Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar bu arada bugün benim doğum günüm bakalım eşim bana süpriz yapacakmı zemuszemus
dogum günün kutlu olsun cnm :1hug:

rabbim korktuguna ugratmadan ins kucagina alirsin rabbim korusun bütün kötülüklerden seni ve bebegini a.s.

• benide ekledin dimi canim
    limburg bitanem denk gelemiyoruz artik emaili almistim cnm ins bi katkimiz bulunmustur nasilsin bitanem? ben en 4 gündür yatiyordum cnm yeni yeni toparlandim allah kimseyi hasta etmesin cok zor neyseki rabbime sükürler olsun iyiyim simdi öpüyorum cnm seni

daha önce kalp atışını hiç almadığım 2 kaybım oldu canım.kurum doktorları ve 9 eylül üniversitesi bile ne olduğunu anlamadı.iyiki bu doktorumu buldum.o çare oldu sorunuma.
simgecim senin daha önceki gebeliklerinde kalp atımı almadığını bilmiyordum.bende 3 gebeliğimde alamadım.umut oldun bana...
aslıhancığım 500 de ben okurum...

şimdilik 1500 oldu niyetim belli :) tez vakitte sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı evlatlarımın olması...allah razı olsun şimdiden okuyan herkesten...
kızlar şimdiden duaları allah kabul etsin...ben bu aralar çok yoğun çalışıyorum.o yüzden okuyamam. kusura bakmayın canlarım ama eğer alan olmazsa ve kalırsa yinede ben alırım tamam mı kızlar...
Kızlar bu arada bugün benim doğum günüm bakalım eşim bana süpriz yapacakmı zemuszemus

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce......

merhaba kıslar...ben çok yeniyim bu sitede 3 tane düşük yaptım ben.. üçü de 9 haftalık oluyo kalbi duruyodu.:çok üzgünüm:daha yeni araştırmaya aldılar.kanımda pıhtılaşma çıktı.bi de protein s tahlili istedi.bu tahlil çok önemli mi.pıhtılaşmayla alakalı bi test değil mi zaten.versin heparini bitsin...bana akıl verir misiniz bilgisi olanlar bu konuda..:a015:

moralim çok bozuk
ikili test sonucum kötü çıktı
doktorum İstanbul'dan da görüş alarak 3 lü teste gerek olmadığını 16.haftada amniosentez yaptırmamız gerekiğini söyledi
yarın başka bir doktordan daha rendevu alıp gitmeyi düşünüyorum,olumlu düşünmek için zorluyorum ama olmuyor çok kötüyüm çok

ben celenin neden gittiğini ve kime kırılıpta gittiğini bilmiyorum geçmişi okumadımm dinamiscim ama bu ste için cok önemli olduğunu biliyorum eminim bizi daha fazla üzmez ve geri aramıza dönerr
celencimmm kime kızardsan kız ama bu sitede sadece o kızdığın kişi yok bizlerde varız ve seni bekliyoruzzzza.s.a.s.a.s.

valla canım ben son ölçtürdüğümde düşmüştü ama hala hayıt cayına dwm ediyorum çünkü sadece prolaktini düşürmeye yardımcı değil hormonlarıda düzünliyo ben faydasını gördüm iki aydır bence sende bırakmaa
inşlahh canımmm ölüyorum bebiş die ama o bana gelmek için ısrar ediyo inşlah sen cok beklemezsin hemen gelir sana meleğin:Saruboceq::Saruboceq:

ohhh maşallah size canım malesef o bulantılara care yok büşracımında deği gibi yanıda tuzlu kraker bulundur o biraz olsun bastırıo cok öpüyorum seni kendine ve miniğe iyi bakkkopuyorumnanaktan

maşallah size canımmm sonuna kadar sorunsuz inşlahhhhh
adıyla yaşasın bal hanımm ayy ismini yesinlerr cok tatlııııııııııııııııııııııcokacimcoookcokacimcoook

amin canımmm sabret gülaycım meleğini kucağına alıp onu kokladığında herşeyi unutacaksınnnn sağlıklaaa...:CüvCüv:

arkadaşlar benim bebek ikiz miş yani ikizlermiş birinin kalp sesini duydum allahım çok müthiş

oooo cok güzell inşalhh ötekininde kalp atımlarını alırsınnn yaa çift yumurtamı tekmi cok tatlı olur onlar şimdiiiiii allahım sana ve babasına bağışlasın canımm gözün aydınn...

geçmiş olsun canım hoşgeldin
sen yinede yaptır dr. dedği testi belki önem taşıyodurrrr

denden cim inan ben böle hbrler karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum cok üzüyorum amniosentez ne onuda bilmiyorum neden olmuş yaniii offffffff cokmu kötüymüş bunların aşaması var bildiğim kadarıyla benim görümcemdede cıkmıştı ama o doğurdu allaha şükür sağlıklı bi bebek şuanda yanii benim böle konularla ilgili hiç bi bilgim yok ama sen yinede olum bakmaya çalış umudunu yitirme yüce mevlamm yüzüne baksın aallahım yardım etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dualarım seninleee arkadaşım

zeynom teşekkür ederim sağol
Allah'ın dediği olur,amniosentes bebeğin içinde bulunduğu sıvıdan numune alınması işlemi

İyi akşamlar:)

Seydam çok teşekkürler canım ilgin için, sana da çok geçmiş olsun.

