Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar ben biraz evi toparlayayım malum tansiyon yavaş yavaş yapıyorum yoksa yükseliyor aynı yaşlılara döndüm eşim çok dalga geçiyor yemekler tuzsuz ben habire ilaç iyne tansiyon aleti bi düşünsenize ne haldeyim allah yardımcımız olsun hepimizin

dinamis 2düzey ulturasonunu yaptırdınmı ben ayın 6na randevu aldım o ulturasonda neye bakıyorlar nasıl birşey normal ulturasondan farkı ne

Yaptırdım canım ben de 20. haftamın sonunda yaptırmıştım.
İnan içini çok rahatlatacak bir ultrason.
Çünkü bebeğe ait tüm organlar tek tek inceleniyor bunda..
Tüm iç organlarına bakılıyor, gelişiminin normal olup olmadığı söyleniyor. Benim yaptırdığım doktor pankreasdan tut da kalbinin odacıklarına kadar her yerinin incelediğini söylemişti.

Simgecim canım bebişin normal normal gelişiyor olması çok güzel tatlım.
Zaten bu da aynı zamanda iğne dozunun yeterli geldiğini de gösteriyormuş.
Kilo konusunda da biraz daha dikkat edersin canım benim, bunun için stres yapma kendine:)

ımuneksi benim doktorumda önerdi, aldım bende ama pek içemiyorum mide bulantısı yapıyor bende maalesef..
Zaten ben cuma günü aşı da oldum bakalım hakkımızda hayırlısı..
Benim doktorum da direk ol diyemem ama olabilirsin dedi. Bir de kendisi Ankara'nın nen büyük doğum hastanelerinden birinde çalışıyor ve her hafta 3-4 hamilenin bu grip nedeni ile hastaneye yattığını söyleyince tırstım..
Bir de Simgecim benim doğum kıış ortasına geliyor, bebeğe de bağışıklık kazandırmak için yaptırdım valla:)

Son düzenleme:

iyi yapmışsın canım yan etkisi yoktur dedi zaten benim doktorum da.

aslıhancığım ben buğün tefriciyeye başladım canım....bilgin olsun okumak isteyen arkadaşların planlamasını yaparsın tatlım ona göre haber verirsen bana sevinirim...

Yasemincim bende sana bunu soracaktım.Canım ben 1000 adet okurum senin için.Sen kendn için ne kadar okursun?
Arkadaşlar YASEMİN için tefriciye başlıyoruz. Okumak isteyen arkadaşlar kaç adet okuyabilecelerinide belirtirlerse çok sevinirim.
Canım ben bugün okumaya başlıyorum,en kısa sürede bitirmemiz ve niyetinin hayırlısıyla kabul olması dileğiyle.kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar
celen aramızda olacağı için çok sevindim bende
dün en sonunda sürekli çıkarmaktan ve mide bulantısından acile gittim,serumla birlikte ilaç verdiler,gerçi ben serumun hepsini alamadım,çünkü vücuduma birşeyler takılınca bana sıkıntılar basıyor offff
doktorun verdiği demir ilacı midemi dahada kötü yaptı,yarın ikili test sonucunu almaya gidince yeni bir demir ilacı istiycem,bağırsakta çözüneni varmış,yoksa demir falan içmiycem : (

aslıhancığım 500 de ben okurum...

şimdilik 1500 oldu niyetim belli :) tez vakitte sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı evlatlarımın olması...allah razı olsun şimdiden okuyan herkesten...

aslıhancığım cumaya kadar 500 de ben okuyabilirim..

Geçmiş olsun canımcım, bilirim bu bulantılar çok kötüdür, bende de 15. haftama dek sürmüştü. Ama bir yandan da herşeyin normal ve bebeğin iyi olduğunun da işareti bu bulantılar..
Sıkma canını bunlarda geçecek.
İlaç konusunda ben de muzdaribim, şu eleviti bile halen içemiyorum, her içtiğimde bulantı başlıyor

teşekkür ederim dinamiss
umarım geçer,öğürdükçe kasıklarım ağrıyor,bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum,burnumdan bile kan geldi
ama diyorum ki bu kadar acılara katlandık buna mı dayanamıycaz,Allah yardımcımız olsun : )

canım verdiğin bilgiler için çok sağol

sana şimdiden acil şifalar diliyorum .umarım biran önce sağlığına kavuşur ve bebişini kucağına alırsın

ben bu ay da hamiş olmazsam doktoruma soracağım rahimde yada tüplerde bir sorun olabilir mi diye.olmazsa histeroskopi yapsın on agöre herşey normal çıkarsa aşılamaya geçmek istiyorum

çünkü artık ilaçlardan midem bulanmaya başladı. bu arada yüzümde kıllanma da başladı.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…