umarım dinamisim:Saruboceq:hiç yemek yapamıyorum hep annem yapıp getiriyo.Canım benim valla biliyor musun yapacak bişi yok maalesef..15. haftamın sonuna dek ben de öyleydim..Sürekli çıkarmaktan kilo bile vermiştim...
İnan bana geçiyor, az daha sabret..Şimdilik kendini üzme bişe yiyemiyorum diye, meraklanma ilk 3 ay bebiş zaten senin depolardam alacağını alıyor, yesen de yemesen de..
Ben sadece çubuk kraker vb. yiyebiliyordum..Sen de bunlardan dene istersen..
Ama hep şöyle düşün, bulantının olması aynı zamanda bebeğinin iyi olduğunu, normal normal geliştiğini de gösteriyor.
Umarım çok uzamadan biter bulantıların tatlım:)
esracığım meleğini sağsağlim kucağına aldığında hiç bişey hatırlamayacaksın...varsın bulansın canım 9 aydan öteyede gitmez ya...doğumda bitecek herşey...:))
değil mi ya kaydirigubbakcemile3maksimum 9 ay :)) desteğin için çok sağol canım
bulantım hafifledi mi ne :1hug:
günaydın bugun 3tarama testinin son kez sonucunu alacagım ve konturolum var dualarınızı eksik etmeyin test sorunsuz çıksın bu sefer kızlar
evet büşracığım bende heteroziğotluk var canım bu hamileliğimde iğne başlayacak lütfü hocam..inşallah hepimiz paylaşırız buradan güzel haberlerimizi...
kızlarrr benim öyle bulantılarım oluyo ki..harap bitap düşüyorum.
dün 3 kez çıkardım..zaten her sabah istisnasız..aç tok farketmiyo.
hep kuru bir bulantı var..napcam bennnn ne tavsiye edersiniz.kafamçokkarıştı
Günaydın kızlar:))
Ya bana dün akşamdan beri kızımın hareketleri yavaşladı gibi geliyordu..Sabah da işe geldim ama biraz daha dinleyim kendimi, duyamazsam akşama doktora gideyim diyordum.
Sonra bizim iş yerine yakın bir sağlık ocağı var, orası aklıma geldi, oda arkadaşımla beraber gittik.
Allah şükür herşeyi normal, kalbini falan gördüm rahatladım:))
Doktor normal hergün aynı derecede oynamaz dedi.
Bir de çikolata falan ye dedi:))
Allahım öyle korktumki anlatamam, şimdi de pek mutluyum, sizlerle paylaşmak istedim, öpüyoruz hepinizi çokopuyorumnanaktan
büşracığım 2 kimyasal gebelik yaşadım 2 kerede 7 haftalıkken kalpleri durdu meleklerimin kürtaj oldum...araştırma yapıldı heteroziğot dışında bişey çıkmadı...
Doğum günün kutlu olsun canım ...yeni yaşın sana anne olmayı hediye etsin inşallah...bu gün benimde aşkımın doğum günüü...hediyesini aldım öğlen..akşamada pastasını alıp hazırlık yapacağım....
Canım benim inşallah bundan sonra ki hamileleliğin sağlıklı sorunsuz geçer.
benimde eşim aradı akşam seni yemeğe götürcem ordanda başka bi yere daha gitcez dedikaydirigubbakcemile2
canim endise etme daha normal sayiliyor ben bi yerde okumustum 8.haftada duyanla varmis insallah bekletmeden fazla duyarsinizbugunde kalp atısı goremedik arkadaslar
cok guzellll harika canim insallah otekininkini de duyarsin yakinda canimarkadaşlar benim bebek ikiz miş yani ikizlermiş birinin kalp sesini duydum allahım çok müthiş
hayirli haberlerle gel insallah canimgünaydın bugun 3tarama testinin son kez sonucunu alacagım ve konturolum var dualarınızı eksik etmeyin test sorunsuz çıksın bu sefer kızlar
ilk cummleyi okurken kalp atislarim nasil oldu anlatamam yemin ederim laf olsun diye demiyorum cok kotu oldum ama sonrasini cekince koca bir ohhh beee cektim canim ya insallah zamannda saglikla al kucagina yolun yarisinda birakti m ben seni ama insallah yeniden gelicekGünaydın kızlar:))
Ya bana dün akşamdan beri kızımın hareketleri yavaşladı gibi geliyordu..Sabah da işe geldim ama biraz daha dinleyim kendimi, duyamazsam akşama doktora gideyim diyordum.
Sonra bizim iş yerine yakın bir sağlık ocağı var, orası aklıma geldi, oda arkadaşımla beraber gittik.
Allah şükür herşeyi normal, kalbini falan gördüm rahatladım:))
Doktor normal hergün aynı derecede oynamaz dedi.
Bir de çikolata falan ye dedi:))
Allahım öyle korktumki anlatamam, şimdi de pek mutluyum, sizlerle paylaşmak istedim, öpüyoruz hepinizi çokopuyorumnanaktan
olsun canim ya bulansin ne guzel iste bende bulantim olmadigi icin hep endise ediyodum bak ben burdayim annecim diyor sana bulantilarlaumarım dinamisim:Saruboceq:hiç yemek yapamıyorum hep annem yapıp getiriyo.
mutfak, evde artık hiç sevmediğim bi yer
yemek isimleri bile aklımdan geçince midem bir tuhaf oluyo..
ama olsun rabbim sağlıklı sıhhatli bağışlasında bebişi napalım
canim dogum gunun kutlu olsun yeni yasinda RABBIM sana hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallahhhhhhhhhKızlar bu arada bugün benim doğum günüm bakalım eşim bana süpriz yapacakmı zemuszemus
seninde esinin dogum gunu kutlu olsun canim mutlu huzurlu ve bebekli gunler gecirin insallahbüşracığım 2 kimyasal gebelik yaşadım 2 kerede 7 haftalıkken kalpleri durdu meleklerimin kürtaj oldum...araştırma yapıldı heteroziğot dışında bişey çıkmadı...
Doğum günün kutlu olsun canım ...yeni yaşın sana anne olmayı hediye etsin inşallah...bu gün benimde aşkımın doğum günüü...hediyesini aldım öğlen..akşamada pastasını alıp hazırlık yapacağım....
aslıcığım 594 kaldı canım benim....
benide ekledin dimi canim
bugunde kalp atısı goremedik arkadaslar
ilk cummleyi okurken kalp atislarim nasil oldu anlatamam yemin ederim laf olsun diye demiyorum cok kotu oldum ama sonrasini cekince koca bir ohhh beee cektim canim ya insallah zamannda saglikla al kucagina yolun yarisinda birakti m ben seni ama insallah yeniden gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?