canim ya hic farketmedim sen cikmisim ben nasilsin tatlim harika bir sarki degilmi cok ozledim kizzzzzzzzLİMBURG canım nasılsın
senindemi uykun kaçtı bana sölediğin parçayı sürekli dinliyorum sen neler yapıyorsun
masallah size canim guzel guzel buyutmussun hayirlisi saglikla ve zamaninda kucagina alirsin insallahkızlar günaydın,cumartesi günü kontrolümüz vardı.bebişimiz gayet iyi durumda allaha şükür.boyu 26 cm. kilosu 550 gr. olmuş.haftasına göre normalmiş.ama benim kilo alışım biraz hızlı.23 haftada 10 kilo almışım.dr. bu hızla gidersem 30 kiloyla hamileliği bitireceğimi söyledi.ben de 0,3 lük iğnenin kilo artışıma yetip yetmiyeceğini sordum.benim sorunuma göre yani mthfr 677 heterezigota göre iğnenin kiloyla bir alakası olmadığını,0,3 lük dozun bana çok bile olduğunu söyledi.içim biraz rahatladı bu konuda.zaten hamur işi yemiyodum yani ekmek makarna pilav 12. haftadan beri yemiyorum.sadece sabahları 1 gevrek.onu da kestim artık daha dikkatli olucam.bir dahaki kontrole kilo almadan gel dedi.aşı konusuna gelince,hamileler için gelen aşının yan etkisi olacağını sanmıyorum dedi.ama ol ya da olma diyemem dedi.ona göre domuz gribi normal gripten tehlikeli değilmiş.üstelik hamileler normal insanlara göre daha korumalıymış.c vitaminini bol almamı söyledi.bir de imuneks diye bir takviye varmış onu kullanabilirmişim.bugün ondan alıcam.bu haftada şeker yüklemesi ,tam kan ve tam idrar testlerimi yaptırmamı söyledi.demir hapını gerek görürse başlatıcakmış.şu an elevit ,folbiol ve coraspine devam ediyorum.bu arada ilaçlarımı aldığımda c vitaminli şeyler yemememi söyledi.özellikle greyfurtu aspirin kullananların yememesi lazımmış.1 haftadır göğüslerimdeki şişlik inmişti.korktum anormal bir durum mu var diye.progestanı bırakalı 2 hafta oldu.ondandır dedi.progestan hormonu şişlik yaparmış vücutta.şimdilik durumlar böyle kızlar aklıma başka bişey gelirse yine yazarım.
bu arada kızımızın bir adının "BALIM" olmasına karar verdik.bu adı ben koydum bi tane de eşim bulacak,2 ismi olacak kızmızın.ilk size söylüyorum,daha kimsenin haber yok.
amaaaaan bosver cocuklarimiz icin deger her zorluga insallah saglikla ve zamaninda kucaklarsin yavrunukızlar ben biraz evi toparlayayım malum tansiyon yavaş yavaş yapıyorum yoksa yükseliyor aynı yaşlılara döndüm eşim çok dalga geçiyor yemekler tuzsuz ben habire ilaç iyne tansiyon aleti bi düşünsenize ne haldeyim allah yardımcımız olsun hepimizin
canim bende 250 okurum cumaya kadar nasipseYasemincim bende sana bunu soracaktım.Canım ben 1000 adet okurum senin için.Sen kendn için ne kadar okursun?
Arkadaşlar YASEMİN için tefriciye başlıyoruz. Okumak isteyen arkadaşlar kaç adet okuyabilecelerinide belirtirlerse çok sevinirim.
Canım ben bugün okumaya başlıyorum,en kısa sürede bitirmemiz ve niyetinin hayırlısıyla kabul olması dileğiyle.kaydirigubbakcemile3
cok gecmis olsun canim sikma kendini sakin ol ALLAHin izniyle hicbirsey olmaz yavrucugunamerhaba arkadaşlar
celen aramızda olacağı için çok sevindim bende
dün en sonunda sürekli çıkarmaktan ve mide bulantısından acile gittim,serumla birlikte ilaç verdiler,gerçi ben serumun hepsini alamadım,çünkü vücuduma birşeyler takılınca bana sıkıntılar basıyor offff
doktorun verdiği demir ilacı midemi dahada kötü yaptı,yarın ikili test sonucunu almaya gidince yeni bir demir ilacı istiycem,bağırsakta çözüneni varmış,yoksa demir falan içmiycem : (
arkadaşlar benim bebek ikiz miş yani ikizlermiş birinin kalp sesini duydum allahım çok müthiş
Büşra 44 çok geçmiş olsun canım...biz seninle beraber asker yolu beklemiştik sevdiğini özleyenler topiğinde...şimdide bebeklerimizin yolunu bekliyoruz beraber...inşallah çok bekletmeden gelirler...
