Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yasemin-66 çok teşekkürler tatlım, inşallah allahım hepimizi korur tüm kötülüklerden, belalardan..
Dualarımızı kabul eder de tüm isteyenler sağlıkla kolaylıkla kavuşur meleklerine:)

umarım dinamisim:Saruboceq:hiç yemek yapamıyorum hep annem yapıp getiriyo.
mutfak, evde artık hiç sevmediğim bi yer
yemek isimleri bile aklımdan geçince midem bir tuhaf oluyo..
ama olsun rabbim sağlıklı sıhhatli bağışlasında bebişi napalım

günaydın bugun 3tarama testinin son kez sonucunu alacagım ve konturolum var dualarınızı eksik etmeyin test sorunsuz çıksın bu sefer kızlar

Canım dualarımız seninle inşallah testin sonucu güzel çıkar

evet büşracığım bende heteroziğotluk var canım bu hamileliğimde iğne başlayacak lütfü hocam..inşallah hepimiz paylaşırız buradan güzel haberlerimizi...

Bundan önce düşüğünmü oldu canım. İnşallah herşey gönlünce olur. Ben 3bebeğimi kaybettim gerçekten çok ozr allahım sana bundan sonra hiç yaşatmasın bu acıyı

Ah canım bilirim o bulantıları benimde çokoluyordu ne yapsamda çok faydası olmuyordu ama tuzlu kraker ve leblebi midemi biraz rahatlatıyordu dene bi istersen

Canım bi sorun olmamasına çok sevindim
Bizlerin bu kadar tedirgin olması çok normal seni çok iyi anlayabiliyorum
Ama az kaldı canım bebeğini yakında sağlıkla kucağına alcan bu stres bitecek inşallah

büşracığım 2 kimyasal gebelik yaşadım 2 kerede 7 haftalıkken kalpleri durdu meleklerimin kürtaj oldum...araştırma yapıldı heteroziğot dışında bişey çıkmadı...
Doğum günün kutlu olsun canım ...yeni yaşın sana anne olmayı hediye etsin inşallah...bu gün benimde aşkımın doğum günüü...hediyesini aldım öğlen..akşamada pastasını alıp hazırlık yapacağım....

Canım benim inşallah bundan sonra ki hamileleliğin sağlıklı sorunsuz geçer.
benimde eşim aradı akşam seni yemeğe götürcem ordanda başka bi yere daha gitcez dedikaydirigubbakcemile2

Canım benim inşallah bundan sonra ki hamileleliğin sağlıklı sorunsuz geçer.
benimde eşim aradı akşam seni yemeğe götürcem ordanda başka bi yere daha gitcez dedikaydirigubbakcemile2

inşallah canım hepimizinki sağlıklı olur...oo süper büşracığım bol eğlenceler size....

bugunde kalp atısı goremedik arkadaslar
canim endise etme daha normal sayiliyor ben bi yerde okumustum 8.haftada duyanla varmis insallah bekletmeden fazla duyarsiniz
arkadaşlar benim bebek ikiz miş yani ikizlermiş birinin kalp sesini duydum allahım çok müthiş
cok guzellll harika canim insallah otekininkini de duyarsin yakinda canim
günaydın bugun 3tarama testinin son kez sonucunu alacagım ve konturolum var dualarınızı eksik etmeyin test sorunsuz çıksın bu sefer kızlar
hayirli haberlerle gel insallah canim
ilk cummleyi okurken kalp atislarim nasil oldu anlatamam yemin ederim laf olsun diye demiyorum cok kotu oldum ama sonrasini cekince koca bir ohhh beee cektim canim ya insallah zamannda saglikla al kucagina yolun yarisinda birakti m ben seni ama insallah yeniden gelicek
olsun canim ya bulansin ne guzel iste bende bulantim olmadigi icin hep endise ediyodum bak ben burdayim annecim diyor sana bulantilarla
Kızlar bu arada bugün benim doğum günüm bakalım eşim bana süpriz yapacakmı zemuszemus
canim dogum gunun kutlu olsun yeni yasinda RABBIM sana hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallahhhhhhhhh
seninde esinin dogum gunu kutlu olsun canim mutlu huzurlu ve bebekli gunler gecirin insallah

Canım benim laf olsun diye demediğini, içtenlikle en içten dileklerini dualarını bize gönderdiğini biliyorum zaten güzelim:1hug:

Ayrıca biliyorum ki yeniden gelecek, inşallah sen de ben de (elbette bekleyen tüm arkadaşlarımızda) 2010 da sağlıkla kolaylıkla anne olacağız
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…