canim cok sagol ALLAH kimseye yasatmasin cok zor gercekten ben daha once 3 dusuk yasadim 6 YADA 8 haftalikti onlar bunda 4.hamileligimde ilk kez bu kadar ilerlemisti m23+2de erken dogum oldu.zaten ozlemle cocuk hasreti cekiorum ama onun sancisi cekip onu dogurup kucagima almak bambaska bir duyguydu ve suan daha bi deli oluyorum cocuk diye vakit kaybetmeden denemk istiyorum insallah olur en kisa zamanda
insallah sende gorursun bebisini ve kalp atislarini duyarsin tatlim
slm kızlar iyi akşamlar hepinizeeeopuyorumnanaktan
canim cok sagol ALLAH kimseye yasatmasin cok zor gercekten ben daha once 3 dusuk yasadim 6 YADA 8 haftalikti onlar bunda 4.hamileligimde ilk kez bu kadar ilerlemisti m23+2de erken dogum oldu.zaten ozlemle cocuk hasreti cekiorum ama onun sancisi cekip onu dogurup kucagima almak bambaska bir duyguydu ve suan daha bi deli oluyorum cocuk diye vakit kaybetmeden denemk istiyorum insallah olur en kisa zamanda
insallah sende gorursun bebisini ve kalp atislarini duyarsin tatlim
cok geçmiş olsun şimdiden büşracım
eşini yanında istemeni cok iyi anlıyorum en büyük destekcin oluo canım inşlah kly ve hemn olup biter ameliyatın hiç bişi anlamadan :Saruboceq:
büsracim hayirlisiyla cnm su ameliyattanda kurtulursun ins senin ve hepimizin yasadiklari tabiki hic kolay degil sonu hayirli olsun baskalarinin yaninda boynumuzu bükük koymasin rabbim hayirlarla dönersin insSaol canım
Valla yanımda eşim olsun başka kimseyi istemiyorum
Zaten ameliyat basitmiş yarım saat sürüyormuş
İnşallah sorunusuz atlatırım
Bugün kürtaj olduğum hastaneye kürtajımdan sonra ilk defa gittim
bi akrabamız doğum yapmıştı onun için gittim
benim kürtaj olurkenki yattığım odaya yatırmışlardı okadar kötü oldumki bugün
hiç bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim:gitme:
işte ben de onu anlamıyorum ya canlarım, o kişi kim olduğunu bilmesine rağmen celenden bir özür bile dilemedi.
hatta hiçbirşey olmamış gibi davranıyor gerçekten anlamış değilim, benim bildiğim kırılan kalp geri alınır.tabii herkesin kendi tercihi ve karatktei, kınamam kimseyi ama tatlılıkla gönül almak dinimizden ve insanlıktandır...
herkese sevgiler canlarım,
allaha emanet olun.
Limburgcum istediğin zaman özelden mesajat lütfen, hep yanında ve desteğinim tatlım ne zaman istersen, cevabın için de ayrıca teşekkür ederim güzelim, allaha emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?