yasemincim darısı başına canım,gülaycım sana da teşekkürler
inşallah simgeciğim senin kaç kayıbın vardı canım...
dinamis 2düzey ulturasonunu yaptırdınmı ben ayın 6na randevu aldım o ulturasonda neye bakıyorlar nasıl birşey normal ulturasondan farkı ne
Simgecim canım bebişin normal normal gelişiyor olması çok güzel tatlım.
Zaten bu da aynı zamanda iğne dozunun yeterli geldiğini de gösteriyormuş.
Kilo konusunda da biraz daha dikkat edersin canım benim, bunun için stres yapma kendine:)
İmuneksi benim doktorumda önerdi, aldım bende ama pek içemiyorum mide bulantısı yapıyor bende maalesef..
Zaten ben cuma günü aşı da oldum bakalım hakkımızda hayırlısı..
Benim doktorum da direk ol diyemem ama olabilirsin dedi. Bir de kendisi Ankara'nın nen büyük doğum hastanelerinden birinde çalışıyor ve her hafta 3-4 hamilenin bu grip nedeni ile hastaneye yattığını söyleyince tırstım..
Bir de Simgecim benim doğum kıış ortasına geliyor, bebeğe de bağışıklık kazandırmak için yaptırdım valla:)
Yasemincim bende sana bunu soracaktım.Canım ben 1000 adet okurum senin için.Sen kendn için ne kadar okursun?
Arkadaşlar YASEMİN için tefriciye başlıyoruz. Okumak isteyen arkadaşlar kaç adet okuyabilecelerinide belirtirlerse çok sevinirim.
Canım ben bugün okumaya başlıyorum,en kısa sürede bitirmemiz ve niyetinin hayırlısıyla kabul olması dileğiyle.kaydirigubbakcemile3
Yasemincim bende sana bunu soracaktım.Canım ben 1000 adet okurum senin için.Sen kendn için ne kadar okursun?
Arkadaşlar YASEMİN için tefriciye başlıyoruz. Okumak isteyen arkadaşlar kaç adet okuyabilecelerinide belirtirlerse çok sevinirim.
Canım ben bugün okumaya başlıyorum,en kısa sürede bitirmemiz ve niyetinin hayırlısıyla kabul olması dileğiyle.kaydirigubbakcemile3
aslıhancığım cumaya kadar 500 de ben okuyabilirim..
merhaba arkadaşlar
celen aramızda olacağı için çok sevindim bende
dün en sonunda sürekli çıkarmaktan ve mide bulantısından acile gittim,serumla birlikte ilaç verdiler,gerçi ben serumun hepsini alamadım,çünkü vücuduma birşeyler takılınca bana sıkıntılar basıyor offff
doktorun verdiği demir ilacı midemi dahada kötü yaptı,yarın ikili test sonucunu almaya gidince yeni bir demir ilacı istiycem,bağırsakta çözüneni varmış,yoksa demir falan içmiycem : (
canım şehitler diyarı
çanakkale de yaşıyorum. ve çanakkaleli olmaktan da ayrıca gurur duyuyorum:)
1997 yılında antepe gelmiştim:))) sen ordansın dimi?
Canım benimde 3kaybım var ilki düşük diğer ikisi 10.haftada kalp atışları durdu son kürtajımda doktorum rahmimde bölme olduğundan şüphelendi ve bunun için histeroskopi yaptı ve şüphesi doğru çıktı rahmim bir perde ile ikiye bölünöüş ve çok darmış büyük ihtimalle bebekler rahme sığmıyor ve 10.haftadadan sonra alan dar olduğu için gelişemiyor ve kalp atımları duruyor dedi. Salı yada cuma günüde amelliyat olcam rahmimdeki perdeyi kesecek doktorum ve rahmimi genişletecek.
Bu arada kürtajdan sonra rahim içinde yapışıklık olabilir ve bu yüzden hamile kalamayabilirsin bunun içinde tanısal histeroskopi yapılması lazım diye biliyorum.
Birde histeroskopi ne diye sormuşsun açıklayayım
Histeroskopi nedir?
Histeroskopi rahim ağzı ve rahim boşluğunun vajinal yoldan rahim içerisine optik bir cihaz yerleştirilerek izlenmesidir.
rahim içinde histeroskopi ile görülebilecek durumlar
, septum (rahimi bölen parça) , adezyonlar (yapışıklıklar) ve rahim içi (submüköz) myomlar görülüp cerrahi olarak giderilebilir.
Hangi durumlarda tanısal histeroskopi yapılır?
- Aşırı ve düzensiz adet kanaması
- İnfertilite (kısırlık)
- Tekrarlayan düşükler
- Rahim içerisinde yapışıklıktan (Asherman syndrome) şüphelenilmesi
- Ultrasonda rahim içerisinde polip veya myom benzeri alanlar izlenmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?