Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar bebeğe giden kan akışları kaçıncı ayda ölçülmeye başlanıyor ve nasıl ölçülülüyor. bu konuda bilginiz varmı cevap için şimdiden teşekkürler..daha öncede yazmıştım ama tekrar yazıyım.. bende kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum ve 17 haftalık hamileyim..pazartesi günü doktora soracağım ama bazı şeyler i sadece doktora bırakmak istemiyorum..bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

bende fraxprin kullanıyorum.. benimde oluyor o şekilde telaşlanma canım sadece ertesi gün yaparkaen şiş ve sert olan yerden yani aynı yerden iğne yapma..

canim hayirli olsun hamileleigin insallah sonuna saglikla ve zamaninda ulasirsin benim bu konuda bir bilgim yok sadece onemsenmedigini gostermek icin yazdim

İyi geceler hepinize

Canderyacım sağolasın canım bilgi için.
Başka ne testler var arkadaşlar bir ara liste şeklinde yazarmısınız?
Drum benden bu testleri istememişti.Ben de yaptırmak istiyorum.

rica ederim ne demek.
bunlar pıhtılaşmayla ilgili olan testler
protein c
protein s
testleride yapılmıştı bana hatta bende
protein c
eksikliği var
diğer testler zaten standart genel kontrol için olman gereken testler.
troit-vitamin ve mineral testleri bazı hormon testleri vs.
tekrar görüşmek üzere.

canım ne olursa olsun umudumuzu yitirmeyip moralimizi yüksek tutmalıyız.
benim 4. gebeliğim bu şuan 7. haftaya girdik.
allah büyük.
moralimi yüksek tutmaya çalışıyor beni hiçbir şeyin üzmemesine gayret ediyorum.
sende moralini yüksek tut çünkü moral herşeyin ilacı canım.
sevgiler

Canım benim sanırım ben kendimi anlatamadım yazdığım mesajda...Ben de çok üzgünüm Celen kırıldığı için, gidişi de kendi kararı elbette ama eğer dönmesi için yapabileceğimiz bişi varsa yapalım mutlaka...
Bu konu ile ilgili her mesajımda yazdığım gibi Celen benim için çok değerli...Ama ne yapabiliriz bunu bilemiyorum..
Ne yapsak kendisini özel mesaj yağmurununa tutsak, bizden sıkılır da tamam döndüm der mi acep:1rolleyes:

Canım benim allah korumuş seni,elbetteki bebeklerimiz çok değerli ama ya senin hayatın tehlikeye girseydi bu çok daha kötü bir ihtimal...
Suyun gelmesi ise belli bir rahatsızlığa bağlı değil, allahın izniyle de bir daha gelemeyecek başına buna da çok sevindim canım benim..
Ne olup bittiğini öğrenmen iyi olmuş bence de Limburg, en azından değerlerini de öğrenmişsin.
Anladığım kadarı ile çalışmalara da hemen başlıyabiliyorsun, bu da sevindirici bir haber gerçekten de...

Hamile kalana kadar da sakın aksatma folik asiti, dispili tamam mı canım.

Benim doktorumda hamile kalmadan önce en az 3 ay süre ile mutlaka folik asit ve bebe aspirini kullanmış olmamı söylemişti ve ben de 3 ay skullanıp sonra hamile kalmıştım.
Sen de bunları kullanman gereken belirli bir süre varsa onu da öğren de, kanın vücudun hamileliğe tam olarak hazır olsun canım.

ınşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle güzel haberler vereceksin tatlım :)

Merhaba canım benim doktorum eğer bebeğin gelişimi normal ve iyi gidiyorsa, geri kalmıyorsa iğne dozu yeterli demektir derdi.
Erken haftalarda hiç ölçüm istemedi.
İlk kez dün ki 30. haftamdayım, doppler ultrason ile kan akışına bakıldı benim.
Bunun dışında burada bazı arkadaşların yazdığı bir test daha var D-Dimer testi diye, ama ben bunu da hiç yaptırmadım, doktorum gerek görmediğini söyledi.

İnşallah doktordan güzel haberlerle döner, bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alırsın.

İyi geceler hepinize

Canderyacım sağolasın canım bilgi için.
Başka ne testler var arkadaşlar bir ara liste şeklinde yazarmısınız?
Drum benden bu testleri istememişti.Ben de yaptırmak istiyorum.

Bulut
cum ben de bana yapılanları yazayım, ki bildiğin kadarı ile bunların mutlaka yaptırılmış olması gerekiyor.

