Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok yüksek değil sadece değerin biraz üstünde seyrediyo.ama benim stressiz olmam imkansız gibi bişey. işimden dolayı mesela turizmci falan olsaydım ohhh ne rahat..bize gelen insanlar hep hasta hep mutsuz... hep
evet canım bu ay korunmayı bırakacaz bu ay.dr gitmeyi düşünüyorum .inşallah sağlıklı bir bebeğimiz olur....tüm isteyenlerin ve benimopuyorumnanaktan

Hanımlar bu kan pıhtılaşmasının sebebi kansızlık yada demir eksikliği anemisi midir? Yoksa bunlar birbirinden farklı şeyler midir? Bilgisi olan varsa bi yardımcı olabilir mi?
merhaba arkadaşım senin söylediginle kan pıhtılaşmanın alakası yok çünkü bende kan pıhtılaşması var o nedenle biliyom .kan oıhtılaşması kanın akışkan olmaması normalde kan su gibidir akışkan pıhtılaşma ise kanın hızlı haraket edememesi bu nedenden dolayı 3 tane bebegimi kaybettim Allah kimseye böyle acılar vermesin

geçmiş olsun esracım...bebeklerini kaç haftalıkken nasıl kaybettin canım....

2 tanesi bir aylık 1 tanesi 8 haftalık kaybettim kan pıhtılaşması yüzünde ama benim dr tahlil gösterdigimde anlamamıştı bunu proföserden ögrendim sendedemi var

evet canım bendde var ve bende 3düşük yaptım.1 tanesi 5 haftalık diğerleride 7 haftalıkken düştü.hiç kalp atımı alınamdı.

evet canım bendde var ve bende 3düşük yaptım.1 tanesi 5 haftalık diğerleride 7 haftalıkken düştü.hiç kalp atımı alınamdı.
tedaviylemi hamile kalıyosun yoksa kendiligindenmi benim 1cisi aşılama diger ikisi kendiliginden oldu ama sonuncusu karnımda öldü kürtaj yapmak zorunda kaldım çok zor günler yaşadım

tamam nuraycığım allah razı olsun canım....
1000 aslıhan
1000 yasemin
500 nuray_dyn
250 myhope
250 limburg
850 yasemin
Toplam :3850
kalan:594

Yasemincim,kayınvalidem misafirim,bu nedenle fazla giremiyorum kusuruma bakma. Maşallah hemen gağıtım yapılmış,tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.Canım kalan 594 ün talibi yoksa onuda alıp bitirebilirim.

Denden canım bu duamızı bitirmemize çok az kaldı bundan sonrakş duamızı dlersen senin bebişinin sağlıkla doğması için okuyabiliriz.Allah yardımcın olsun,dilerim rabbimden bebişin turp gibi sağlam dünyaya gelir.

Canım bebişlerin ikizmiş maşallah,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Zeynocum çok teşekkür ederim,bugünde kesesini gördük çok şükür.Darısı kalp atışının başına.kaydirigubbakcemile3

gozun aydin canim insallah yakinda kalp atisini sonra hareketlerini sonra pipisini(ayyy agzimda pipi cikti erkekmi acabakaydirigubbakcemile3) sonra da insallah saglikla zamaninda kucaginda goruceksin yavrunu kac haftaliksiniz simdi canim

canım seni okadar iyi anlıyorumki 22.haftaya kadar sürekli bi bulantı durumum vardı allahtan çıkarmıyodum sonrada pek düzeldi sayılmaz çok iştahsızlık oldu şu an 38.haftama girdim nasip olursa haftaya cuma doğum yapıcam ama gel görki 35.haftadan beri yine sabahları bulantım başladı ama en fazla cumaya kadar bulancak kaydirigubbakcemile2 sonra geçecek darısı sana canım çok zor bi durum

yaaaaa:kedi:demek 30. haftalara kadarrkafamçokkarıştı
ayyy smmm sen bitirmişinkaydirigubbakcemile5darısı başımıza hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur inş:Saruboceq:

zor buldum inanki cok gerilerde kalmis canim listemizopuyorumnanaktan
ellerine sağlık canımopuyorumnanaktan
şüphe şüphee hııııııııııı kızcam heklava:ne bu stres ..güven doktoruna..aklına kötü şeyler getirme bakim..turp gibisin maşallah ,kendini strese sokma ok ..vakti gelince küçük afacan ceeee yapacak sana :CüvCüv:

tedaviylemi hamile kalıyosun yoksa kendiligindenmi benim 1cisi aşılama diger ikisi kendiliginden oldu ama sonuncusu karnımda öldü kürtaj yapmak zorunda kaldım çok zor günler yaşadım

canım ben üniv de yaptırdım tahlillerimi ve sgk karşıladı.hiç ücret ödemedim.şimdiye kadar kendiliğinden gebe kaldım ama bundan sonrasını bilemem.benim bebeklerim hep kendiliğinden düştü.3. gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kaullanmama rağmen düştü.

