((( ahh be canım nerelere şükrediyoruz, nelere şükrü öğreniyoruz Allah dermansız dert vermesin diyorum artık evet bende aklıma geldikçe sonuna gelemesekte en azından iyiki kalabiliyorum hiç değilse bu sefer kalsam kesin olacaktı diye düşünmüyorum. Daha yeni kürtaj oldum zaten morelim daha düzelmedi toparlamaya çalışıyorum bu arada çok kilo aldım tam bir tosunum, 8 kilo fazlam var ama hiç enerjim yok diyet filan yapmak için sürekli yiyip içip yatıyorum ara sıra işe geldiğimi saymazsak. sabırla şu üç ayı bekleyip tekrar deneyeceğim her defasında bu son diyorum iki gün geçiyor geçmiyor bir daha kini ne zaman denesem diye düşünüyorum. Kuşum benim sende çok bekleme malum yaşlar kemale eriyor ne olursa olsun hiç değilse bu maratonu bitirdiğimizde elimizden geleni yaptık diyip kendimi bari suçlamamalıyız bu yüzden çok bekleme yeniden dene hhem inanıyorum ki sonunda bizlerede merhamet gösterecek acıyacak kucaklarımızı dolduracak opuyorumnanaktan
kuşum bugün açıcaksan bende açem sohbet edelim öptümmm
canım ben gebeliklerimde kan sulandırıcı igne kullanmadım kullandığım zaman ne olacak bilemiycem sen su yönden benden daha şanslısın sen kendin hamile kalabiliyosun ben zor kalıyorum arkadaşım dilerim Allah hepimize hayırlı şifa verir peki iğnelerlede düştüyse ne yapılması gerek hangi iğneyi kullandıncanım ben üniv de yaptırdım tahlillerimi ve sgk karşıladı.hiç ücret ödemedim.şimdiye kadar kendiliğinden gebe kaldım ama bundan sonrasını bilemem.benim bebeklerim hep kendiliğinden düştü.3. gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kaullanmama rağmen düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?