Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bazen aklıma,ravzayla ikiniz geliyorsunuz.allahım,nasıl dayanmışlar diyorum.allah size sabır versin.bir daha hiçbirimize yaşatmasın.enkısa zamanda hamile kalıp,bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin...

celene nolmuşş yaa kızlarr kime kırıldıı ben geçmişi bilmiyorum dolayısıyla hbleride biri bana ne olup bittiini özetlerse cok sevinicemmŞeniz

ben de kime kırıldığını anlamdım ama,artık bu siteye girmiyecekmiş,ben çok üzülüyorum şahsen.gerçi.fecebokta onunla geç saatlere kadar görüşüyorum.yani ben onu hiçbir zaman kaybetmek istemiyorum.

inşlah limburgum sana ve tüm bebek özlemiyle yanıp tutuşanlara rabbim en kısaa zamnda nasip etsinnn :Saruboceq:
yarabbim senin gönlün ne zengin bizlerin payına düşeni ver allahım boynumuzu bükük koymaa evlat hasretiyle oyalama:Saruboceq:

, büşra44, calikusu1978+, ecrin00, ozpor+, şen
kılzar nasılsınızzz geçmişemi daldınız vallah ben korkuyom okunacak okadar sayfam birikmiş ki bi dalarsam cıkmak 2 günüm alırrkaydirigubbakcemile3

Saolun kızlar iyi sayılırım
Salı yada cumaya ameliyat olcam
Doktor salı olman gerekiyor dedi ama salı günü benim doğum günüm
Birde eşimin izin günü cuma oda yanımda olsun istiyorm
Bakalım p.tesi konuşcam doktorla ne diyecek

Siz nasılsınız

cok geçmiş olsun şimdiden büşracım
eşini yanında istemeni cok iyi anlıyorum en büyük destekcin oluo canım inşlah kly ve hemn olup biter ameliyatın hiç bişi anlamadan :Saruboceq:

cok geçmiş olsun şimdiden büşracım
eşini yanında istemeni cok iyi anlıyorum en büyük destekcin oluo canım inşlah kly ve hemn olup biter ameliyatın hiç bişi anlamadan :Saruboceq:

Saol canım
Valla yanımda eşim olsun başka kimseyi istemiyorum
Zaten ameliyat basitmiş yarım saat sürüyormuş
İnşallah sorunusuz atlatırım
Bugün kürtaj olduğum hastaneye kürtajımdan sonra ilk defa gittim
bi akrabamız doğum yapmıştı onun için gittim
benim kürtaj olurkenki yattığım odaya yatırmışlardı okadar kötü oldumki bugün
hiç bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim:gitme:

hastaneye girmek bile etkili ye biliyorken canım sen yattığın odada bir başkasının doğum yaptığını görmüşsün allahım yarabbim cektiğimiz acıları görsün ve bize mükafatlarımız biran önce versinn:Saruboceq:

işte ben de onu anlamıyorum ya canlarım, o kişi kim olduğunu bilmesine rağmen celenden bir özür bile dilemedi.

hatta hiçbirşey olmamış gibi davranıyor gerçekten anlamış değilim, benim bildiğim kırılan kalp geri alınır.tabii herkesin kendi tercihi ve karatktei, kınamam kimseyi ama tatlılıkla gönül almak dinimizden ve insanlıktandır...

herkese sevgiler canlarım,
allaha emanet olun.

Limburgcum istediğin zaman özelden mesajat lütfen, hep yanında ve desteğinim tatlım ne zaman istersen, cevabın için de ayrıca teşekkür ederim güzelim, allaha emanet ol.

ayy bugün niye burası cok sessiz yaaa nerdesnizz kk nın cenesi düşük hatunları bak geçmişe dalarım sonra cıkaramazsınızz haaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

büsracim hayirlisiyla cnm su ameliyattanda kurtulursun ins senin ve hepimizin yasadiklari tabiki hic kolay degil sonu hayirli olsun baskalarinin yaninda boynumuzu bükük koymasin rabbim hayirlarla dönersin ins
limburg bitanem sonuclarin cikmis ben biraz rahatsizdim cnm yeni yeni atlatiyorum onun icin fazla gecmisi okuyup yazamadim yeni fark ettim cnm ama benim bildigim zaten fvl mutasyonu kan pihtilasmasi degilmi? cünkü bende protein s eksikligi ciktiginda bu testin yani fvl mutasyonun bir degeri oldugunu hatirliyorum tabi doktorun daha iyi bilir bende kansekerim yüksek ciktigi icin kist olusmus cnm (pco)2 ay boyunca seker ilaci kullanip hamile kalicam ins seninde ve diger isteyen arkadaslarimizinda kucagini bos koymasinn
ozporum ,calikusum sizleride öpüyorummm

Arkadaşlar lütfen bu konuda birşey yapalım..Ben buradaki dostluğun çok az yerde yakalandığına inanıyordum ama görüyorum ki aramızdan birinin üstelik de buradaki çok kişiye destek olmuş, emek vermiş birinin böylece gitmesini izliyoruz sadece

Mesele celen ile başka bir yerden görüşmek değil bence onun bu topiğe dönmesini sağlamak olmalı..
Burası bambaşka bir platform, burada belki çok farklı düşüncelerde, farklı yaşam tarzlarında olan insanların ortak bir noktaları var, ve farklılıkları aşıp bu ortak noktada buluştuk hepimiz..Bu çok az yerde yakalanabilecek bir duygu bence..
Bunu kaybetmemeliyiz diye düşünüyorum..
Üstelik de Celen gibi herkese vakit ayıran, işinden evinden hariç bebeği olduğu halde bizlere vakit ayıran birinin gidişine biraz daha duyarlı olmalıyız.
Ne yapsak tam olarak bilemiyorum..Ama en azından Celen e her birimiza yrı ayrı mesaj atabiliriz ve onu aramızda görmek istediğimizi söyleyebiliriz, en azından bunu yapalım bence, ne dersiniz?

kızlarrr bugün doktora gittim..bizim kerata büyümüşşş:lepi:9 haftalık olduk :))
kalp atışları boyu falan idealmaşallah
ayaklarını bile oynatıyo gördükk çok güzel bir duygu
Allahım herkese yaşamayı nasip etsinn inşş
heee bu arada ben 2li ve 3lü testleri yaptırmayacağım,doktorda saygıyla karşıladı(Allahıma emanett)
öpüyorum siziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…