selam kızlar ben geldim.
bugün hcg testi oldum geçen günkü testi 25420 yazacakları yere 2542 yazmışlar bugünkü sonuç 33000e yakın çıkınca doktor saklanan kanlardan tekrar test istedi ve doğru sonuçlar çıktı.
pazartesi hcg değerim 25420
çarşamba yani bugün 32982 çıktı.
ama genede bebek gözükmedi kese boş.
herneyse iki hastaneye gidiyorum ben biri ünv hastanesi diğeri özel hastaen.
özel hastanedeki doktor cuma hcg testi yapıcaz dedi
ünversitedeki cuma alttan ultrasonda tekrar bakıcaz olmadı p.tesi tekrar bakıcaz o zamanda çıkmazsa kürtaj dedi.
zaten ben kendimi en kötüye hazırladım.
ama üniversitedeki doktorum çok ümitlenme dedi.
benim şuan kese 21mm olmuş.
bazı doktorlar 21mm'ye kadar bazıları'da 25mm'ye kadar kalp atışlarının gözükmesi gerektiğini kabul edermiş dedi benim doktor.
bizde 25mm olana kadar bekliycez ortalama günde 1mm büyür dedi.
vicdanımızın rahat olması için beklemeliyiz bir mucize olabilir dedi.
artık gerisi allaha kalmış.
biraz moralim bozuk birsüre nete girmek istemiyorum.
zeynom10 ile msn'den görüşüyoruz ordan haberdar ederim.
heerkese sevgiler.allah anneciğinin karnınddakilere yaşam versin ömür versin inşallah.

uuuuuuuhhhhh selam demeden önce canderyanın olumsuz haberini aldım sanırım boş gebelikmiş üzülme demiyorum canım alıştırmış zaten kendini hakkında hayırlısı diyorum boş gebelikten sonra allahtan uzun bir ara verilmiyor bir sonraki ay hemen başlarsın bu sefer dolu bir kesen olur inşallah... çoookkk geçmiş olsun...

merhabalar kızlar.... bir süredir internetimde sorun olduğundan giremedim yüz sayfadan fazla yazılmış okuyamıycam umarım olumsuz gelişmeler yoktur hep olumlu gelişmeler olmuştur. hepinize sevgiler...

merhaba arkadaşlar
hepinize çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı,limburg,dinamiss,kelebek,zeyno ismini şu an hatırlayamadığım tüm arkadaşlara
bugün prof.semih özener var kocaeli tıp fak. onun muayenehanesine gittik,sonuçlarıma baktı,detaylı ultrasonla bebişimize baktı,ultrasona göre ense kalınlığı,burun yapısı,gelişimi herşey normal dedi,ben sağlıksız bir bebek olduğunu sanmyorum ama içinin rahat etmesi çin ve risk oranıda çok yüksek çıktığı için amniosentezi öneririm dedi,üçlü test daha kötü bir test dedi,ona hiç gerek bile yok dedi
5 Ocak'ta amniosentez yaptırıcam,sonuç 15 gün sonra çıkarmış,Ankara'ya gidiyormuş sıvı örneği
ıçim biraz da olsa rahatladı,hazırım amniosentezede,onun öğrencisi olan çocuk doktoru çok yakın bir arkadaşım,kendini Semih Bey'e emanet edebilirsin dedi,dahada rahatladım
bu arada bebişimiz kız mış teyzeleri,ne olur bizim için dua edin,ben her gün ediyorum ama daha çok duaya ihtiyacımız var
Allah hepimizin yardımcısı olsun,sevgiyle kalın.....

Canım yaa gerçekten çok üzüldüm, dünde aklımdan geçmiştin nerde bu kız diye ve senin gebeliğinle ilgili hiç kötü bişey hissetmemiştim, allahtan ümit kesilmez, inşallah iyi çıkar. Çıkmazsada önümüzdeki ay hemen deneyebiliyomuşsun buda iyi bişey, allahın izniyle o sapasağlam gelir annesine. Allah yardımcın olsun canım.

Canım öncelikle kızın hayırlı olsun çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsinki inşallah alacaksında. içinin rahatlamasınada çok sevindim, gerçekten o ense ve burun kemiği ölçümü çok önemli onların iyi çıkması çok güzel. İnşallah hayırlı haberlerini alıcaz canım. Haftayada benim üçlüm var doktorum ikiliye gerek görmemişti dur bakim benim ne çıkacak. Allah hepimizin bebeğini korusun ve bizlere bağışlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…