dinamisscanım evet karşılaşamadık.şükür ki ben iyiyim.sende aşı yaptırmışsın .geçmiş olsun.inşallah ne sen ne de deniz bebek bu hastalığa yakalanmazsınız.az önce eşime diyordum dinamis 30 hafta oldu diye..kırkbirkere maaşallah.suyun azlığını kafana takma. zaten sende alıştın artık sürekli su içmeye şunun şurasında az bişey kaldı devam edersin içmeye.inşallah denize yetecek kadar suyla doğum gerçekleşir.
pptym13öncelikle hoşgeldin..gebelikte iğne ve aspirine rağmen düşmüş.olabilir sakın umutsuzluğa kapılma çünkü her düşük pıhtılaşmadan dolayı düşecek diye bişey yok.belkide sağlıksız gebelikti bunlar normal insanlardada düşüyo o yüzden kafana takma.bende iğne kullanmama rağmen düştü.burada bu şekilde düşük yapanlar var.sanırım kalp atımı alınamamış 2 gebeliğindede. rahim filmi ya da histereskopi yapılmışmıydı?
esterya geçmiş olsun tatlım...kalp atımını en yakın zamanda alacaksın ve banada en büyük umut olacaksın.....
kalp kalbe karşıdır canım ben iyiyim soğan kürü yapmıştım bu ay ve ço rahat bir adet dönemi geçiriyorum.veeeeee artık bebiş çalışamalarına başlıycaz...
canim hayirli olsun hamileleigin insallah sonuna saglikla ve zamaninda ulasirsin benim bu konuda bir bilgim yok sadece onemsenmedigini gostermek icin yazdim
Merhaba canım benim doktorum eğer bebeğin gelişimi normal ve iyi gidiyorsa, geri kalmıyorsa iğne dozu yeterli demektir derdi.
Erken haftalarda hiç ölçüm istemedi.
İlk kez dün ki 30. haftamdayım, doppler ultrason ile kan akışına bakıldı benim.
Bunun dışında burada bazı arkadaşların yazdığı bir test daha var D-Dimer testi diye, ama ben bunu da hiç yaptırmadım, doktorum gerek görmediğini söyledi.
İnşallah doktordan güzel haberlerle döner, bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alırsın.
amin ALAHIM insallah hepimize bu duyguyu en kisa zamanda yasatsin canim insallahbazen aklıma,ravzayla ikiniz geliyorsunuz.allahım,nasıl dayanmışlar diyorum.allah size sabır versin.bir daha hiçbirimize yaşatmasın.enkısa zamanda hamile kalıp,bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin...
amin canim insallah duyar sesimizi kabul eyler dualarimiziinşlah limburgum sana ve tüm bebek özlemiyle yanıp tutuşanlara rabbim en kısaa zamnda nasip etsinnn :Saruboceq:
yarabbim senin gönlün ne zengin bizlerin payına düşeni ver allahım boynumuzu bükük koymaa evlat hasretiyle oyalama:Saruboceq:
canim hayirlisiyla agrisiz acisiz atlatirsin insallahSaolun kızlar iyi sayılırım
Salı yada cumaya ameliyat olcam
Doktor salı olman gerekiyor dedi ama salı günü benim doğum günüm
Birde eşimin izin günü cuma oda yanımda olsun istiyorm
Bakalım p.tesi konuşcam doktorla ne diyecek
Siz nasılsınız
tatmam canim katiliyorum sana mesaj yollarim ben sana sende bana at ama ihmal etme ozlerim yoksaişte ben de onu anlamıyorum ya canlarım, o kişi kim olduğunu bilmesine rağmen celenden bir özür bile dilemedi.
hatta hiçbirşey olmamış gibi davranıyor gerçekten anlamış değilim, benim bildiğim kırılan kalp geri alınır.tabii herkesin kendi tercihi ve karatktei, kınamam kimseyi ama tatlılıkla gönül almak dinimizden ve insanlıktandır...
herkese sevgiler canlarım,
allaha emanet olun.
Limburgcum istediğin zaman özelden mesajat lütfen, hep yanında ve desteğinim tatlım ne zaman istersen, cevabın için de ayrıca teşekkür ederim güzelim, allaha emanet ol.
cok saol canim zaten msn de de yazdim ALLAH razi olsunbüsracim hayirlisiyla cnm su ameliyattanda kurtulursun ins senin ve hepimizin yasadiklari tabiki hic kolay degil sonu hayirli olsun baskalarinin yaninda boynumuzu bükük koymasin rabbim hayirlarla dönersin ins
limburg bitanem sonuclarin cikmis ben biraz rahatsizdim cnm yeni yeni atlatiyorum onun icin fazla gecmisi okuyup yazamadim yeni fark ettim cnm ama benim bildigim zaten fvl mutasyonu kan pihtilasmasi degilmi? cünkü bende protein s eksikligi ciktiginda bu testin yani fvl mutasyonun bir degeri oldugunu hatirliyorum tabi doktorun daha iyi bilir bende kansekerim yüksek ciktigi icin kist olusmus cnm (pco)2 ay boyunca seker ilaci kullanip hamile kalicam ins seninde ve diger isteyen arkadaslarimizinda kucagini bos koymasinn
ozporum ,calikusum sizleride öpüyorummm
bencede ya buna bir cozum bulunmali ne yapabiliriz?Arkadaşlar lütfen bu konuda birşey yapalım..Ben buradaki dostluğun çok az yerde yakalandığına inanıyordum ama görüyorum ki aramızdan birinin üstelik de buradaki çok kişiye destek olmuş, emek vermiş birinin böylece gitmesini izliyoruz sadece
Mesele celen ile başka bir yerden görüşmek değil bence onun bu topiğe dönmesini sağlamak olmalı..