canım verdiğin bilgiler için çok sağol
sana şimdiden acil şifalar diliyorum .umarım biran önce sağlığına kavuşur ve bebişini kucağına alırsın
ben bu ay da hamiş olmazsam doktoruma soracağım rahimde yada tüplerde bir sorun olabilir mi diye.olmazsa histeroskopi yapsın on agöre herşey normal çıkarsa aşılamaya geçmek istiyorum
çünkü artık ilaçlardan midem bulanmaya başladı. bu arada yüzümde kıllanma da başladı.senağlama
arkadaşlar benim bebek ikiz miş yani ikizlermiş birinin kalp sesini duydum allahım çok müthiş
Evet canım hatırladım. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun burdan güzel haberini alırız sendedemi pıhtılaşma sorunu var ?
merhaba arkadaşlar...
ben de 7ay önce 14 haftalıkken düşük yaptım,hiçbir sancım olmadan direkt kese patladı ve doğuma aldılar.bebeği kaybettik.daha sonra da 2ay önce henüz birkaç haftalıkken yine düşük oldu.
şimdi bununla ilgili bazı tahliller yapılacak.yapılacak testlerle ilgili araştrma yapıyorum. trombofili,anti dna ile ilgili testler yapılacak.aranızda bunları yaptıran var mı,kan tahlili mi yoksa muayene mi yapılıyor?bir de bu rahim yetmezliği nasıl teşhis ediliyor,belli bir zamanı varmı?
esteryammm stres yapma zaten tam kalp atımı 7.haftaya kadar normal canım.üç beş gün sonra senin pıt pıtlarda başlar merak etmezemuszemusbugunde kalp atısı goremedik arkadaslar
amanınnnnnn ne güzelll:lepi:senin tüp müydü canım yoksa ailede var mı canımkaydirigubbakcemile2arkadaşlar benim bebek ikiz miş yani ikizlermiş birinin kalp sesini duydum allahım çok müthiş
günaydın bugun 3tarama testinin son kez sonucunu alacagım ve konturolum var dualarınızı eksik etmeyin test sorunsuz çıksın bu sefer kızlar
Günaydın kızlar:))
Ya bana dün akşamdan beri kızımın hareketleri yavaşladı gibi geliyordu..Sabah da işe geldim ama biraz daha dinleyim kendimi, duyamazsam akşama doktora gideyim diyordum.
Sonra bizim iş yerine yakın bir sağlık ocağı var, orası aklıma geldi, oda arkadaşımla beraber gittik.
Allah şükür herşeyi normal, kalbini falan gördüm rahatladım:))
Doktor normal hergün aynı derecede oynamaz dedi.
Bir de çikolata falan ye dedi:))
Allahım öyle korktumki anlatamam, şimdi de pek mutluyum, sizlerle paylaşmak istedim, öpüyoruz hepinizi çokopuyorumnanaktan
kızlarrr benim öyle bulantılarım oluyo ki..harap bitap düşüyorum.
dün 3 kez çıkardım..zaten her sabah istisnasız..aç tok farketmiyo.
hep kuru bir bulantı var..napcam bennnn ne tavsiye edersiniz.kafamçokkarıştı
çok şüküra.s.bunlar deniz için :)))Günaydın kızlar:))
Ya bana dün akşamdan beri kızımın hareketleri yavaşladı gibi geliyordu..Sabah da işe geldim ama biraz daha dinleyim kendimi, duyamazsam akşama doktora gideyim diyordum.
Sonra bizim iş yerine yakın bir sağlık ocağı var, orası aklıma geldi, oda arkadaşımla beraber gittik.
Allah şükür herşeyi normal, kalbini falan gördüm rahatladım:))
Doktor normal hergün aynı derecede oynamaz dedi.
Bir de çikolata falan ye dedi:))
Allahım öyle korktumki anlatamam, şimdi de pek mutluyum, sizlerle paylaşmak istedim, öpüyoruz hepinizi çokopuyorumnanaktan
kızlarrr benim öyle bulantılarım oluyo ki..harap bitap düşüyorum.
dün 3 kez çıkardım..zaten her sabah istisnasız..aç tok farketmiyo.
hep kuru bir bulantı var..napcam bennnn ne tavsiye edersiniz.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?