Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba kızlar...ben topıgın eskılerınden sayılırım artık.tanıyanlardan da var ılk kez gorenlerde.mınık bır bebegım var. sızler gıbı coook kotu gunler gecırıp buradakı dayanısma sayesınde cesaretlenıp hamıle kaldım.tum gebelıgım boyunca buradakı dayanısma bana hep guc verdı.bazen doktoruma bıle soramadıgım soruların cevabına ulastım. ama tabıkı buradakı en onemlı kısı CELEN di...ne oldugunu bılmıyorum.gecmısı okuyamadım.ama celen bu topıgın belkıde en eskı ve en onemlı uyesıdır.kıran arkadasımız belkı ıstemeden kırmıstır.kendısıne ozur dıleyıp gonlunu almasını tavsıye edıyorum....

esterya bende ınnohep kullandım.doktorum banada coraspını kestırdı.merak etme canım.cok sukur saglıkla dogurdum. doktoruna guven.ama ıyıce sormayı da unutma.

kızlar sorularınız olursa ozeldennde yazabılırsınız bana.cunku topıge sureklı gıremıyorum.yardımcı olurum elımden geldıgınce. ama tekrar soyluyorum CELEN bu topık ıcın cok onemlıdır. kıran kısı mutlaka kendını bılıyordur. gonlunu almasını dılıyorum...

her iki gebeliğimde de kalp atışlarını duymamıştım. rahim filmi 1. gebelikten sonra çekilmişti. herşey normal çıktı.sadece rahmim biraz sağ taraftaymış.ikinci bebekte çok küçük olmasına rağmen kürrtaj yapıldı. acaba ondan sonra bir problem olmuş mudur diye merak ediyorum.eğer bu ayda olmazsa doktoruma aşılama istediğimi söyleyeceğim. daha fazla beklemek istemiyorum. bu arada histereskopi nedir?

kalp kalbe karşıdır canım ben iyiyim soğan kürü yapmıştım bu ay ve ço rahat bir adet dönemi geçiriyorum.veeeeee artık bebiş çalışamalarına başlıycaz...

:dance::teytey:zemuszemuszemuszemus hadi bakalım hayırlısı canım hadi inş bizde beraber hamiş oluruz :)kaydirigubbakcemile5

teşekkürler canım dün soruyu sorduktan sonra yazını okudum.. sonradan farkettim 30. hafta diye belirtmişssin... tekrar teşekkürler

zeynocanım hiç karşılaşamıyoruz.nasılsın.? şu prolaktinle nasıl baş ediyorsun yaaaa ...benimki tam düzene giriyo sonra yine altüst-tatlicadiarzu-
limburg inşallah birlikte hamile kalırız ve beraber ilerleriz...feryad...zeyno..kahvelokum...ve sonunda da sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi.....
feryad nasılsın canım benim...seninle konuştuğumuz dr aradım.seve seve ilgeieneceğini söyledi.ama bu gibi konularla ihtisas yapmış olan dr lar var dedi.örn:fazlı bey (ünivde doç) onada gidebilirsin dedi.bilmiyorum şimdilik karasızım.sen neler yapıyorsun?bu gün ankara kasvetliymiş...sen sakın güzel yüreğini kasvetlendirme:içelim:

bazen aklıma,ravzayla ikiniz geliyorsunuz.allahım,nasıl dayanmışlar diyorum.allah size sabır versin.bir daha hiçbirimize yaşatmasın.enkısa zamanda hamile kalıp,bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin...
amin ALAHIM insallah hepimize bu duyguyu en kisa zamanda yasatsin canim insallah
amin canim insallah duyar sesimizi kabul eyler dualarimizi
canim hayirlisiyla agrisiz acisiz atlatirsin insallah
tatmam canim katiliyorum sana mesaj yollarim ben sana sende bana at ama ihmal etme ozlerim yoksa
cok saol canim zaten msn de de yazdim ALLAH razi olsun
bencede ya buna bir cozum bulunmali ne yapabiliriz?
ay ayy masallah size canim
canım ilgin ve ince düşüncen için teşekkür ederim
rica ederim canim yardimci olabilecegim birsey olursa mutlaka yaz
insallah canim aminnnn

merhaba sidocum; umarım iyisindir..bende doğumdan sonra çok giremez oldum buraya..celen konusunda aynen söylediklerine katılıyorum..

bende bebeğimi kaybettiğim zamanlarda ne acılar üzüntülerle gelmiştim bu topiğe,hep buradan cesaret aldım buradaki paylaşımlarımızla gebeliğimi geçirdim,dediğin gibi doktora soramadıklarımızı burada paylaşırdık..