Limburg canım sana iş yerinden yazmıştım, arada unuttuklarım olmuş ama sana yeniden yapılmayacak anladığım kadarı ile zaten yapılmış bu nedenle çok önemli değil sanırım ama yine de karşılaştırmak istersen send e bak bu listeye.

Protein - S
Protein - C
Antitrombin aktivitesi
FV Leiden mutasyonu
Protrombin gen mutasyonu
Genotip
MTHFR gen mutasyonu (MTHFR 677, MTHFR 1298)

Ayrıca testlerin başında da Trombofili Paneli Grup Test yazıyor.

Denden canım hiçç stres yapma kendine de bebişine de ense kalınlığı güzel çıkmış maşallah İnşallah sonuçların da iyi gelecek göreceksin:)

Pptym13 dularımız sizlerle cnım, allahım inşallah bebek isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla versin, sevdiği ile beraber mutlulukla büyütmeyi nasip etsin:Saruboceq:

Nergis60 canım senle de hiç karşılaşamadık, nasılsın umarım keyifler yerindedir :)

Gelevera dan da haber yok kaç gündür di mi kızlar, yoksa ben mi gözden kaçırdım..Nerelerdesin geleveracım, kendini kpss ye hazırlanmaya kaptırdın..Tamam hazırlan ama bizi de ihmal etme yani tamam mı:1hug:

Limburg Allah korumuş,Allah bir daha yaşatmasın : (
ne yazacağımıda bilmiyorum ki,Allah hepimize sabır versin,ama bizler çok güçlüyüz,her zorluğun üstesinden gelebiliriz : ))
en yakın zamanda iyi haberlerini bekliyoruz canım

canderya kan pıhtılaşması olduğunu ne zaman öğrendin gebeliklerin tedaviyle mi oldu diğer gebeliklerinde iğne aspirin vb. kullanmışmıydın
arkadaşlar bu sorularımı sizler de yanıtalarsanız çok sevineceğim
benim ilk bebişim temuz 2007 de normal yollarla olmuştu 6 haftalıktı düştü. 2.tedaviyle ocak 2009 da oldu o da5 haftalıkken düştü.yani çok çabuk hamile de kalamıyorum üstelik 2.bebişimde clexan 0.4 kullanmıştım ayrıca aspirin de içiyordum ona rağmen düştü.

eylül ayından beri klomen ve çatlama iğnesine rağmen hala olmadı. bunun yanında hergün çinko b vitamini ve folik asit kullanıyorum. bu ay farklı olarak doktorum progestan kullanmamı da istedi bu ayın 22 sin adet günüm ama herkes gibi bunu istemiyorum şu an beklemedeyim hayırlısı bakalım

Canderyacım çok sağolasın canım.

kızlar benim dun aksam kanamam oldu dr a gittim kese bozulmamıs dedi bebegi gordu ufacık hayal meyal ama kalp atısı yok henuz dedi haftaya cuma bakalım dedi.
ben innohep 0,45 igne oluyorum coraspirin kullanıyorum dr coraspirini bırak igneye devam et dedi ama ben korkuyorum coraspirini bırakırsam kotu bisi olursa diye.. ne yapmalıyım sizce

Nergiscim sağol varol tatlım.ÇOk makbıule geçti.

Ellerine sağlık.

Sevgili Esterya
Lütfen panik olma drun dediğinden çıkma.Biraz kanamam oldu demiştin o yüzden coraspini bıraktırmıştır.
Allah senin ve tüm hamilelerin evladını sağlıkla eline versin.

dinamisscanım evet karşılaşamadık.şükür ki ben iyiyim.sende aşı yaptırmışsın .geçmiş olsun.inşallah ne sen ne de deniz bebek bu hastalığa yakalanmazsınız.az önce eşime diyordum dinamis 30 hafta oldu diye..kırkbirkere maaşallah.suyun azlığını kafana takma. zaten sende alıştın artık sürekli su içmeye şunun şurasında az bişey kaldı devam edersin içmeye.inşallah denize yetecek kadar suyla doğum gerçekleşir.
pptym13öncelikle hoşgeldin..gebelikte iğne ve aspirine rağmen düşmüş.olabilir sakın umutsuzluğa kapılma çünkü her düşük pıhtılaşmadan dolayı düşecek diye bişey yok.belkide sağlıksız gebelikti bunlar normal insanlardada düşüyo o yüzden kafana takma.bende iğne kullanmama rağmen düştü.burada bu şekilde düşük yapanlar var.sanırım kalp atımı alınamamış 2 gebeliğindede. rahim filmi ya da histereskopi yapılmışmıydı?
esterya geçmiş olsun tatlım...kalp atımını en yakın zamanda alacaksın ve banada en büyük umut olacaksın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…