Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canderyacım dualarımız seninle bazı bebekler 7. haftanın sonuna dogru kendini gosteriyormus cnm insallah seninkide sana bir supriz yapar..
Kızlar sizden bir ricam olacak benim bebegim icin icnizden ne kadar gelirse ihlas suresini okurmusunuz ?? cmtesi kalp atısları icin gidecegim..
Allah tum isteyenlere hayırlısı ile saglıklı evlatlar nasip etsin..

esterya canım dualarımız seninle yarın müjdeni bekliyoruz allahın izniyle inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar kelebek nasılsın nasıl gidiyor hamileleik

Günaydın canım, sana özelden yazmıştım almadın heralde

Çok şükür daha yeni yeni rayına oturuyo gebeliğim, arada giriyorum ama çok paylaşımda bulanamıyorum, bazen kan pıhtılaşması forumuna girmeyim diyorum ama dayanamıyorum, kötü haberler duyunca çok etkileniyorum. Ama sürekli okuyorum senin iyi haberlerini alıyorum canım. Kısmet olursa bi oğlum olacak, haftaya salı tekrar kontorlüm var 3 lü test yaptırcam inşallah sonucu iyi çıkar. Senin cinsiyet neydi?
Buarada ismim sevil.
Görüşürüz canımm

Okuruz canım niye okumayalım yeterki sağlıkla gelsin bebişin, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

sevilcigim çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim benimde allah izin verirse bi oglum olacak biz 3lü testi biraz sorunlu oldu ama yaptırdık şükür oda temiz ayın 6 sına 2ci düzey usg randevusu aldık tansiyon hariç şükür bizde iyiyiz

Hayırlı olsun canım oğlun , allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin, bu 3lü test benide korkutuyo baya, inşallah iyi çıkar ya, moralim daha yeni yeni düzeliyor, bide o kötü çıkarsa tekrar streslere girmem umarım. Benimde tansiyonum daha öncelerine göre yüksek çıkıyo hamilelikte değişiyo sanırım. Sen evdesin sanırım en azından daha rahat olursun çalışıyo olsan sıkıntı olabilirdi. Öyle veya bu şekilde inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda inşallah bu sıkıntılarımızın hepsini unutcaz.

Günaydın kızlar:)

Canderya inşallah mucizen gerçekleşir ve bebeğin sadece nazından kendini göstermememiştir, hayırlısı canım, umarım güzel haberlerle dönersin:)

Aslıhan
tebrikler canım bebişin kesesini görmüşsün, inşallah kısa zamanda kendisini de göreceksin.:Saruboceq:

Gelevera hoşgeldin canım :1hug: a.s.

Denden cim elinden geldiğince rahat olmaya çalış canım bak gör sapasağlam çıkacak bebişin :)

allah razı olsun aslıhancığım 100 daha dağıttım 494 kaldı canım onuda sana veriyorum o zaman güzelim...böylelikle tamamlamış olduk....

hiç korkma benim ilk teste yaşımı 37 girildigi için riksli çıkmış benimde yaşım 30 ikinci test çokta iyi çıktı inşallah seninde temiz müjdeni burdan okuycaz iyi düşün iyi olsun ben evdeyim ama ginede zor oluyor tansiyon ilacı kullanıyorum tuzsuz yiyorum bu tansiyon gebelik tansiyonuymuş odadan mutfaga giderken bile yükseliyor düşün yani aman sende çok dikkat et tuzsuz ye bide biz kan sulandırıcı kullanıyoruz daha çok tehlikeliymiş allahın izniyle bunlarıda atlatacagız inşallah hep beraber inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar...canderyanın haberini üzülerek okurken senin mutlu haberinle biraz kendime geldim dendenciğim maşllah kızımıza yaa....allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin dulalarım sizinle...

Sağol canım inşallah dediğin gibi müjdeli haber verebilirim.
Zormuş valla senin tansiyon olayın allah yardımcın olsun, kendine dikkat et.
İnşallah atlatıcaz canım

kızlar hamişlerin güzel haberlerini okudukça bende bir an evvel korunmayı bırakıp hamile kalmak istiyorum...:)))

yasom canım Allah sanada tez zamanda hayırlısı ile saglıklı bir bebek ansip etsin canım arkadasım, dualarım seninle

arkadaşlar merhaba
aslıhan canım dualarınızı bende bekliyorum tabii ki
bugün de tıp fakültesine gittim benim doktorum kan pıhtılaşması testleri yaptırmadan iğne vermişti,Semih Bey hemen trombofoli mutasyon testi istedi,sonuçları epey geç çıkıyor ama,testlerin iyi çıkarsa iğneyi kesebilirsin dedi, ben o zamana kadar iğneyi kullanıcam,Lütfü Bey de kullanmanızda sakınca yok demişti,zaten asıl sonuçlar amnyosentesden sonra
5 ocak gelsede bir an önce şu testi yaptırsam
kendinize çoook iyi bakın Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…