Burası bambaşka bir platform, burada belki çok farklı düşüncelerde, farklı yaşam tarzlarında olan insanların ortak bir noktaları var, ve farklılıkları aşıp bu ortak noktada buluştuk hepimiz..Bu çok az yerde yakalanabilecek bir duygu bence..
Bunu kaybetmemeliyiz diye düşünüyorum..
Üstelik de Celen gibi herkese vakit ayıran, işinden evinden hariç bebeği olduğu halde bizlere vakit ayıran birinin gidişine biraz daha duyarlı olmalıyız.
Ne yapsak tam olarak bilemiyorum..Ama en azından Celen e her birimiza yrı ayrı mesaj atabiliriz ve onu aramızda görmek istediğimizi söyleyebiliriz, en azından bunu yapalım bence, ne dersiniz?
ay ayy masallah size canimkızlarrr bugün doktora gittim..bizim kerata büyümüşşş:lepi:9 haftalık olduk :))
kalp atışları boyu falan idealmaşallah
ayaklarını bile oynatıyo gördükk çok güzel bir duygu
Allahım herkese yaşamayı nasip etsinn inşş
heee bu arada ben 2li ve 3lü testleri yaptırmayacağım,doktorda saygıyla karşıladı(Allahıma emanett)
öpüyorum siziopuyorumnanaktan
rica ederim canim yardimci olabilecegim birsey olursa mutlaka yazcanım ilgin ve ince düşüncen için teşekkür ederim
insallah canim aminnnnzeynocanım hiç karşılaşamıyoruz.nasılsın.? şu prolaktinle nasıl baş ediyorsun yaaaa ...benimki tam düzene giriyo sonra yine altüst-tatlicadiarzu-
limburg inşallah birlikte hamile kalırız ve beraber ilerleriz...feryad...zeyno..kahvelokum...ve sonunda da sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi.....
feryad nasılsın canım benim...seninle konuştuğumuz dr aradım.seve seve ilgeieneceğini söyledi.ama bu gibi konularla ihtisas yapmış olan dr lar var dedi.örn:fazlı bey (ünivde doç) onada gidebilirsin dedi.bilmiyorum şimdilik karasızım.sen neler yapıyorsun?bu gün ankara kasvetliymiş...sen sakın güzel yüreğini kasvetlendirme:içelim:
merhaba kızlar...ben topıgın eskılerınden sayılırım artık.tanıyanlardan da var ılk kez gorenlerde.mınık bır bebegım var. sızler gıbı coook kotu gunler gecırıp buradakı dayanısma sayesınde cesaretlenıp hamıle kaldım.tum gebelıgım boyunca buradakı dayanısma bana hep guc verdı.bazen doktoruma bıle soramadıgım soruların cevabına ulastım. ama tabıkı buradakı en onemlı kısı CELEN di...ne oldugunu bılmıyorum.gecmısı okuyamadım.ama celen bu topıgın belkıde en eskı ve en onemlı uyesıdır.kıran arkadasımız belkı ıstemeden kırmıstır.kendısıne ozur dıleyıp gonlunu almasını tavsıye edıyorum....
esterya bende ınnohep kullandım.doktorum banada coraspını kestırdı.merak etme canım.cok sukur saglıkla dogurdum. doktoruna guven.ama ıyıce sormayı da unutma.
kızlar sorularınız olursa ozeldennde yazabılırsınız bana.cunku topıge sureklı gıremıyorum.yardımcı olurum elımden geldıgınce. ama tekrar soyluyorum CELEN bu topık ıcın cok onemlıdır. kıran kısı mutlaka kendını bılıyordur. gonlunu almasını dılıyorum...
zeynocanım hiç karşılaşamıyoruz.nasılsın.? şu prolaktinle nasıl baş ediyorsun yaaaa ...benimki tam düzene giriyo sonra yine altüst-tatlicadiarzu-
limburg inşallah birlikte hamile kalırız ve beraber ilerleriz...feryad...zeyno..kahvelokum...ve sonunda da sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi.....
