Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

LİMBURG canım nasılsın
senindemi uykun kaçtı bana sölediğin parçayı sürekli dinliyorum sen neler yapıyorsun
canim ya hic farketmedim sen cikmisim ben nasilsin tatlim harika bir sarki degilmi cok ozledim kizzzzzzzz
masallah size canim guzel guzel buyutmussun hayirlisi saglikla ve zamaninda kucagina alirsin insallah
amaaaaan bosver cocuklarimiz icin deger her zorluga insallah saglikla ve zamaninda kucaklarsin yavrunu
canim bende 250 okurum cumaya kadar nasipse
cok gecmis olsun canim sikma kendini sakin ol ALLAHin izniyle hicbirsey olmaz yavrucuguna

merhaba arkadaşlar...
ben de 7ay önce 14 haftalıkken düşük yaptım,hiçbir sancım olmadan direkt kese patladı ve doğuma aldılar.bebeği kaybettik.daha sonra da 2ay önce henüz birkaç haftalıkken yine düşük oldu.
şimdi bununla ilgili bazı tahliller yapılacak.yapılacak testlerle ilgili araştrma yapıyorum. trombofili,anti dna ile ilgili testler yapılacak.aranızda bunları yaptıran var mı,kan tahlili mi yoksa muayene mi yapılıyor?bir de bu rahim yetmezliği nasıl teşhis ediliyor,belli bir zamanı varmı?

Büşra 44 çok geçmiş olsun canım...biz seninle beraber asker yolu beklemiştik sevdiğini özleyenler topiğinde...şimdide bebeklerimizin yolunu bekliyoruz beraber...inşallah çok bekletmeden gelirler...

Evet canım hatırladım. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun burdan güzel haberini alırız sendedemi pıhtılaşma sorunu var ?

Saol canım benim
Allahım sanada bir an önce sağlık ve şifa versin sonrada bebişini versin kucağına sağlıkla.Bencede canım doktorundan histeroskopi yapmasını iste zaten aynı anda laproskopide yapılıyor eğer tüplerinde tıkanıklık varsa oda belli olur bu sayade
Ama umarım bi aorun yoktur ve en kısa zamanda hamiş kalırsın

günaydın bugun 3tarama testinin son kez sonucunu alacagım ve konturolum var dualarınızı eksik etmeyin test sorunsuz çıksın bu sefer kızlar

Evet canım hatırladım. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun burdan güzel haberini alırız sendedemi pıhtılaşma sorunu var ?

evet büşracığım bende heteroziğotluk var canım bu hamileliğimde iğne başlayacak lütfü hocam..inşallah hepimiz paylaşırız buradan güzel haberlerimizi...

çok geçmiş olsun arkadaşım...kan tahlilinde bakılıyor..banada trombofili paneli ve eşime ve bana genetik araştırma yapıldı...rahim yetmezliği hakkında bilgim yok...

arkadaşlar benim bebek ikiz miş yani ikizlermiş birinin kalp sesini duydum allahım çok müthiş

gözün aydın canım...artık 2 kat dikkat edeceksin kendine ..haftayada öbürünün sesini duyarsın inşallah...ikizlerde öyle olurmuş biri önce gelişirmiş hep....sağlıkla kucağına alman dileğimle...

bugunde kalp atısı goremedik arkadaslar
esteryammm stres yapma zaten tam kalp atımı 7.haftaya kadar normal canım.üç beş gün sonra senin pıt pıtlarda başlar merak etmezemuszemus

arkadaşlar benim bebek ikiz miş yani ikizlermiş birinin kalp sesini duydum allahım çok müthiş
amanınnnnnn ne güzelll:lepi:senin tüp müydü canım yoksa ailede var mı canımkaydirigubbakcemile2

günaydın bugun 3tarama testinin son kez sonucunu alacagım ve konturolum var dualarınızı eksik etmeyin test sorunsuz çıksın bu sefer kızlar

test sonucunu merak ettim canım inş herşey güzel olacakyerimseniben

kızlarrr benim öyle bulantılarım oluyo ki..harap bitap düşüyorum.
dün 3 kez çıkardım..zaten her sabah istisnasız..aç tok farketmiyo.
hep kuru bir bulantı var..napcam bennnn ne tavsiye edersiniz.kafamçokkarıştı

Günaydın kızlar:))

Ya bana dün akşamdan beri kızımın hareketleri yavaşladı gibi geliyordu..Sabah da işe geldim ama biraz daha dinleyim kendimi, duyamazsam akşama doktora gideyim diyordum.
Sonra bizim iş yerine yakın bir sağlık ocağı var, orası aklıma geldi, oda arkadaşımla beraber gittik.
Allah şükür herşeyi normal, kalbini falan gördüm rahatladım:))
Doktor normal hergün aynı derecede oynamaz dedi.
Bir de çikolata falan ye dedi:))
Allahım öyle korktumki anlatamam, şimdi de pek mutluyum, sizlerle paylaşmak istedim, öpüyoruz hepinizi çokopuyorumnanaktan

canım allah korusun meleğini kötülüklerden...:Saruboceq:

Canım benim valla biliyor musun yapacak bişi yok maalesef..15. haftamın sonuna dek ben de öyleydim..Sürekli çıkarmaktan kilo bile vermiştim...
İnan bana geçiyor, az daha sabret..Şimdilik kendini üzme bişe yiyemiyorum diye, meraklanma ilk 3 ay bebiş zaten senin depolardam alacağını alıyor, yesen de yemesen de..
Ben sadece çubuk kraker vb. yiyebiliyordum..Sen de bunlardan dene istersen..
Ama hep şöyle düşün, bulantının olması aynı zamanda bebeğinin iyi olduğunu, normal normal geliştiğini de gösteriyor.
Umarım çok uzamadan biter bulantıların tatlım:)

çok şüküra.s.bunlar deniz için :)))

esracığım meleğini sağsağlim kucağına aldığında hiç bişey hatırlamayacaksın...varsın bulansın canım 9 aydan öteyede gitmez ya...doğumda bitecek herşey...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…