dogum günün kutlu olsun cnm :1hug:Kızlar bu arada bugün benim doğum günüm bakalım eşim bana süpriz yapacakmı zemuszemus
rabbim korktuguna ugratmadan ins kucagina alirsin rabbim korusun bütün kötülüklerden seni ve bebegini a.s.Günaydın kızlar:))
Ya bana dün akşamdan beri kızımın hareketleri yavaşladı gibi geliyordu..Sabah da işe geldim ama biraz daha dinleyim kendimi, duyamazsam akşama doktora gideyim diyordum.
Sonra bizim iş yerine yakın bir sağlık ocağı var, orası aklıma geldi, oda arkadaşımla beraber gittik.
Allah şükür herşeyi normal, kalbini falan gördüm rahatladım:))
Doktor normal hergün aynı derecede oynamaz dedi.
Bir de çikolata falan ye dedi:))
Allahım öyle korktumki anlatamam, şimdi de pek mutluyum, sizlerle paylaşmak istedim, öpüyoruz hepinizi çokopuyorumnanaktan
limburg bitanem denk gelemiyoruz artik emaili almistim cnm ins bi katkimiz bulunmustur nasilsin bitanem? ben en 4 gündür yatiyordum cnm yeni yeni toparlandim allah kimseyi hasta etmesin cok zor neyseki rabbime sükürler olsun iyiyim simdi öpüyorum cnm senibenide ekledin dimi canim
simgecim senin daha önceki gebeliklerinde kalp atımı almadığını bilmiyordum.bende 3 gebeliğimde alamadım.umut oldun bana...daha önce kalp atışını hiç almadığım 2 kaybım oldu canım.kurum doktorları ve 9 eylül üniversitesi bile ne olduğunu anlamadı.iyiki bu doktorumu buldum.o çare oldu sorunuma.
kızlar şimdiden duaları allah kabul etsin...ben bu aralar çok yoğun çalışıyorum.o yüzden okuyamam. kusura bakmayın canlarım ama eğer alan olmazsa ve kalırsa yinede ben alırım tamam mı kızlar...aslıhancığım 500 de ben okurum...
şimdilik 1500 oldu niyetim belli :) tez vakitte sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı evlatlarımın olması...allah razı olsun şimdiden okuyan herkesten...
Kızlar bu arada bugün benim doğum günüm bakalım eşim bana süpriz yapacakmı zemuszemus
iyi akşamlar kızlar napiosunuz bakimm ben geçmişe gidiyorum okuyup dönerim
Arkadaşlar lütfen bu konuda birşey yapalım..Ben buradaki dostluğun çok az yerde yakalandığına inanıyordum ama görüyorum ki aramızdan birinin üstelik de buradaki çok kişiye destek olmuş, emek vermiş birinin böylece gitmesini izliyoruz sadece
Mesele celen ile başka bir yerden görüşmek değil bence onun bu topiğe dönmesini sağlamak olmalı..
Burası bambaşka bir platform, burada belki çok farklı düşüncelerde, farklı yaşam tarzlarında olan insanların ortak bir noktaları var, ve farklılıkları aşıp bu ortak noktada buluştuk hepimiz..Bu çok az yerde yakalanabilecek bir duygu bence..
Bunu kaybetmemeliyiz diye düşünüyorum..
Üstelik de Celen gibi herkese vakit ayıran, işinden evinden hariç bebeği olduğu halde bizlere vakit ayıran birinin gidişine biraz daha duyarlı olmalıyız.
Ne yapsak tam olarak bilemiyorum..Ama en azından Celen e her birimiza yrı ayrı mesaj atabiliriz ve onu aramızda görmek istediğimizi söyleyebiliriz, en azından bunu yapalım bence, ne dersiniz?
zeynocanım hiç karşılaşamıyoruz.nasılsın.? şu prolaktinle nasıl baş ediyorsun yaaaa ...benimki tam düzene giriyo sonra yine altüst-tatlicadiarzu-
limburg inşallah birlikte hamile kalırız ve beraber ilerleriz...feryad...zeyno..kahvelokum...ve sonunda da sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi.....