feryad nasılsın canım benim...seninle konuştuğumuz dr aradım.seve seve ilgeieneceğini söyledi.ama bu gibi konularla ihtisas yapmış olan dr lar var dedi.örn:fazlı bey (ünivde doç) onada gidebilirsin dedi.bilmiyorum şimdilik karasızım.sen neler yapıyorsun?bu gün ankara kasvetliymiş...sen sakın güzel yüreğini kasvetlendirme:içelim:
celen,şen,yaren,lal,marguaerite,gelgit,nazlı,seybay,selvihan,ecesem,sido,eserizmir,çiçeklara,ravza,funda,bkale,sılaya,papatyasüreyya,smmm,dinamis,limburg,umutsevgim,n,lüferşah,simge,umutluyuz,gülay,cherry,sülal,geleveraa,canderya,kahvelokum.......
ismini sayamadığım diğer arkadaşlar; umarım hepinizin keyfi yerindedir
hepinizi öpüyorummm
hamilelikte aspirin ve progesteron hakkında bilgi / gebelik / bilgi ara / bilgiara.com arkadaşlar bu yazının sonuna kadar okuyun sıkılmadan sonuna kadar okuyun ,bu kolularla ilgili çok net ve açık bilgiler içeriyor . Bu arada benimde test sonuçlarım çıktı bende de yüksek sozda pıltılaşma varmış arkadaşlar.
canım umarım kolayca atlatırsın..basit olduğunu duymuştum bende..peki operasyondan sonra ne kadar daha korunmanız gerekiyormuş..yani iyileşme süresi neymiş canım..hemen gebeliğe izin veriyorlarmı??Saol canım
Valla yanımda eşim olsun başka kimseyi istemiyorum
Zaten ameliyat basitmiş yarım saat sürüyormuş
İnşallah sorunusuz atlatırım
Bugün kürtaj olduğum hastaneye kürtajımdan sonra ilk defa gittim
bi akrabamız doğum yapmıştı onun için gittim
benim kürtaj olurkenki yattığım odaya yatırmışlardı okadar kötü oldumki bugün
hiç bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim:gitme:
çok sevindim.yaaa.darısı bizlere artık..kızlarrr bugün doktora gittim..bizim kerata büyümüşşş:lepi:9 haftalık olduk :))
kalp atışları boyu falan idealmaşallah
ayaklarını bile oynatıyo gördükk çok güzel bir duygu
Allahım herkese yaşamayı nasip etsinn inşş
heee bu arada ben 2li ve 3lü testleri yaptırmayacağım,doktorda saygıyla karşıladı(Allahıma emanett)
öpüyorum siziopuyorumnanaktan
bu da günün güzel haberi..teşekkürler..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr size müjde..... celen yakında aramızda olacak..... gönderdiğimiz msj lar işe yaradı.zaten celen çok naif bir kız............
canim tesekkurler ben ve ravzacim bebeklerimizi kaybettik erken dogum yaptik malesef nasip boyleymis.insallah yeniden hamile kalip saglikla kucaklariz yavrularimizi.Hakan cigimizi da op bizim icin kendine cok iyi bak canimopuyorumnanaktan
celen,şen,yaren,lal,marguaerite,gelgit,nazlı,seybay,selvihan,ecesem,sido,eserizmir,çiçeklara,ravza,funda,bkale,sılaya,papatyasüreyya,smmm,dinamis,limburg,umutsevgim,n,lüferşah,simge,umutluyuz,gülay,cherry,sülal,geleveraa,canderya,kahvelokum.......
ismini sayamadığım diğer arkadaşlar; umarım hepinizin keyfi yerindedir
hepinizi öpüyorummm
canderya kan pıhtılaşması olduğunu ne zaman öğrendin gebeliklerin tedaviyle mi oldu diğer gebeliklerinde iğne aspirin vb. kullanmışmıydın
arkadaşlar bu sorularımı sizler de yanıtalarsanız çok sevineceğim
benim ilk bebişim temuz 2007 de normal yollarla olmuştu 6 haftalıktı düştü. 2.tedaviyle ocak 2009 da oldu o da5 haftalıkken düştü.yani çok çabuk hamile de kalamıyorum üstelik 2.bebişimde clexan 0.4 kullanmıştım ayrıca aspirin de içiyordum ona rağmen düştü.
eylül ayından beri klomen ve çatlama iğnesine rağmen hala olmadı. bunun yanında hergün çinko b vitamini ve folik asit kullanıyorum. bu ay farklı olarak doktorum progestan kullanmamı da istedi bu ayın 22 sin adet günüm ama herkes gibi bunu istemiyorum şu an beklemedeyim hayırlısı bakalım
Canderyacım çok sağolasın canım.
kızlar benim dun aksam kanamam oldu dr a gittim kese bozulmamıs dedi bebegi gordu ufacık hayal meyal ama kalp atısı yok henuz dedi haftaya cuma bakalım dedi.
ben innohep 0,45 igne oluyorum coraspirin kullanıyorum dr coraspirini bırak igneye devam et dedi ama ben korkuyorum coraspirini bırakırsam kotu bisi olursa diye.. ne yapmalıyım sizce
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr size müjde..... celen yakında aramızda olacak..... gönderdiğimiz msj lar işe yaradı.zaten celen çok naif bir kız............
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr size müjde..... celen yakında aramızda olacak..... gönderdiğimiz msj lar işe yaradı.zaten celen çok naif bir kız............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?