2.yi beklemeden yaptır bence bütün testleri ;bana da aynı şeyi söylemişti dr ve 2.kayıpta oldu .riske atma derimHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Kabus dolu bir ay geçirdim. Her gece kabuslar gördüm. Görmeye de devam ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın. İsteyen herkesin sağlıklı çocukları olsun. Çok zor gerçekten. Canderya200 inşallah kalp atışlarını hayırlısıyla görürsün. Mutlu haberlerini bekliyoruz. Bundan sonra hep buradayım arkadaşlar.
ah!canım şimdiki aklım olsa ilk bebek kaybından sonra yaptırırdım.bence hiç bekleme hemen yaptır..Arkadaşlar merhaba,
Ben aranızda yeniyim. Yarın sabah boş gebelik nedeniyle 9 haftalık bebeğimi aldıracağım. Bu arada kürtajdan önce son kez başka bir doktorunda görüşünü almak için farklı doktora gittim. O da gebeliğimin boş olduğunu söyledi. Yalnız söylediği kesen gelişememiş bu anlamda ben sen de kan pıhtılaşması olduğundan şüpheleniyorum dedi. Ama ilk gebeliğim olduğu için testlere gerek olmadığını tekrar denememi yine sorun olursa o zaman bir takım testler yaptırmamı söyledi. Şimdi ne olur bana yardım edin. Ben nasipse 3 sonra tekrar denemek istiyorum ama bu gebeliğimde yaşadığım aynı sorunları yaşamaktan çok korkuyorum. Bu arada kendimde kan pıhtılaşması olduğunu düşünüyorum çünkü ellerim ve ayaklarım yaz kış soğuk olur. Bacaklarımda aşırı derecede varis var ve her kan aldırışım problemli oluyor. Damarımı bulamıyorlar ve buldukları damardan kolay kan çıkmıyor. Kollarım delik deşik oluyor. Bir de benim kanımın rengi bordo. Eşimle aramda kan uyuşmazlığı da var. Tüm ailem Arh pozitif fakat ben A rh negatifim. Kan pıhtılşamasında kan uyuşmazlığı sorun olur mu? Ne dersiniz pıhtılaşma ile ilgili testi yaptırsam mı? Offf aklım çok karışık kürtajdan korkuyorum. Ne olur yardııııımmm...
slm arkadaşlarr napiosunuz bakalımmm
biliyosunuzki ben bayram tatili için memleketteydim benim pissss kociş bayramın 5 günü aldı beni apar toparr bandırmaya döndükk cok kızdım ona coookkkk emri vaki yaptı banaklava: Çok üzgünüm çoook
neyseeeee evdede pc bozuktu o yüzden giremedimm bi süredirr hepinizi coooooookkkk özledimmmopuyorumnanaktan
neyseki kocişin başının etini yiyerek yaptırdım pcyi benim kadınlarımın kulubünden mahrum bıraktıı
dolasıyla topiciğimizde ne oldu ne bitti hiçç bilmiyorum geçmişee baktım cok uzun okumaya gözüm kesmedii ama okuyacağım boş vaktimdee
bende hep aynıyım canlarım şu 1 ayda hiç bişi değişmedi değişmicekte böle giderse heralde her ay umudumu yitiriyorummmsenağlamasenağlama
burdayım özlemcimmm geldimmm kısss sen ne yapıosun bakalımmm ne var ne yokkkyerimseniben
Arkadaşlar merhaba,
Ben aranızda yeniyim. Yarın sabah boş gebelik nedeniyle 9 haftalık bebeğimi aldıracağım. Bu arada kürtajdan önce son kez başka bir doktorunda görüşünü almak için farklı doktora gittim. O da gebeliğimin boş olduğunu söyledi. Yalnız söylediği kesen gelişememiş bu anlamda ben sen de kan pıhtılaşması olduğundan şüpheleniyorum dedi. Ama ilk gebeliğim olduğu için testlere gerek olmadığını tekrar denememi yine sorun olursa o zaman bir takım testler yaptırmamı söyledi. Şimdi ne olur bana yardım edin. Ben nasipse 3 sonra tekrar denemek istiyorum ama bu gebeliğimde yaşadığım aynı sorunları yaşamaktan çok korkuyorum. Bu arada kendimde kan pıhtılaşması olduğunu düşünüyorum çünkü ellerim ve ayaklarım yaz kış soğuk olur. Bacaklarımda aşırı derecede varis var ve her kan aldırışım problemli oluyor. Damarımı bulamıyorlar ve buldukları damardan kolay kan çıkmıyor. Kollarım delik deşik oluyor. Bir de benim kanımın rengi bordo. Eşimle aramda kan uyuşmazlığı da var. Tüm ailem Arh pozitif fakat ben A rh negatifim. Kan pıhtılşamasında kan uyuşmazlığı sorun olur mu? Ne dersiniz pıhtılaşma ile ilgili testi yaptırsam mı? Offf aklım çok karışık kürtajdan korkuyorum. Ne olur yardııııımmm...
slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende de kan pıhtılaşması var 2 düşük yaşadım 1. 6 haftalıktı 2. ise 5 haftalık. denemelere devam ediyoruz bu ay yine klomen ve ovidrelle(çatlatma iğnesi) kullandım şu an sabırla bekliyorum umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
anladım canım,bendebu kız nerelerde ki diyodum.yoksa hamilede ondan mı girmezki diyodum.ama o kadar da duralmazki canım ya!iyi etmiş eşin almış götürmüş seni..lmaz:
amannnnnnn ne olsun canım.evdeyim.şu kromozom testleri daha çıkmadı.dün aradım.ama daha çıkmamış,bekliyoruz işte.bakalım nasıl çıkacak.:çok üzgünüm:
slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende de kan pıhtılaşması var 2 düşük yaşadım 1. 6 haftalıktı 2. ise 5 haftalık. denemelere devam ediyoruz bu ay yine klomen ve ovidrelle(çatlatma iğnesi) kullandım şu an sabırla bekliyorum umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?