canderyacım dualarımız seninle bazı bebekler 7. haftanın sonuna dogru kendini gosteriyormus cnm insallah seninkide sana bir supriz yapar..
Kızlar sizden bir ricam olacak benim bebegim icin icnizden ne kadar gelirse ihlas suresini okurmusunuz ?? cmtesi kalp atısları icin gidecegim..
Allah tum isteyenlere hayırlısı ile saglıklı evlatlar nasip etsin..
günaydın kızlar kelebek nasılsın nasıl gidiyor hamileleik
esterya canım dualarımız seninle yarın müjdeni bekliyoruz allahın izniyle inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canderyacım dualarımız seninle bazı bebekler 7. haftanın sonuna dogru kendini gosteriyormus cnm insallah seninkide sana bir supriz yapar..
Kızlar sizden bir ricam olacak benim bebegim icin icnizden ne kadar gelirse ihlas suresini okurmusunuz ?? cmtesi kalp atısları icin gidecegim..
Allah tum isteyenlere hayırlısı ile saglıklı evlatlar nasip etsin..
Günaydın canım, sana özelden yazmıştım almadın heralde
Çok şükür daha yeni yeni rayına oturuyo gebeliğim, arada giriyorum ama çok paylaşımda bulanamıyorum, bazen kan pıhtılaşması forumuna girmeyim diyorum ama dayanamıyorum, kötü haberler duyunca çok etkileniyorum. Ama sürekli okuyorum senin iyi haberlerini alıyorum canım. Kısmet olursa bi oğlum olacak, haftaya salı tekrar kontorlüm var 3 lü test yaptırcam inşallah sonucu iyi çıkar. Senin cinsiyet neydi?
Buarada ismim sevil.
Görüşürüz canımm
sevilcigim çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim benimde allah izin verirse bi oglum olacak biz 3lü testi biraz sorunlu oldu ama yaptırdık şükür oda temiz ayın 6 sına 2ci düzey usg randevusu aldık tansiyon hariç şükür bizde iyiyiz
Yasemincim,kayınvalidem misafirim,bu nedenle fazla giremiyorum kusuruma bakma. Maşallah hemen gağıtım yapılmış,tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.Canım kalan 594 ün talibi yoksa onuda alıp bitirebilirim.
Denden canım bu duamızı bitirmemize çok az kaldı bundan sonrakş duamızı dlersen senin bebişinin sağlıkla doğması için okuyabiliriz.Allah yardımcın olsun,dilerim rabbimden bebişin turp gibi sağlam dünyaya gelir.
Canım bebişlerin ikizmiş maşallah,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Zeynocum çok teşekkür ederim,bugünde kesesini gördük çok şükür.Darısı kalp atışının başına.kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun canım oğlun, allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin, bu 3lü test benide korkutuyo baya, inşallah iyi çıkar ya, moralim daha yeni yeni düzeliyor, bide o kötü çıkarsa tekrar streslere girmem umarım. Benimde tansiyonum daha öncelerine göre yüksek çıkıyo hamilelikte değişiyo sanırım. Sen evdesin sanırım en azından daha rahat olursun çalışıyo olsan sıkıntı olabilirdi. Öyle veya bu şekilde inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda inşallah bu sıkıntılarımızın hepsini unutcaz.
merhaba arkadaşlar
hepinize çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı,limburg,dinamiss,kelebek,zeyno ismini şu an hatırlayamadığım tüm arkadaşlara
bugün prof.semih özener var kocaeli tıp fak. onun muayenehanesine gittik,sonuçlarıma baktı,detaylı ultrasonla bebişimize baktı,ultrasona göre ense kalınlığı,burun yapısı,gelişimi herşey normal dedi,ben sağlıksız bir bebek olduğunu sanmyorum ama içinin rahat etmesi çin ve risk oranıda çok yüksek çıktığı için amniosentezi öneririm dedi,üçlü test daha kötü bir test dedi,ona hiç gerek bile yok dedi
5 Ocak'ta amniosentez yaptırıcam,sonuç 15 gün sonra çıkarmış,Ankara'ya gidiyormuş sıvı örneği
İçim biraz da olsa rahatladı,hazırım amniosentezede,onun öğrencisi olan çocuk doktoru çok yakın bir arkadaşım,kendini Semih Bey'e emanet edebilirsin dedi,dahada rahatladım
bu arada bebişimiz kız mış teyzeleri,ne olur bizim için dua edin,ben her gün ediyorum ama daha çok duaya ihtiyacımız var
Allah hepimizin yardımcısı olsun,sevgiyle kalın.....
hiç korkma benim ilk teste yaşımı 37 girildigi için riksli çıkmış benimde yaşım 30 ikinci test çokta iyi çıktı inşallah seninde temiz müjdeni burdan okuycaz iyi düşün iyi olsun ben evdeyim ama ginede zor oluyor tansiyon ilacı kullanıyorum tuzsuz yiyorum bu tansiyon gebelik tansiyonuymuş odadan mutfaga giderken bile yükseliyor düşün yani aman sende çok dikkat et tuzsuz ye bide biz kan sulandırıcı kullanıyoruz daha çok tehlikeliymiş allahın izniyle bunlarıda atlatacagız inşallah hep beraber inşallah :Saruboceq:
Sağol canım inşallah dediğin gibi müjdeli haber verebilirim.
Zormuş valla senin tansiyon olayın allah yardımcın olsun, kendine dikkat et.
İnşallah atlatıcaz canım
yasom canım Allah sanada tez zamanda hayırlısı ile saglıklı bir bebek ansip etsin canım arkadasım, dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?