamazsa da hiç önemli değil. Sağlıklı bebeklerimiz için herşey feda.

Bu arada en son Prof. Dr. Yakup Erataya gittim. Dokuz eylül hocalarından. Alsancakta özel muayenehanesi var. Gerçekten işinde uzman. Rahimin görünüşünden kan puhtılaşmasından şüphelendi. Tuhaf olan ilk doktorum gibi yine de araştırmaya gerek yok dedi. ızmirli arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Allah nasip ederse ikinci hamileliğimde ona gideceğim.

slm arkadaşlarr napiosunuz bakalımmm
biliyosunuzki ben bayram tatili için memleketteydim benim pissss kociş bayramın 5 günü aldı beni apar toparr bandırmaya döndükk cok kızdım ona coookkkk emri vaki yaptı banaklava:Çok üzgünüm çoook
neyseeeee evdede pc bozuktu o yüzden giremedimm bi süredirr hepinizi coooooookkkk özledimmmopuyorumnanaktan
neyseki kocişin başının etini yiyerek yaptırdım pcyi benim kadınlarımın kulubünden mahrum bıraktıı
dolasıyla topiciğimizde ne oldu ne bitti hiçç bilmiyorum geçmişee baktım cok uzun okumaya gözüm kesmedii ama okuyacağım boş vaktimdee
bende hep aynıyım canlarım şu 1 ayda hiç bişi değişmedi değişmicekte böle giderse heralde her ay umudumu yitiriyorummmsenağlamasenağlama

ah!canım şimdiki aklım olsa ilk bebek kaybından sonra yaptırırdım.bence hiç bekleme hemen yaptır..

anladım canım,bendebu kız nerelerde ki diyodum.yoksa hamilede ondan mı girmezki diyodum.ama o kadar da duralmazki canım ya!iyi etmiş eşin almış götürmüş seni..lmaz:

slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende de kan pıhtılaşması var 2 düşük yaşadım 1. 6 haftalıktı 2. ise 5 haftalık. denemelere devam ediyoruz bu ay yine klomen ve ovidrelle(çatlatma iğnesi) kullandım şu an sabırla bekliyorum umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

merhaba canım aramıza hoş geldinn a.s
öncelikle cok geçmiş olsun bu yaşadığın son olsun inşlahh
bencede git bi hastaneye bütün testlerini istee drlar hep aynı 2 yada 3 düşük ten sonra araştırnma yapılırmış onlar bizim çektiğimiz acılardan nee anlar:mymeka:
bu kan pıhtılaşması normal hayatımızda bizi etkilemiyomuş (canım bana dr.um söylemişti bilemiyorum artık dr.larada pek güvenim kalmadı )yani anlattıklarını kan pıhtılaşmasıyla alakası yoktur kansızsındır ellerin ve ayakların o yüzden soğuktur kan cıkmama problemini bende yaşıyorum kan aldırmalarım ızdıraba dönüşüyo resmen neysee canım cok uzatmayayım cok geçmiş olsun testlerini ihmal etme

alah bir daha yaşatmasın canım,bende dötr düşük var.en son bebeğimi kaybedeli2,5 ay olacak.çok zor bi süreç allah hiçbirimize birdaha yaşatmasın.:Saruboceq:

anladım canım,bendebu kız nerelerde ki diyodum.yoksa hamilede ondan mı girmezki diyodum.ama o kadar da duralmazki canım ya!iyi etmiş eşin almış götürmüş seni..lmaz:

yok hayatım nerdeeeee hamiş olsamm koşa koşa size hbr verirdim önceeee bu ayda umudum yok hiç beklemiyorum inan yoruldum artık mafoldumben pazartesi yine gidicem dr.a hoş oda bekle demekten başka bişi yapmıyo yaa bekle bekle nereye kadar senağlama ama ben daha anneme doyamadıydımmmmmmsenağlama

amannnnnnn ne olsun canım.evdeyim.şu kromozom testleri daha çıkmadı.dün aradım.ama daha çıkmamış,bekliyoruz işte.bakalım nasıl çıkacak.:çok üzgünüm:

hiç bişi cıkmıcak inşlahhh

hoşgeldin
cok geçmiş olsun canım allah bidahakini kucağına versin inşlahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…