Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dendenimmm sakın moralini bozma..vanda çalışırken ,bir öğretmen arkşın 2li testi kötü çıktı.doktor aynı sana dedğini dedi ve taaa vandan ankaraya uçakla gitti.amniyosentez yaptırdı..sonuç kocaman 0.yani bişi çıkmadı..şimdi 1 yaşında oğlu var nur topu gibi..diyeceğim o ki sıkma canını şimdi herkese aynı şeyi yapıyor doktorlarklava:

benimde iğneden sonra başladı..sanırım kan sulanmasıyla ilgili bişi canım

günaydın kızlar...

Günaydınlar:))

size de günaydınnopuyorumnanaktan

zeynommmbir kocakarı ilacı var istersen onu yap canım,hem hamile kalmanı kolaylaştırıyo hem de iltihabı söküyo.
arpa (ama işlenmemiş) onu düdüklüde haşla ..sonra bir leğene koy ve üzerine buharına otur ne kadar durabilirsenkaydirigubbakcemile5faydasını göreceksin

Esraben bÜŞra 44 lımburg1985 zeynom10 seydam kızlar ıyı dıleklerınız ıÇın allah hepınızden razı olsun allahhım kımseyı o zorda koymasın

CANIM AYNI DUYGULARI DAHA DÜN BEN YAŞADIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM AMA İNANIYORUMKİ ALLAHIN İZNİYLE SENDE BURDAN TESTİN TEMİZ MÜJDESİNİ VERECEKSİN HİÇ ÜMİTSİZLİGE KAPILMA ALLAH BÜYÜKTÜR AÇAR SANADA KAPISINI :Saruboceq:

Gülaycım inan çok sevindim testin temiz çıkmasına:) ınşallah sonuna dek sağlıkla canım:)

Esraben tatlım teşekkür ederiz, bunlar da Deniz'in teyzesine ve arkadaşına öpücükleriopuyorumnanaktan

Hanımlar bu kan pıhtılaşmasının sebebi kansızlık yada demir eksikliği anemisi midir? Yoksa bunlar birbirinden farklı şeyler midir? Bilgisi olan varsa bi yardımcı olabilir mi?

Hanımlar bu kan pıhtılaşmasının sebebi kansızlık yada demir eksikliği anemisi midir? Yoksa bunlar birbirinden farklı şeyler midir? Bilgisi olan varsa bi yardımcı olabilir mi?

Canım bildiğim kadarıyla sebebi senin yazdıklarınla ilgisi yok genlerle ilgili bir şey genlerin mutasyona yani değişime uğramışsa kan pıhtılaşma sorunu olabiliyor.

kansızlık çok farklı birşey pıhtılaşma farklı birşey arkadaşım...kansızlık vücuttaki kan değerinin düşük olması...pıhtılaşma bozuklugu ise pıhtılaşma metabolizmasındaki sorunlar...

sagol cnm simdi daha iyiyim ben tesekkür ederim cnm allahim bütün bebek isteyenlerin hamislerin yüzünü güldürsün ins
limburg cnm sagol bitanem iyiyim simdi allaha sükür sende kendine dikkat et cnm
opuyorumnanaktan
canim ya sikma canini ALLAHin izniyle birsey olmayacak
Esraben bÜŞra 44 lımburg1985 zeynom10 seydam kızlar İyİ dİleklerİnİz İÇİn allah hepİnİzden razı olsun allahhım kİmseyİ o zorda koymasın
senden razi olsun canim hersey guzel cikmis sevindim

zor buldum inanki cok gerilerde kalmis canim listemizopuyorumnanaktan

listeyi ararken bunu da buldum belki faydalanmak isteyen olabilir

esrabencim saol tatlımm mutlaka denicem
dün dr.da alttan muayene etmedi yine içim şüphede kaldı ya bişiler varsa ?sordum gerek yok herşey güzel gözüküo dedi
offffffffff ama neden öyleyseeeeeeeeeeeeemafoldumbenmafoldumben

aslıhancımmm gözün aydın canımmm valla listeden gördümm ilk denmede tutmuş maşallah sizeeeee
sonuna kadar sağlıkla inşlahhhh

nergiscim sen ne yapıosun canım prolaktin yine yüksekmi cıktı?dün dr. söyledim o genelde duygusal insanlarda stresten oluo deemişti kendini rahat bıraktığın ay hamile kalacaksın dedi ama nerdeeeeeee
sen bu ay korunmayı bırakacaktın deilmi canım hayırlısı inşalh hemncik tutar bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…