şimdi çok şükür bebeğime sağlıcakla kavuştum,burada paylaşımşlarda bulunduğum tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum iyiki burdayız ve varız..

bebeğim 3 aylık oldu artık gaz sorunu çok çok azaldı,ama artık oyunlar istiyor sürekli onunla ilgilenmemi istiyor bu yüzden çok fazla giremiyorum,yoksa hep aklımdasınız..öyle çok merak ediyorumki,
hamile arkadaşlarım doğum yaptımı,diğerleri nasıl..vs vs

tüm arkadaşlar tanıdık veya tanımadık hepinizi öpüyorum,sidonun dediği gibi herhangi bi sorunuz olduğunda bende seve seve cevaplarım ama özelden msj ları okuyabilirim burayı çok takip edemiyorum..

sevgilerle

celen,şen,yaren,lal,marguaerite,gelgit,nazlı,seybay,selvihan,ecesem,sido,eserizmir,çiçeklara,ravza,funda,bkale,sılaya,papatyasüreyya,smmm,dinamis,limburg,umutsevgim,n,lüferşah,simge,umutluyuz,gülay,cherry,sülal,geleveraa,canderya,kahvelokum.......
ismini sayamadığım diğer arkadaşlar; umarım hepinizin keyfi yerindedir
hepinizi öpüyorummm

Hımm sen bilirsin canım:) Evet Ankara kasvetli ama o kasvetin yüreğime de yansımaması için elimden geleni yapıyorum sen merak etme belki adet dönemimde biraz kasvetli olurum ama geçer :)geçmeyip ne yapacak burada bu kadar güzel insan varken :) Canım inşallah güzel haberlerini belkiyorum ve umarım bende güzel güzel haberler verebilirim sizlere :)opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

canim tesekkurler ben ve ravzacim bebeklerimizi kaybettik erken dogum yaptik malesef nasip boyleymis.insallah yeniden hamile kalip saglikla kucaklariz yavrularimizi.Hakan cigimizi da op bizim icin kendine cok iyi bak canimopuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr size müjde..... celen yakında aramızda olacak..... gönderdiğimiz msj lar işe yaradı.zaten celen çok naif bir kız............

celen ile hiç karşılaşmadım ama bu habere çok sevindim anladığım kadarıylanbu bu topiğin çok değerli bir ismi. neler olup bittiğini bilmiyorum ama celenin bu kararına çok sevindim kaydirigubbakcemile3
celen bu kararınla bence büyüklüğünü gösteriyorsun seni sevenleri yalnız bırakmadığın için teşekkürler.
tecrübelerine ve bilgilerine hepimizin ihtayacı var

merhaba ..herkes iyidir umarım..

teşekkürler bilgi için..kafam karıştı biraz okuyunca..artık allaha emanet..

canım umarım kolayca atlatırsın..basit olduğunu duymuştum bende..peki operasyondan sonra ne kadar daha korunmanız gerekiyormuş..yani iyileşme süresi neymiş canım..hemen gebeliğe izin veriyorlarmı??

çok sevindim.yaaa.darısı bizlere artık..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr size müjde..... celen yakında aramızda olacak..... gönderdiğimiz msj lar işe yaradı.zaten celen çok naif bir kız............
bu da günün güzel haberi..teşekkürler..

esteryacığım..kanaman önemli bişey değildir umarım..şimdi ne durumsın.merak ettim canım..habersiz bırakma..ve dr.unu dinle mutlaka.kafana göre bişeyler yapma..sonuçta dr.olan o bizler değiliz..

canim tesekkurler ben ve ravzacim bebeklerimizi kaybettik erken dogum yaptik malesef nasip boyleymis.insallah yeniden hamile kalip saglikla kucaklariz yavrularimizi.Hakan cigimizi da op bizim icin kendine cok iyi bak canimopuyorumnanaktan

canım benim herşeyin hayırlısı olduk hepimiz ne acılar yaşadık...allah en kısa zamanda herkese sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin..

canım keyfimiz yerinde allaha şükür.bu hafta içi kalp atışlarına bakmak için doktor kontrolümüz var.allahın izni ile görürüz.
bizde seni öpüyoruz Şeniz

canım benim 2. düşükten sonra araştırıldı ve 3. de iğneye başladık aspirinle.şimdi 4. hamileliğim.şuan kendimi daha rahat hissediyorum ve rahat olmaya çalışıyorum sitresten uzak olmaya çalışıyorum.çünkü hamilelikte moral çok önemli.

herneyse senin bence bebek tutma kısmın biraz pskolojik olabilir canım.biraz daha rahat olmaya çalış.

Canderyacım çok sağolasın canım.

rica ederim canım.herzaman burdayız Şeniz

canım şimdi nasılsın???
allahım büyük inşallah bişey olmaz :Saruboceq: :Saruboceq:

merakta bırakma bizi :teselli:

PPTYM13 canım normal yoldan mı hamile kaldın diye sormuşsun onu kaçırmışım.
evet canım allaha şükür normal yollardan hamile kalabiliyoru

birde sende dikkatimi çeken bişey oldu hiçbir gebeliğinde kalp atışı duyulmamış demi.
duyulmadıysa bunun rahim ile ilgili problem olabileceği söylenir.
rahim filmi falan çektirdin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…