feryad nasılsın canım benim...seninle konuştuğumuz dr aradım.seve seve ilgeieneceğini söyledi.ama bu gibi konularla ihtisas yapmış olan dr lar var dedi.örn:fazlı bey (ünivde doç) onada gidebilirsin dedi.bilmiyorum şimdilik karasızım.sen neler yapıyorsun?bu gün ankara kasvetliymiş...sen sakın güzel yüreğini kasvetlendirme:içelim:
kızlarrr bugün doktora gittim..bizim kerata büyümüşşş:lepi:9 haftalık olduk :))
kalp atışları boyu falan idealmaşallah
ayaklarını bile oynatıyo gördükk çok güzel bir duygu
Allahım herkese yaşamayı nasip etsinn inşş
heee bu arada ben 2li ve 3lü testleri yaptırmayacağım,doktorda saygıyla karşıladı(Allahıma emanett)
öpüyorum siziopuyorumnanaktan
kızlar günaydın,cumartesi günü kontrolümüz vardı.bebişimiz gayet iyi durumda allaha şükür.boyu 26 cm. kilosu 550 gr. olmuş.haftasına göre normalmiş.ama benim kilo alışım biraz hızlı.23 haftada 10 kilo almışım.dr. bu hızla gidersem 30 kiloyla hamileliği bitireceğimi söyledi.ben de 0,3 lük iğnenin kilo artışıma yetip yetmiyeceğini sordum.benim sorunuma göre yani mthfr 677 heterezigota göre iğnenin kiloyla bir alakası olmadığını,0,3 lük dozun bana çok bile olduğunu söyledi.içim biraz rahatladı bu konuda.zaten hamur işi yemiyodum yani ekmek makarna pilav 12. haftadan beri yemiyorum.sadece sabahları 1 gevrek.onu da kestim artık daha dikkatli olucam.bir dahaki kontrole kilo almadan gel dedi.aşı konusuna gelince,hamileler için gelen aşının yan etkisi olacağını sanmıyorum dedi.ama ol ya da olma diyemem dedi.ona göre domuz gribi normal gripten tehlikeli değilmiş.üstelik hamileler normal insanlara göre daha korumalıymış.c vitaminini bol almamı söyledi.bir de imuneks diye bir takviye varmış onu kullanabilirmişim.bugün ondan alıcam.bu haftada şeker yüklemesi ,tam kan ve tam idrar testlerimi yaptırmamı söyledi.demir hapını gerek görürse başlatıcakmış.şu an elevit ,folbiol ve coraspine devam ediyorum.bu arada ilaçlarımı aldığımda c vitaminli şeyler yemememi söyledi.özellikle greyfurtu aspirin kullananların yememesi lazımmış.1 haftadır göğüslerimdeki şişlik inmişti.korktum anormal bir durum mu var diye.progestanı bırakalı 2 hafta oldu.ondandır dedi.progestan hormonu şişlik yaparmış vücutta.şimdilik durumlar böyle kızlar aklıma başka bişey gelirse yine yazarım.
bu arada kızımızın bir adının "BALIM" olmasına karar verdik.bu adı ben koydum bi tane de eşim bulacak,2 ismi olacak kızmızın.ilk size söylüyorum,daha kimsenin haber yok.
kızlar ben biraz evi toparlayayım malum tansiyon yavaş yavaş yapıyorum yoksa yükseliyor aynı yaşlılara döndüm eşim çok dalga geçiyor yemekler tuzsuz ben habire ilaç iyne tansiyon aleti bi düşünsenize ne haldeyim allah yardımcımız olsun hepimizin
arkadaşlar benim bebek ikiz miş yani ikizlermiş birinin kalp sesini duydum allahım çok müthiş
merhaba kıslar...ben çok yeniyim bu sitede3 tane düşük yaptım ben.. üçü de 9 haftalık oluyo kalbi duruyodu.:çok üzgünüm:daha yeni araştırmaya aldılar.kanımda pıhtılaşma çıktı.bi de protein s tahlili istedi.bu tahlil çok önemli mi.pıhtılaşmayla alakalı bi test değil mi zaten.versin heparini bitsin...bana akıl verir misiniz bilgisi olanlar bu konuda..:a015:
moralim çok bozuk
ikili test sonucum kötü çıktı
doktorum İstanbul'dan da görüş alarak 3 lü teste gerek olmadığını 16.haftada amniosentez yaptırmamız gerekiğini söyledi
yarın başka bir doktordan daha rendevu alıp gitmeyi düşünüyorum,olumlu düşünmek için zorluyorum ama olmuyor çok kötüyüm çok
amin canim benim insallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanCanım benim laf olsun diye demediğini, içtenlikle en içten dileklerini dualarını bize gönderdiğini biliyorum zaten güzelim:1hug:
Ayrıca biliyorum ki yeniden gelecek, inşallah sen de ben de (elbette bekleyen tüm arkadaşlarımızda) 2010 da sağlıkla kolaylıkla anne olacağız
:Saruboceq:
canim cok gecmis olsun simdi nasilsin evet en basi saglik canim opuyorum
- limburg bitanem denk gelemiyoruz artik emaili almistim cnm ins bi katkimiz bulunmustur nasilsin bitanem? ben en 4 gündür yatiyordum cnm yeni yeni toparlandim allah kimseyi hasta etmesin cok zor neyseki rabbime sükürler olsun iyiyim simdi öpüyorum cnm seni
moralim çok bozuk
ikili test sonucum kötü çıktı
doktorum İstanbul'dan da görüş alarak 3 lü teste gerek olmadığını 16.haftada amniosentez yaptırmamız gerekiğini söyledi
yarın başka bir doktordan daha rendevu alıp gitmeyi düşünüyorum,olumlu düşünmek için zorluyorum ama olmuyor çok kötüyüm çok
sagol cnm simdi daha iyiyim ben tesekkür ederim cnm allahim bütün bebek isteyenlerin hamislerin yüzünü güldürsün insİyi akşamlar:)
Seydam çok teşekkürler canım ilgin için, sana da çok geçmiş olsun.
Gülaycım inan çok sevindim, umarım bundan sonrası da sağlıkla kolaylıkla devam eder tatlım.
günaydın
gördüğünüz gibi uyku tutmadı,desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
hiçbir yerde buradaki kadar rahat olamıyorum : (
kimse beni anlamıyor
bende başka bir doktora gitmeye karar verdimbenim gibi ikili testi kötü çıkan bir arkadaşım amiyosentez yaptırmıştı bebeği 10 aylık ve turp gibi,o da bana yaptır diyor,ama o 37 yaşındaydı hamileliğinde
offf bilmiyorum ki yaa,zaten 1 aydır içimde bir sıkıntı vardı buna çıktı
sabah ezanı okunuyor,Allah'ım sen hepimizi koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?