pptym13 canım normal yoldan mı hamile kaldın diye sormuşsun onu kaçırmışım.
Evet canım allaha şükür normal yollardan hamile kalabiliyoru
birde sende dikkatimi çeken bişey oldu hiçbir gebeliğinde kalp atışı duyulmamış demi.
Duyulmadıysa bunun rahim ile ilgili problem olabileceği söylenir.
Rahim filmi falan çektirdin mi canım
pptym13 gitmişsin yauww
evet rahim filmi çekilmişti 1.düşükten sonra bir sorun görünmemişti
ama 2.si küretaj olmuştu. Acaba ondan sonra bi sorun olabilir mi
TOK YA GİTMEDİM BURADAYDIM GEÇMİŞİ OKUYORDUM DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN. AMA BU SEFER DE BEN SENİ KAÇIRDIMbenneyaptımki
canderya nerede yaşıyorsun merak etim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr size müjde..... celen yakında aramızda olacak..... gönderdiğimiz msj lar işe yaradı.zaten celen çok naif bir kız............
her iki gebeliğimde de kalp atışlarını duymamıştım. rahim filmi 1. gebelikten sonra çekilmişti. herşey normal çıktı.sadece rahmim biraz sağ taraftaymış.ikinci bebekte çok küçük olmasına rağmen kürrtaj yapıldı. acaba ondan sonra bir problem olmuş mudur diye merak ediyorum.eğer bu ayda olmazsa doktoruma aşılama istediğimi söyleyeceğim. daha fazla beklemek istemiyorum. bu arada histereskopi nedir?
günaydın canım tansiyon hariç şükür iyiyim sen nasılsın ben 19 hahtalık oldum sen kaç hahtalık oldun kızın nasıl hareketleri artık iyice belirginleşmiştir :ecrin_bebek:Gülay canım nasılsın karşılaşamıyoruz uzun zamandır?
Nasıl gidiyor hamilelik, kaç haftalı koldun canım?
crawford,guzin75 sizlere de günaydın kızlar:)
günaydın yasemingünaydın kızlar...soğuk bir hafta sonundan sonra iş başındayım...buğün okadar soğuk değil allahtan...sizlerden naber nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?