Kızlar nasılsınız?
ay!canım ya çok iğrenç okalp kalbe karşıdır canım ben iyiyim soğan kürü yapmıştım bu ay ve ço rahat bir adet dönemi geçiriyorum.veeeeee artık bebiş çalışamalarına başlıycaz...
önemli değil bulut....bu arada ben seninle yeni karşılaştım hoşgeldin.....
evet canim folikasiti ve disprili dogum oncesindede kullaniyordum hamis oldugum icin dogduktan sonrada birakmadim yani yaklasik 6 7 AYDIR kullaniyor oluyorum insallah bu kez bekletmeden gelir bebisim ve beni hic birakmaz canim benim ilgilenip sordugun icn cok tesekkur ederim evet bu bahaneyle ne oldugumu da ogrenmmis oldum tatlim.testler icinde tesekkur ederim zaten dun dr a elimde listeyle gitttim hepsi yapilmis bana ama elime vermedi yinede onda kaldi gegerler neyse canim cok opuyorumopuyorumnanaktanCanım benim allah korumuş seni,elbetteki bebeklerimiz çok değerli ama ya senin hayatın tehlikeye girseydi bu çok daha kötü bir ihtimal...
Suyun gelmesi ise belli bir rahatsızlığa bağlı değil, allahın izniyle de bir daha gelemeyecek başına buna da çok sevindim canım benim..
Ne olup bittiğini öğrenmen iyi olmuş bence de Limburg, en azından değerlerini de öğrenmişsin.
Anladığım kadarı ile çalışmalara da hemen başlıyabiliyorsun, bu da sevindirici bir haber gerçekten de...
Hamile kalana kadar da sakın aksatma folik asiti, dispili tamam mı canım.
Benim doktorumda hamile kalmadan önce en az 3 ay süre ile mutlaka folik asit ve bebe aspirini kullanmış olmamı söylemişti ve ben de 3 ay skullanıp sonra hamile kalmıştım.
Sen de bunları kullanman gereken belirli bir süre varsa onu da öğren de, kanın vücudun hamileliğe tam olarak hazır olsun canım.
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle güzel haberler vereceksin tatlım :)
canim cok tesekkur ederim evet bende durumun bu kadar ciddi olduguna sasirdim ve birazda korktum acikcasi sende ilgilenip yazdigin icin tesekurler canim insallah canim guzel haberler veririm ALLAHin izniyleLimburg Allah korumuş,Allah bir daha yaşatmasın : (
ne yazacağımıda bilmiyorum ki,Allah hepimize sabır versin,ama bizler çok güçlüyüz,her zorluğun üstesinden gelebiliriz : ))
en yakın zamanda iyi haberlerini bekliyoruz canım
esteryacim dr normal diyorsa sakin sikinti yama kendine insallah onumuzdeki hafta gorursun kalp atislarinikızlar benim dun aksam kanamam oldu dr a gittim kese bozulmamıs dedi bebegi gordu ufacık hayal meyal ama kalp atısı yok henuz dedi haftaya cuma bakalım dedi.
ben innohep 0,45 igne oluyorum coraspirin kullanıyorum dr coraspirini bırak igneye devam et dedi ama ben korkuyorum coraspirini bırakırsam kotu bisi olursa diye.. ne yapmalıyım sizce
kalp kalbe karşıdır canım ben iyiyim soğan kürü yapmıştım bu ay ve ço rahat bir adet dönemi geçiriyorum.veeeeee artık bebiş çalışamalarına başlıycaz...
ozporcum iyiyim saol, bir yandan bilgisayarda iş yapıyom bi yandan size bakyorum işte...Klasik h.sonu, yağmur yağıyor, soğuk, aslında uzanıp kitap okumak istiyorum sadece :)
aynen canım.bende biryandan yemek yapıyorum.bir yandan yazışıyorum.ankarada çok soğuk bugün kasvetli bi hava var..yerimseniben
Herkese selammmmmmmmmmm kıslar nasılsınız.tÜm yenİ hamİŞlerİn gÖbİŞlerİ kocaman kocaman olsun İnŞallllahhhhhhhh
Varya 40 bİn kere maŞallah sadece 1 haftadır gİrmİyorum ama sabah saat 11 den berİ geÇmİŞİ okuyorum yenİ bİttİ neler neer olmuŞ
lİmburgumÇok Çok geÇmİŞ olsun kendİne Çok İyİ bak tatlım bu arada azmİne hayran kaldım aÇıkcası
celen canım sİzler ve sİzlerİn hİkayelerİ tecrÜbelerİ bİzİm umut ıŞıĞımız lÜtfen ıŞıĞımızı sÖndÜrmeyİn arkadaŞlar sİzler bİzİm geÇeceĞİmİz yolları daha Önce geÇtİnİz bİzİm geÇmemİzede yardım edİn ve lÜtfen bu yollardakİ taŞları temİzleyelİm arkadaŞlar.
meryemcİm oĞluŞunu senİ Çok ama Çok ÖpÜyorum ne kadar gÜzelsİzİnİz ya İnan resmİnİze bakıp kalıyorum Öyle.
arkadaŞlar bana dua edİn pazartesİ dr gİdecem bakalım keseyİ gÖrÜp kalp atıŞımızı duyacakmıyız Çok heyecanlıyım Çooooookkkk
GÜlÜm benİm yok adanalı deĞİlİm mersİnlİyİm eŞ durumundan burdayım.
Ama buyur gel beklerİm baŞımın ÜstÜnde yerİn var her zaman herkesİn
Varya 40 bİn kere maŞallah sadece 1 haftadır gİrmİyorum ama sabah saat 11 den berİ geÇmİŞİ okuyorum yenİ bİttİ neler neer olmuŞ
lİmburgumÇok Çok geÇmİŞ olsun kendİne Çok İyİ bak tatlım bu arada azmİne hayran kaldım aÇıkcası
celen canım sİzler ve sİzlerİn hİkayelerİ tecrÜbelerİ bİzİm umut ıŞıĞımız lÜtfen ıŞıĞımızı sÖndÜrmeyİn arkadaŞlar sİzler bİzİm geÇeceĞİmİz yolları daha Önce geÇtİnİz bİzİm geÇmemİzede yardım edİn ve lÜtfen bu yollardakİ taŞları temİzleyelİm arkadaŞlar.
meryemcİm oĞluŞunu senİ Çok ama Çok ÖpÜyorum ne kadar gÜzelsİzİnİz ya İnan resmİnİze bakıp kalıyorum Öyle.
arkadaŞlar bana dua edİn pazartesİ dr gİdecem bakalım keseyİ gÖrÜp kalp atıŞımızı duyacakmıyız Çok heyecanlıyım Çooooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?