Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bir süredir burayada yazmak istemiyor zaten herkesin eski tadı kalmadı gibi geliyor bana CELEN, ŞEN di buraları şenlendiren onlarla güzeldi buralar umuttu onlar alışmıştık böyle bi öksüz kalmışım gibi geliyor bana ( kıslarrrr duyun SESıMııııııııııııııı:gitme:

Selam kızlar:))

Sülal, çalıkuşu, angel iyisiniz umarım:))

Çalıkuşum senden de ses çıkmıyor ne zamandır, iyisin değil mi tatlım?

dinamisimmmmmm denizimin annesi bizi boşver cnm sen nasılsın deniz ne yapıyor, sizi okudum geçen gün ama artık buraya gelmek için eski enerjimi bulamıyorum ama dualarım seninle tatlım yirim denizi yirim :):):)

ne yapayım kuşum benim, aynı tas aynı hamam devam değişik bişi yok şu üç ayım geçsede yeniden bebiçko yapsam diye bekliyorum bakalım,,,, sen ne yaptın soğanlar bitti mi?

canım iyiyim yaramaz kızımla uğraşıyorum. çok giremiyorum nete şöyle bi geçmişi okuyayım dedim. ama gerçekten sanki topiğimizin eski neşesi kalmamış gibi
samim06 canım çok az kalmış. allahım sağ salim kurtarsın seni. hayırlısı ile bebişini alırsın inşallah kucağına:))

CELENNNNNNNNNNNNNNNNNN kız nerelerdesin cemre ne yapıyo ayy çatlicem valla gelin artık biriniz Şen'de yok ortalarda pöfffffss

Sülalim bendede bir degisiklik yok.
Saganlara bu ayda devam 3-4 ay yapayim diyorum bakalim, hayirlisi.
Insallah sende yakinda tekrar hamile kalip kucagina alirsin canim.
En azindan kendin hamile kalabiliyon buda sükredilecek bir durum.
Bende kalabilseydim keske.
Inan tekrardan tüp bebek icin bendede enerji yok.

Benim cikmam lazim kizlar isyerindeyim zaten.
hadi yine görüsürüz öptümmmmmmmmmmm
Sülal MSN nin hep kapali senin yaaa

((( ahh be canım nerelere şükrediyoruz, nelere şükrü öğreniyoruz Allah dermansız dert vermesin diyorum artık evet bende aklıma geldikçe sonuna gelemesekte en azından iyiki kalabiliyorum hiç değilse bu sefer kalsam kesin olacaktı diye düşünmüyorum. Daha yeni kürtaj oldum zaten morelim daha düzelmedi toparlamaya çalışıyorum bu arada çok kilo aldım tam bir tosunum, 8 kilo fazlam var ama hiç enerjim yok diyet filan yapmak için sürekli yiyip içip yatıyorum ara sıra işe geldiğimi saymazsak. sabırla şu üç ayı bekleyip tekrar deneyeceğim her defasında bu son diyorum iki gün geçiyor geçmiyor bir daha kini ne zaman denesem diye düşünüyorum. Kuşum benim sende çok bekleme malum yaşlar kemale eriyor ne olursa olsun hiç değilse bu maratonu bitirdiğimizde elimizden geleni yaptık diyip kendimi bari suçlamamalıyız bu yüzden çok bekleme yeniden dene hhem inanıyorum ki sonunda bizlerede merhamet gösterecek acıyacak kucaklarımızı dolduracak opuyorumnanaktan

YASEMıNCıM;494 adet duayı alıyorum ben Allah izin verire yarın bitirmiş olurum.allah dileklerini kabul etsin canım.
Arkadaşlar;DENDEN için başlayalım diyorum ne dersiniz?Denden cim;sen niyetini et bizde peşinden başlayalım arkadaşlar içinde uygunsa.
LıMBURG,GELEVERA çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için,Allahım hepimizie sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
CANDERYACIM;sen kendini en kötüsüne hazırlamışsın,Allah korktularımızdan sakınsın bizi.ınşallah bebişimiz sürprüz yapar canım.Allah sana güç versin.

Valla artik biz elimizden gelenin fazlasinida yaptik be sülalim.
Allah izin verirse seneye yine deneyecegiz. Bende kendim hamile kalabilseydim en azindan her ay bir ümidim olurdu ama simdi.... ancak tüp bebek yapacagimiz ayi bekleyecegimki o ay belki tutar diye ümid edeyim.
Tabiki Allahdan ümid kesilmez belki bu kürler ise yarar ve yollar acilir ama bu daha düsük bir ihtimal.
Ama yinede buna sükür ya hic olmasaydi...opuyorumnanaktan

kuşum bugün açıcaksan bende açem sohbet edelim öptümmm

Tühhhh yaaa benim misafirler gelecek bu aksam yarin aksam daha fazla vaktim var canikom yarin aksam MSN i acarim görüsürüz. Şeniz

canım ben gebeliklerimde kan sulandırıcı igne kullanmadım kullandığım zaman ne olacak bilemiycem sen su yönden benden daha şanslısın sen kendin hamile kalabiliyosun ben zor kalıyorum arkadaşım dilerim Allah hepimize hayırlı şifa verir peki iğnelerlede düştüyse ne yapılması gerek hangi iğneyi kullandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…