Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kalp kalbe karşıdır canım ben iyiyim soğan kürü yapmıştım bu ay ve ço rahat bir adet dönemi geçiriyorum.veeeeee artık bebiş çalışamalarına başlıycaz...

önemli değil bulut....bu arada ben seninle yeni karşılaştım hoşgeldin.....

Merhaba nergis
ben aybaşında üye oldum.
Bir konu açarak tanıştım sizlerle
Tüp bebek bölümünde
Konumun başlığı BENı MECBURıYETLER BURAYA ıTTı.SıZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ? görüşlerinizi bekliyorum.
Görüşmek üzere...kaydirigubbakcemile3

ozporcum iyiyim saol, bir yandan bilgisayarda iş yapıyom bi yandan size bakyorum işte...Klasik h.sonu, yağmur yağıyor, soğuk, aslında uzanıp kitap okumak istiyorum sadece :)

evet canim folikasiti ve disprili dogum oncesindede kullaniyordum hamis oldugum icin dogduktan sonrada birakmadim yani yaklasik 6 7 AYDIR kullaniyor oluyorum insallah bu kez bekletmeden gelir bebisim ve beni hic birakmaz canim benim ilgilenip sordugun icn cok tesekkur ederim evet bu bahaneyle ne oldugumu da ogrenmmis oldum tatlim.testler icinde tesekkur ederim zaten dun dr a elimde listeyle gitttim hepsi yapilmis bana ama elime vermedi yinede onda kaldi gegerler neyse canim cok opuyorumopuyorumnanaktan
canim cok tesekkur ederim evet bende durumun bu kadar ciddi olduguna sasirdim ve birazda korktum acikcasi sende ilgilenip yazdigin icin tesekurler canim insallah canim guzel haberler veririm ALLAHin izniyle
esteryacim dr normal diyorsa sakin sikinti yama kendine insallah onumuzdeki hafta gorursun kalp atislarini
kalp kalbe karşıdır canım ben iyiyim soğan kürü yapmıştım bu ay ve ço rahat bir adet dönemi geçiriyorum.veeeeee artık bebiş çalışamalarına başlıycaz...

gozun aydin canim insallah beraber guzel haberler veririz hayirlisiyla

ozporcum iyiyim saol, bir yandan bilgisayarda iş yapıyom bi yandan size bakyorum işte...Klasik h.sonu, yağmur yağıyor, soğuk, aslında uzanıp kitap okumak istiyorum sadece :)

aynen canım.bende biryandan yemek yapıyorum.bir yandan yazışıyorum.ankarada çok soğuk bugün kasvetli bi hava var..yerimseniben

Varya 40 bın kere maŞallah sadece 1 haftadır gırmıyorum ama sabah saat 11 den berı geÇmıŞı okuyorum yenı bıttı neler neer olmuŞ
lımburgumÇok Çok geÇmıŞ olsun kendıne Çok ıyı bak tatlım bu arada azmıne hayran kaldım aÇıkcası
celen canım sızler ve sızlerın hıkayelerı tecrÜbelerı bızım umut ıŞıĞımız
lÜtfen ıŞıĞımızı sÖndÜrmeyın arkadaŞlar sızler bızım geÇeceĞımız yolları daha Önce geÇtınız bızım geÇmemızede yardım edın ve lÜtfen bu yollardakı taŞları temızleyelım arkadaŞlar.
meryemcım oĞluŞunu senı Çok ama Çok ÖpÜyorum ne kadar gÜzelsızınız ya ınan resmınıze bakıp kalıyorum Öyle.
arkadaŞlar bana dua edın pazartesı dr gıdecem bakalım keseyı gÖrÜp kalp atıŞımızı duyacakmıyız Çok heyecanlıyım Çooooookkkk

GÜlÜm benım yok adanalı deĞılım mersınlıyım eŞ durumundan burdayım.
Ama buyur gel beklerım baŞımın ÜstÜnde yerın var her zaman herkesın

inşlh görürsün.canım...

canim cok sagol ALLAH kimseye yasatmasin cok zor gercekten ben daha once 3 dusuk yasadim 6 YADA 8 haftalikti onlar bunda 4.hamileligimde ilk kez bu kadar ilerlemisti m23+2de erken dogum oldu.zaten ozlemle cocuk hasreti cekiorum ama onun sancisi cekip onu dogurup kucagima almak bambaska bir duyguydu ve suan daha bi deli oluyorum cocuk diye vakit kaybetmeden denemk istiyorum insallah olur en kisa zamanda

insallah sende gorursun bebisini ve kalp atislarini duyarsin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…