Gülaycım inan çok sevindim, umarım bundan sonrası da sağlıkla kolaylıkla devam eder tatlım.

Denden canım lütfen bozma moralini. Bir kere biliyorsunki bu testler saptama değil tarama testleri..Yani neticede kesin sonuç vermiyor, olma ihtimalini hesaplıyor. Bu nedenle hemen kötü düşünme canım, inşallah sağlıklıdır minik meleğin :Saruboceq:

Ayrıca amniyosentez den de korkma, benim de görümceme gerekli görmüştü doktoru, o da yaptırdı hiç bişe de olmadı, allah şükür sonucu da temiz çıktı ve şimdi 3 aylık tatlı mı tatlı bir kızı var.

kızlar düzenli coraspin kullanıyorum fakat vücudumun değişik yerlerinde iğne batırılmış gibi nokta nokta kan renginde lekeler oluşuyor sizlerde de oluyor mu 7-8 aydır coraspin alıyorum sorumu cevaplarsanız sevinirim :1closedeyes::uhm:

amin canim benim insallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim cok gecmis olsun simdi nasilsin evet en basi saglik canim opuyorum

canim ya sakin uzme kendini lutfen dinamisscigimin dedigi gibi bunlar kesin tani degil baska bir dr a gitmeni tavsiye ederim insallah kotu birsey cikmayacak ve saglikla zamaninda alirsin yavrunu kucagina

İyi akşamlar:)

Seydam çok teşekkürler canım ilgin için, sana da çok geçmiş olsun.

Gülaycım inan çok sevindim, umarım bundan sonrası da sağlıkla kolaylıkla devam eder tatlım.
sagol cnm simdi daha iyiyim ben tesekkür ederim cnm allahim bütün bebek isteyenlerin hamislerin yüzünü güldürsün ins
limburg cnm sagol bitanem iyiyim simdi allaha sükür sende kendine dikkat et cnm

günaydın
gördüğünüz gibi uyku tutmadı,desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
hiçbir yerde buradaki kadar rahat olamıyorum : (
kimse beni anlamıyor
bende başka bir doktora gitmeye karar verdimbenim gibi ikili testi kötü çıkan bir arkadaşım amiyosentez yaptırmıştı bebeği 10 aylık ve turp gibi,o da bana yaptır diyor,ama o 37 yaşındaydı hamileliğinde
offf bilmiyorum ki yaa,zaten 1 aydır içimde bir sıkıntı vardı buna çıktı
sabah ezanı okunuyor,Allah'ım sen hepimizi koru

Canım allahın izniyle bişe çıkmaz inşallah, moralini bozma diycem ama tabi can sıkıcı bi durum. Yaşın itibariylede riskli çıkmış olabilir bende 30 yaşımdayım.
Peki doktorun ense kalınlığına baktığında bişey dememişmiydi ordan anlıyolar zaten, benim doktorum 12.haftada ensesine burun kemiğine falan baktı gayet iyi ben bu çocukta ikili test istemiyorum daha sonra 3lü yaptırrız dedi, yaşın itibariyle onun sonucu riskli çıkabilir bide ona canını sıkma dedi, çünkü benim hep kanamayla sorunlarla gebeliğim ilerledi. Şimdi haftaya 3lü yaptırcam. Belki benimde o riskli çıkacak bu testler böyle malesef. Kesinlikle başka bi doktora daha görünmende fayda var ben gözükmüştüm oda baktı ensesine gayet iyi dedi
Sende gözükürsen için rahatlar enazından. Hıı için rahat etmesi içinde yaptırabilirsin amniosentezi çok zor bişe değilmiş, geçende bi arkadaşım daha yaptırdı, ağrılı bi işlem değilmiş. Allahın izniyle kalbini ferah tut inşallah hiçbişe çıkmıycak. Doktorun bence sadece riske atmamak adına yaptır diyor.
ıçindeki sıkıntıyıda bence buna yorma çünkü kan pıhtılaşması olan ve daha önce kayıp vermiş biz hamileler hiç tam olarak rahat olamıyoruz hamilelğimizin sonuna kadar bellki bu tedirginliğimiz devam edecek, hep diken üstünde olacaz. Allahın iznliyle inşallah bebeklerimizi kucağımıza alınca rahatlıycaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…