gülay canım günaydın sana bişi sorucaktım sen kaç kiloydun hamile kaldığında bildiğim kadarıyla 0,8 lik vurulan tek kişi sensin benden başka anlatsana biraz başka bişeyler içiyomusun bende 0,8 lik vuruldum ama bebekin kalbi atmadı ya bebekte sorun vardı yada iğne dozunda gerçi iğne dozu çok olunca öyle bir etki yaratıyormu bilmiyorum
günaydın canım tansiyon hariç şükür iyiyim sen nasılsın ben 19 hahtalık oldum sen kaç hahtalık oldun kızın nasıl hareketleri artık iyice belirginleşmiştir :ecrin_bebek:
Gülaycım şu an kaç haftalıksın canım.
Üçlü testin bildiğim kadarı ile 18. haftanın sonuna kadar yapılması öneriliyor. Ama bu önerilen tarih neticede 1 haftalık falan bir gecikme belki de çok etkilemiyordur.
Bu arada ikili sonucun nasıldı? Genelde artık bir çok doktor ikili test iyiyse üçlüyü istemiyor bile..
Ama eminim ki doğum tarihi çok etkilemiştir, bu nedenle sıkma canını, eminim ki iyidir kuzucuğun:)
Maşallah canım büyümüşsünüz
Bizde 30 haftalık olduk..Ben de iyiyim canım bizim de tek sıkıntımız amniyo sıvımız hep olması gerekenden az çıkıyor...Çok çok su da içiyorum ama bakalım, umarım daha da düşmeden tamamlarız bu hamileliği:)
Aman canım tansiyona dikkat et, yeme tuzlu tamam mı:)
Allahım hepimize sağlıkla kucaklatsın,sevdiğimizle sağlıkla büyütttürsün inşallah :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar...
dinamiis canım sanada günaydın uzun zamandır girmiyordum ama takip etmeye çalışıyordum..
gülay 30 allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin...hamile kalmadan önca vitamin kullandınmı?
dinamiscigim şu an 19artı 3 ikili testim doktorun demesine göre süper çıktı hiçbir sorun yok dedi test şu an elimde ense kalınlıgı 1.6mm bazal risk 1..602 1 .1463 1 .4593 düzeltilmiş risk 1 .3011 1 .4434 1 38384 bunlar yazıyor
günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar...
dinamiis canım sanada günaydın uzun zamandır girmiyordum ama takip etmeye çalışıyordum..
gülay 30 allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin...hamile kalmadan önca vitamin kullandınmı?
Canım üçlüyü pek de takma bence..zaten yeniletmişsin eminim sonuç iyi çıkacak.
Ama artık çok doktor ikili testin daha güvenilir olduğunu söylüyor, benim çevremde çok insan var ikilisi iyi çıktığı için üçlüyü yaptırmayan..
