Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızalar bişey sorucam.
ben şuan 7. haftanın içindeyim.
bazı yazıları okuyorum aç olunca mide bulantısı olur falan yazıyor.
bende aksine yemek yediğimde bulantı oluyor ya :bbo:
az ve ssık yemeye çalışıyorum ama iki yudumda yesem bulanıyor.
zaten severek hiçbişey yemiyorum.
ne yapsam önerisi olan varmı teyzeleri?

evet rahim filmi çekilmişti 1.düşükten sonra bir sorun görünmemişti
ama 2.si küretaj olmuştu. Acaba ondan sonra bi sorun olabilir mi

evet rahim filmi çekilmişti 1.düşükten sonra bir sorun görünmemişti
ama 2.si küretaj olmuştu. Acaba ondan sonra bi sorun olabilir mi

canım bilemiyorum ama kalp atışları duyulmadan olan düşüklerin sebepleri oıhtılaşma dışı olabilir deniyor.
ama tam bilmesemde rahim filminde bişey çıkmadı ise sanırım sorun yoktur.
bu konuda yanlış hatirlamıyorsam BÜŞRA44 arkadaşımızın bilgisi olabilir.onun rahim ile ilgili bir problemi vardı ve düşükleri buna bağlı olarak çıkmıştı

TOK YA GİTMEDİM BURADAYDIM GEÇMİŞİ OKUYORDUM DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN. AMA BU SEFER DE BEN SENİ KAÇIRDIMbenneyaptımki

bende burdaydım ama başka topiklerde geziniom kaydirigubbakcemile3

kızlar iyyiii akşamlar bende de kan pıhtılaşması protein s , faktör V lıden , hetorizigot taşıyıcısıyım doktor ocakta kürtaj oldum 2 aylık ken gelişim gerliğinden kalp atışları duruduğu için aldılar. daha sonra genetik araştırmalar yaptırdım ve yukarıdaki yazdığım şeyler çıktı.
şuan 3 aydır korunmadığımız halde hamile kalamıyorum.
1 ay önce dr. gittim bana ecopirin aspirini verdi bunu kullanan varmı. ,
ecopirinmi etkili coraspinmi merak ediyorum.....

BU PROBLEMİ YAŞAYAN İZMİRLİ ARKADAŞLAR VARSA BENİ YÖNLENDİREBİLİRLERMİ BENİM ŞUAN BELİRLİ DOKTORUM YOK BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNRİM.

ALLAH HERKESE ACİL ŞİFALARF VERİR VE EN KISA ZAMANDA BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ.........................

Canım benimde 3kaybım var ilki düşük diğer ikisi 10.haftada kalp atışları durdu son kürtajımda doktorum rahmimde bölme olduğundan şüphelendi ve bunun için histeroskopi yaptı ve şüphesi doğru çıktı rahmim bir perde ile ikiye bölünöüş ve çok darmış büyük ihtimalle bebekler rahme sığmıyor ve 10.haftadadan sonra alan dar olduğu için gelişemiyor ve kalp atımları duruyor dedi. Salı yada cuma günüde amelliyat olcam rahmimdeki perdeyi kesecek doktorum ve rahmimi genişletecek.
Bu arada kürtajdan sonra rahim içinde yapışıklık olabilir ve bu yüzden hamile kalamayabilirsin bunun içinde tanısal histeroskopi yapılması lazım diye biliyorum.
Birde histeroskopi ne diye sormuşsun açıklayayım

Histeroskopi nedir?

Histeroskopi rahim ağzı ve rahim boşluğunun vajinal yoldan rahim içerisine optik bir cihaz yerleştirilerek izlenmesidir.

rahim içinde histeroskopi ile görülebilecek durumlar

, septum (rahimi bölen parça) , adezyonlar (yapışıklıklar) ve rahim içi (submüköz) myomlar görülüp cerrahi olarak giderilebilir.

Hangi durumlarda tanısal histeroskopi yapılır?

- Aşırı ve düzensiz adet kanaması
- İnfertilite (kısırlık)
- Tekrarlayan düşükler
- Rahim içerisinde yapışıklıktan (Asherman syndrome) şüphelenilmesi
- Ultrasonda rahim içerisinde polip veya myom benzeri alanlar izlenmesi

LıMBURG canım nasılsın
senindemi uykun kaçtı bana sölediğin parçayı sürekli dinliyorum sen neler yapıyorsun

günaydın kızlar...soğuk bir hafta sonundan sonra iş başındayım...buğün okadar soğuk değil allahtan...sizlerden naber nasılsınız...

Büşra 44 çok geçmiş olsun canım...biz seninle beraber asker yolu beklemiştik sevdiğini özleyenler topiğinde...şimdide bebeklerimizin yolunu bekliyoruz beraber...inşallah çok bekletmeden gelirler...

Gülay canım nasılsın karşılaşamıyoruz uzun zamandır?
Nasıl gidiyor hamilelik, kaç haftalı koldun canım?

crawford,guzin75 sizlere de günaydın kızlar:)

günaydın kızlar ayın birinde 3tarama testi yaptırdık sonuç riksli bölgeye yakın çıkmışım doktor göbekten su almayı tavsiye etti bende düşünmek için eve döndüm 2gün sonra bi arkadaşa sonucu gösterirken dogum tarihimin yanlış yazıldıgını farkettim ben 1979luyum teste girilen tarih 1973lü tekrar doktora gittim bu yaş farkı testi etkilermi dedim doktor hemen tekrar 3lü tarama testi vermemi istedi buraya kadar tamamda kızlar benim 3lü tarama testi için son gün ayın 1di bu verdigim test dogru sonuç verirmi ben yeni testi ayın 10da verdim ne diyorsunuz

Gülay canım nasılsın karşılaşamıyoruz uzun zamandır?
Nasıl gidiyor hamilelik, kaç haftalı koldun canım?

crawford,guzin75 sizlere de günaydın kızlar:)
günaydın canım tansiyon hariç şükür iyiyim sen nasılsın ben 19 hahtalık oldum sen kaç hahtalık oldun kızın nasıl hareketleri artık iyice belirginleşmiştir :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…