Hiç endişelenme, bebeğini de strese sokma, eminim ki o sapasağlam akılllı bir bebiş olacak:)
kızlar günaydın,cumartesi günü kontrolümüz vardı.bebişimiz gayet iyi durumda allaha şükür.boyu 26 cm. kilosu 550 gr. olmuş.haftasına göre normalmiş.ama benim kilo alışım biraz hızlı.23 haftada 10 kilo almışım.dr. bu hızla gidersem 30 kiloyla hamileliği bitireceğimi söyledi.ben de 0,3 lük iğnenin kilo artışıma yetip yetmiyeceğini sordum.benim sorunuma göre yani mthfr 677 heterezigota göre iğnenin kiloyla bir alakası olmadığını,0,3 lük dozun bana çok bile olduğunu söyledi.içim biraz rahatladı bu konuda.zaten hamur işi yemiyodum yani ekmek makarna pilav 12. haftadan beri yemiyorum.sadece sabahları 1 gevrek.onu da kestim artık daha dikkatli olucam.bir dahaki kontrole kilo almadan gel dedi.aşı konusuna gelince,hamileler için gelen aşının yan etkisi olacağını sanmıyorum dedi.ama ol ya da olma diyemem dedi.ona göre domuz gribi normal gripten tehlikeli değilmiş.üstelik hamileler normal insanlara göre daha korumalıymış.c vitaminini bol almamı söyledi.bir de imuneks diye bir takviye varmış onu kullanabilirmişim.bugün ondan alıcam.bu haftada şeker yüklemesi ,tam kan ve tam idrar testlerimi yaptırmamı söyledi.demir hapını gerek görürse başlatıcakmış.şu an elevit ,folbiol ve coraspine devam ediyorum.bu arada ilaçlarımı aldığımda c vitaminli şeyler yemememi söyledi.özellikle greyfurtu aspirin kullananların yememesi lazımmış.1 haftadır göğüslerimdeki şişlik inmişti.korktum anormal bir durum mu var diye.progestanı bırakalı 2 hafta oldu.ondandır dedi.progestan hormonu şişlik yaparmış vücutta.şimdilik durumlar böyle kızlar aklıma başka bişey gelirse yine yazarım.
bu arada kızımızın bir adının "BALIM" olmasına karar verdik.bu adı ben koydum bi tane de eşim bulacak,2 ismi olacak kızmızın.ilk size söylüyorum,daha kimsenin haber yok.
kızlar günaydın,cumartesi günü kontrolümüz vardı.bebişimiz gayet iyi durumda allaha şükür.boyu 26 cm. kilosu 550 gr. olmuş.haftasına göre normalmiş.ama benim kilo alışım biraz hızlı.23 haftada 10 kilo almışım.dr. bu hızla gidersem 30 kiloyla hamileliği bitireceğimi söyledi.ben de 0,3 lük iğnenin kilo artışıma yetip yetmiyeceğini sordum.benim sorunuma göre yani mthfr 677 heterezigota göre iğnenin kiloyla bir alakası olmadığını,0,3 lük dozun bana çok bile olduğunu söyledi.içim biraz rahatladı bu konuda.zaten hamur işi yemiyodum yani ekmek makarna pilav 12. haftadan beri yemiyorum.sadece sabahları 1 gevrek.onu da kestim artık daha dikkatli olucam.bir dahaki kontrole kilo almadan gel dedi.aşı konusuna gelince,hamileler için gelen aşının yan etkisi olacağını sanmıyorum dedi.ama ol ya da olma diyemem dedi.ona göre domuz gribi normal gripten tehlikeli değilmiş.üstelik hamileler normal insanlara göre daha korumalıymış.c vitaminini bol almamı söyledi.bir de imuneks diye bir takviye varmış onu kullanabilirmişim.bugün ondan alıcam.bu haftada şeker yüklemesi ,tam kan ve tam idrar testlerimi yaptırmamı söyledi.demir hapını gerek görürse başlatıcakmış.şu an elevit ,folbiol ve coraspine devam ediyorum.bu arada ilaçlarımı aldığımda c vitaminli şeyler yemememi söyledi.özellikle greyfurtu aspirin kullananların yememesi lazımmış.1 haftadır göğüslerimdeki şişlik inmişti.korktum anormal bir durum mu var diye.progestanı bırakalı 2 hafta oldu.ondandır dedi.progestan hormonu şişlik yaparmış vücutta.şimdilik durumlar böyle kızlar aklıma başka bişey gelirse yine yazarım.
bu arada kızımızın bir adının "BALIM" olmasına karar verdik.bu adı ben koydum bi tane de eşim bulacak,2 ismi olacak kızmızın.ilk size söylüyorum,daha kimsenin haber yok.
gülay ve dinamis bebeklerinizi allah sizlere bağışlasın..inşallah sağsağlim alacaksınız kucağınıza...
gülay ve dinamis bebeklerinizi allah sizlere bağışlasın..inşallah sağsağlim alacaksınız kucağınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?